UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
Nálam amikor cseréltek modemet pár hete,akkor újra csinálták a pcreget.

Resetelnek éjjelente,mint ahogy ADSL tette annak idején hajnal 5 körül vagy mi?..11.ker...és mostanság sûrûn találkoztam vele,hogy hajnal 2kor sutty..elment az egész és percekbe telt,hogy újra visszajöjjön..de amúgy semmi gondom bajom ezen kívül...
gduck
Igen, cserélik a modemet! A cserét szerelõ végzi! A modem (gép) regisztrálása már rég megszûnt!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sziasztok a kérdésem a csomagmódosítással kapcsolatos. Ugye hogy ha FP30-ról FP60-ra váltunk, akkor új modem kell, amit a szakember kihoz. Kérdésem csak annyi lenne, hogy ezt én ki tudom cserélni? Új modemet kell regisztrálni a pcreg-oldalon, vagy már nincs ilyen? Illetve a régi modemet elviszik?

pyrohun
2. kerületben megint fos a net. Néha elmegy néha visszajön, de mintha dns probléma lenne, vagy nem tudom. A modem szerint minden ok, de néha nem jön be semmi, néha 10 percig tölti a fasebook-ot, néha pedig normális. Reggel 7 óta...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Golyo69
örökös

GGMU

somdav95
meik részen laksz?

Golyo69
nekem is szarakodik mostanában nyíregyen.....
a letöltés ok (7,5 mb/sec) de a online játéknál a ping nem mindig jó :S
amúgy 60/6 os..elvileg :D

GGMU

CalebJoe
120/10 hát dögöljenek meg ezért fizetem ezt a szart, már vagy 2hónapja nem tudok normálisan játszani mert állandóan egekben a pingem hihetetlen.
Gery85
bérelj szervert a bixben és annyit töltesz amennyit akarsz

bertino
ja, igazad van, jaja :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mármint a szerzõdést.
bertino
simán, ha kell folyamatosan is.

Én azonnal bontanám ilyen éjjelnappal, állandóan torrentezõ okosoknál.
bertino
menj el nyugodtan 2 TB-ig és ha nem hallunk többet felõled, tudni fogjuk, hogy szó nélkül kikötötték a netet nálad.

holecsko10
Sziasztok!

Kb. egy héttel ezelõtt láttam a fórumba hogy írtátok 60 Mbit/s és 120 Mbit/s-él már nem veszik figyelembe hogy mennyit töltesz le vagy fel. Akkor ez azt jelenti nyugodtan el lehet menni egy hónapban akár 2 Tb-os fel le töltéssel együtt anélkül hogy szerzõdést bontatnának?
Nekem most egy 30 Mbit/s van és sokszor el érem a 300 Gb-ot, de volt már 450 Gb-t is és fosok hogy szerzõdés bontanak. Ezért váltanék szívesebben fel 60-ra ha ott már nem korlátoznak.
Elõre is köszönöm a válaszotokat.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

gduck
Az ok egyszerû. A viszirányú frekikbõl nagyságrenddel kevesebb van a UPC hálózatában <#wave>

egy kis feltöltési sebességet hozzádobhatnának a 120/10 mellé, nem haragudnék meg érte! <#hamm>, ha modem bírja a 4 sávos feltöltési sebességet, akkor miért nem használják ki?

Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D

bertino
telefonon biztosra megmondják, amugy ja, vlszleg.

Sziasztok !
Lenne egy kérdésem. Szeretnék Fibre Power 30at , de egy faluban élek és kitöltése lapon nem szerepel a falum neve a listában. Akkor ez felejtõs lesz ????

precision
hát ez wifi esetén nem meglepõ
egyrészt a wifi egy kényes jószág, másrészt a router is kezd(het) szarakodni

nekem egy szar smc routerem volt, lan -on keresztül mindig volt net, de wifin gyakran elment, nem jelent meg a listán (mint nálad)... csak a router áramtalanítása oldotta meg a problémát, egy idõre

aztán vettem egy új routert (tp-link) és azóta nincs ilyen gondom

Bazinga!

attiGT
Nos, van egy Linksys Compact Wireless-G Broadband Routerem (WRT54GC V3) meg két PC-m.
A problémát nem tudom pontosan leírni, mivel nem vagyok jártás ebben a témában. A routeres gépen sosincs probléma a nettel, de azon a PCn amihez az adaptert csatlakoztatom, elõfordul, hogy csak megszakad, eltûnik a wifi a listáról, és esélyem sincs, hogy csatlakozzak a netre. Idõvel visszajön vagy van, hogy otthagyom és pár óra múltán bekapcsolom és mûködik.

precision
írd le ide a problémádat... :)
ez nem társkeresõ, nem privátban kell intézni a dolgokat :D

amúgy is, a privát beszélgetéseteket csak ketten látjátok, ezt meg mindenki, és aki tud, segíteni fog hidd el

Bazinga!

attiGT
Hali,

valaki, aki ért a hálózatokhoz és a routerekhez legyen szíves PMben írni, mert komoly problémáim vannak itthon.

Elõre is kösz!

Remélem megoldódik :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
vagy hibaelhárítás van és adatforgalom terelés miatt szar most neked.

