91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem a programban van a hiba, hiszen megoldottam. De ez nem változtat azon, hogy másfél órát szívtam vele, míg az összes szaros nyűgjére rájöttem. Az volt az első gond, hogy a pedált lépkedve jó volt, középre lépve viszont kitért. Ezért volt benne egy rúgás. Winben felismerve, bekalibrálva, vadi új joy. Nem kicsit voltam ideges. Állgattam én mindent, dead zone-t, érzékenységet, Winben és progiban, de semmi nem használt. Végül egyenként le kellett gyalulni az egész controlst, mindent alapról újra beállítani, utána jó lett. Mai napig nem tudom, végül melyik tengellyel akadt össze az alapértelmezett kiosztás. A TrackIR nem működött, mert ha hozzáértem a hat switchhez, akkor az átvette az irányítást, és nem is adta vissza (vicc, hogy csak zoomra használtam). Csak eltelt pár újraindítás és anyázás míg erre az ok-okozati viszonyra is rájöttem. Ezek után már tiszta felüdülés úgy controlst állítani, hogy minden változtatáshoz ki kell lépni a főmenübe.
Jajjmá, ne sarkítsunk ennyire. A Clod is használható. Laca sem repült volna benne 420 órát, ha nem lenne az. Csak most ideges, mert sokszor lefagy neki. De ha megy, akkor qrvajó. (Nem igaz Laca? Mikor robban a Spit, az priceless
).
-
Kifejtenéd hogy mi elavult és idegesítő a ROf-ban?(és ezt pusztán kíváncsiságból kérdem, nem támadó szándékkal)Nem kell ide, mehet a ROF topikba is. -
Ja. Hülye Blizard megint arat egy akkorát mint a picsa. -
Jaaaa, hát akkor én is "eldobom" egy darabig :)
A D2-vel még most is szoktam néha játszani. Valahogy rohadtul eltalálták (látod a D2-ből kettőt is vettünk, hogy a gyerekekkel együt tudjak nyomulni). Próbáltam már az összes többi klónt, egyik sem fogott meg.. -
artivizsla #48988 IL2-1946 esetében, mi a különbség a Steamen keresztül történő, vagy az Xfire-on keresztül történő játszásnak ? Mások a szerverlisták, vagy van más is ? -
Állítólag az első negyedévben jön.
Mutató ujjat lehet edzeni addig is:)
Kell a reteknek a Clod:) -
Értem én:) Csak először nem esett le miért a kérdés,azt hittem valamit nem jól csinált vagy ilyesmi. Mindig avval a jóindulatú hozzáállásommal van a baj:) Csak a jót feltételezem mindenkiről
-
De most érted Laca. Játszani azt igen, de megvenni vagy legalább megkeresni? Azt nem. Nem vagyok álszent, nekem is vansok olyan szarom amit nem vettem meg. De! Egyrészt azokat amikkel játszok azt megveszem. Még ha szar is mint a CloD
. De ha valamit nem, azt megkeresem magam vagy PM-ben megkérdezek valakit aki használja, hogy honnan van.
-
Itt megveheted.
De ne hergeld Leon idegeit és a mienket sem ilyen kérdésekkel mert választ úgysem kapsz max olyat ami nem fog tetszeni:) -
Tom, akkor a hiba benned van. Tir5-öm van és még a büdös életben nem kellett semmivel sem szórakoznom, hogy menjen. Főleg nem a RoF-al. Grafika? A RoF-ban már akkor dinamikus árnyék volt, amikor kijött. Nem utólag tették bele, tessék-lássék.
De ezen teljesen felesleges is vitatkozni. A RoF jelenleg használható a CloD meg nem. Ennyi. -
Ez tök szubjektív szerintem, és is leszedtem a rof-ot pár hete, de nem tetszett. Hogy a játszhatósága jobb, azt nem tudom mire érted. Hogy a program stabilabb, az igaz. Hogy fejlettebb? Az nem. A rofban sok elavult, idegesítő dolog van benne, ami clodban már nincs (már ott felqrtam az agyam, hogy másfél óra szívás után tudtam a trackIR-t és a joyt együtt használni, mert akadt minden mindennel ). A garfikája sem tetszett - persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak nekem a clod jobban tetszik. A clod online szerver lehetőségei, az FMB-je és a C#-ban programozható action scriptek olyan dolgokat tesznek lehetővé, amiket még az Il-2 UP-ban sem lehet. Hogy Anglia mapon ezekből mennyi használható, az más kérdés, de az nem vitás, hogy - ha az online repkedést nézzük- akkor technológiailag sokkal előrébb van mint bármi más.
Csak azt a qrva launcher.exe-t csinálnák már meg. -
Nem fogok még egyszer szólni, hogy ne warezolj. Háromezer forint az kb. másfél mozijegy. Ennyi. -
Itt segítenek rajtad. -
mtz 82 zts #48979 Ti milyen torrent oldalakat használtok? -
Savas! Tegnap, hajnali 1 körül amikor M15-t támadták a tankok. Mennyit sikerült kidobni?
Én legközelebb ha védős küldi lesz, Bk3.7-et rakok a 110-emre, nem bombákat. Többre megyek vele mint bombákkal. -
Hát akkor először meg kell venned ahhoz,hogy aktiválhasd.
Azt hiszem olyan 3.000 Ft körül van mostanában. -
mtz 82 zts #48976 Nekem letöltött van -
Eredeti vagy virágbóti CloD-od van? -
mtz 82 zts #48974 De ha tud nekem valaki segíteni hogy steamot hogy kell használni meg ott hogy kell aktiválni,és elinditani az il2-t akkor fogadom szivesen. -
Én az AceMegaCodecPack 603-at használom próbáljátok meg azzal.
Ja,és köszönöm a feltöltést,tegnap megnéztem a Dark Blue World-öt,jó kis film. -
Akkor ezért. Vedd meg és működni fog:) -
artivizsla #48971 Igen, de nem viszi az sem. -
mtz 82 zts #48970 nem
mert ott aktiválni kell a steamot és nincs hozzá kodom
lancher.exe -vel -
Steamen indítod? -
mtz 82 zts #48968 Az mért van hogy elindítom a játékot kiválasztom hogy quick mission utána kiválasztom hogy mejik géppel a akarok menni utána fly elkezd tölteni majd kis idő után kilép -
Szepy2884 #48967 Nekem rémlik valami. Azt hiszem valami spanyolok csinálták a war-t. Korai Emilek amikben nem volt nagy kaliber. Egy kínszenvedés volt lelőni a hurrikat a meggymagokkal. -
(a tiedet is töröltem Papa, mert értelmét vesztette ;) ) -
VLC playerrel próbáltad? -
A régi az annyira csúnya,annyira együgyű,hogy nem tudom szavakkal kifejezni.
Pont tegnap probáltam ismét, de 2 percig bírtam.
Inkább eladom a cuccaimat ,legalább visszajön amit belefektettem. Ez van. -
Igen, ez mindent elárul. Jól át lettünk baszkurálva. -
Gyere vissza régi IL2-be. Itt esténként 2-300(ált.) ember is szokott lenni.
-
Erre még emlékeztek? De jó is volt :)
-
Tudod mi a röhely.
Pontosan lehet látni hányan játsszák online világszerte a játékot. Kérlek szépen, hétvégén a bolygó lakosságából nincs 100 ember aki eme remekművel szórakoztatja magát. Na most erre nyugodtan lehet mondani,hogy hibahatáron belül van:) tehát a közvélekedés igazolja amit alant állítottam. -
artivizsla #48959 Most megy a 2 film és az összes, általam letöltött SSP füzetek feltöltése a 4shared oldalra. Minden tömörített formátumban lesz feltöltve, de nem hiszem, hogy gondot okoz a kitömörítés majd valakinek is. A First Light-al van egy kis gond, mert a leszedett avi fájlt egyenlőre nem tudom lejátszani, de remélem, hogy ezt majd megoldja valaki, aki a dekóderek dolgában is szakértő. Egyenlőre én nem találom, hogy melyik codek kell hozzá. Ha kész a feltöltés, megadom a linkeket itt a fórumon. -
Évekig a faszukat lóbálták, a töküket véresre vakargatták színes üvegcseréppel, aztán amikor elfogyott a zseton meg elkezdték a seggüket szétrúgni, kiadtak alibiből egy foskupacot. Nagyon jó lenne a szoftver, hatalmas lehetőségek lennének benne (a mai hardverek azért már elég faszák), de jelenleg ha lehetne inkább visszakérném a pénzem és vennék rajta pizzát. Még annak is több értelme lenne, mint jelenleg ennek a szoftvernek. -
Én mint a legtöbbet repkedő idióta a clodban bátran kijelenthetem, felelőségem teljes tudatában,hogy ez a játék a felhőtlen szórakozásra,kikapcsolódásra teljességgel alkalmatlan.
