UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy meg nem nézik,bent a munkahelyemen terrákat forgalmazunk és még sose volt belõle semmi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Persze lehet hogy ez jobban tetszik:
"Mivel a FiberPower 120 szolgáltatáshoz 100Mbit fölé kell menni, ezért különbséget tesz a modem LINK LED-je a 10/100MBit és a 1GBit sebesség között. A 10/100MBit-es sebesség esetén narancssárgán világit, 1000MBit vagy 1GBit-es sebesség esetén zölden világit a LINK LED."
Sztem a kébeleddel van valami gond vagy a hálókártyád nem egyezik meg a modemmel a sebességen.
1. cserélj kábelt
2. állítsad be fix 1Gbit/s értékre a hálókártya sebességét!<#wave>#wave>
+1 jah meg amikor ki van kapcsolva a gép (nincs áramtalanítva), akkor is aktív a hálókártya a PC alaplapján. De ilyenkor narancssárga színt fogsz látni ;) Szal ha csak kikapcsolt állapotban változik meg, akkor nincs semmi probléma!
UI: a Motorola modem meg narancs/kék színt használ. Egy hasznos oldal <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
viszont érdekes dolog történt. mikor az FP60ra váltás miatt hozták a cisco modemet, bekötötték, a link led zölden villogott. aztán pár nappal késõbb már narancs és zöld színnel felváltva. késõbb erre járt a srác aki csinálta rákérdeztem, de nem látott a modem diag oldalon semmi rossz értéket, nem tudta miért van. aztán épp most vettem észre, hogy már megint csak zölden villog a led. the fuck?
A következõ hozzászóló késedelmi kamata se jogos,ha a számlázott idõszakom belül befizeti a csekket.
Persze ha még annál is késõbb,akkor már jogosan számolják fel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
most van 1 10/100-as tp link routerem gondolom az karcsú hozzá.
Ha viszont megfelel a 16000Ft-os havidíj is, akkor nem kell hûségnyilatkozat!
UI: modemet természetesen másikat kapsz
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Viszont kell neki a gigás router.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
az új 60as nettel bekötötték a media boxot is amivel vissza lehet tekerni, felvenni, megallitani, stb. az adasokat. Namost meg nem volt idom ra beallitani, de egy dolog feltunt, búg mint az isten nyila. Ez valamilyen hiba, kéne jelenteni, vagy mit kezdjek ezzel, mert szerintem ez nem normális.
Ha már a szolgáltató hálózatán jelentkezik a magas ping, akkor hívd fel õket, hogy nézzenek utána. Ha a szolgáltató hálózatán kívül, akkor nem sokat tehetsz - terheltek a szolgáltató hálózatán kívüli vonalak (ezért mondtam, hogy milyen útvonalon megy át a csomag - lehet hogy a T-Home hálózatáról más útvonalon megy el a csomag, mint a UPC-étõl, így mások a késleltetési értékek).
Esetleg nincs véletlenül routered? Nem használsz netalántán P2P/fájlmegosztó programokat (Torrent, DC++, eMule)? Nem fut még más netet használó alkalmazás? Valamilyen tûzfal vagy vírusirtó nem blokkol?
Itt van elõttem egy 12 V-ról mûködõ AP (Edimax 7206APg - az adatlapja szerint 12V 400 mA-rõl hajtható). Ennek egy 12 V-os tápegysége (DVE DV-1250UP, 12 V, 500 mA) van. Ez terheletlenül 14 V-ot ad le, az eszközre csatolva 13 V mérhetõ. Nem sokkal tér el a névlegestõl.
Ráadásul áramfelvételben kevesebbet vesz fel a tápegységben megadott maximumtól - a tápegységeket jó esetben túl szokták méretezni.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
vg
Meg sem fordult a fejemben, hogy ezeknek az eszközöknek akár csak ilyen fogyasztása is van. :O
:)
Sokat mondjuk úgysem tudunk elleni tenni, mert használni kell. Magam részérõl Én ahogyan írtam annyit teszek, hogy este; napközben amikor nem vagyok otthon 1xerûen kihúzom 220-ból aztán csókolom. De most valóban vennem kell egy kapcsolható hosszabbítót. <#alien>#alien>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Használj traceroute-tot (Windows alatt tracert néven van), azzal kiderítheted milyen útvonalon megy el a csomag és hol "lassul" be.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mi lehet a gond az UPC-vel? Van rá valami megoldás?
Ez amúgy az IP: 208.43.118.51
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Azt honnan lehet tudni, hogy ez mennyi W-ot eszik amikor megy és ha nem forgalmaz adatot?!"
Azt, hogy különbözõ helyzetekben mennyit vesz fel, azt méréssel lehet meghatározni, de az adatlapjából következtetve, a hozzá adott 12V-os 1 A-s tápegység miatt maximum 12 W-tot vesz fel (általában ezek az eszközök nem vesznek fel 20-25 W-nál többet).
"Scientific Atlanta, de van az aljára CICSO is írva."
A Scientific Atlanta a Cisco egyik leányvállalata - akár csak a Linksys.
Nekem ilyen modem-em van:
Name: EPC2203
Modem Serial Number: 225496436
Scientific Atlanta, de van az aljára CICSO is írva. Azt honnan lehet tudni, hogy ez mennyi W-ot eszik amikor megy és ha nem forgalmaz adatot?!
Notice: Én mindig vagy kikapcsolom (mert hátul van rajta kis billenõs kapcsoló), vagy 1xerûen kihúzom a 220-ból estére, ill. még van utána egy passzív Switch is, azt is kihúzom. Már rég akarok szerezni legalább egy 3as kapcsolhatós hosszabbítót, de mindig elfeledkezem róla. <#alien>#alien>
A HD -s (Cisco -s) settopboxal meg annyira a tököm kivan, valamikor bekapcsolom és rossz képjelet küld (vmikor csak 720p-sre rakja mikor be van állítva az automatikus felismerés - ugyanis a 720p-t én nem tudom 4:3 -asra rakni, de valamikor azt írja a tv hogy nem lehet megjeleníteni a videómódot, vagy egyszerûen csak nincs jel, aztán távirányítóval megpróbálom készenlétretenni és visszakapcsolni, akkor visszakapcsolásnál nem reagál...), mindenesetre hátul van egy kapcsolója (szerncsére!), ami csodákat mûvel, bekapcsolás után jó volt eddig mindig legalábbis... De akkor meg jön az, hogy próbálok elaludni (a box kikapcsolva, mármint hogy az idõt mutassa), aztán fogja magát és újraindul (elkezd erõs sárgán világítani), majd betölteni jó hangosan.
Na mind1, borzasztó idegesítõ az egész.