eDonkey2000

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl. irtózatos mennyiségû szexkép-gyûjtemény, weboldal-rippek, egy-egy nõcirõl összeszedett többszáz megás galériák, de ottvan még az iszonyatos mennyiségû zene.

Ami a legfontosabb: lehet, hogy tényleg rossz helyen keresek, de pl. eDonkey-n megtalálok több éves (értsd: linkoldalakon több éve megjelent) dolgokat is, míg torrentnél ez mintha nem mûködne.

Egyszer próbáld meg, hogy felmész egy linkoldalra, szétnézel és onnan kezdesz leszedni.
Letöltéshez pedig a 0.52-es OverNetet próbáld meg. Szerintem mind a mai napig az egyik - ha nem A - leggyorsabb kliens linkelt cuccoknál.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

LittleL
melyik szerverre vagy általában felkapcsolódva ?

Én a Razorback 2 -re szoktam, reggelig sem dob le...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

nem a sebesség a lényeg
nekem viszont az a gondom, hogy 5-6 óra futás után ledob a nagy szerver, és bekapcsol egy kicsihez (általában éjjel van ez), reggelre már alig jön valami (nincs forrás), ezt hogyan lehetne kivédeni?

[Jakuza]
Hat neked akkor nagy makod lehetett, mert en mar kiprobaltam az osszes edonkey varianst, emule-t stb.
De biza egy nagy ****. 2-3k val csordogalnak az adatok a felhasznaloktol, raadasul 2nel tobbhoz alltalaban nem is csatlakozik be a kliens.
S 10MB letoltese utan bontanak mert a credit rendszernel eleri az ember a 10.0-t. Aztan varakozik az ember orakat mig a kovetkezo userhez be nem csatlakozik.
Ha nem LAN alol netezel, akkor halott egy ugy.
Amugy mutass nekem egy olyan dolgot amit torrentel nem lehet elerni. 😛
Rossz keresot hasznalsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Óóó, dehogynem szed az annyival.

Ráadásul olyan dolgokat is, amelyekrõl a torrentesek még csak nem is hallottak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mp3Pintyo
Jaja, arra gondolok. A verycd-n lévõ kinaiknal 20-30kbyte/sec szokott lenni a sebesseg. Es pillanatok alatt rakapnak 1-1 fajlra 😄 legalabb 50-100 forras szokott lenni.

Az mp3 Legyen Veled!

[Jakuza]
Leirhatnad, hogy csinalod, mert igencsak kivancsiva tettel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na ilyennel en meg nem talalkoztam, gondolom a kinai verycd.com-ra gondolsz.
Valoszinu csak egy diket linkrol lehet szo, de userektol te nem szed 300k-val.

Mp3Pintyo
Az edonkey hálózat is gyors tud lenni. Ha olyan fájlokat szedsz pl. amit a verycd-n tettek közzé akkor 200-300kbyte/sec-el is jon egybõl!

Az mp3 Legyen Veled!

[Jakuza]
Mint latod neki el sem indul a kliens.
Szerintem mas klienssel kene probalkozni, mert ez 16bites utasitast hasznal amit az NT es az XP nem igazan szeret.
Geeryy probalkozz, szerintem mas klienssel itt talalsz egyparat :http://www.emule-mods.de
Bar megkell valljam, hogy az Emule (Edonkey) halozat nagyon gyer P2P halozat, fogsz anyazni meg mikor 200MB-t atlagban egy hetig szedsz le.
Javaslom inkabb a torrent halozatot, ha jo linket talalsz akkor sokkal jobban jarsz, mint az Edonkey-al.

PetruZ
Jó lenne tudni, hogy honnan töltöttél le és mit, és mit próbáltál elindítani, mert errõl a nagy képrõl csak a nagy büdös semmit lehet kideríteni...
Geeryy
na nekem ezt csinalja . <#zavart1>
valaki segitsen ...nagy a kép ezert linkeltem

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

PetruZ
De incomplete miatt nem kellene dobálnia. Hiszen minden, amit töltesz, egyben incomplete megosztás is, nem?
Félreérted: a szervertõl érkezõ hibaüzenet egy teljesen általános formájú üzenet volt, amelyben a problémát valahogy így jelölték: virus/fake/incomplete. Vagyis a három ok közül valamelyik miatt nem szerette az adott fájlt a szerver.
Egyet néztem meg a 3 kérdéses fájl közül: az speciel incomplete volt.

