22959
-
bcsaba73 #19099 Ja,és csak nem az Odaát című sorozat seedeléséről van szó??? :))) -
bcsaba73 #19098 Hát én ilyet még nem tapasztaltam,bár lehet azért mert még nem is figyeltem fel rá.
Esetleg próbálkozhatsz sebesség csökkentéssel ha nem sietős a torrent,hogy mielőbb lejöjjön,tehát mondjuk ha a letöltésed közben a feltöltésed 100Kb/s,akkor állítsd a letöltési sebességet is 100-ra!! Így mire leszeded vissza is osztod. :) -
#19097 az mitől lehet hogy utorrent csak letöltés közben hajlandó felfelé tölteni? amit leér a cucc 100% -ig, és átkerülök a leechelésből seedelés állapotba lemegy 0 -ra a feltöltés... van leecher bőven és aktív vagyok, amíg megy a letöltés szépen megy a feltöltés is
hát így lehetetlen normális arányt fentartani -
#19096 hát ha valakinek van egy helyes barátnője és mellette még rágerjed egy öreg vörös nőre, egészségetekre... -
bcsaba73 #19095 Na én meg az emailhez nem tudok belépni,meg a UPC honlapon se. Kér valami titkos választ azt se tudom mit adtam már meg annó! :) -
#19094 Nekem korábban megmondták a jelszót, amikor még regeltem, aztán azzal be tudtam lépni mindig, akkor még MAC címet is cserélgettem időnként (gondolom tudjátok néhányan miért :D), meg ez kell az emailhez, forgalomnézéshez. De amikor átváltottunk a silverre, megváltozott, nem enged be a régi jelszóval, majd be kell telefonálni és megmondják, csak hát nem én vagyok az előfizető, hanem édesanyám.
Mind1, most nekem nem sürgős a gyorsítás, most úgyse nagyon van mit letöltenem :S -
#19093 fura, mert adatforgalomhoz jó az e-mailes jelszó, csak pcreghez nem műxik ^^ -
#19092 Én meg mindig tudom a saját jelszavamat A modemet meg saját magam regelem, ne nyúlkáljanak má a géphö -
#19091 Nálam meg a csóka tőlem kérdezte a felhsz. nevet és jelszót.
és ugy regelte be a modemet. -
bcsaba73 #19090 Mikor modemet cseréltek nálam és a csóka beregelt,akkor szerencsémre hangosan motyogta a jelszavamat amit megjegyeztem,innen tudom én is.
Ráadásul ez a jelszó jó arra is,hogy megnézzem az adatforgalmamat. :) -
#19089 csak azóta auto lecserélték, megadni meg nem adják, mert már nem kell használni, csak modemcserénél, akkor meg a szerelő úgy is beregel :D -
#19088 valahol csak megvan az a fránya szerzodés. anno még valami mappába is belerakták. -
#19087 fail. -
#19086 Nem tudom a upc-s jelszómat :S -
#19085 most cserélték ki a modemem. lettem fiber 60. ahhoz képest ,hogy 3 hete 15 mb volt fini.
15 bol lett 30 mb mivel az ugyfélszolgálatos szolt hogy társashkedvezmény jár igy 5000 ért lett 60 /6 fiberem. juhé.
az más kérdés így se nagyon használom ki éjjel nappal nem töltök.
Baluman regeld be a modemed és másnap egybol 30 lesz.
a linket megtalálod itt valahol. -
#19084 Ha tudjátok használjátok a legújabb utorrentet (2.0 beta), én tegnap 4 óra fele töltöttem le torrentről filmet, 1,8 MB/s -el, a fp 30-asra még nem állt át nekem (XIII. ker). -
#19083 már megoldódott . gondolom kell egy kis ido míg megkapja a jelet a központból.
pár óra mulva jo lett. -
Tmac #19082 Ha csak a dekóder van bekötve akkor van rendesen adás? vagy akkor sincs ill pontosan milyen technológia digitális kábeltv vagy sat-tv?
Milyen tv-d van régebbi crt vagy valami új plazma/lcd?
Esetleg ha van a menüben gyári/alap beállítások visszaállítása akkor azt is megpróbálhatod. Még annyi kérdés hogy hang van? -
bcsaba73 #19081 Aztán te ezt meg miből következtetted le? Reggel belépek és húzok melóba...ennyi....de szerencsére em minden nap.
-
#19080 akkor olvasd el 2-3x és nem az jön majd le. -
#19079 Nem volt fölösleges...! -
#19078 igen az új kártyával a sebességmérés már a várt adatokat mutatta.
tehát torrentezés esetében napközben még a garantált minimum 20/3mbit/s sem követelhető.
köszönjünk szépen a válaszát uram! :) -
ACE #19077 Jó neked hogy nem kell járnod melózni :P -
bcsaba73 #19076 "Elgondolkodtató a tény hogy ez a fiber power egy szar..."
