22959
-
#22114 Szép lett volna :D modem reset sem segít? -
bcsaba73 #22113 A ping is hasonló volt?? -
#22112 Nem rossz hasonló volt anno az ADSL-em :D -
bcsaba73 #22111 Na erre varjatok gombot 120-as net.
-
#22110 szintén hétker, itt rendben van. -
#22109 Másnál is használhatatlan a net? 7.kerület... -
#22108 Megváltozott a webmail felülete -
#22107 TIPP: a feltöltési sebességet korlátozzad le 4-4,5 Mbit/s-ra! -
usa911 #22106 Hali miért van az , hogy ha fut a torrent kliens , akkor a böngésző csak szenved nem lehet netezni?
50/5 net
Köszönöm szépen .
-
#22105 Oké köszi ezt bepróbálom, hátha bejön. Egyébként FP 120 van de válság van gyárákák és amúgyis, bőven elég lenne a FP 50 is. -
#22104 le lehet mondani, ha a hűségidő letelt. de nem érdemes. lehet váltani másik csomagra. felénk nem adnak semmi akciós akármiket, de sok csomag közül lehet választani. -
#22103 0 másodperc! Mondjad le, úgyse hagyják! Elég a lemondási szándék, azzonnal kapod az akciós árat, csak ne mondjad le! (Persze csak abban az esetben, ha nincs hűségidőd!) -
#22102 Pár hónapig, mert az adott kampányban már nem köthetsz új szerződést. -
Zozo76 #22101 miert akarod lemondani? -
#22100 Ha lemondom a UPC szolgáltatást mennyi időnek kell eltelnie, hogy újraköthessem? Nézem az ÁSZF-t de nem tudom mi van velem, nem találom. :o -
#22099 Próbáld ki egy másik klienssel én most váltottan utorrentről deluge-ra és minden ilyen jellegű problémám megoldódott. -
#22098 Nálam most volt egy masszív kétórás nethalál, VII. ker, bárki más? -
xido #22097 nem számít melyik progival és honnan?
sose volt bajom még,alapbeállítások mellett sem -
Falzone #22096 -
Falzone #22095 Még mindig korlátozza a UPC a torrentet???? Az encryptálás erőltetvére van állítva, de így is csak 5 megabájt/sec-kel tudok tölteni a 10 helyett, seed pedig van bőven, nem az a gond. A kapcsolt is rendben van, zöld színű a led, port is okés. Faszkivan már. :D -
Zozo76 #22094 Most spec megy nalam a net, de reggel mikor mentem meloba, raneztem a modemre es hat alig vilagitott nehany led rajta szoval tuti nem ment a net (talan a telefon se), de mire feloltoztem mar minden vilagitott rajta. -
#22093 produkál* -
#22092 Valamit javítanak gödöllőn upcnél? Folyamatosan elmegy az adás meg a net. Nagyon remélem h javítás lesz mert nagyon régóta borzalmas ping időt produkás és esténként elmegy a net teljesen. Használhatatlan borzalom az egész. -
#22091 XI kerben másnak is mocsoklassú? Elvileg 15Mbit a letöltés, a feltöltésnél meg nem csinált semmit a speedtest. -
#22090 Köszii (= -
#22089 Ftp progival, ftp.fsn.hu/testfiles ;) -
#22088 Régen mindig vmi nagyobb fájl letöltését ajánlottátok speedtest gyanánt, melyik oldalon is található az? -
#22087 Állítsd aktív módba, de igaza van
"kérdezd meg a torrent topikban" -
#22086 kérdezd meg a torrent topikban -
#22085 Mit kéne beállítanom, hogy torrent rendesen működjön, és ne csak letölteni tudjak, hanem feltölteni is? -
#22084 Ó még valami, most már ha feltöltés irányba éred el a 300GB-ot 3 egymást követő hónapban akkor jön az email. Az a vicc, hogy 100KB-ra korlátozott feltöltés mellet pont elérem, tehát 10x ennyit tudnék feltöltés irányba forgalmazni, letöltés irányba ennek a mennyiségnek a 120x-át. Így viszont elég nevetségesnek tűnik a megadott mennyiség. Különösen azért, mert az emberek nagy része használ különböző felhő szolgáltatásokat fájlok biztonsági mentéséhez, szinkronizálásához. Családi videókat streammel a rokonoknak, barátoknak. Videóbeszélgetéseket folytat a külföldön élő rokonokkal, vagy akár a szomszéddal. Online játékokat játszik melyek akár 24 órában futnak a gépén. Szerintem már ideje lenne növelni feltöltés irányban is az engedélyezett forgalmi mennyiséget. -
#22083 Jó kérdés, levelezni még szoktak. Illetve korábban arról volt szó, hogy csak abban az esetben korlátoznak ha azon a környéken indokolja a hálózat terheltsége. -
#22082 Korlátozza még a UPC a netet, ha eléri a 300 GB-ot 3 egymást követő hónap átlaga?
Mert én ilyet nem tapasztaltam...
-
#22081 Jelentsed le a hibát ;) És már ne is haragudj, de ez olcsó internetnek a számít, az ország nagy részében (nem nagyvárosok!) csak ADSL van, amit nem kívánok senkinek :( -
Zozo76 #22080 egeszen mas feelingje lett ennek a topiknak az utolso hozzaszolasoknak koszonhetoen... :) -
#22079 Magányos vagyok.. barátnőd meg van még? Mit tolsz manapság? -
#22078 DAK-al jól megvagyunk köszi a kérdésed :) Veled mizujs? -
#22077 most nézem vazze, te még élsz? nem vagy magányos? -
#22076 Köszönöm a tartalmas választ, ez alapján már bárki a fórumon levonhatja az életkorodat és az értelmi szintedet. -
djsylus #22075 upc seggarca vagy minimum :D :D :D :D :Dkedves fukksz :D az ilyen teeeeee. :D embernek se mondanálak te nyomorék.