IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #48953
    A pénzünkért a RoF-ot miért kaptuk teljesen játszható állapotban és ezt a rohadt szart meg miért nem?[i/]

Az idő megszépíti az emlékeket.. :) Emlékeszem én, hogy mennyi ROF.exe leállt hibaüzi jött elő.. Vagy amikor nem lehetett becsatlakozni a multiba, ha az elindult. Vagy épp, ha lelőttek nézhettük a zöld gyepet (mert még a csatát sem lehetett!!!) amíg le nem ment a küldetés... Még az a szerencse, hogy igen jókat tudtunk beszélgetni ezek alatt. :)

Szóval ment ott is javában a hupákolás, hogy ilyen rossz, meg olyan rossz...:D

Bár az tény, hogy a mostani CoD-ra is köröket vert játszhatóságból, de igen sok kompromisszumot kellet kötni...

[i]... Nézd meg az A-10C-t,.. ..Húzzák a faszukra..
    : Azért a BS2-ért, ami inkább egy jó kis patch, 20$-árt elkérni, szintén arcpirító dolog szerintem, főleg annak tudatában, hogy az alapjáték itthon 3-4e Ft. :)

@Tom: 3 havonta, vannak 2.99$-os akciók, és nem kell minden gépet megvenni, én sem vettem már meg a két legutóbbit, mert úgysem repülöm őket. Majd akciósan. :)
    Én azt mondom, hogy ez az ára, annak hogy képesek fejleszteni a ROF-ot, hát tegyék. Legalább fejlődik a játék.

Bár ez a legutóbbi akciójuk számomra is túlzás, de úgy fogom fel, hogy a nyugatiak megveszik én nem, legalább van bevételük.