Ahova az én modemem csatlakozik onnan megyek ki a netre végül is. Ott is lehetnek kisebb nagyobb fejlesztések? Vagy ha rosszabb a szolgáltatás pont ott van fejlesztés? Remélem tényleg fejlesztés :P

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
mindig fejlesztenek.
t-com hálózat ugyanez.

itt kint BT szintén, 2 havonta néha-néha mindig van kis gebasz.

ez így mûködik ezeknél.

Eddig olyan jól ment meg is lepõdtem, hogy kicsi volt a pingen olykor nagy ritkán kisebb lag jelentkezett de a múlt hét óta egyre rosszabb lett :S Remélem azért van ez mert fejlesztenek, hogy aztán késõbb ne fordulhasson elõ. Kicsit ideges lettem emiatt ez van.

bertino
mert elég sokat foglalkoznak a hálózattal.

nyilván nem jókedvükbõl.

Sokkal többet! Idegesítõ miért kell ezt csinálniuk volt, hogy napokig 20-40 között volt a pingem aztán meg ingadozik 50-180 között. Mit csinálnak ami miatt így szarakszik? VICC!!!!!! Nehogy már türni keljen minen hibát mert akkor ez nem szolgáltatás hanem szivatás!

És te magadról?

Néha olyanokat laggol ez a geci UPC hogy már a faszom kivan mi a faszt képzelnek?

CSUKA
Sziasztok!

az volna a problémám, hogy a volt internet szolgáltatóm (TVNetwork) megszûnt a környékemen (Törökbálint), és amióta az mostani szolgáltatómon keresztül van elérésem (PR telekom), játékokban eszméletlenül változó a ping-em. Felmegyek egy szerverre (Battlefield BC2 a játék) akkor 110-140 közötti ping-em van. De 30 perc játék után 160-250 között ugrál. Több gép is van itthon de a kérdéses idõpontban mint ki van kapcsolva. A net koaxon (TV kábelen) keresztül jön (eddig is így jött, sõt ugyan az a modem, mert ki sem cserélték).
Szerzõdés szerint 6000Ft ért kapok 10Mbit/s le | 1Mbit/s fel-t.
Ez a SpeedTest.net szerint 9.5-7.2Mbit le, és 0.2-0.7 fel.
Neken szerzõdés szerint 3.5 nek kéne lenni a garantált letöltési sebességnek. Ehelyett 1.1 Mbit/sec jó esetben.
Az már biztos, hogy hibára lejelentem. De milyen szolgáltatót javasoltok (a környéken, ha lehet), amivel a játékokban persze, kevés a ping. Természetesen, ha nem töltök le, és nem megy a többi gép...
A TVNetwork-el FIX IP-címem volt. Ezzel az ingadozó fos PR telekom-os internettel meg dinamikus lett.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Zsoltika 007
Most is szarakodik amúgy. Bár most csak a dns megy el.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Jah

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Valaki megvoodoozott!
Zsoltika 007
Ja és ha elbaszódik az mindig szerdára esik.

Zsoltika 007
Nekem kb 2 órán keresztül nem volt. De ez vidék.

Most valakinek szarakszik a nete? 13. kerület körül?
Hello! Kéne egy kis segítség. Nemrégiben volt egy uTorrent frissítés, ami valamilyen okból teljesen kidobta az eddigi beállításaimat, és sajnos nem emlékszem, hogy mik voltak pontosan. Beállítottam nagyjából ahogy tudtam, de a letöltési sebességem a nyomába se ér annak, ami elõtte volt. UPC-s vagyok, tehát van korlátozás, de eddig teljesen jó volt minden. Annak idején a neten találtam guide-okat, és itt a topikban is segítettek, hogy mit hogy kell beállítani, de most az istenért se tudom megcsinálni rendesen. A torrent topikban nem tudtak segíteni. Ti tudtok esetleg?

Gery85
Hát, tegnap éjjel volt egy szakadás, ami miatt elszállt a UPC teljesen,tehát nem kell meglepõdni semmin.
Cikk róla

Na megoldódott a probléma.
Már majdnem leráztak azzal, hogy tûzfal vagy hasonló probléma, de aztán kiderült, hogy egy kis névfeloldási problémájuk van :) Elméletileg hamarosan javítják.

Bocs, hogy ennyit írok. De újabb fejlemény. A torrent is hozza a max sebességet.

Ja és azóta sikerült letesztelnem a sebességet is, megvan a 15/1.5 Mbit.

Köszi az ötletet.
De nem valószínû, most ugrottam be az egyetemre, ott kipróbálni a netet és minden megy tökéletesen.

gduck
Tipp: ilyet vírus is okozhat, ha berakja magát proxynak.

Sziasztok!

FP 15-öm van. Tegnapig semmi probléma nem volt vele. De ma reggel óta mintha a portok jó része le lenne korlátozva.

MSN és webes változataik (Ebuddy, Meepo) nem mûködnek.
De például a Skype mûködik.

Bizonyos weboldalak nem érhetõek el, és ami elérhetõ , azok közül is némelyik akár 1 percig is tart mire betöltõdik.

Néha még a Thunderbird email kliens sem tudja magát szinkronizálni a Gmail fiókommal.

A google elérhetõ, de ha már pingelni szeretném a www.google.com-ot akkor nem kapok választ.

Találkozott már valaki ilyen problémával? Mintha egy csomó port le lenne tiltva...Nagyon megköszönném a segítséget.

(A korlátokat nem léptem át...100 GB fölé is alig megyek.)

Mert a többivel el se lehet érni...

60-as és 120-as nettnél tuti nem