22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • vitya79
    hálókártya csere? Mind 2 laptop szinte új 6ill. 2 hónapósak. És 1 hónapja van ez. Addig gond nélkül ment. Router nélkül megpróbálom.
  • gduck
    Próbáld meg router nélkül is!
  • vg
    Esetleg háló kártya cserét is meg lehetne próbálni(pár ezer forint).
  • bertino
    peldaul.
  • vitya79
    Sziasztok

Nekem kb. 1 hónapja akad a net. Már kint voltak a upc-től kicserélték a modemet ciscora, bevizsgáltattam a routert is, de semmi változás. Van hogy 5 percenként leakad, van hogy 2-3 óráig megy gond nélkül. 2 gépen is próbáltuk, ugyan az. Mit lehet tenni? Váltsak szolgáltatót?
  • lolSL
    lehetne, de még nyugat eu-ban is a 120-as a legnagyobb csomagjuk, pár évig nem hinném hogy lenne ugrás. dsl még ígyis fényévekkel le van maradva, és drágább is.
  • Gery85
    Az

• gduck
    Valószínűleg, mivel jelenleg kétfajta modemet ad a UPC:
    - Motorola Surfboard SBV6120 (max. 4/4 channel)
    - Cisco EPC3212 (max. 8/4 channel)
  • vg
    Melyik típus modem? Cisco EPC3212 (ED3.0)?
  • Gery85
    jaja,épp ma olvastam utána a rendszernek, lehetne 400mbit is.
  • KranaZoli #20580
    Simán. De a garantált abból lesz 30.
  • gduck
    Az szép lenne, ahogy olvasom és ismerősöktől is hallom, most is sok gond van a hálózattal. Én szerencsés vagyok, vidéken, családi házas környéken lakom és itt úgy látszik bírja az infrastruktúra a szomszéd utcában lévő optikai végpontig

UI: amúgy lefelé a 4 csati is tudna 220-at ;)
  • Gery85
    Hi
    Cseréltek nálam modemet, most egy új fajta Cisco-s modemet kaptam, ami már 8 csatornát is tudna, szerintetek lesz 240mbites csomag is nemsokára?
  • lolSL
    sok ismerőstől hallom hogy ilyen van. nekem mostanában ilyenkor 2 tájban indul újra párszor minden nap, több mint 1 hete
    előtte sokáig jó volt, nyáron meg teljesen szar, napi sokszor halt be
  • Balumann
    Nah tegnap óta nekem is meghülyült a modemem, ma csak 20x csatlakozott újra (eddig a maximum 1 volt úgy kb. 2-3 naponta, de volt hoyg 1 hétig se csatlakozott újra). Másnak volt ilyenje, javult meg már valakinél, vagy ezzel már hívhatom lassan a szolgáltatót, ha így folytatódik?
  • Zsoltika 007
    Előfordulhat ha több éve nem újított szerződést.
  • 0MG
    A TV-vel együtt 15k. 2 hónapja volt kint egy upc-s srác, hogy kössük újra a szerződést, mondtam neki egy lehetőséget, amivel ők is, és én is jól jártam volna. Azt mondta visszahív, ez azóta se történt meg.
    Lehet elköltözöm pár hónapon belül, ezért nem is erőltettem.

Nagyobbra váltani is csak letöltés szempontjából nyerő, haveromnak fiber60-a van és ugyanúgy nem tud játszani a túlterheltség miatt, és inkább játékra mint letöltésre használom :o
  • bcsaba73
    Valószínű nem az fp30 kerül önmagában 15 ezerben neki,tehát semmikép nem fog 11 ezret spórolni és ennyit nem dobott ki az ablakon havonta,hanem van mellette tv talán még telefon is,de akkor se kerülne többe mindez a mostani árak szerint 10-11 ezernél.
    Én is most váltottam az fp60-ról 2 hónapja fp120-ra mert igaz aláírt szerződésem van januárig,de felfelé lehet módosítani,és így 8 rugó helyett fizetek dupla akkora sebességért 6 rugót. Nem mindegy.
  • Zsoltika 007
    Vagy ugyanarra alá írsz újra. Töredékét fogod fizetni. Nem is értem hogy nem figyelnek ilyenre az emberek csak szórják a zsét az ablakon. Ha most alá írsz jövő októberig ugyanerre a csomagra 4 ezer lesz a havi díj!
    Úgyhogy havi 11k-t fizettél ki eddig tanulópénzre.
  • Zsoltika 007
    Lépj 60 megás csomagra! Még így is sokkal olcsóbb lesz ha 1 évre alá írsz! Gondolom lejárt a szerződés már egy ideje és nem kötötted újra. Nagy hiba...
  • bcsaba73
    fiber30-al 15-k a számla?? Valami ott nagyon el van cseszve.
    Nekem fp120,telefon,tv és 2 rugós hbo 15-havonta.
  • 0MG
    Sajnos nem is én, fizetem nekik a havi 15k-t, és munkából hazaérve pont arra nem tudom használni amire akarom.
    Én nem tudok ezen változtatni.. tehát nekik kéne valami megoldást találni.
    ( Mellesleg VII. ker )
  • vg
    Kérdezd a kedves orrba-szájba torrentező szomszédokat(pontosan az a torrentezők kedvenc időpontja)... nem a UPC tehet erről.
  • 0MG
    Legalább 2 éve várok arra hogy lecseréljem ezt a sz*rt, de sajnos nincs jobb itt..
    Letöltés jó.. de du. 3-tól este 11-12ig játékra alkalmatlan.. folyamatosan 20-100 között ugrál a ping.. még akkor is amikor megvan a teljes sávszél.( Fiber30 )
  • Gery85
    Én minden este ki szoktam kapcsolni a modemet, nekem ne fogyassza azt a kis áramot se,ha nem netezek.Így legalább mindig friss a kapcsolat.
  • Tatyla
    nekem mostanában javult

• Metwork
    Mostanában elég sűrűn (3-4 naponta) előfordul, hogy elmegy a net, a modemen alulról a második led villog, ilyenkor áramtalanítom kis idő múlva visszadugom és megjavul.

A modem kezd szarakodni vagy központi?

VII. kerület
  • Yoda001
    le, már egy jó ideje, bár eddig nem okozott gondot... na mindegy, végre jó, aztán ennyi :)
  • pyrohun #20562
    Most már igen :))
  • Zsoltika 007
    hogy tud kicsúszni?! Le van törve a pöcök ami bent tartja?
  • precision
  • vg
  • Yoda001
    megnéztem délután upc oldalán pár dolgot, végülis a link akkor nem világít, ha nincs ethernet kapcsolat... naja, routerből kicsúszott a kábel azért köszönöm :)
  • bcsaba73
    Nálam tökéletes volt minden,én is XIV ker-ben vagyok.
  • Notram
    Kérdésem közben tárgytalanná vált; üresen kell hagyni mindkét mezőt.
  • Fabio Capello
    VII. ker, és zavartalan a szolgáltatás :]
  • Yoda001
    tegnap este 10-11 korul elment a net, azota sincs. link jel kialudt, es azota teljesen meghalt az egesz, xiv. ker. nalatok?
  • Balumann
    admin/admin vagy admin/W3212 -t próbáld, ha nem ez akkor majd valaki leírja remélhetőleg :P
  • Notram
    Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy a modemem egy Cisco EPC3212, a diagnosztikai oldala ugye http://192.168.100.1/ , és ide milyen username - password-del lehet belépni?
  • Gubberx
    Nálam is, ráadásul elfelejtettem a jelszavam és szerencsétlen szerelő 20 percig hallgatta a zenét mire a központban felvették neki a telefont :D