22959
-
#19187 takarítás megvolt
a további személyeskedő és a témához nem kapcsolódó hsz -eket ki fogom törölni
nektek egy rahedli szöveg begépelése, nekem egy kattintás
szal én ráérek:) -
#19186 na jó be lehet fejezni, ne kelljen már törölgetnem a hsz -eket... -
#19184 legalább a netikettet tartsuk már be gyerekek...
too many Blood Stevens here, if u know what im saying -
bcsaba73 #19183 Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
Amúgy ha nem torrentezne akkor nem érdekelné,hogy belassúl a sebessége....ugyanúgy miatta is belassúl erről ennyit.
Ez olyan kb mikor én azon tudok jókat röhögni,mikor dugóba ülő autósok egymást szídják,de arra nem gondol a marhája,hogy ő is ugyanúgy a dugó okozója akárcsak a többi...!! :)) -
#19182 Anyázás helyet inkább utána kellene olvasni és jól beállítani a klienst érdekes hogy nálam szinte mindig fullon megy a le és feltöltés is. -
#19181 Kiváncsian várom, hogy mikor bukkan fel az internet mélységes bugyraiból egy újabb tudatlan ember, aki nem tudja, hogy a UPC priorizálja az adatcsomagokat... és képes kurvaanyázni e miatt, miközben benne van az ÁSZF-ben. -
bcsaba73 #19178 Itt egy kis szösszenet egy másik fórumról,nem linkelem inkább bemásolom,de van benne nagy adag hintés is:
Kedves fórumozók!
A UPC ügyfélszolgálata nevében szeretnénk bekapcsolódni a fórum beszélgetéseibe. Ez az első hozzászólásunk, amelyben a peer to peer internetes kapcsolatra vonatkozó kérdésére válaszolunk.
Az internethálózatunk forgalmában az esetleges torlódásokat szeretnénk elkerülni, ezért rangsoroljuk a hálózati kapcsolatokat, azok típusa szerint. Ez azt jelenti, hogy igyekszünk a valósidejű (real time) alkalmazásokat (böngészés, chat, streaming, VoIP, Skype, online gaming stb.) zökkenőmentesen működtetni, előnyben részesíteni. A nem valósidejű, az azonnali adatátvitelre kevésbé kényes alkalmazások (pl. letöltés, feltöltés, megosztás - p2p és ftp) az erősen terhelt időszakokban hátrébb sorolódnak, sebességük csökkenhet. Eddigi tapasztalatink szerint, ha ragsorolásra volt szükség azt általában 18 és 23 óra közötti időpontban kellett megtennünk, de ezek kivételével az internet forgalom zavartalanul folyt tovább.
A kapcsolat lassulását nem minden esetben ez a rangsorolás okozza, hanem gyakran befolyásolja a feltöltő fél sebessége is.
Az internet sebességénél maradva szeretnénk reagálni a Fiber Power szolgáltatásunkkal kapcsolatban felmerültekre is.
Az ultragyors internet tényleges sebessége már az előfizető által használt eszközök minőségétől is függ. Érdemes ezért megnézni a szolgáltatás valódi tulajdonságainak kihasználásához szükséges technikai feltételeket, paramétereket, akár az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF: http://www.upc.hu/pdf/internet_ASZF_20090907.pdf, 3.3.5. pont), akár a Fiber Power weboldalán (http://www.upc.hu/kabel-internet/fiberpower), a Hasznos tudnivalók gombra kattintva. (Ezen az oldalon egyébként van speedtest is.)
Fontos, figyelembe venni még azt is, hogy az XP még nem volt felkészítve ekkora sebességre (szemben a Vistával, Linux-szal és az OS X-szel), ezért alkalmazni kell hozzá egy patch-et, amit a munkatársak a telepítéskor feltesznek a gépre, de ha ez netán valamiért mégsem történt volna meg, akkor letölthető a terméktámogatás oldalunkról (Sebességoptimalizáló: http://www.upc.hu/kabel-internet/termektamogatas/ )
Üdvözlettel: upc on-line
-
itt sem megy a torrent, dehát ez van... majd lesz más -
#19172 ja és annyira megjavult hogy a 60 MB BOL csak 110 Kb megyen. -
#19171 remélem csak valami technikai malőr volt nem valami proba mert akkor nagyon sokan ott fogják hagyni a upc t. rábasznak addig szórakoznak.
inkább nem is kell net ha sokáig szaroznak. -
#19170 hajrá.
majd meséld el a fejleményeket. -
#19168 bh nálam még nem oké -
#19167 pfhhhhh. nagy kő eset le .
de nem furcsa senkinek , hogy milyen egyszerűen hulyét tudnának csinálni a torrentezőkbol.
szerintem ez lehetet proba is. -
#19166 Nyjah, jo. -
#19165 Mert már jó. -
#19164 ncore-ról nekem elindult! -
#19163 Szóljatok ha valami változik! -
#19162 OMG nyugi már. -
#19161 Gyerekek ez file csere korlát lesz.
simán ha letöltöl valamit linkrol az jön.cs
csak a torrentezést érinti . hogy basznák meg a jó budos anyjukat ha igy marad. -
#19160 Ilyet csinálhatnak?
