22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • vg
    Azért van ez, hogy termelje az upc-nek a zsét. Mit gondoltál, talán ők a jó tündérek serege? Nekem is 120-as van, totál feleslegesen, mikor elég mindenre a 15mbit csomag is. Váltok is, ha lejár a hűség.
  • Skynet85
    Azért regéld már el mire van akkor a 120mbit, nem nem, vagyok torrent huszár 1 hónapban kb 10-20 gb torrent forgalmat generálok mivel az összes játékom steames, és dvd film is akad szép számmal, de lópc se gondolta komolyan, hogy a 120mbites neten játszani fognak meg e-mailezni... akkor úgy kell meghírdetni a csomagokat hogy levelezésre játékra 120mbit ebből a legmenőbb játék is max 0,000001%-át használja ki a sávszélnek, letöltésre meg 10mbit...
  • vg
    Nehogymár ne legyen elég a 10 Mbit/s feltöltés bakker! A torrenteseket pedig igenis tiltani kell, de legalábbis komoly korlátozásokat kell eszközölni.
  • gduck
    1000x leírtam már miért nem lesz SOHA óriási feltöltési sebesség... Ha érdekel olvass vissza (#20859), már unom leírni még1x
  • sznorbi2
    A garantált sávszél ennyire alacsonyan tartása a Digi szokása.
    Nézd meg légyszíves a honlapján

Garantált le- és feltöltési sávszélesség
    StartNET 20/10 Mbit/s garantált sávszélesség: 4/2 Mbit/s
    BaseNET 40/20 Mbit/s garantált sávszélesség: 6/3 Mbit/s
    TopNET 80/25 Mbit/s garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/s

Na ez azért már tényleg vicces!
  • daemonervosa
    Már látom a jövőt...

Chello UltramegagigaPower 1Gbit / 15Mbit*

*- Havi limit 300Giga
    *2- Garantált sávszél 5/1mbit
    *3- p2p kapcsolat 1Mbit/256Kbit

BONUS - 2 naponta másfél napig szar.
    Cool story UPC
  • sznorbi2
    Éppen megelőztél mert most olvasom a Gigabit netet a júpiszitől.
  • bardocz
    Előbb legyen már normális feltöltés, meg a torrenteseket ne szívassák.
  • bertino
    http://itcafe.hu/hir/upc_cablecom_gigabites_internet_rekord_kabel.html

haha.
  • KranaZoli #21021
    Értem.
  • Fabio Capello
    wifi miatt kell, asszony laptopjához, az enyém kábellel csatlakozik.
  • KranaZoli #21019
    Miért kell Neked Router?! Van rajta Wi-Fi?! TP-Link azért annyira nem kaki. Én nem használok Router-t. Kábelmodem -> passzív 5-ös Switch -> szgép; noti
  • Fabio Capello
    Meglesem őket, habár ezen a téren nincsenek gondjaim. Egyrészről a routerünkre gyanakszom, elég butácska a szerencsétlen (Tp-link), másrészről a sok warezhuszárra, akik az előfizetett 120 megás nettel lehúzzák a hálózatot.
  • KranaZoli #21017

I AM SORRY!
  • KranaZoli #21016

Figyuka! Én nem tapasztalok ilyet a Dob street másik felén.

Olyan viszont van és az okát nem tudom, hogy mi:

Asszony nagyon szereti nézni a VV-t NET-en. 22h-tól lehet. És ott elég soxszor olyat ír ki, hogy nincs adás; akadozva játssza le stream-et; stb... De lehet, hogy ez a probléma a másik oldalon van.

Notice:

Van ez az oldal:
    Amúgy viszont betonstabil. Igaz, nem multizok. Talán majd a Krájzisz2 multiját fogom kipróbálni.link...

Érdemes lenne kipróbálnod az alábbiakat. Én használom Őket az összeset, mert ilyen perverz vagyok. :D

- 360 Amigo System Speedup PRO v1.2.1.5300 Portable -> takarítás + Regedit pucolás;
    - CCleaner v3.03.1366 Portable -> regedit pucolás;
    - Auslogics BoostSpeed v5.0.6.250 Portable -> All in One -> Net optimalizálás(!) -> regedit pucolás + defrag
    - WinASO Registry Optimizer v4.6.5.0 Portable -> regedit pucolás
    - Wise Registry Cleaner Pro v5.91 Build 334 Portable -> regedit pucolás + defrag
    - Wise Disk Cleaner Pro v5.83 Build 267 Portable -> disk pucolás

+1)