PetruZ
De az incomplete már a full fake fájl hash alapján lesz visszaosztva, tehát hiányozzon belõle akárcsak 1 byte is, vagy még bele se kezdjen, attól még ugyanolyan fake-nek számít. A megosztási listádban kis idõ múlva meg fog jelenni a fájl, a szerver ezt átveszi és amint csekkolja, kiszúrhatja, hogy bár incomplete fájlod van, az attól még fake visszaosztás, szóval légy szíves töröld is ki. Sztem jól van ez így.
PetruZ
A fájl neve az lesz, ahogyan a felhasználó megosztja. Természetesen az átnevezések hamar kibuknak a hash miatt, de ettõl még sokan beszopják és ezerrel töltenek minden fake sz*rt...
A szerverek - ma még - nem képesek egyértelmûen eldönteni, hogy egy ugyanolyan hash értékû, de ezerféle néven szereplõ fájl közül melyik a jó és melyik nem. Erre vannak fakelist-ek, illetve újabban úgy tûnik, a szerverek is használják már ezeket. A rendes user pedig azonnal lejelenti, ha fake cuccot talál - persze ezt csak rendes klienssel tudja, mint pl. az emuleplus 😉. Én már legalább 30-40 ilyet jelentettem le, néhány már bekerült a fakelist-be is.
A kommentezés szvsz nem igazán tökéletes és megbízható. Láttam én már karón varjút... 😊
a felhasznalo allitja be

LittleL
Tényleg az hogy van, hogy az eDonkey hogyan nevezi el a fájlok nevét ?

Történt ugyabis, hogy rákerestem valamire, ami fake volt,
és megnéztem hogy másoknál mi volt a fájl neve,
és mindenkinél más néven szereplet a fájl,

akkor tehát mi alapján lesz a fájl neve a keresõben
az ami..?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Közben úgy tûnik, hogy blacklistet mégsem a fake-nek tûnõ fájl miatt kaptam. (Mellesleg az ilyen fájlok nem feltétlenül fake-ek, hanem voltak incomplete-ek is.)

eDonkey2000 1.1

Amióta ezt használom, azóta a Razorback max. 30 percen belül blacklist-re tesz. Elvileg a lowID-rõl hadovál, ami azért elég furcsa annak a fényében, hogy eMule-ban állandóan highID-t kapok.
No mindegy, mindjárt kipróbálom az 1.1.7-et.

U.i.: Tudom, használjak eMule-t. Csakhogy nem véletlenül használok eDonkey2000-et, illetve Overnet 0.52-t: nálam mind a mai napig messze gyorsabbak, mint a szintén fentlevõ eMule MorphXT.

Mp3Pintyo
PetruZnak teljesen igaza van. Ha mar a szerver egybol megfogja a fakereket akkor joval nagyobb szurest lehet vegezni. Sajna a commenteles a fajlokhoz valahogy meg mindig nem divik.

Az mp3 Legyen Veled!

PetruZ
Sztem nem annyira fura. Úgy tûnik, a faker-ek elleni harc jegyében immár a szerverek is figyelik a legfrissebb fakelist-et, és aki a megosztásába tesz egy ilyet, azt szépen ledobja. Végülis logikus, mostanában jónéhány olyan cuccal találkoztam, amelynek ezres nagyságrendû forrásszáma volt, ellenben ott virított mellette a fake jelzés (tehát az emberek nagy része nem figyel, vagy nincs fake-ellenõr kliense, vagy csak egy rohadt faker). Mivel már azzal kiosztod közösbe a dolgot, hogy elkezded letölteni, te is fake-terjesztõvé váltál, így a szerver téged is ledobott. Sztem nincs ebben semmi hiba, jól van ez így.
Most meg mi a rák van???

Két serverrõl is ideiglenesen bannoltak, és ez az üzenet jött mellé:

WARNING : This file is a badfile (virus or fake or incomplete), please delete it !: <a fájl ed2k linkje>

Ez most mié', és mi a rák ez?

Mert egy dolog, hogy a kliens szól, hogy ez valszeg fake cucc, de hogy már a szerver is blacklistre tegyen ezért, az kissé fura.

Norti nevu fiu pl hasznal ilyen mobilmulet. dc topikban szokott elofordulni.

Kaszi46

MobileMule LETÖLTÉS, és HONLAP
<#eljen><#eljen><#eljen>
nekem eddig nm sikerült öszehoznom, végtelenségig konnektálódik. elvileg mindent jól beállítottam a telón és agépn található muleban is. ha valaki esetleg még probálkozna rajtam kívül és sikerül neki akkor pls ossza meg tapasztalatait!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
köszi, és bocs, nem fordult még elõ velem hogy hogy oylan dologra kérdezek rá ami azon az oldalon szerepel! ugylátszik elekrülte a figyelmem<#fejvakaras>

amugy én 99%ban MotoGp futamok, videók, egyéb autós motoros videók letöltésére haszálom az emulét, mostmár több mint 1 éve.
Sajnos tegnap vettem észre hogy az a 30 gigás particio amin tároltam az innen megszerzett mgp futamokat(nagy valószínüséggel nagy részük már nem pótolható) a windows szerint nincs formázva igy bele sem tudok lépni. dosban sikerült de amikor másolni akartam olvasási hibával elszállt😞(( most adatmentõ cégnél van, remélem sikerül a mentés! amugy emulet tényleg olyan dolgok letöltésére érdemes használni, amik máshol nemigen lelhetõek fel. és végül valóban oylan mint egy csacsi, minden szempontból<#circling>

