IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem az alap játékkal, amikor kijött az ég világon semmi gondom nem volt. Peccseknél volt, hogy elbasztak valamit de viszonylag hamar javították, egy kivételével :P bár ahogy mondod már ez sincs. Lehet itt vitatkozni, hisz ez egy fórum. Nekem akkor is az a véleményem, hogy a RoF NEM béta volt amikor kikerült, ez meg az.
Az A-10C-t BÉTAként is árulták. Mostanra már élég jó kis cucc lett. BS2? Igen, profátlanság volt 20$-ért árulni, de én is megvettem, mert nekem megéri. A CloD meg jelen állapotában nem érte meg az árát.
Igen is csinálják meg faszára és utána lehet azon gondolkodniuk, hogy fizetős cuccokat is áruljanak hozzá. Annyiért és oylasmi rendszerbe mint a RoF (néhány dodó egy gép például) én nem lennék ellene. Persze csak akkor, ha mint a RoF-ot fejlesztik is közben a gémet.