Épp ma néztem át az ászf-et és sehol nem találtam még nyomát sem,hogy ők korlátozhatják a p2p kapcsolatot,smtp-ről van csak szó -
#19159 rendszer visszaállitást is csináltam azt hittem én basztam el valamit.
de egy pár progim is megbolondult. szerintem ezek beleturmányoltak a gépekbe is.
már azon gondolkodtam ,hogy holnap ujrarakom a gépet.
de tényleg korlát lesz mert más meg megyen. -
#19158 Dettó kurva anyját, megölöm őket,hogyha ez most már így marad,már minden buzi portot átvariáltam. -
#19157 lehet a kocsog upc megoldotta a p2p teljes korlátozását.?
akkor a jo anyjukba bele. -
#19156 Szintén, többekmél van jelenleg ilyen gond. -
#19155 Nálam is ez van. -
#19154 nekem eddig semmi gondom nem volt. most egy órája semmilyen torrent nem megyen semilyen oldarol se le se fel. másnak van ilyen.?
azt irja higy a peer megszakad -
#19153 Esetleg privátba tudnál adni egy linket ahonnét letölthetem, kipróbálnám én is. -
Tmac #19152 Mostanában ezeket én is észrevettem 15/1,5ös netnél (vagyis hogy ha pl seed-elek valami akkor egy darabig rendesen megy a cucc majd visszaesik olyan 8kbit/s-re). Kíváncsiságból váltottam másik kliensre (halite rc4 titkosítással) és ezzel meg semmi probléma nincs. Előző kliens utorrent 2.0.16666 béta) -
#19151 Magát az utorrentet nem indítom újra,csak stopot nyomok a torrenten,aztán startot. -
#19150 Ha be van állítva, hogy minden indításnál más portot használjon akkor azért. -
#19149 Hm, most azt csinálja a torrent,hogy elindítom, lassú, leállítom, elindítom újra és újra lassú, megint leállítom,elindítom és gyors...a gyors azt jelenti,hogy 120mbitnél 3-4MB/seccel megy, vajon az újraindítgatás miért segít? -
#19148 pénzért. -
#19147 dolgozok én, de tölteni is akarok, kell a motiváció, miért dolgozzak,ha nem tudok tölteni?:) -
ACE #19146 dolgozz inkább torrentezés helyett, és akkor nem zavar hogy kicsi a sebesség :D -
bcsaba73 #19145 Majd éjjel valamikor megjavúl és egészen holnap délelőtt kb 10-ig jó is lesz. Utána ismét szívás..... -
#19144 Próbáltam a 2.0-s utorrentet, az sem sokat segített sajnos.
Valami egyéb javaslat? -
hexcode #19143 Ja és lemaradt, hogy ezzel a 7/3-al torrentről stabil 1megabittel töltök.. -
#19142 Tedd fel a 2.0-s utorrentet, azzal hátha. -
hexcode #19141 Sziasztok!
Eddig az volt a problémám hogy mint chello silveres (15/2) csak ilyen értékeket értem el: 3/3 ; 4/3 ...
Mivel fiber power 30 szerepel a számlán az meg ugye 30/3 és maradt a problémám ugyanúgy a megabitekkel:D ezért ma felhívtam őket ismét. A technikusi kolléga elég készségesen segített, és kiderült hogy mivel a modemem usb kábellel volt összekötve a géppel, ezért nem tudtam kihasználni az fp 30-at.. jó megkerestem a kábel, rádugtam a hálókártyára, fasza működik minden, csak még mindig kevés.. 7/3.. és az nem 30/3:D
Csináltam modem reget, -igaz azt mondta a technikus hogy semmi értelme- úgyhogy most várok... -
#19140 Na, bekötötték ma a melóhelyre a fiberpower120-at, de a torrent elég gáz, nem lehet valahogy jobbá varázsolni?
Esetleg este gyorsabb?
Egy pillanatra láttam már 2MB/secet, de azóta még a környékére sem ment.
Esetleg másik kliens segíthet?Most utorrentet használok.