UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze annyira "nem érdekel" a dolog, nagyon sok helyen a upc annak köszönheti az ügyfelét, hogy nincs ott más szolgáltató
Bazinga!
http://www.optika.t-home.hu/hol-erheto-el.html
Ajánlom szíves figyelmedbe a folyamatban lévõ fejlesztéseket böngészésre, ahol megtalálod a 8. kerületet.
Javaslom olvass utána mi az az optikai kábel meg hogy mi az az adsl 😊 Semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Bazinga!
uj ügyfél mindig több jön valószínûleg, mint amennyi elmegy.
vagy ha nem is teljesen, de valami ilyesmi folyamat lehet a háttérben.
ténél meg a legtöbb isp-nél mi van ? ugyanez.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
arra gondolok, hogy az új ügyfelek seggét kinyalja, de jó fényesre, a meglévõ régi ügyfelek meg le vannak szarva
megelégeltem, hogy 15ezret fizetek a net+digital tv -ért, ezért bementem az ügyfélszolgálatra azzal a céllal, hogy lemondom, majd utána újrarendelem (vagy faterom rendeli újra, hogy biztosan új legyen az elõfizetés) hogy megkapjam az új ügyfélnek járó nem kevés kedvezményt
ügyfélszolgálatos csaj egybõl, jajj miért akarom lemondani, esetleg más szolgáltatóhoz akarok átmenni, jajj megnézem, most mennyit fizet, biztos ki tudunk találni valamit...stb.
na mondom egyefene, mondjad mit tudsz ajánlani
nemtom mit csinált, de minden maradt változatlan, és 15 helyett 10 -et fizetek
szánalom cég. t-home oldalán láttam, hogy kezdik a 8. kerületben kihúzni az optikát, amint ideérnek, mondom le a fenébe ezt a szart
Bazinga!
Annyit hozzátennék, hogy MPEG-4-es tömörítést ismerõ DVB-T dekódert vegyél, ne MPEG-2-eset, mert Magyarországon az elõbbi van használatban.
Illetve annyit, hogy ingyenesen 7 csatorna nézhetõ (+3 rádiócsatorna hallgatható), további 10 csatorna pedig havidíj ellenében. Ez utóbbiakról az alábbi oldalon olvashatsz.
"akkor az még nem elég ugye?! Kell hozzá akkor antenna is?!"
Így van, szükséged lesz egy UHF-antennára is. Függõen attól, hogy milyen messze laksz az adótoronytól, ez lehet, hogy csak egy szimpla szobaantenna, de lehet, hogy egy nagy nyereségû Yagi kell (rossz esetben esetleg egy antennaerõsítõ is kellhet).
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Tehát ha van egy tv(nincs beépített dekódere), de veszek hozzá dvb-t dekódert akkor az még nem elég ugye?! Kell hozzá akkor antenna is?!
A kábeltelevíziós hálózatokon ez ebben a formában nem fogható. Ott a kábeltelevíziós adásokat a szolgáltatók vagy analóg formában, vagy digitálisan, DVB-C rendszerben adják - persze elõfizetési díjért cserébe.
A UPC az kábel tv. A mindigTV az felszíni sugárzású.
A UPC-hez kábel kell és ha digitálist is akarsz nézni akkor egy dekoder.
A mindighez egy antenna és egy dekoder kell.
A tv az a tied.
Ha van egy tv, egy kábel, egy antenna és (mondjuk) 2 dekoder akkor már csak egy elosztó kell.
Ezek alapján szerintem lehetséges. <#papakacsint>#papakacsint>
Picit OFF lesz amit kérdezek, de mégiscsak a UPC-hez tartozik, igaz nem a nethez, hanem a kábeltévéhez!
Szal az a kérdésem, hogy mindigTV-s dekódert hozzá lehet e kapcsolni upc-s tv-hez, és azon nézni az ingyenes HD adásokat!
Pár éve azt mondták nem lehet, csak ha náluk veszem meg a dekódert + ha elõfizetek a csatornákért! Remélem azóta változott a heylzet!
Zoli
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A mit tud a neted fül kell neked. Egyébként az Xp nálam is szarakodot valamelyik nap. Viszont a win7 meg simán hozta amit kell. Lehet valamit hegesztenek a körzetedben. Azért gondolom mert írtad hogy megkerestek. Ez viszont bõvítést jelent. Lehet marad a 1221.
Itt be jelentkezel és megnézed az adatforgalmadat. A "korlátlan hozzáférés" a UPC-nél azt jelenti, hogy havi 300 gigát használhatsz. Persze ez nem mindenhol és nem mindig él. Kicsit ötletszerû a dolog. Nekem már volt régebben tiltás.....most meg nincs.
