22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bcsaba73
    Én se értem ezt az egészet mert gubberx barátunk pár hónapja még ezt írta:

"Ha nincs társasházi kedvezmény a lakásodon akkor nem kapod meg az online árakat mert online csak felfelé tudsz módosítani vagy új megrendelést leadni....."

Most meg egyfolytában lefelé akar váltatni fp10-be és onnan fel. :))))

Na mindegy,téma lezárva,mindenki kitapasztalja ha elkezd ügyintézni.. :)
  • GaBenc
    Szerintem is vitatkozzatok. minden "körzetben" mások a feltételek illetve a lehetőségek. Ezt a UPC dönti el. Ti meg marjátok egymást. Ez egy szolgáltató akinek vannak kizárólagos jogai (mert adtak neki). Ezzel élni is fog.
  • bcsaba73
    Nagyon okosnak hiszed magad,de én nem megmagyarázni próbálom,hanem lépésről lépésre végig is csináltam ezt pár hete. Nem a kitaláltam amit leírtam,hanem konkrétan megtörtént.

Ja igen és még valami.
    A leváltás hosszú hosszú napokig tart mire aktiválják nagy kegyesen,érdekes a felfelé váltás kb 5 perc. Ja igen,megtehetik,mert előre számláz ez a tetű cég.
  • Gubberx
    Az a baj, hogy olyat próbálsz megmagyarázni amiről fogalmad sincs :)
  • bcsaba73
    Nem érted a lényeget. Az fp10 nem annak 2000ft aki már rég óta előfizető a upc-nél. Ha már nem vagy hűségnyilatkozatos csak akkor kapod meg azt a tarifát ami a honlapon figyel,ha szerződés bontással fenyegetőzöl. Egyébként jóval kedvezőtlenebb ajánlatot adnak.
  • Gubberx
    az FP 10 fix 2000 Ft és aznap feljebb tudsz váltani online :)
  • bcsaba73
    Jaj,bocs,családi házban lakok,ezt a lehetőséget elfelejtettem. :)
    Én annó 120-ról le akartam váltani 50-re,akkor fizettem 6700-at a 120-ért,6600-ért akarták adni az 50-est...
    25-ről ha megpróbál leváltani 10-re,szintén horror áron adnák a 10-et.
    Kérdésedre a válasz,mikor rákérdezel,hogyhogy ilyen drága,azért mert nincs hűségnyilatkozat és annyiért adjuk amennyiért akarjuk. Szó szerint. Jó,mondom újra vállalok hűséget,akkor kaptam volna az 50-es netet 6200-ért. Erre kicsit felkaptam a vizet és be akartam fejezni a beszélgetést azzal,hogy nincs más megoldás MyUpc-n keresztül írásban felmondom a szolgáltatást,/mert telefonon soha nem kerülsz sorra/ érdekes rögtön lett megoldás.
  • Gubberx
    Akkor lehet nincs olyanod mert míg ingyenes is rajta kellene lennie mint tétel csak 0 Ft-al.
  • schrankszekrény
    számlán nincsen smartguard
  • Gubberx
    számlán rajta van és látod :)
  • Gubberx
    1. nem az új belépőre vonatkozik csak, hanem azoknak is jár akiknél van társasházi kedvezmény :)

