eDonkey2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a legfontosabb: lehet, hogy tényleg rossz helyen keresek, de pl. eDonkey-n megtalálok több éves (értsd: linkoldalakon több éve megjelent) dolgokat is, míg torrentnél ez mintha nem mûködne.
Egyszer próbáld meg, hogy felmész egy linkoldalra, szétnézel és onnan kezdesz leszedni.
Letöltéshez pedig a 0.52-es OverNetet próbáld meg. Szerintem mind a mai napig az egyik - ha nem A - leggyorsabb kliens linkelt cuccoknál.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én a Razorback 2 -re szoktam, reggelig sem dob le...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
nekem viszont az a gondom, hogy 5-6 óra futás után ledob a nagy szerver, és bekapcsol egy kicsihez (általában éjjel van ez), reggelre már alig jön valami (nincs forrás), ezt hogyan lehetne kivédeni?
De biza egy nagy ****. 2-3k val csordogalnak az adatok a felhasznaloktol, raadasul 2nel tobbhoz alltalaban nem is csatlakozik be a kliens.
S 10MB letoltese utan bontanak mert a credit rendszernel eleri az ember a 10.0-t. Aztan varakozik az ember orakat mig a kovetkezo userhez be nem csatlakozik.
Ha nem LAN alol netezel, akkor halott egy ugy.
Amugy mutass nekem egy olyan dolgot amit torrentel nem lehet elerni. 😛
Rossz keresot hasznalsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ráadásul olyan dolgokat is, amelyekrõl a torrentesek még csak nem is hallottak.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az mp3 Legyen Veled!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valoszinu csak egy diket linkrol lehet szo, de userektol te nem szed 300k-val.
Az mp3 Legyen Veled!
Szerintem mas klienssel kene probalkozni, mert ez 16bites utasitast hasznal amit az NT es az XP nem igazan szeret.
Geeryy probalkozz, szerintem mas klienssel itt talalsz egyparat :http://www.emule-mods.de
Bar megkell valljam, hogy az Emule (Edonkey) halozat nagyon gyer P2P halozat, fogsz anyazni meg mikor 200MB-t atlagban egy hetig szedsz le.
Javaslom inkabb a torrent halozatot, ha jo linket talalsz akkor sokkal jobban jarsz, mint az Edonkey-al.
valaki segitsen ...nagy a kép ezert linkeltem
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Egyet néztem meg a 3 kérdéses fájl közül: az speciel incomplete volt.
A szerverek - ma még - nem képesek egyértelmûen eldönteni, hogy egy ugyanolyan hash értékû, de ezerféle néven szereplõ fájl közül melyik a jó és melyik nem. Erre vannak fakelist-ek, illetve újabban úgy tûnik, a szerverek is használják már ezeket. A rendes user pedig azonnal lejelenti, ha fake cuccot talál - persze ezt csak rendes klienssel tudja, mint pl. az emuleplus 😉. Én már legalább 30-40 ilyet jelentettem le, néhány már bekerült a fakelist-be is.
A kommentezés szvsz nem igazán tökéletes és megbízható. Láttam én már karón varjút... 😊
Történt ugyabis, hogy rákerestem valamire, ami fake volt,
és megnéztem hogy másoknál mi volt a fájl neve,
és mindenkinél más néven szereplet a fájl,
akkor tehát mi alapján lesz a fájl neve a keresõben
az ami..?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
eDonkey2000 1.1
Amióta ezt használom, azóta a Razorback max. 30 percen belül blacklist-re tesz. Elvileg a lowID-rõl hadovál, ami azért elég furcsa annak a fényében, hogy eMule-ban állandóan highID-t kapok.
No mindegy, mindjárt kipróbálom az 1.1.7-et.
U.i.: Tudom, használjak eMule-t. Csakhogy nem véletlenül használok eDonkey2000-et, illetve Overnet 0.52-t: nálam mind a mai napig messze gyorsabbak, mint a szintén fentlevõ eMule MorphXT.
Az mp3 Legyen Veled!
Két serverrõl is ideiglenesen bannoltak, és ez az üzenet jött mellé:
WARNING : This file is a badfile (virus or fake or incomplete), please delete it !: <a fájl ed2k linkje>
Ez most mié', és mi a rák ez?
Mert egy dolog, hogy a kliens szól, hogy ez valszeg fake cucc, de hogy már a szerver is blacklistre tegyen ezért, az kissé fura.
MobileMule LETÖLTÉS, és HONLAP
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
nekem eddig nm sikerült öszehoznom, végtelenségig konnektálódik. elvileg mindent jól beállítottam a telón és agépn található muleban is. ha valaki esetleg még probálkozna rajtam kívül és sikerül neki akkor pls ossza meg tapasztalatait!
*Posse*T.W.D*
amugy én 99%ban MotoGp futamok, videók, egyéb autós motoros videók letöltésére haszálom az emulét, mostmár több mint 1 éve.
Sajnos tegnap vettem észre hogy az a 30 gigás particio amin tároltam az innen megszerzett mgp futamokat(nagy valószínüséggel nagy részük már nem pótolható) a windows szerint nincs formázva igy bele sem tudok lépni. dosban sikerült de amikor másolni akartam olvasási hibával elszállt😞(( most adatmentõ cégnél van, remélem sikerül a mentés! amugy emulet tényleg olyan dolgok letöltésére érdemes használni, amik máshol nemigen lelhetõek fel. és végül valóban oylan mint egy csacsi, minden szempontból<#circling>#circling>
*Posse*T.W.D*
meg sexfilmekbõl is elég tág a választék.. DD
*Posse*T.W.D*
mert olyanok megvannak itt, amik DC sosem lesznek meg,
vagy nem is voltak.
Pl: vbcoh, javfe, stb......
Kíváncsi vagyok, mire jutnak. A baj csak az ezzel a technikával (már amennyi a hírbõl kiderül), hogy ugyanazt próbálja utánozni, mint a faker kliensek (azonos hash-t jelent a fájlról, de szemetet küld), és ezek ellen már többnyire van védelem: az ipfilter, a sub-hash (amikor egy fájlt feldarabol és a darabokat hash-eli le), illetve újabban már ennek az intelligens verziója is (ha valakitõl hibás darabot kapott, attól többé nem szed semmit).
Alapból ez a nick az eMule-kliensekben, aki nem változtatja meg, ez látszik.
Sok felhasználó címe egyszerûen csak:
http//:emule-project.net
ez a programnak valamiféle tárhelye ?
vagy ezek is felhasználók ?
Az sokszor bosszantó, hogy a végén mindig leáll a letöltés, és napokat kell várni az utolsó megabájtra - bár ez azért extrém helyzet.