22959
-
#20990 Ez a Te utcád?! :) Fabio is vmerre erre felé lakik, ha jól tudom. -
#20989 Nem mondod, hogy itt laksz az utcámban -
#20988 Nálam a netlagg jellemző (torrentezők?), simán megy a net, majd egy-két másodpercre kiakad a net, a pingem 999 lesz/kidob a szerver, de ts-en pl. végig benn maradok, csak engem nem hallanak abban a kis időszakban. :/ -
#20987 Mi a halál van az upc-vel mostanában? Utóbbi hetekben többet szakadt meg a net, mint az elmúlt nem is tudom hány évben. Folyamatosan nyomhatom a modem meg router újraindítást, aztán van, hogy az sem segít. Most is olyan kibaszott lassan tölt be minden, márha betölt. -
#20986 Nincs itt semmi probléma, ipv6 címeket lehet hasznáni nyugodtan, az ipv6 háló felé simán kommunikál az ipv4-es hálózat felé meg kell egy eszköz ami megcsinálja a "címfordítást" (pl. NAT-ol).
Majd szép lassan cserélődnek a dolgok, pontosan így ahogy mondod: lassan -
#20985 (nem olvastam el a czikket, de mire ipv6 migralasa befejezodik, lehet "lejar a szemelyim" :D jah az lejart... jogsival azonositom magam mindenhol :DDD) -
#20984 komolyra forditva a szot valahol a poenod mogott van a megoldas... nem kell minden szir-szar bokornak egyeni ip cimet adni... biztos meg lehet oldani, hogy egy vallalat csak 1-2 ip cimmel rendelkezzen(tudom van ahol igy van, de voltam olyan cegnel ahol tok feleslegesen volt egy range kiadva/megveve, r-go pazarlas)... befele meg ott az elosztas lehetosege belso ip cimre... -
#20983 Majd 1 IP-t ketten használunk közösen, ok? De akkor a havi díjat is felezzük. -
KuNgZi #20982 Nem gyenge -
#20981 haverom is hasonlóan járt, kiderült hogy a router miatt ugrált nulla és max. érték között az átvitel, k*csög szolgáltató is mindig ezzel jön aztán most véletlenül igazuk lett :-) -
#20980 ok, holnapra hozzad :D -
#20979 2t is. -
#20978 örülök, hogy örülsz :D
veszel nekem új routert? -
#20977 -
#20976 no nem a upc volt a ludas, hanem a router fingott ki -
#20975 dupla? 10-ed akció
azt éljük most
30-50k, pár napig jó, aztán megint 30-50k
-
#20974 30asra nem is volt dupla akció,csak a 15re és a 60asra -
#20973 a duplázós akció látom most már csak fiber 60-ra érvényes (jan.31 volt az előző akció vége)
ismerősöm még a múlt héten fájber 30 netre váltott arra még érvényes a dupla vagy nem -
#20972 ma megint kibaszott lassú -
KuNgZi #20971
íme -
KuNgZi #20970 szintúgy, Debrecen full minden, csoda hogy nem ég le a winyó -
#20969 Nincs. VII. ker. Dob street. -
#20968 Debrecenben csak a szokásos!
Semmi gond a nettel, folyamatos a kapcsolat. -
#20967 Valakinek van most olyan gondja, hogy kb 4-5 percenként eldurran a net 1-2 percre? -
#20966 nah csak en vagyok ilyen koczka, hogy barat szulinapja utan enyhe kedelyes allapotban nekiallok tesztelni? :Ð
jelentem hsz-em irasa kozben erdekes (:D) modon a fájberpóver 30-as csomagom maximalisan ki van hasznalva savszel ugyileg hotfile altal
fakkkju forroakta!!!44négy csucsidoben kerem szepen a maxi speedet :D -
#20965 'oszt benne vagyunk a privilegizalt exec modban, vagy nem? -
#20964 "Ez igy most nekem ujdonsag volt a ciscos tanfolyam utan :)))"
"conf t" -
#20963 (blu-ray-> igen a truehd szekciobol ^^) -
#20962 koszonom szepen sracok a "segitseget" :)
Ez igy most nekem ujdonsag volt a ciscos tanfolyam utan :)))
komolyra forditva a szot:
mivel nem tudok(tudtam*) mihez hozzahasonlitani, nincs sem digis*, sem most zsebbol elohuzhato dsl-es ismim (tudom irjak a celforumokra) ezert arra gyanakodtam eddig, hogy a kedves szolgaltatonk szur engem... mivel khmmm szoktam tolteni blu-ray demokat() a hotfilerol :]
*Kozben megkerdeztem regi jo cimboramat, hogy ugyan mar tesztelje le a hotfilet(odaadtam az accountot) es neki is gagyi sebeseggel jon! tehat akkor marad a hotfile fail! -
#20961 "A szolgáltató honnan tudja, hogogy mit szűrjön, ha a normál 80-as porton jön a letöltés?"