Egy valamire jó. Ha a vércukor szintet akarjuk emelni,vagy csak egyszerűen túl nyugodtak vagyunk és ez már unalmas akkor csak el kell indítani multiban.
Már mondtam, és csak ismételni tudom magamat. Ezek megloptak minket.Nem kell ezt szépíteni.
Aki még nem vette meg és tervezi annak annyit tamácsolnék,hogy NE VEDD MEG!
Egy kopejkát sem érdemelnek a férgek. -
Amíg mi FIBOW-on szeljük az eget...
-
Nekem az alap játékkal, amikor kijött az ég világon semmi gondom nem volt. Peccseknél volt, hogy elbasztak valamit de viszonylag hamar javították, egy kivételével :P bár ahogy mondod már ez sincs. Lehet itt vitatkozni, hisz ez egy fórum. Nekem akkor is az a véleményem, hogy a RoF NEM béta volt amikor kikerült, ez meg az.
Az A-10C-t BÉTAként is árulták. Mostanra már élég jó kis cucc lett. BS2? Igen, profátlanság volt 20$-ért árulni, de én is megvettem, mert nekem megéri. A CloD meg jelen állapotában nem érte meg az árát.
Igen is csinálják meg faszára és utána lehet azon gondolkodniuk, hogy fizetős cuccokat is áruljanak hozzá. Annyiért és oylasmi rendszerbe mint a RoF (néhány dodó egy gép például) én nem lennék ellene. Persze csak akkor, ha mint a RoF-ot fejlesztik is közben a gémet. -
Elnézést a formátumozás nem jött össze.. :( Leon mestert szerettem volna idézni dőlt stílussal. :)
artivizsla: Köszi a munkádat! :) -
A pénzünkért a RoF-ot miért kaptuk teljesen játszható állapotban és ezt a rohadt szart meg miért nem?[i/]
Az idő megszépíti az emlékeket.. :) Emlékeszem én, hogy mennyi ROF.exe leállt hibaüzi jött elő.. Vagy amikor nem lehetett becsatlakozni a multiba, ha az elindult. Vagy épp, ha lelőttek nézhettük a zöld gyepet (mert még a csatát sem lehetett!!!) amíg le nem ment a küldetés... Még az a szerencse, hogy igen jókat tudtunk beszélgetni ezek alatt. :)
Szóval ment ott is javában a hupákolás, hogy ilyen rossz, meg olyan rossz...:D
Bár az tény, hogy a mostani CoD-ra is köröket vert játszhatóságból, de igen sok kompromisszumot kellet kötni...
[i]... Nézd meg az A-10C-t,.. ..Húzzák a faszukra..: Azért a BS2-ért, ami inkább egy jó kis patch, 20$-árt elkérni, szintén arcpirító dolog szerintem, főleg annak tudatában, hogy az alapjáték itthon 3-4e Ft. :)
@Tom: 3 havonta, vannak 2.99$-os akciók, és nem kell minden gépet megvenni, én sem vettem már meg a két legutóbbit, mert úgysem repülöm őket. Majd akciósan. :)
Én azt mondom, hogy ez az ára, annak hogy képesek fejleszteni a ROF-ot, hát tegyék. Legalább fejlődik a játék.
Bár ez a legutóbbi akciójuk számomra is túlzás, de úgy fogom fel, hogy a nyugatiak megveszik én nem, legalább van bevételük.
). A garfikája sem tetszett - persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak nekem a clod jobban tetszik. A clod online szerver lehetőségei, az FMB-je és a C#-ban programozható action scriptek olyan dolgokat tesznek lehetővé, amiket még az Il-2 UP-ban sem lehet. Hogy Anglia mapon ezekből mennyi használható, az más kérdés, de az nem vitás, hogy - ha az online repkedést nézzük- akkor technológiailag sokkal előrébb van mint bármi más.