1236
eDonkey2000
-
#996 Most persze hülyeséget kérdezek,
de lehet hogy más sem ért ehhez.:
Mi az a ping ? Azt tudom, hogy a hozzáférésem sebességét mutatja,
vagy valami ilyesmit.....
De mit jelent, az ha kicsi a ping érték ?
És mit jelent, ha nagy a ping - érték ? -
#995 Hmmm, ja hogy már rég nincs HTML, sry :)
Mindegy, így is használható :) -
#994 <a href="ed2k://|file|In.Memory.Of.ShareReactor.chm|12093495|552FFB3984DC4BACCD32DFB78E384049|/">In.Memory.Of.ShareReactor.chm :o)</a> -
Garfield #993 Ezért kell letölteni a képen látható CHM fájlt. -
#992 :o)))
Milyen néven fut? ;)
Tudom, de a régi dolgokat ált. már nem indexelik újra, tehát ami pl. az SR leállítása előtt jött ki, az általában már nem található meg ezeken az indexelő oldalakon. -
Garfield #991 Van helyette bőven más, legalább olyan jó oldal.
Ha pedig már ShareReactor, akkor egy érdekes letöltés:
11,5 MB és az összes SR-link bennevan. Van egy ugyanilyen gyűjtemény a már bezárt Musicdonkey.org-ról. -
#990 Boldog születésnapot :) -
#989 Így van, nagy kár volt, amikor rászálltak az indexelő oldalakra, és megszűnt pl. a ShareReactor... :/ -
blackgamer #988 Razorback 2, ping 200 körül
töröljem ki a többi szervert a listáról? na megnézem... -
Garfield #987 Megnézed, melyik a 3 legnépesebb szerver és a többit törlöd, illetve beállítod, hogy kapcsolódáskor ne fogadja a szerverlistákat. -
Garfield #986 pl. irtózatos mennyiségű szexkép-gyűjtemény, weboldal-rippek, egy-egy nőciről összeszedett többszáz megás galériák, de ottvan még az iszonyatos mennyiségű zene.
Ami a legfontosabb: lehet, hogy tényleg rossz helyen keresek, de pl. eDonkey-n megtalálok több éves (értsd: linkoldalakon több éve megjelent) dolgokat is, míg torrentnél ez mintha nem működne.
Egyszer próbáld meg, hogy felmész egy linkoldalra, szétnézel és onnan kezdesz leszedni.
Letöltéshez pedig a 0.52-es OverNetet próbáld meg. Szerintem mind a mai napig az egyik - ha nem A - leggyorsabb kliens linkelt cuccoknál. -
#985 melyik szerverre vagy általában felkapcsolódva ?
Én a Razorback 2 -re szoktam, reggelig sem dob le... -
blackgamer #984 nem a sebesség a lényeg
nekem viszont az a gondom, hogy 5-6 óra futás után ledob a nagy szerver, és bekapcsol egy kicsihez (általában éjjel van ez), reggelre már alig jön valami (nincs forrás), ezt hogyan lehetne kivédeni? -
#983 Hat neked akkor nagy makod lehetett, mert en mar kiprobaltam az osszes edonkey varianst, emule-t stb.
De biza egy nagy ****. 2-3k val csordogalnak az adatok a felhasznaloktol, raadasul 2nel tobbhoz alltalaban nem is csatlakozik be a kliens.
S 10MB letoltese utan bontanak mert a credit rendszernel eleri az ember a 10.0-t. Aztan varakozik az ember orakat mig a kovetkezo userhez be nem csatlakozik.
Ha nem LAN alol netezel, akkor halott egy ugy.
Amugy mutass nekem egy olyan dolgot amit torrentel nem lehet elerni. :P
Rossz keresot hasznalsz. -
Garfield #982 Óóó, dehogynem szed az annyival.
Ráadásul olyan dolgokat is, amelyekről a torrentesek még csak nem is hallottak. -
#981 Jaja, arra gondolok. A verycd-n lévő kinaiknal 20-30kbyte/sec szokott lenni a sebesseg. Es pillanatok alatt rakapnak 1-1 fajlra :D legalabb 50-100 forras szokott lenni. -
#980 Leirhatnad, hogy csinalod, mert igencsak kivancsiva tettel. -
#979 Na ilyennel en meg nem talalkoztam, gondolom a kinai verycd.com-ra gondolsz.