*Posse*T.W.D*

és ritkaságba menõ szerzõi kiadású (!) gitár kották (tabok) pdf-ben

PetruZ
Meg a legjobb tévésorozat lelõhely. Extra ritka régi darabok máshol nem is nagyon vannak. Pl. innen sikerült megszereznem a Vengeance Unlimited és a Swat Kats epizódjait (egy-egy még hiányzik mindkettõbõl). 😉
LittleL
vannak ritka zenék, amik máshol nincsenek meg...

meg sexfilmekbõl is elég tág a választék.. DD

Guest
Hát gyak. mident, amire szükségem van 😊 Mondjuk az nem túl sok, sosem voltam nagy töltögetõ, de már többször volt szükségem ritka vagy régebbi dolgokra, és ed2k-n ált. megleltem az ilyesmiket.
PetruZ
#925-#933
Kaszi46
<#duhos2><#action><#banplz>

*Posse*T.W.D*

"...kell meg, egy rozsaszin elefant, s egy lila erkely" bocs, ezt nem hagyhattam ki 😛

Kaszi46
eMulePlus-1m rõl szeretnék most váltani 1.1 d-re. letöltöttem a nem telepítõs verziót, és azt szeretném megtudni hogy pontosan melyik fileokat\mappákat kell áthelyeznem az új verzióba ahhoz hogy "minden maradjon a régi". ha jól sejtem az incoming, és temp mappák mindenképen kellenek, hiszen ebben vannak a letöltött és letöltés alatt álló file-ok, részletek. ezenkívül mi kell még?

*Posse*T.W.D*

LittleL
És te miket szoktál fõleg letölteni eDonkey val ?

mert olyanok megvannak itt, amik DC sosem lesznek meg,
vagy nem is voltak.

Guest
Jóval több volt az, mint egy nap 😊
LittleL
És ha a végén teljesen leáll, akkor egy teljes napot is várhatsz mire befejezi. C

Guest
Jah. Talán egy vagy két teljes példány volt, meg még vagy 10-en töltöttük, persze a végére mind a tízünknek ugyanazok a darabok voltak meg 😊)
PetruZ
De az emule már más projekt. Igaz, a szamárból "született", de már egészen más vonalon fut. 😊
PetruZ
Ja, kb. ugyanezt mondtam én is. 😊

LittleL
eDonkey -ban meg minden installáláskor egy 5 jegyû véletlen név jelenik meg.

Pl: vbcoh, javfe, stb......

PetruZ
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28766&count16=1
Kíváncsi vagyok, mire jutnak. A baj csak az ezzel a technikával (már amennyi a hírbõl kiderül), hogy ugyanazt próbálja utánozni, mint a faker kliensek (azonos hash-t jelent a fájlról, de szemetet küld), és ezek ellen már többnyire van védelem: az ipfilter, a sub-hash (amikor egy fájlt feldarabol és a darabokat hash-eli le), illetve újabban már ennek az intelligens verziója is (ha valakitõl hibás darabot kapott, attól többé nem szed semmit).
PetruZ
Igen, ez az alap nick, ha nincs átírva, éppen azért, hogy legyen valami nick kitöltve. Ha meg megnézed a hivatkozott weboldalt, minden egyéb kérdés tisztázódik. 😊
Jah.

Alapból ez a nick az eMule-kliensekben, aki nem változtatja meg, ez látszik.

LittleL
Azért ez már legalább fejlõdés.

Sok felhasználó címe egyszerûen csak:
http//:emule-project.net

ez a programnak valamiféle tárhelye ?
vagy ezek is felhasználók ?

PetruZ
Az újabb emuleplus-okban erre van már beépítve vmi priority algoritmus, ami akkor lép életbe, ha a fájlból már alig hiányzik valami, és igyekszik a hiányzó részek letöltését elõtérbe hozni. Vagy valami ilyesmi. Bár ez sem csodaszer, ha egy csomó mindenkinek ugyanaz a darabka hiányzik... 😊
LittleL
és lejött a végén ?
Az sokszor bosszantó, hogy a végén mindig leáll a letöltés, és napokat kell várni az utolsó megabájtra - bár ez azért extrém helyzet.

Guest
Én is töltöttem már fájlt hosszú hónapokon keresztül, bár hogy pontosan meddig, arra már nem emlékszem 😊
LittleL
sebaj, türelem, rózsát terem, majdcsak meglesz egyszer valakinél.<#wink>

#889 még reménykedek, de azóta se láttam azt a file-t <#shakehead>