IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #47439 Az Aqua-s oldalt szoktam nézegetni PC-s ár ügyében és oda tették ki a főoldalra akciós reklámnak. Mivel előrébb írogattatok konfigurációkat a COD-hoz, gondoltam beárazom a leendő gépet, hogy tudjam összeállítani a stratégiát, mikor az asszonypajtinak kezdem valahogy elmagyarázni, hogy miért jó neki, ha egy vagyont költök magamra a közösből, egy új PC-re. Bár ez azért össze szokott jönni, mert teljesen nem ejtették fejére az oldalbordámat azért. Mikor a montimat vettem, simán átment az előterjesztés az otthoni közgyűlésen, a megdolgozás után csak annyit kért, hogy ugyanannyiért vegyek már neki egy mosogatógépet, oszt annyi. Na most, a helyzet az, hogy elvileg bármit megvehetek magamnak, de rohadtul kell az akciókra figyelni, mert ott nekem ilyen alapon kétszeres árcsökkentés jöhet össze és az nem mindegy.