Valoszinu csak egy diket linkrol lehet szo, de userektol te nem szed 300k-val. -
#978 Az edonkey hálózat is gyors tud lenni. Ha olyan fájlokat szedsz pl. amit a verycd-n tettek közzé akkor 200-300kbyte/sec-el is jon egyből! -
#977 Mint latod neki el sem indul a kliens.
Szerintem mas klienssel kene probalkozni, mert ez 16bites utasitast hasznal amit az NT es az XP nem igazan szeret.
Geeryy probalkozz, szerintem mas klienssel itt talalsz egyparat :http://www.emule-mods.de
Bar megkell valljam, hogy az Emule (Edonkey) halozat nagyon gyer P2P halozat, fogsz anyazni meg mikor 200MB-t atlagban egy hetig szedsz le.
Javaslom inkabb a torrent halozatot, ha jo linket talalsz akkor sokkal jobban jarsz, mint az Edonkey-al. -
#976 Jó lenne tudni, hogy honnan töltöttél le és mit, és mit próbáltál elindítani, mert erről a nagy képről csak a nagy büdös semmit lehet kideríteni...
-
#975 na nekem ezt csinalja .
valaki segitsen ...nagy a kép ezert linkeltem -
#974 De incomplete miatt nem kellene dobálnia. Hiszen minden, amit töltesz, egyben incomplete megosztás is, nem?
-
Garfield #973 Félreérted: a szervertől érkező hibaüzenet egy teljesen általános formájú üzenet volt, amelyben a problémát valahogy így jelölték: virus/fake/incomplete. Vagyis a három ok közül valamelyik miatt nem szerette az adott fájlt a szerver.
Egyet néztem meg a 3 kérdéses fájl közül: az speciel incomplete volt. -
#972 De az incomplete már a full fake fájl hash alapján lesz visszaosztva, tehát hiányozzon belőle akárcsak 1 byte is, vagy még bele se kezdjen, attól még ugyanolyan fake-nek számít. A megosztási listádban kis idő múlva meg fog jelenni a fájl, a szerver ezt átveszi és amint csekkolja, kiszúrhatja, hogy bár incomplete fájlod van, az attól még fake visszaosztás, szóval légy szíves töröld is ki. Sztem jól van ez így.
-
#971 A fájl neve az lesz, ahogyan a felhasználó megosztja. Természetesen az átnevezések hamar kibuknak a hash miatt, de ettől még sokan beszopják és ezerrel töltenek minden fake sz*rt...
A szerverek - ma még - nem képesek egyértelműen eldönteni, hogy egy ugyanolyan hash értékű, de ezerféle néven szereplő fájl közül melyik a jó és melyik nem. Erre vannak fakelist-ek, illetve újabban úgy tűnik, a szerverek is használják már ezeket. A rendes user pedig azonnal lejelenti, ha fake cuccot talál - persze ezt csak rendes klienssel tudja, mint pl. az emuleplus ;). Én már legalább 30-40 ilyet jelentettem le, néhány már bekerült a fakelist-be is.
A kommentezés szvsz nem igazán tökéletes és megbízható. Láttam én már karón varjút... :)
-
tomo #970 a felhasznalo allitja be -
#969 Tényleg az hogy van, hogy az eDonkey hogyan nevezi el a fájlok nevét ?
Történt ugyabis, hogy rákerestem valamire, ami fake volt,
és megnéztem hogy másoknál mi volt a fájl neve,
és mindenkinél más néven szereplet a fájl,
akkor tehát mi alapján lesz a fájl neve a keresőben
az ami..? -
Garfield #968 Közben úgy tűnik, hogy blacklistet mégsem a fake-nek tűnő fájl miatt kaptam. (Mellesleg az ilyen fájlok nem feltétlenül fake-ek, hanem voltak incomplete-ek is.)
eDonkey2000 1.1
Amióta ezt használom, azóta a Razorback max. 30 percen belül blacklist-re tesz. Elvileg a lowID-ről hadovál, ami azért elég furcsa annak a fényében, hogy eMule-ban állandóan highID-t kapok.
No mindegy, mindjárt kipróbálom az 1.1.7-et.
U.i.: Tudom, használjak eMule-t. Csakhogy nem véletlenül használok eDonkey2000-et, illetve Overnet 0.52-t: nálam mind a mai napig messze gyorsabbak, mint a szintén fentlevő eMule MorphXT. -
#967 PetruZnak teljesen igaza van. Ha mar a szerver egybol megfogja a fakereket akkor joval nagyobb szurest lehet vegezni. Sajna a commenteles a fajlokhoz valahogy meg mindig nem divik. -
#966 Sztem nem annyira fura. Úgy tűnik, a faker-ek elleni harc jegyében immár a szerverek is figyelik a legfrissebb fakelist-et, és aki a megosztásába tesz egy ilyet, azt szépen ledobja. Végülis logikus, mostanában jónéhány olyan cuccal találkoztam, amelynek ezres nagyságrendű forrásszáma volt, ellenben ott virított mellette a fake jelzés (tehát az emberek nagy része nem figyel, vagy nincs fake-ellenőr kliense, vagy csak egy rohadt faker). Mivel már azzal kiosztod közösbe a dolgot, hogy elkezded letölteni, te is fake-terjesztővé váltál, így a szerver téged is ledobott. Sztem nincs ebben semmi hiba, jól van ez így.
-
Garfield #965 Most meg mi a rák van???
Két serverről is ideiglenesen bannoltak, és ez az üzenet jött mellé:
WARNING : This file is a badfile (virus or fake or incomplete), please delete it !: <a fájl ed2k linkje>
Ez most mié', és mi a rák ez?
Mert egy dolog, hogy a kliens szól, hogy ez valszeg fake cucc, de hogy már a szerver is blacklistre tegyen ezért, az kissé fura. -
tomo #964 Norti nevu fiu pl hasznal ilyen mobilmulet. dc topikban szokott elofordulni. -
MobileMule LETÖLTÉS, és HONLAP
nekem eddig nm sikerült öszehoznom, végtelenségig konnektálódik. elvileg mindent jól beállítottam a telón és agépn található muleban is. ha valaki esetleg még probálkozna rajtam kívül és sikerül neki akkor pls ossza meg tapasztalatait! -
#962 köszi, és bocs, nem fordult még elő velem hogy hogy oylan dologra kérdezek rá ami azon az oldalon szerepel! ugylátszik elekrülte a figyelmem
amugy én 99%ban MotoGp futamok, videók, egyéb autós motoros videók letöltésére haszálom az emulét, mostmár több mint 1 éve.
Sajnos tegnap vettem észre hogy az a 30 gigás particio amin tároltam az innen megszerzett mgp futamokat(nagy valószínüséggel nagy részük már nem pótolható) a windows szerint nincs formázva igy bele sem tudok lépni. dosban sikerült de amikor másolni akartam olvasási hibával elszállt:((( most adatmentő cégnél van, remélem sikerül a mentés! amugy emulet tényleg olyan dolgok letöltésére érdemes használni, amik máshol nemigen lelhetőek fel. és végül valóban oylan mint egy csacsi, minden szempontból -
blackgamer #961 és ritkaságba menő szerzői kiadású (!) gitár kották (tabok) pdf-ben -
#960 Meg a legjobb tévésorozat lelőhely. Extra ritka régi darabok máshol nem is nagyon vannak. Pl. innen sikerült megszereznem a Vengeance Unlimited és a Swat Kats epizódjait (egy-egy még hiányzik mindkettőből). ;)
-
#959 vannak ritka zenék, amik máshol nincsenek meg...
meg sexfilmekből is elég tág a választék.. DD -
#958 Hát gyak. mident, amire szükségem van :) Mondjuk az nem túl sok, sosem voltam nagy töltögető, de már többször volt szükségem ritka vagy régebbi dolgokra, és ed2k-n ált. megleltem az ilyesmiket. -
#957 #925-#933