IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Juj de jó kis csetepatéban volt részem az atagon most.
Szokásos helyemet elfoglalván 5000 m en nézelődök ,nézelődök látok alant két pontot. Mondom megtekintem ,de óvatosan lehet szellem célpontok,no látom hogy nem , szépen követik egymást de az egyik erősen emelkedik. Messze voltak,de egy rácsapást megér gondoltam,rázuhantam a hátsóra 302 Tomasz volt mint kiderült,és szépen végiglőttem,folyt belőle minden ,de közben szem elől tévesztettem a másik gépet. Felhúztomban figyeltem a megsebzett spitet ,gondoltam megcsapom még egyszer ,biztos ami ziher alapon ,de elkezd kopogni rajtam az áldás,na mondom ennek a fele sem tréfa lenyomtam a gépet ,de a spitII es kollega,nem nagyon akart lemaradni. Kigyulladt a szárnyamon egy két szövet borítás ,aztán elaludt,így értünk a francia parthoz,na ott egy kis illegés ,billegés,palást ez meg az a nagy igyekezetében elém csúszott,kicsit meglőttem,erre el kezdett menekülni. Nem akartam utána menni lévén úgy sem érem utol,de nagyobb volt a szeme a kollegának és nekiállt a partnál vitézkedni egy 110 es párral. Na mondom ejnye ,odaeredtem és egy lövéssel PK. Káromkodott olyat a ficak:)) élmény volt betűzni,aztán ki is lépett. Kicsit megtépázva de le tudtam szállni.
Juj de jó volt:)