Ez azért érdekes amit írsz,mert állítólag hálókártya hibád volt még ezelött pár napja......te írtad: "leugrasz egy 1GB-os hálókariért 2-ezerért"....aztán pár órával később belinkeltél egy 62Mb-es sebességmérő linket a neteddel......most meg azt írod 20 Mb-ot csak egyszer érted el!!! Bár gondolom a torrent letöltésére értetted.
A sebességmérés az egy adat,ha most leméred a sebességedet és eléred a garantáltat akkor nem tudsz mit tenni.
A torrentezéssel minden UPC ügyfél szív,főleg napközben kb 10-22-óráig.
Én reggel 6-7-kor belépek a torrent oldalraa 60-as netemmel és max sebességgel bőven leszedem a korlátozásig azt ami kell nekem. :)
Eleinte én is kiakadtam,de mostmár ezt csinálom és tojok rájuk. -
#19075 Ha beírsz, viseld a következményeit! Ez nem a te fórumod hogy megmond ki mit gondoljon és hogyan -már bocs! Ha nem tetszik csinálj sajátot! Nem körülötted forog a világ...
Amúgy meg arra beírásodra amire reagáltam ez jött le. -
ACE #19074 Elkezdhetnél a fölösleges szövegelésed előtt felül a piros szövegeket olvasgatni, segítek úgy kezdődik hogy "Aktuális információk...". -
#19073 Nos mivel nem az én nevemen van a szolgáltatás hanem a páromén, így nem írtam alá semmit és jelen sem voltam mikor kötötték.
De rendben van, köszönöm az útmutatást! -
#19072 Szóval nem olvastad el az általános szerződési feltételek 3. pontját csak aláírtál egy papírt. -
#19071 Csókolom.
Nem teljesen idevág de nem tudok hol segítséget kérni.
Nemrég vagy 1 honapja hoztak egy beltéri egységet , hogy digitális legkvár lesz az adás. én ahogy hazajottem kivágtam mint a szart mert a nagytudásu upc ugy tette be hogy kozbe az xbox ot kihuzta oszt ne box oljál.
most visszaraktam mindent nem tudom hogy miért volt nyomi a csávo.
elvileg rendes sorrendbe van minden.
egy gond van csak hogy nincs adás.
a dvd jelét kapja a tv az xbox ét is sot a dekoder jelét is mert alul a képernyon megjelenik az info sáv elvileg mutatja az adásokat de csak fekete kép van.
mi a teendo. valamit be kell potyogni ? -
#19070 Ha írsz valamit akkor az ne félinformációkat tartalmazzon, mert "ez a korlátozás" számomra sajnos nem mond semmit.
Sőt eljutunk lassan odáig amire kíváncsi vagyok, hogy bizony oka van ennek a nevetséges letöltési sebességnek és nem a seederek számával(röhej) van a probléma!
Szóval? -
#19069 akkor beszoptad
kb 1.5 éve van ez a korlátozás, örülj hogy téged csak most talált be, megszűnni nem fog, nem segít ha itt irogatsz róla, elmehetsz másik szolgáltatóhoz, vagy elfogadod. -
#19068 Úgy gondolod ez lenne a megoldás? Gratulálok, Te vagy az ideális megrendelő/ügyfél.
Nincs kompromisszum! Legalábbis ilyen téren. -
#19067 tölts 11 után -
#19066 Jogos...csak ebben az esetben fair lenne mondjuk fél vagy harmad árat kérni a kalap szarér...nem?;)
Legalább annyit tudhatna mint ezelőtt...na de 20k...pfff -
#19065 Szerinted félperces torrentcsekkolás után írtam be amit írtam?! Egy hete figyelem!!!
A kapott információkból mindössze erre a semmilyen leszólásra tellett??
SEEDELIK BAKKER CSAK A SEBESSÉG EGY KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki csak leszólni vagy kötekedni tud azt kérném a jövőben ne méltassa válaszra a kommentjeimet. htx! -
#19064 Nem értem, hogy miért nem lehet várni egy kicsit, míg megtörténnek az átállások nagy része.. még a UPC-nek is új ez a technológia, vagy 2 hónap még kell, mire rendeződnek a dolgok, de lehat annyi se.. még csak 1 hónapja van fiber és mindenki olyat akar+sávszélnövelések stb stb, türelem stabil entet teremt! :) -
#19063 Oké! Szóval szar a net mert nem seedelik rendesen a torretet?! -
#19062 Elgondolkodtató a tény hogy ez a fiber power egy szar...
Akár hogy is nézem, a régi netem 5mbitet tudott és hozta is a maximumot ha a szükséges minimum seeder megvolt.
Ezzel eddig egyszer értem el a 20mbitet valamikor éjfél után...
Egyszerűen nem hiszem el hogy a jelenlegi 25 seeder ne lenne arra elég hogy ne szánalomra méltó 20k-val kelljen letöltenem...ez röhej. -
#19061 A számlámon már FP30 van, kíváncsi leszek mikor lesz ez érezhető a sebességen is -.- -
#19060 lesz az még másképp is ;)