IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nem a programban van a hiba, hiszen megoldottam. De ez nem változtat azon, hogy másfél órát szívtam vele, míg az összes szaros nyűgjére rájöttem. Az volt az első gond, hogy a pedált lépkedve jó volt, középre lépve viszont kitért. Ezért volt benne egy rúgás. Winben felismerve, bekalibrálva, vadi új joy. Nem kicsit voltam ideges. Állgattam én mindent, dead zone-t, érzékenységet, Winben és progiban, de semmi nem használt. Végül egyenként le kellett gyalulni az egész controlst, mindent alapról újra beállítani, utána jó lett. Mai napig nem tudom, végül melyik tengellyel akadt össze az alapértelmezett kiosztás. A TrackIR nem működött, mert ha hozzáértem a hat switchhez, akkor az átvette az irányítást, és nem is adta vissza (vicc, hogy csak zoomra használtam). Csak eltelt pár újraindítás és anyázás míg erre az ok-okozati viszonyra is rájöttem. Ezek után már tiszta felüdülés úgy controlst állítani, hogy minden változtatáshoz ki kell lépni a főmenübe.

Jajjmá, ne sarkítsunk ennyire. A Clod is használható. Laca sem repült volna benne 420 órát, ha nem lenne az. Csak most ideges, mert sokszor lefagy neki. De ha megy, akkor qrvajó. (Nem igaz Laca? Mikor robban a Spit, az priceless ).