22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • CzGobe
    gondolom a trackerrel kommunikál, az elküldött csomagok visszajeleznek, h megérkeztek, stb... nem hiszem, h winyóra íródna az adat (ha megnézed, 100 kB/s-es feltöltésnél 2kB/s-es letöltést fogsz látni arányosan kb)
  • werkfilm
    Ez lakhelytől és a környék terheltségétől függ.
  • Gery85
    Még azt szeretném megkérdezni,hogy a p2p korlát mennyire fogja meg a letöltési sebesség, tehát pl egy fiber 120as csomagnál mennyire lehet számítani?
  • Gery85
    Köszönöm a segítségeteket!
  • Stefling
    Az "INFORMÁCIÓ A P2P KORLÁTOZÁSRÓL" című részben lenne, ha létezne a megadott cím alatt a cikk :P
    3 egymást követő hónap átlaga nem haladhatja meg a 300GB-ot (extreme használatnak minősül) így bekorlátozhatnak 90%-al (a sebességed). Lényegében ennyi, a faq-ban meg megleled hogy hol tudod megnézni, hogy mennyinél jársz, aztán van ugye a p2p korlát, a torrentek nem fognak maxal le/fel töltődni (ha jó helyen laksz és szerencséd van akkor csutkán is mehet akár)
    Egyéb kérdés?:D
  • werkfilm
    A kettő előzőben és az aktuális hónapban 900gb összesen.
  • Gery85
    És mik a korlátok?
  • bertino
    van.
  • Gery85
    Sziasztok, azt szeretném megkérdeni,hogy fiber powernél van e valami letöltési korlát, tehát hogy egy hónapban csak X gigabájtot tölthetek le,különben sávszélesség csökkenés?
    Köszi előre is, rendelés előtt állok.
  • bertino
    jah.
  • France men
    mivel 3 giga szabad hely van a winyómon, és napi 200 mega az olyan 15 nap és 3 giga lesz. De nem azt kérdeztem igazából, hogy milyen szörnyű, hanem mit szed ilyenkor és mit lehet ellene csinálni? Ha lenne egy 1000 gigás winyóm akkor nem lenne az...
  • bertino
    huha.
    200 egész MB ???
    ez elég szörnyű.

és ez olyan nagy baj ?
  • France men
    Az miért van, hogy miután leszedtem egy torrentet utána még folyamatosan tölti le. (csak lassabban). FP 15-ösöm van és bent van a utorrentben 20 torrent kb. amik rendesen mennek fel, de mellette mindegyik jön is (de már előtte lejöttek) olyan 3-4 kB/s-el, de néha 10-es is. Ma pl így lejött 200 mega. :S:S
  • pyrohun #19126
    sehol, éppen ezaz! :D Furcsállom :D
  • rototti
    A feltöltést elméletileg csak 90%ra kell korlátozni, de ekkora netnél sztem már felesleges, mert nálam 770 upnál sem lassul semmi...
  • RBJ
    nekem hál istenek fb 60 le és fel is padlón musikál.
    sőt a megszakadásos hibák sincsenek azóta miota fiber 60 as lettem.
    egy kérdés a 6/Mb feltoltésnél nekem az utorrentbe 600 kb/sec van állitva a feltoltési sebess. korlát . engedjem feljebb vagy jo az igy.
    elvileg ha jol tudom a feltoltés 70% korul kell beállítani igy nincs gond azzal ha netán bongészunk mellette.
  • ÁjjLe BoBBi
    az szép! én eddig még a harmadát se tapasztaltam sajnos :\
  • Tigristank
    7,1*8=56,8 Mbit
    Hol itt a "probléma"? :)
  • pyrohun #19121
    Tegnap este 7,1 megabyte / sec sebességgel jött egy torrent... FP60. LOL? :D
  • bakvarnyu
    Sajnos ez se mindig igaz , nekem most is gyengén muzsikál 11 után.
    Nekem elsősorban a feltöltési sávszélt korlátozzák (kevesebb mint 10 százalékra 11kbyte/s, röhej) és amiatt nem megy a letöltés se rendesen.
  • CzGobe
    automata sávszélemelés megtörtént, u 2.0 izzítva, jól működik minden
  • werkfilm
    akkor lesz ha felhívod az 1221et és új csomagra módosítasz
  • cock
    Sziasztok!
    Kérdés: Az ÁSZF-ből nem derül ki, a honlapról meg pláne nem, hogy történik-e változás azoknál, akik Chello Gold csomagban vannak most? Lesz-e sebességemelés, szolgáltatásnév változás vagy bármi ilyesmi?
  • RBJ
    azért nem gondoltam volna hogy egyszerű letöltés így megemeli a memoria és proci használatot. mondjuk 60 mb nél kell a teljesítmény adatfeldolgozáshoz. hál istenek
  • Dj Faustus #19115
    A 802.11n szabvány szerint meglehetne. Gyakorlatban ez persze sok dologtól függ - a rádiós kapcsolat minőségétől, a távolságtól, a router procijától (vegyük bele, hogy ez csak egy konzumer eszköz).
  • vitya79
    miert is nem ?
  • Blekk Síp
    Nagy betűs POÉN volt. Tudom nem volt szmájli énbasztamel.
    Lovagoljrajta.
  • Stefling
    Wifin csutkán azzal a routerrel nem fogod tudni használni a fiber 60-at, csak megsúgom :)
  • vitya79
    Hello.