Hát, nem tudom. Nem is tudom, hogy mi az a "300gigás határ". Igazából nem szoktam filmeket, stb. letöltögetni. Én nem értek ehhez. Normál internetezésre, fórumozásra használom. Illetve távoli asztali kapcsolaton dolgozom.
Szerintetek ez normális sebesség a Fiber Power 30 -hoz? Hetek óta ez a leggyorsabb, amit elértem.
Egyébként enyhén szólva is gyanús a dolog, mert pár hete felhívott az ügyfélszolgálat és ajánlott egy nagyobb csomagot, gyorsabb nettel, persze drágábban. Mondtam nekik, hogy nem kérem, mert nekem elég gyors ez. Az akkori és azt megelõzõ mérések kb. 26-28 / 8-12 körüli értékeket produkáltak. Még büszkélkedtem is, hogy száguldunk ezerrel! A megkeresést követõen aztán hirtelen belassultunk....

a guruk többsége a Linksys routereket ajánlja, van belõle wifi nélküli verzió is, a enyhén drágától az "óhogyaza" drágáig 😄
Bazinga!
A routerem miatt nem mûködik a net rendesen...vagyis mûködik csak a letöltés 2-3 Mb/sec el jön ha a router kivan iktatva akkor 6-7 mb/sec a sebesség.....a routernek elvileg bírnia kéne de nem tudom mit kéne vele csinálni....vki segíthetne.,....mit kell beállítani hogy jó legyen...
egyébként SMC router..régi darab de még baj nem volt vele ....vagy ha nem lehet csinélni semmit akkor egy jó routert mondhatnátok.....(nem vezeték nélkülit) ...
GGMU
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy vajon megéri-e majd feljebb lépnem a Start csomagból. 😄 A 2Mb-ben még nem nagyon csalódtam. 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ebben a tömbben rajtunk kívül 2 családnak van internet elõfizetése a 13-ból,de még az sem biztos,hogy az a két személy UPC-s.
bocs
Rajtunk kívül 2 családnak van internet elõfizetése a mittudomén 13-ból,de még az sem biztos,hogy az a két személy UPC-s.
A torrentre pedig annyit,hogy nagyon ritkán használom ÉS pontosan azért,mert leginkább játszani szoktam a neten.Volt 30mbit-es netem.Most a jelenlegi 10mbit.Épp azért váltottam 10mbitre,mert azzal is lehet(ne) online játszani.Csak ahogy a 30mbit egy forintot sem ér ezzel is detto ugyanaz a szituáció.Mind kettõ csomaggal kitörölhetem a seggem.A "szomszédot" pedig hiába okolom.Úgy gondoltam,hogy õ is közre játszhat a dologban a folyamatos torrentezéssel több száz GB letöltéssel egy hó-ra,de ha itt nem egy nagyobb körzetre van felbontva a dolog,hanem ahogy írtátok társasházra (egyébként õ a város másik végén lakik.) - itt az idõs nagymamák nem hinném,hogy el kezdenének vadul torrentezni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Mert ha nálam JÓ ESETBEN 100kb/s a letöltés torrenten akkor másnál (upc-s) meg ne 1000 legyen."
Csak amíg te egy olyan berendezéshez csatlakozol aminek a betápsávja kicsi, illetve sok felhasználó csatlakozik rá; más felhasználó olyan berendezéshez csatlakozik aminek nagyobb a betápsávja és/vagy kevesebb felhasználó csatlakozik rá.
És költséghatékonyabb a kis felhasználói bázisú torrentezõket lekorlátozni - ráadásul így a többségben levõ webet használók, online játékot játszók, Interneten telefonálók, e-mail írók több sávhoz jutnak - mint drága optikai gerincet építeni. A kapitalizmus átka.
Egy hálózati kártyára is rá van írva, hogy 100 Mbps-os, mégis csak 80-90 Mbps-ot tud. Ugyanis egyrészt a 100 Mbps-ot nem TCP/UDP adatátvitelre értendõ, másrészt függ a géptõl (illetve a vezetéken fellépõ zajtól is).
Egy router esetén is hasonló a helyzet a 100 mbps a portokra értendõ - itt a fõ lassító tényezõ a router processzora, aminek el kell végeznie az útválasztási, tûzfal funkciókat is.
Itt láthattok egy tesztet a különbözõ routerek adatátviteli sebességérõl.
"A 3db antenna az minek?!"
802.11n szabvány - a MIMO miatt.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk