UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
a letöltés ok (7,5 mb/sec) de a online játéknál a ping nem mindig jó :S
amúgy 60/6 os..elvileg :D

GGMU

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kb. egy héttel ezelõtt láttam a fórumba hogy írtátok 60 Mbit/s és 120 Mbit/s-él már nem veszik figyelembe hogy mennyit töltesz le vagy fel. Akkor ez azt jelenti nyugodtan el lehet menni egy hónapban akár 2 Tb-os fel le töltéssel együtt anélkül hogy szerzõdést bontatnának?
Nekem most egy 30 Mbit/s van és sokszor el érem a 300 Gb-ot, de volt már 450 Gb-t is és fosok hogy szerzõdés bontanak. Ezért váltanék szívesebben fel 60-ra ha ott már nem korlátoznak.
Elõre is köszönöm a válaszotokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
Lenne egy kérdésem. Szeretnék Fibre Power 30at , de egy faluban élek és kitöltése lapon nem szerepel a falum neve a listában. Akkor ez felejtõs lesz ????
egyrészt a wifi egy kényes jószág, másrészt a router is kezd(het) szarakodni
nekem egy szar smc routerem volt, lan -on keresztül mindig volt net, de wifin gyakran elment, nem jelent meg a listán (mint nálad)... csak a router áramtalanítása oldotta meg a problémát, egy idõre
aztán vettem egy új routert (tp-link) és azóta nincs ilyen gondom
Bazinga!
A problémát nem tudom pontosan leírni, mivel nem vagyok jártás ebben a témában. A routeres gépen sosincs probléma a nettel, de azon a PCn amihez az adaptert csatlakoztatom, elõfordul, hogy csak megszakad, eltûnik a wifi a listáról, és esélyem sincs, hogy csatlakozzak a netre. Idõvel visszajön vagy van, hogy otthagyom és pár óra múltán bekapcsolom és mûködik.
ez nem társkeresõ, nem privátban kell intézni a dolgokat :D
amúgy is, a privát beszélgetéseteket csak ketten látjátok, ezt meg mindenki, és aki tud, segíteni fog hidd el
Bazinga!
valaki, aki ért a hálózatokhoz és a routerekhez legyen szíves PMben írni, mert komoly problémáim vannak itthon.
Elõre is kösz!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
t-com hálózat ugyanez.
itt kint BT szintén, 2 havonta néha-néha mindig van kis gebasz.
ez így mûködik ezeknél.
nyilván nem jókedvükbõl.
az volna a problémám, hogy a volt internet szolgáltatóm (TVNetwork) megszûnt a környékemen (Törökbálint), és amióta az mostani szolgáltatómon keresztül van elérésem (PR telekom), játékokban eszméletlenül változó a ping-em. Felmegyek egy szerverre (Battlefield BC2 a játék) akkor 110-140 közötti ping-em van. De 30 perc játék után 160-250 között ugrál. Több gép is van itthon de a kérdéses idõpontban mint ki van kapcsolva. A net koaxon (TV kábelen) keresztül jön (eddig is így jött, sõt ugyan az a modem, mert ki sem cserélték).
Szerzõdés szerint 6000Ft ért kapok 10Mbit/s le | 1Mbit/s fel-t.
Ez a SpeedTest.net szerint 9.5-7.2Mbit le, és 0.2-0.7 fel.
Neken szerzõdés szerint 3.5 nek kéne lenni a garantált letöltési sebességnek. Ehelyett 1.1 Mbit/sec jó esetben.
Az már biztos, hogy hibára lejelentem. De milyen szolgáltatót javasoltok (a környéken, ha lehet), amivel a játékokban persze, kevés a ping. Természetesen, ha nem töltök le, és nem megy a többi gép...
A TVNetwork-el FIX IP-címem volt. Ezzel az ingadozó fos PR telekom-os internettel meg dinamikus lett.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Cikk róla
Már majdnem leráztak azzal, hogy tûzfal vagy hasonló probléma, de aztán kiderült, hogy egy kis névfeloldási problémájuk van :) Elméletileg hamarosan javítják.
De nem valószínû, most ugrottam be az egyetemre, ott kipróbálni a netet és minden megy tökéletesen.
FP 15-öm van. Tegnapig semmi probléma nem volt vele. De ma reggel óta mintha a portok jó része le lenne korlátozva.
MSN és webes változataik (Ebuddy, Meepo) nem mûködnek.
De például a Skype mûködik.
Bizonyos weboldalak nem érhetõek el, és ami elérhetõ , azok közül is némelyik akár 1 percig is tart mire betöltõdik.
Néha még a Thunderbird email kliens sem tudja magát szinkronizálni a Gmail fiókommal.
A google elérhetõ, de ha már pingelni szeretném a www.google.com-ot akkor nem kapok választ.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mintha egy csomó port le lenne tiltva...Nagyon megköszönném a segítséget.
(A korlátokat nem léptem át...100 GB fölé is alig megyek.)