2. leváltasz FP10-re és online felmódosítasz 3250-ért FP25-re :D ennyi
  • bcsaba73
    3250ft az csak az új belépőkre,új előfizetésekre vonatkozik,rád nem. :) Ilyen ez a jupici. :)SmartGuard-ot meg ha nem mondod le akkor ki lesz számlázva,amit a számládon meg is fogsz találni. Aki 25-ös net helyett 50-et kap,50-es helyett pedig 120-at három hónapig ingyen és nem mondja le a harmadik hónap végén annak is kiszámlázzák a negyedik hónaptól a különbözetet.
    Ugyan ez a tv csatornákkal is,+28 csatorna ingyen három hónapig,aztán fizetős,de LE KELL mondani,hogy kösz szépen nem kérem,mert autómatikusan fizetőssé válik.
    Amúgy megkapod a 3250-es netet mihelyst bejelented,hogy kössz szépen akkor lépek másik céghez,akkor hirtelen lesz majd egy akció csak most csak neked mert régi előfizető vagy....
  • schrankszekrény
    most gyorsan átnyálaztam a cuccot, 3250Ft lenne csak a net , ma meg 5200ft-ot fizettem a postán, gyakorlatilag egy évben 25000ft, kimegy az ablakon , nna holnap lépek mindígTV-t nézni...
    MÁS
    a reklémanyagban azt írja a UPC SmartGuard első 3 hónapban ingyenes , a 4. hónaptól autómatikusan kiszámlázásra kerül, ezt hol tudom lecsekkolni , hogy azt az 520ft-ot havonta lefejik-e rólam vagy sem ?
    köszi
  • schrankszekrény
    csak net+tv van, és azon gondolkodom, mivel csak azt nézem ami a mindífTV-nél "ingyen" van és HD a fele , minek fizessek fostalicska, 4:3-as, pixeles szarér, amit ráadásul nem is nézek, 30k-ból meg veszek egy tetőantennát dekóderrel szereléssel és ...
  • Gubberx
    Ha tv+net+tel csomagod van és a tv-t lemondod akkor bomlik a csomagkedvezmény és a tel+net-re új hűséget kell kötnöd normál áron.
  • schrankszekrény
    szevasztok
    jelenleg 5,5k-t fizetek a 3X csatornás csomagra meg a 25-ös netre, lehet kérni , hogy kössék ki a tv-t, mert nézem , nincs hűségnyilatkozatom, a számlán 3k a net, 2,5k a tv ...
  • gduck
    Ezek szerint végleg megszüntetésre kerültek a régebben kivezetett csomagok. Természetes dolog, hogy felfelé emelték az érintettek sávszélességét ;)
  • gduck
    Ezerszer kitárgyalt téma A viszirányú csatik száma elenyésző a másik irányhoz képest :( A UPC soha nem fog nagyságrendekkel nagyobb feltöltést adni a mostaninál!
  • Blekk Síp
    Na de a 60-as ára kevesebb mint a 120-asé nem?
  • Zozo76
    nincsen telibe szarva. kapja ugyanazt, ugyanannyiert mint eddig. :)
  • Gubberx
    mellesleg sokan a 60-ért fizetnek annyit mint te a 120-ért...
  • Gubberx
    nem értelek, a 120 a leggyorsabb hová akarsz többet? :)
  • Blekk Síp
    Mostakkor jól értem, hogy akinek 60-as FP-je van az mostantól változatlan áron 120-ast kap, akinek meg 120-as volt eddig is az telibe van szarva?
  • Gubberx
    ez már 120-as :)
  • Ironman2
    60 mbites netem van (még a régi társasházi csomag):

• Ironman2
    Növelték a sávszélességet majdnem másfélszeresére! Nálam legalábbis!
  • bardocz
    Jaja, bár ahogy néztem, 3Mb fölé még nem ment. Aztán amikor nem figyeltem kitudja mit művelt.
  • Gubberx
    Persze hogy nem, viszont letöltésnél jól jön :)
  • bardocz
    Nekünk 50re változott, kaptunk s új modemet, de sima netezésnél már nem lehet érezni különbséget.
  • Gubberx
    15--->25-re 30--->50-re 60--->120-ra változatlan áron, akinek már az új portfólió van nem változik a sebesség.
  • kalapos
    Hogyne lenne.
    Csak furának tartottam hogy tegnap kaptam tőlük levelet amiben azt írták hogy az eddigi 60-as netem helyett kapok 120-at ugyanazért az árért . Ezért gondoltam hátha valami általános emelés lenne a háttérben.
  • Zsoltika 007
    Mire nem elég neked 120mbit?!
  • kalapos
    Nem hallottatok arrol hogy esetleg lesz sávszél emelés?
  • Fabio Capello
    Az egy dolog hogy 120 felett nem éri meg nekik, de a búbánatos feltöltésre rakhatnának egy kicsit...
  • sb1
    Nálunk is tudnának a 120-asnál jóval gyorsabb netet biztosítani, de az nem érné meg nekik..szerintük..ez van..majd kb 5-10 év múlva az lesz a csúcs nálunk, ami most átlagos a japcsiknál :)
  • kjhun
    Erre varrjatok gombot. Az összes szolgáltató belehúzhatna a fejlesztésbe, nem csak nálunk, hanem az EU-ban is.
  • Ironman2
    Nekem van olyan problémám hogy napok óta szétkapcsol a gépemen a net,és csak az ujraindítás segit visszahozni.A net az nem megy el,csak a gépemről kapcsolódik le.AVG IS van fent,és TPLINK routeren keresztül van csatlakoztatva minden gép a modemhez.Mi okozhatja ezt?
  • bcsaba73
    Persze,már millioszor vissza akartam adni az egész szart,csak mindig rájovok,hogy máshol se jobb sokkal a helyzet. Árban már megalkudtam veluk pár honapja,azzal most nincs gond.
  • Blekk Síp
    Nektek belép a webmailbe?
    Nekem állandóan ezt írja:
    You have reached an this page because of an invalid action, most likely because of trying to enter your webmail inbox via a bookmark.
    Please change your bookmark to the login page.

Click below to go to your local webmail login site.

Már 3 bongészővel is próbáltam és nem használok a upc-hez konyvjelzőt ha ez a baja..
  • Zozo76
    ugy latom te egy maximalisan megelegedett ugyfel vagy a UPCnel... :)