UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
hogy ne menne ki, nem globális veszély ez, lehet ellene védekezni elég egyszerûen, rengetegen dolgoznak ilyenkor is az utcán (jó hétvégén lehet hogy nem), többek között útépítéseken. Ha ez a dolgod, hogy bármely nap, ha hiba van, hárítsd el, akkor lehet hó, esõ, napsütés, csinálnod kell...

.: mobilize.hu :.

romeozor
úgy még a upc kártalanító sem megy ki az utcára hogy ilyen halálos most az uv-b sugárzás!
mellesleg nem tudom hogy van-e kapcsolat a dolgok között, esetleg egy nagyobb összeesküvés, de itt a IX. kerületi bázisomon is meg van bolondulva a net, idõnként kihagy egy picit, de az pont elég hogy megszakadjon az MR2 Petõfi a winampban. majd lesz valahogy.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Mighty
"Aha, szóval az természetes, hogy este fél nyolc óta nincs tévé, telefon, internet."
Ez valószinûsíti, hogy komolyabb probléma van és nem lehet ripsz ropsz megoldani.

"Kábé havonta vannak kimaradások, volt itt már három napos szünet is, biztos ezt is teljesen normálisnak kéne venni, mondhatni, jár a szolgáltatással, jó hogy nem kell neki örülni."

Azon kívül, hogy itt reklamálsz, a 1221-en megtetted a megfelelõ lépéseket? Ilyen esetben én is nyomatékosabban reklamálnék. Én kaptam már vissza péntz, mikor nem, hogy kimaradás volt, hanem csak szar volt a ping. Utánajártam, megadták. Tedd ezt te is.

Egyébként meg hol élsz te? Szerinted ha külföldön meghibásodik valahol egy eszköz, akkor 1 perc alatt bemérik a helyet, megállapítják mi okozza a bajt és meg is csinálják? Pláne hétvégén, amikor biztos hogy kevesebb létszámmal üzemelnek, mint normál munkanapokon. Nyugodtan álmodozz ilyenekrõl, de ez nem létezik otthoni szolgáltatásnál. Ezért is védik le magukat az ÁSZF-ben. Bejelentéstõl számított x óráig (vagy napig?) védik magukat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

0Fritz0
Hagyd, ezt már többen megpróbálták. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Beszállok én is! Attól hogy itt vered az "asztalt" attól nem lesz jó a szolgáltatás! Ezt próbálták neked megmagyarázni! Ha nem tetszik válts! Én is azt tettem és még nagyon sok más ember. Ilyen egyszerû! Szerinted melyik SG-s fog tudni neked segíteni a szolgáltatás helyreállításában?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

padavanHUN
Most már több mint 14 órája nincs se telefon, se internet, se kábeltévé. Ez szerintem egyedülállóan undorító gusztustalan szar szolgáltatás.

Fritz: Tehát szerinted is elfogadható ez és hülye vagyok, hogy kiakadok ezen. Ti amúgy észnél vagytok? Ez szerinted oké és normális? Valami rohadt nagy baj van az agyatokkal.

http://f1game.hu

0Fritz0
"...hanem ELÕFIZETÕ, aki havi 16 ezret fizet azért, hogy a nap minden egyes másodpercében TÖKÉLETES szolgáltatást kapjon."

Ez hol szerepel abban a szerzõdésben, amit aláírtál?

Ekkora lelkesedéssel inkább az UPC-t kéne ostromolnod, mintsem a kockákat (SG) idomítanod. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

padavanHUN
Igen! Inkább, mint hogy egy megalkuvó utolsó fos legyek.

bertino
hm.
akkor életed végéig így akarsz szenvedni ? :)
mitõl fog változni a helyzet ?
harcolsz a ki tudja hány milliárdos vagyonú céggel, ami szolgáltatja nálatok a netet és fél óránként sírni fogsz a fórumokon, hogy most miért nem megy már megint ez az áldottjó szolgáltatás, amiért annyit fizetsz ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

padavanHUN
Soha nem szeretnék még a közelében sem járni annak, amit te képviselsz, annyira iszonyatosan undorítónak, visszataszítónak tartom ezt a gondolkodásmódot. És nem is leszek a közelében, ebben biztos vagyok.

bertino
senki nem mondta, hogy hitesd el magad, elõbb-utóbb ugyse lesz más választásod.