• Mike at home
    én azt mondom, amikor szaraxik a net, akkor érdemes, közvetlenül rádugni a gépet a modemre, hátha mégsem a upc-vel van a hiba. Hetekig gyaláztam a UPC-t, aztán amikor felhívtam a supportot, és nem találtak semmit, akkor ugrott be, hogy ki kellett volna próbálni router nélkül, annyira ciki volt :(
  • Fabio Capello
    Nemtudom egyébként mit művelnek errefelé, de esténként egyre tipikusabb, hogy 5-10 percenként eldurran a net egy rövid időre (pár másodperc, max 1 perc), majd visszajön. Elég idegesítő, főleg Left 4 Dead közben... -.-"
  • gduck
    ITT
  • DaniX14
    Nem, Repotec . De szerintem az lehet gond, de nem vagyok biztos benne.
  • Skynet85
    Esetleg smc routered van?
  • DaniX14
    Sziasztok !
    Az lenne problémám hogy Fiber Power 15 van nekem és van hogy néha megy torrent max sebességgel töltök és van hogy leáll az egész net és ki kell húzni a modem majd újra be és akkor újra lesz net. Van valami megoldás ? Ha nem maxon megy letöltés akkor is ezt csinálja egy idő után.
    Köszönöm a segítséget előre is!
  • RBJ
    Egy kérdésem lenne. valamit összekutyultak bent mert új felh.n.és jelszót sőt azonosítót kaptam.
    az mondta a csóka , hogy a jelszó csak 3 hónapig él és változtassam majd meg.
    Elhadarta hogy hol csak ki jegyezte meg.
    valaki tudja , hogy hol kell megváltoztni a jelszót és miért egyáltalán. miért nem mehet ez és mindig.
    még azt mondta ha megváltoztatom csak 1 évig él.
    tiszta rejtély.
    A régi profilommal semmit nem kellett anno csinálni.
  • RBJ
    online próbáltam elintézni de szerintem nem lesz belőle semmi mert valami banki fizetéshez kötik az akció t.
    Nem igazán van kedvem ott várni,pöcsölni az upc nél.
    De ha muszáj lesz akkor muszáj.
  • precision
    felfelé váltani mindig lehet, lefelé csak akkor ha már nincs hűségnyilatkozatod
    60->120 -nál szerintem nem kapsz új modemet

de a legegyszerűbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot vagy bemész egy upc irodába
  • RBJ
    Most nézem,hogy 6 ezerét mérik a fiber p 120 t.
    Nekem most fp.60. van 5000 ért. fel lehet váltani vagy csak új előfizetőkre vonatkozik?
    Közbe meg szeretném a tv csomagot is lejjebb tenni.
    Lehetséges ez szerintetek?

Még egy kérdés a 60 fibernél ha 120 ra váltok cserélik a modemet ?
  • KuNgZi
    az durva lenne, abba én is benne lennék
  • lolSL
    szeretnék egy olyan opciót hogy heti 1 napra felcserélődik a fel és letöltés sebessége.
  • gduck
    Amúgy jó ez a digitális szolgáltatás, de lehetne mondjuk picit olcsóbb...
  • vg
    Csodálatos.
  • gduck
    Az a probléma, hogy néha azért írogatna is dolgokat arra a szerencsétlen smartcardra. Ha ki van kapcsolva 1/2 évig, akkor egy újraaktiválásra az esély 99.9%
  • vg
    Mind1, belefért a keretbe. Eddig.
  • precision
    ha nem volt rá szükséged, miért nem mondtad le a szolgáltatást?
  • vg
    Miért is? Reseteltem, majd automatikusan frissítette, kikapcsoltam 2* is, minden adóra azt írta, hogy nincs előfizetés, de a m2 az ment... majd a csaj miközben beszéltünk úgy frissítette, és utána lett jó. Ja, én a hatalmas lúzer ezért a mocsok szolgáltatásért fizetek havi 6e pénzt, úgy, hogy félévente egyszer bekapcsolom, akkor se jó. Ebben igazad van.
  • Mike at home
    bocs, de ebben az esetben te voltál a lúzer
  • vg
    Tegnap fél év után gondoltam megnézem mi megy a tv-ben, beizzítottam digitális dekódert(áramtalanítva volt eddig), erre azt írta, hogy nincs előfizetésem. Egy órát szaroztam vele, majd felhívtam a ügyfélszolgálatot, ahol 30 percet vártam(kb 1000 forint), majd a ügykezelő valami frissítést küldött a gépre, és attól jó lett. Kell a fenének ez a digitális szar, úgy mondom le mint huzat. Analógot sem tudok nézni, mert nincs ilyen bemenet a tv-n, de nem is baj.
  • KranaZoli #20995
    Me too. :)
  • Fabio Capello
    yep, akkor te a másik oldalon vagy :)
  • Met
    Van ott olyan? Apeh van itt a kertészbe.
    Én a Fészeknél lakok :)
  • Fabio Capello
    lol. Mindenki zenész? :D

Én a vám és adóhivatal felé vagyok, a körúttól a Hősök tere felé :]
  • Met
    A kőrút melyik felén laksz?