Vettem egy linksys wrt110-es routert, linksys wusb600n wifivel. 2 notin használjuk a netet wifin. A másik gépbe b/g kártya van. A Router beálltásoknál b only, g only, n only, mixed lehetőségek vannak. Ha mixed-re állítom, a másik gépen nincs net. Csak nekem, viszont 35 Mbps. Az amugy fiber power 60. Ha b/g re kapcsolom, akkor mükszik, viszont nekem is csak 8 mbps, Segítsetek. Köszi
  • gduck
    Nincs benne semmi fura :) Nálam is voltak.
  • red13
    Fene a pofáját a upc-nek. Már vagy 3 hete megy rendesen a net. :D Eddig meg vagy 2 hónapig az agyamra ment. Most is átlag 3Mbittel megy a torrent. Van amikor felugrik 4-re is. :O Chello silverrel. 5éve alatt nem volt még ilyen gyors.
  • bcsaba73
    Hát mert mostmár kíváncsi vagyok az a minőség van-e nálam aminek lennie kell!! :)))
  • pyrohun #19107
    de miért nem mondtad le, ha nem akarod, hogy kijöjjenek? :D
  • bcsaba73
    Felhívtam a 1221-et és visszaigazolták az időpontot. :)
    "Minőségellenőrzés lesz önnél" ezt mondta szó szerint. :)
  • pyrohun #19105
    szerintem is fura, járj utána. szerintem mondd le, ha teheted, ha nem, akkor meg ne legyél otthon vagy ne engedd be őket :)
  • pyrohun #19104
    Nálam is ugyanez a jelenség van már legalább 4-5 hónapja. Mondjuk nekem nem nullára esik vissza, de pár kilobyte-ra.
  • pyrohun #19103
    engem :)
  • bertino
    nem tul meglepő.
    valakit kiütöttem.
    jó ez a fórummotor.
  • bcsaba73
    Érdekes dolog történt velem az imént.
    Felhívtak a UPC-munkatársai és időpontot egyeztettek velem jövőhét keddre,mert ki szeretnének jönni leellenőrizni a mediabox bekötését beállítását stb....kb 20 perces időtartamra.
    Kérdezem én,kb két hete szerelték be mit kell ezen ellenőrizni ráadásúl az egész bekötés beállítással nem volt 20 perc akkor az ellenörzés mért tart annyi ideig?? Azt mondja a muksó,hogy alvállalkozóknak van kiadva ez a munka és tulajdonképpen őket akarják leellenőrizni,hogy a szerződésnek megfelelően végzik-e a munkájukat,olyan anyagokat használnak-e fel /kábeleket,csatlakozókat/mint amiket lehet stb-stb.
    Létezik ilyen? Közületek valakinél voltak már így ellenőrizni? Azon bosszankodom,jó most utólag már okos vagyok,hogy miért nem mondtam nemet,ellenőrizgessenek mást...
    Ráadásúl anyám matáv számán hívtak ami felettébb érdekes mert az életben nem keresett még a UPC engem anyámnál!! :) /Egy telken lakunk két házban,nála matáv azaz T-com van,nálam UPC./ Ráadásúl a mobilomon hívtak eddig mindig mert azt is tudják.
    Kicsit fura ez az egész nekem!!!
    Szerintetek?
  • precision
    ez sem rossz ötlet, de azért jó lenne tudni hogy mi okozza ezt

#19099: arról is :)