<#papakacsint>

padavanHUN
Mennyiben lesz jobb, ha kussolok? Ha mindig mindeki mindenrõl kussol és elfogad minden rosszat azzal a tetves magyar rabszolga lelkületével? És engem vígasztaljon a tudat, hogy másnak sokkal rosszabb? :D Na, ez is olyan tipikus szar felfogás. Tehát még mindig örüljek neki, hogy havi 16 ezer forintért se telefon, se net, se tévé, immár tegnap este fél nyolc óta. És ha nem tudok mit tenni, akkor fogadjam el a helyzetet normálisnak, és hitessem el magammal, hogy ez így van jól? Te elmebeteg vagy öcsém... :D

bertino
nézzük realistán a dolgot.
mennyiben lesz jobb attól a szolgáltatás, hogy szidalmazod ?
gondolkodj egy cseppet.
meg azon is, hogy hány ezer másik elõfizetõnek van sokkal nagyobb baja velük.

gondolod tudsz mit tenni ?
grat :D

padavanHUN
Azaz, a csendes többség nyomréksága, ja. Ezzel a felfogással soha semmiben nem lesz jobb, teljesen igaz. Inkább ugassuk le azt, akinek nem tetszik valami, feleslegesen bolygatja itt a poshadt tócsavizet, mit kell mindig lázadozni, örüljünk annak a kevésnek is ami van, nem? :D Pfejjjj, az ilyen felfogású embereket mennyire rühellem...

bertino
ezért mondjuk azt, hogy nem lesz jobb.

padavanHUN
Aha, szóval az természetes, hogy este fél nyolc óta nincs tévé, telefon, internet. Ennyi pénzért... Mert hogy ez olyan kevés pénz, igaz? Az rendben van, hogy fél évben egyszer van valami, mondjuk 1-másfél órára. De ez? Kábé havonta vannak kimaradások, volt itt már három napos szünet is, biztos ezt is teljesen normálisnak kéne venni, mondhatni, jár a szolgáltatással, jó hogy nem kell neki örülni. Nevetségesen szánalmas ostoba hozzáállás ez, olyan tipikusan magyar, beletörõdöm, megsemukkanok, kussolok szar.

Ez albánrománcigányországban biztos teljesen rendben van, én azonban kifogásolom, mert ez szerintem szinvonalon aluli, kezdetleges fos pocsék kiszolgálás.

Menjek át a t-online-hoz? Onnan jöttem el 3 éve, amikor kiszámláztak nekem decemberben visszamenõleg egy évet, amit egyébként haonta kifizettem már. Bizonyítottam a ostoba faszságukat, körberöhögtem õket és váltottam. De ez is (upc) egy szar balkáni banda, mint ebben az országban minden.

Mighty
Azért valljuk be, lehetetlent vársz el. Ennyi pénzért bizony ezt kapod. Minden szolgáltatásnál elõfordulnak kimaradások. Áramszünetet biztos tapasztaltál már, csõtörés és még lehetne sorolni.

Nem tudom mi lehet nálad most a bibi, valószínûleg elpukkant valami a környéketeken. Ezt elõször be kell határolni, aztán mehet a szerelõbrigád a megfelelõ eszköz kicserélésére/megjavítására.

passatgt
ászf-ben benne van, hogy 98%-os a szolgáltatás rendelkezésre állása, azaz 1 évben, azaz picivel több mint 1 hétig lehet olyan, hogy nincs neted

ha nem tetszik, lehet választani másik szolgáltatót, ahol szintén 98%-os a rendelkezésre állás:)

bertino
"Elvárom, hogy AKÁRMELYIK pillanatban készenlétben legyenek"

ez tulzás, ha neked ez kell, rendelj bérelt vonalat és akkor majd készenlétben lesznek perceken belül egy hibánál...

"hanem ELÕFIZETÕ, aki havi 16 ezret fizet azért, hogy a nap minden egyes másodpercében TÖKÉLETES szolgáltatást kapjon."

erre detto.

hiába vársz jobbat, jelenleginél nem lesz sokkal jobb, akárhogy nyivákolsz sajna.

padavanHUN
Nincsen semmi de. Az internet a munkaeszközöm, a tévét a család nézné, a telefon pedig kommunikációs eszköz, amiért kõkeményen fizetünk, a szolgáltatás minden egyes percéért. Elvárom, hogy AKÁRMELYIK pillanatban készenlétben legyenek. Lehet ezt elröhögcsélni amíg nem nálad van a gond, ezért tart itt ez a szennyes ország, ahol. Ha nem nálad van a gond, akkor poénkodni kell rajta és nem érted, miért hõbörög a havi kemény összeget leperkáló felhasználó. Ha nálad, akkor a kurvaannyját mindenkinek. Részben jellemzi ezt a szar népet a hozzászólásod.