Lehet szűrni IP-címre/-címtartományra is. ;) De egyébként az általad említett orosz proxyszerver használatával elért nagyobb sebesség (illetve a "nincs több slot Magyarországra") arra enged következtetni, hogy terhelt a szerver vagy az útvonal. -
#20960 Fogadjunk, hogy az X7-ről most is 1,5 Mb-vel jön lefele a cucc és a Hotfile-ról meg még 200 k-val sem! A szolgáltató honnan tudja, hogogy mit szűrjön, ha a normál 80-as porton jön a letöltés?
Mivel a Hotfile és eaz egyéb letöltés is a 80-as porton jön amit nem szűrhet mert az a normál http port, tehát az internet portja. -
#20959 Mert ugye ha a A-ból B-be szeretnétek eljutni autóval, hiába van soksávos út, ha dugó van! Na pont ilyen az Internet is!
A sebességet mindig a leglasabb szakasz fogja meghatározni! -
vg #20958 el vagy átkozva -
#20957 erdekes modon most megint max 200 Kbytes/sec a hotfile premium... de erdekes... -
#20956 En erre gondoltam, de amikor konstans jo a delelott/kora delutan a toltes hotfilerol... mint irtam vissza priviben a premiumom jon majdnem csutkan... akkor ez ember elgondolkozik, hogy igen csak priorizal a tisztelt szolgaltato... na de ennyire? -
#20955 Ment vissza is a privi.
Egyébként a Hotfile nem tudja tartani a sebességet amikor le van terhelve, így valószínűleg nem júpiszi korlát van hanem kicsi a sávszéle a kiszolgálónak.
Mert éjszakára nekem is belassul 100 k max-ra.
Viszont amikor ruszki ip-vel töltök akkor sokszor hozza a 300 k-t.
Lehet, hogy itHUN-ről túlságosan nagy a letöltés a Hotfile-ról és ezért lassul be?
Mert más környező országok ip-jével nagyrészben a standard Hotfile is tép lefele 220-300 k-val.
Ha korlátozna akkor semmikor sem tudnék gyorsabban tölteni. Erre a depositfiles a legjobb szemléltető, amikor este már nem enged letölteni, mert azt írja, hogy nincs több slot-ja az adott országra(Magyarországra). Viszont ha ip-t váltok más országra akkor legtöbbször engedi a letöltést. -
#20954 (nah szoval 1 nagy kepet kuldtem nekik amin tobb tesztoldal igazol, hogy nem az ISP gatol... gimppel montazsolva es nem a trendy ps-al :P) -
#20953 Irtam privatot :)
Nagyon gondolkozom, hogy valtok filesonicra... milyen jo indokkal tudnam a maradek penzemet visszakerni hotfile-tol??? mar kuldtem nekik egy reklamalo levelet, keppel igazolva, hogy nagyon lassu a letoltes... az o" altaluk preferalt teszt oldalrol (max), speedtest (szinten csutka maxi) es egyeb kepekkel... de nem valaszoltak... kicsit aggaszto :( -
#20952 Nekem csak estére lassul be főleg a Hotfile, de a Filesonic vagy az X7 a legtöbbször szinte állandóan nagyobb sebességgel jön.
Ha az X7-et ki akarod próbálni akkor ha gondolod adok egy X7-es linket( privátban kérd légyszi) és arról szinte mindig 1,5-2,2 Mbyte/sec-el jön lefele a cucc. Ha onnan sem jön nagy sebességgel akkor valami bibentyű van a környékeden a nettel! -
#20951 nekem meg a premium tovabbra is max 300K-val jon tobb szalon is... most ez hotfile vagy UPC korlatozas? :C