22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Barnus
    "de az én adataimmal, az én számlámról végzem az utalást?"

Teljesen mindegy, mert nem az alapján azonosítanak téged. A közlemény mezőbe bekerül az ÜGYFÉLSZÁMOD, és az alapján azonosítják be, hogy kinek a számlája lett befizetve. Hogy ki a befizető, az lényegtelen.

Megnéztem ezt az új szolgáltató regisztrációt, nem emlékszem hogy csináltam, de mivel 6 hónapnál nem régebbi kell, ezért már egy befizetett számlát kell bemutatni. Nem fogja levonni az összeget, hisz a levonás NEM AUTOMATIKUS! Nyugodtan vegyél elő egy előző számlát, adj meg minden adatot, és ezután kerül be a UPC-hez az igény, hogy a jövőben a számlákat ne postázzák neked, hanem a dijnet.hu-nak küldjék meg. Erről emailt kapsz, hogy:

Tisztelt XY!

Tájékoztatjuk, hogy a Díjnet rendszerbe új számlája érkezett.

A számla részletes adatait a www.dijnet.hu oldalon a "Fizetendő számlák" menüpont alatt, a megfelelő számla sorára kattintva tekintheti meg.
    A fizetéshez szükséges információk a számla kiválasztása után a "Fizetés" füleslapon találhatók.
    A hiteles számla, illetve a kinyomtatható számlakép ugyanitt a "Számla letöltése" füleslapról érhető el.

A számla főbb adatai:

Számlakibocsátó : UPC Magyarország Kft.
    Ügyfélazonosító : ....
    ....

Tehát miután már dijneten keresztül fizeted a UPC-t, akkor se vonnak ők le semmit, mivel nem férnek a bankszámládhoz hozzá. Neked kell manuálisan bejelentkezned a dijnet oldalon, megnyomni a fizetés menüpontot és kiválasztani a fizetés módját. Ha beregisztrálod a bankkártyádat és azzal fizetsz, akkor ez két kattintás, csak ki kell választani, hogy regisztrált kártyával fizetek és már fizetve is van az összeg.

• Blekk Síp
    Vagy a számlát továbbra is megkapom "fizikailag" is, és egy új (még be nem fizetett) számla számlaszámát és fizetendő összegét kell majd megadni?
    Bocs, tudom, full kretén vagyok.. D:
  • Blekk Síp
    Najó még egy hülye kérdés.
    Díjnet.hu-n ugye rámegyek a Számlakibocsátói regisztrációra, és ott meg kell adni mindenképp a Számlaszámot és a Fizetendő összeget? Mármint akkor is ha már az régi (6 hónapnál nem régebbi) számla és be van fizetve?
    Mer' ezek képesek levonni még1x az összeget.
  • Blekk Síp
    Értem, köszi a választ!
    Már csak annyit kérdeznék, hogy nem baj ha faterom nevén van a szolgáltatás, de az én adataimmal, az én számlámról végzem az utalást?
  • Barnus
    én amikor upc-s voltam, akkor a www.dijnet.hu-t használtam erre. elműt és dijbeszedőt is azon keresztül fizetem, szerintem nagyon hasznos rendszer. Ott megérkezik a számla, kapsz róla email értesítést, hogy fizetendő számlád van, bejelentkezel, a beregisztrált bankkártyával (vagy internetes bankos fizetést is lehet választani) csak megnyomod, hogy kifizeted és kész is. Nem kell semmit töltögetni, meg számlát várni.

Sajnos a diginél nincs lehetőség dijnetes fizetésre, de én is elektronikusan fizetést választottam, nekem a digi pl postán küld számlát, ami alapján magam végzem el az utalást.
  • Blekk Síp
    Most először fogok használni elektronikus számlát, a befizetés menete tiszta, de hogyan kapok értesítést arról, hogy mennyit kell fizetnem?
  • dante3
    Valaki le tudná írni, hogy a webtárhelyemre total commandert használva, hogyan tudok csatlakozni? Mikt írjak a kapcsolat ill. kiszolgáló névhez? Köszi
  • Kontrakcio
    nah, volt kb egy hét nyőgvenyelős időszak, már minden a régi. (y)
  • lolSL
    NESZAKADJMÁR
  • Gubberx
    Nekem is ugyanez a problémám, először arra gyanakodtam hogy a utorrent kliensel van gond, de kipróbáltam azóta másik 4 klienst is és ugyanúgy lebénul minden ha a torrent fut :S
  • bcsaba73
    klienstől is függ.
    Nekem csak a utorrent 2.0.4 jött be az összes többi jóval kevesebb feltöltést produkál.
    És ne legyen kipipálva a beállításoknál a DHT.
  • Kontrakcio
    de ennyire?
  • bertino
    esetleg mert korlatozza a UPC ?!
  • Kontrakcio
    hali. bázz... miért van az ha a letöltés normális de a feltölétésem szinte nulla?
  • KranaZoli #20616
    Mobilnet röviden xarra sem elég. Nekem is van, még(!). Felejtős!!!
  • precision
    gondolom az fel sem merül a fejedben, hogyha ez lenne a helyzet, azt leírta volna?! :)
    vagy máshogy kérdezem... ha ez lenne a helyet nem is rakta volna fel itt a kérdést, hanem vett volna mobilnetet
  • Jammal
    Üdv!
    Nekem a problémám tegnap kezdődött és nem tudom, hogy a szolgáltatásban van e hiba vagy nálam, de ha fut torrent kliens akkor az mind1, hogy 1kval megy felfele vagy 100al nem lehet mellette böngészni. előtte semmi problémám nem volt. Futtattam víruskeresést, spyware keresést és látszólag semmi nem indokolja ezt a problémát. Esetleg valaki találkozott hasonlóval?
  • Blekk Síp
    Ja igen, épp most néztem át a másik topicba. Csak így pont szarul jött ki, hogy pont most váltottam, már azt hittem ezt jobban korlátozzák torrent szempontból vagy vmi.
    Nha, akkor várjuk, hogy megjavuljon! :D
  • bertino
    magrol karbantartas miatt nem tudsz vlszleg tolteni, nem mert felvaltottal fp120ra :D

