IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez tök szubjektív szerintem, és is leszedtem a rof-ot pár hete, de nem tetszett. Hogy a játszhatósága jobb, azt nem tudom mire érted. Hogy a program stabilabb, az igaz. Hogy fejlettebb? Az nem. A rofban sok elavult, idegesítő dolog van benne, ami clodban már nincs (már ott felqrtam az agyam, hogy másfél óra szívás után tudtam a trackIR-t és a joyt együtt használni, mert akadt minden mindennel ). A garfikája sem tetszett - persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak nekem a clod jobban tetszik. A clod online szerver lehetőségei, az FMB-je és a C#-ban programozható action scriptek olyan dolgokat tesznek lehetővé, amiket még az Il-2 UP-ban sem lehet. Hogy Anglia mapon ezekből mennyi használható, az más kérdés, de az nem vitás, hogy - ha az online repkedést nézzük- akkor technológiailag sokkal előrébb van mint bármi más.

Csak azt a qrva launcher.exe-t csinálnák már meg.