22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Gubberx
    Szép lett volna :D modem reset sem segít?
  • bcsaba73
    A ping is hasonló volt??
  • Gubberx
    Nem rossz hasonló volt anno az ADSL-em :D
  • bcsaba73
    Na erre varjatok gombot 120-as net.

• Fabio Capello
    szintén hétker, itt rendben van.
  • sb1
    Másnál is használhatatlan a net? 7.kerület...
  • gduck
    Megváltozott a webmail felülete
  • gduck
    TIPP: a feltöltési sebességet korlátozzad le 4-4,5 Mbit/s-ra!
  • usa911
    Hali miért van az , hogy ha fut a torrent kliens , akkor a böngésző csak szenved nem lehet netezni?

50/5 net

Köszönöm szépen .
  • Blekk Síp
    Oké köszi ezt bepróbálom, hátha bejön. Egyébként FP 120 van de válság van gyárákák és amúgyis, bőven elég lenne a FP 50 is.
  • videobaby
    le lehet mondani, ha a hűségidő letelt. de nem érdemes. lehet váltani másik csomagra. felénk nem adnak semmi akciós akármiket, de sok csomag közül lehet választani.
  • gduck
    0 másodperc! Mondjad le, úgyse hagyják! Elég a lemondási szándék, azzonnal kapod az akciós árat, csak ne mondjad le! (Persze csak abban az esetben, ha nincs hűségidőd!)
  • Gubberx
    Pár hónapig, mert az adott kampányban már nem köthetsz új szerződést.
  • Zozo76
    miert akarod lemondani?
  • Blekk Síp
    Ha lemondom a UPC szolgáltatást mennyi időnek kell eltelnie, hogy újraköthessem? Nézem az ÁSZF-t de nem tudom mi van velem, nem találom. :o
  • StephenKing
    Próbáld ki egy másik klienssel én most váltottan utorrentről deluge-ra és minden ilyen jellegű problémám megoldódott.
  • Fabio Capello
    Nálam most volt egy masszív kétórás nethalál, VII. ker, bárki más?
  • xido
    nem számít melyik progival és honnan?
    sose volt bajom még,alapbeállítások mellett sem
  • Falzone
  • Falzone
    Még mindig korlátozza a UPC a torrentet???? Az encryptálás erőltetvére van állítva, de így is csak 5 megabájt/sec-kel tudok tölteni a 10 helyett, seed pedig van bőven, nem az a gond. A kapcsolt is rendben van, zöld színű a led, port is okés. Faszkivan már. :D
  • Zozo76
    Most spec megy nalam a net, de reggel mikor mentem meloba, raneztem a modemre es hat alig vilagitott nehany led rajta szoval tuti nem ment a net (talan a telefon se), de mire feloltoztem mar minden vilagitott rajta.
  • mcdrusza
    produkál*
  • mcdrusza
    Valamit javítanak gödöllőn upcnél? Folyamatosan elmegy az adás meg a net. Nagyon remélem h javítás lesz mert nagyon régóta borzalmas ping időt produkás és esténként elmegy a net teljesen. Használhatatlan borzalom az egész.
  • bardocz
    XI kerben másnak is mocsoklassú? Elvileg 15Mbit a letöltés, a feltöltésnél meg nem csinált semmit a speedtest.
  • Blekk Síp
    Köszii (=
  • gduck
    Ftp progival, ftp.fsn.hu/testfiles ;)
  • Blekk Síp
    Régen mindig vmi nagyobb fájl letöltését ajánlottátok speedtest gyanánt, melyik oldalon is található az?
  • GaBenc
    Állítsd aktív módba, de igaza van
    "kérdezd meg a torrent topikban"
  • precision
    kérdezd meg a torrent topikban
  • bardocz
    Mit kéne beállítanom, hogy torrent rendesen működjön, és ne csak letölteni tudjak, hanem feltölteni is?
  • Krityu
    Ó még valami, most már ha feltöltés irányba éred el a 300GB-ot 3 egymást követő hónapban akkor jön az email. Az a vicc, hogy 100KB-ra korlátozott feltöltés mellet pont elérem, tehát 10x ennyit tudnék feltöltés irányba forgalmazni, letöltés irányba ennek a mennyiségnek a 120x-át. Így viszont elég nevetségesnek tűnik a megadott mennyiség. Különösen azért, mert az emberek nagy része használ különböző felhő szolgáltatásokat fájlok biztonsági mentéséhez, szinkronizálásához. Családi videókat streammel a rokonoknak, barátoknak. Videóbeszélgetéseket folytat a külföldön élő rokonokkal, vagy akár a szomszéddal. Online játékokat játszik melyek akár 24 órában futnak a gépén. Szerintem már ideje lenne növelni feltöltés irányban is az engedélyezett forgalmi mennyiséget.
  • Krityu
    Jó kérdés, levelezni még szoktak. Illetve korábban arról volt szó, hogy csak abban az esetben korlátoznak ha azon a környéken indokolja a hálózat terheltsége.
  • whiskeyman
    Korlátozza még a UPC a netet, ha eléri a 300 GB-ot 3 egymást követő hónap átlaga?
    Mert én ilyet nem tapasztaltam...
  • gduck
    Jelentsed le a hibát ;) És már ne is haragudj, de ez olcsó internetnek a számít, az ország nagy részében (nem nagyvárosok!) csak ADSL van, amit nem kívánok senkinek :(
  • Zozo76
    egeszen mas feelingje lett ennek a topiknak az utolso hozzaszolasoknak koszonhetoen... :)
  • kastil
    Magányos vagyok.. barátnőd meg van még? Mit tolsz manapság?
  • Gubberx
    DAK-al jól megvagyunk köszi a kérdésed :) Veled mizujs?
  • kastil
    most nézem vazze, te még élsz? nem vagy magányos?
  • Gubberx
    Köszönöm a tartalmas választ, ez alapján már bárki a fórumon levonhatja az életkorodat és az értelmi szintedet.
  • djsylus
    upc seggarca vagy minimum :D :D :D :D :Dkedves fukksz :D az ilyen teeeeee. :D embernek se mondanálak te nyomorék.