most se jon be az oldal, mint mostansag nagyreszt.
  • Blekk Síp
    Én 2 napja váltottam FP60-ról FP120-ra, egészen máig tökéletes volt, de most pl. magról egyáltalán nem tudok tölteni. (fel sem)
    Minden piros, FP60 viszont már a kezdetek óta tökéletes volt... Kezdem bánni, hogy felfele váltottam...
  • Kontrakcio
    hali. nektek nem szarakszik a upc mostanság? nálam 2 nappal ezelött jelentkezett.... speedtest hatalmas pingeléseket mutat és a feltöltés el se indul... :S
  • vg
    Gondolom az fel sem merül a fejedben, hogy lehet a tulaj nem is engedi beköttetni...
  • precision
    szerintem meg nem...
    inkább fizessen 4ezret a start -ért, és akkor nem kell figyelni hogy 1-2 vagy "neadjisten" 4-5 gigát forgalmazhat e egy hónapban :)
  • vg
    Na, ilyen helyzetre aztán tényleg a legjobb a mobilnet.
  • gduck
    Az ÁSZF-ben van leírva (szolgáltatásonként külön) ITT!

internet start csomag 4.167 Ft
    Fiber Power 15 csomag 8.333 Ft
    Fiber Power 30 csomag 10.417 Ft
    Fiber Power 60 csomag 14.000 Ft
    Fiber Power 120 csomag 16.000 Ft
  • TomBond
    Hol lehetne megnézni hogy ha nem akarok (tudok) hűségidőt aláírni akkor mennyibe kerülnek a szolgáltatások? Albérletben vagyok és nem tudom meddig maradok!
  • Blekk Síp
    Nagy örömmel felváltottam és csak későn vettem észre h elektronikus számlázás esetén... anyám megöl. D:
    Pár napon belül online rendelés esetén nem lehet visszamondani?
  • vg
    Huh, már jó régen van ez a akció...
  • DjDano
    Jelentősen csökkentek az UPC Fiber Power csomagok árai:

Fiber Power 15: 3000 Ft
    Fiber Power 30: 4000 Ft
    Fiber Power 60: 5000 Ft
    Fiber Power 120: 6000 Ft

1 év hűséggel, új előfizetőknek és meglévőknek felfelé módosítás esetén, valamint az elektronikus számlázás választása mellett érvényes!
  • pyrohun #20601
    zsoltika. leülhetsz :)
  • Zsoltika 007
    Hű de beszótá moste öcsím!
  • pyrohun #20599
    hű de laza vagy -.-
  • bcsaba73
    Én is elértem,bőségesen. :)
    Ha most bekorlátoznának hónap végéig szerződést is bontanék velük.... :D
  • Klemice
    Nyugi nem korlátoznak le.
  • MrTwister
    Akkor megnyugtattatok, de azért most egy kicsit visszafogom magam egyelőre.
  • bertino
    en kb. 3-4 eve mar asszem, hogy nem vagyok upc user.
    de lehet kevesebb, nem emlekszem pontosan.

3-4 eve meg komolyan alkalmazta upc a korlatozast, manapsag mar nem igazan.
  • GaBenc
    Nyertél...........tied a ....választhatsz.
  • MrTwister
    Ez most gondolom azt jelenti, hogy neked már volt ilyen ill. mindig ez van és kár vele foglalkozni még csak gondolat szintjén is?
  • bertino
  • MrTwister
    Sziasztok a forgalommérési oldalon ezt írják nekem: Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minősülő mennyiség 100%-át...bla...bla... ilyenkor mi van? Most akkor ahogy írják 90%-osra csökkentik a 120Mbites netem? Valaki járt már így? Most jól meghúzom magam nem töltök semmi nagyot csak netezek, vagy most már hiába minden és nemsokára jól lekorlátoznak? (nem írom mennyivel de jócskán túlléptem a 3 hónap átlagát)Mi a tapasztalatok. Ez az első eset, hogy kaptam ilyen dádá szöveget pedig már évek óta chellos vagyok.