IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De de:) Csakhogy akkor én még nem repkedtem online.Tudod ,végigmentem a szamárlétrán. Sok év sok 2. VH-s szim Il2 ,stb,kampányban 1000 gép lelőve,én vagyok az istencsászár vagy mi,rádöbbenek,hogy lehet ezt online is,ubi keresője ,rnZoli nevű magyar srácnak volt egy full reál szervere,na oda beóvakodtam,hogy aztán én most mindenkinek megmutatom,és összefutottam a lent nevezett lengyel sráccal. Na kérlek nem szépítem ,mindig lekalapált az égről. Asszem 2 hónap kőkemény track visszanézések,gyakorlások után lelőttem. Utána egyre többször. Onnan az ismeretség. Aztán jött a lobby,mert akkor már akkora arcom volt ,hogy ihaj, pont két pumásba kötöttem bele,hogy majd én megmutatom,és majd könyörögnek,hogy menjek hozzájuk. Nem mutattam meg:XD és nem is könyörögtek:) De rendesek voltak mert nem röhögtek ki:))