És nem lepukkant drogos vagyok - esetleg családkádat illesd ilyen jelzõkkel kisöcsém... -, hanem ELÕFIZETÕ, aki havi 16 ezret fizet azért, hogy a nap minden egyes másodpercében TÖKÉLETES szolgáltatást kapjon.

bertino
<#buck>

Mighty
Vesd be a lompost asszonynál, és meg van oldva az este...

Már elnézést a trollkodásért, de...
Komolyan mondom, mindig hihetetlenül szórakoztató tud lenni számomra, amikor valaki lepukkant drogosként, elvonási tünetek közt remeg, mert nem megy a kábeltévé és/vagy internet négy(!!!) órája.
Könyv, mozi, valami?

"Milliók vágynak a halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esõs vasárnapon."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

padavanHUN
Pesterzsébeten este fél nyolc óta nincs sem UPC-s kábeltévé, sem internet, sem vonalas telefon. Egyszer három teljes percre visszajött, de azóta stabilan nulla a szolgáltatás. Betelefonáltam még nyolckor, dolgoznak rajta - sablonválasz.

De ez milyen albán mocsok szolgáltató már? Az ötvenedik alkalom ebben az évben, de ilyen hosszú még nem volt, pont hétvégén, este... Undorító, egy szennyes dél-amerikai kisvárosban különb szolgáltatást nyújtanak, mint ez a mocsadék szopós cég itt. Még jó, hogy a telefonom netelérését rá tudom húzni a gépre, de ettõl még nincs se vonalas telefonom, se tévémûsorom, se internetem, amikért cserébe ugye rohadt pontosan érkeznek meg a számlák. Akasztani kéne ezeket a férgeket én mondom.

Hamarosan éjfél, tehát most már lassan négy órája nincs se telefon, se tévé, se net. Szánalom.

Arms
Tudnátok mondani valamit a upc mûholdas tv szolgáltatásáról?
Igazából az érdekelne hogy viharban is jó a kép? Csak az espn miatt szeretném és nem szeretném ha ez a kép kárára menne rossz idõben.
köszi!

Nem nullázódott le a forgalom mérõ. A júliusit augusztushoz számolja. Júliusi meg 0 <#idiota>
Másnak is ez van?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

köszönöm szépen!

Stefling
300GB..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

holnap helyett hónap

2 giga után? Tudom hogyha x gigát töltök le 3 egymást követõ holnap akkor van gáz, csak nem emlékszek a mennyi. De nem 2 giga <#vigyor5>

bertino
te kérdezted hány giga után van gáz, válaszoltam!

?

bertino
2

A forgalommérõ még mindig nem mûködik?? Vagy csak nekem nem jó? Hány giga adatforgalom után van gáz? Elõrre is köszönöm!

precision
megváltoztatod a halókártyád mac címét, és újra regeled a modemet

nem éri meg

Bazinga!

mflex
<#zavart1>

What about the forests?

Mighty
Mi van, a régi selejtes?

Vagy csak rossz voltál valahol és banolták? :P

Zinaj
uj IP-t hogyan tudok kérni?

i7 azt szevasztok :P

precision
nálam mostanában nincs gond
*kop* *kop*

Bazinga!

Csak nálam szakadozik néha az utóbbi héten a chello? (modemet resetelni kell csak ugy lesz jó)

tommygear
derék

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

drater
Nézegette a kábeleket és ennyit mondott + hozzátette hogy 4 tv-t nem bír el a rendszer a nettel együtt. (silver a net)

tommygear
gyenge a jel és nemcsináltak akkor semmit? ennyivel le lett tudva? :D
drater
Sziasztok. kb 4 éve köttettem be a netet és most nem tudom miért folyamatosan szakad a net és a modemem is furán kezd villogni. Kihívtam a UPC-s embert aki azt mondta nekem hogy a kábelben gyenge a jel (hozzátestem õk húzták be) és ezért szarakodik a net. De sztem a modemmel lehet valami amit basznak kicserélni. Egyébként a tipusa a webstar telefon csatlakozós modeme. Viszont telefon már nincs hozzá. Valami tipp kéne hogy hogyna tudnám kicseréltetni a modemem vagy hogy mi lehet a probléma.

bertino
pech.

Mighty
Már bánom, hogy belevágtam a társasházi netbe... Digis szórólap alapján tv+net+telefon havi 3000 összesen minimum 6 hónapig 1 éves hûséggel. <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Zsoltika 007
Airport extreme :D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

jaja azt tudom németek is nagyon tárgyalják hogy melyik ruter tudja a tempót
Linksys 610N
Linksys WRT610N-EU
ezt a kettõt találtam hozzá
az elsõ még tûrhetõ megoldás na de 40 eft 1 ruterért

milk4
Vegyen switchet akkor már,minden gépnek más ip-je lesz.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.