22959
-
#15093 aha csak nem ingyé -
#15092 #15083 -
#15091 -
#15090 sohaj... -
#15089 -
#15088 Napok óta ez van, holnap valkit elküldök a pi..ba!
gold:
-
Bucsek #15087 és ez ingyé van? -
#15086 http://www.upc.hu/upc_internet/elofizetoi_ajanlat/ -
WAYNEEE #15085 nekem is még az újabb csomagok előtti netem van, azthiszem chello medium vagymi?! :D hogy lehet átrakatni magamat az újabbra? mennyivel kéne többet/kevesebbet fizetni? mennyivel lenne jobb a net? -
WAYNEEE #15084 nekem is pont ugyen ez van =) -
#15083 felhívod és fél órán belül átrakják sebességet-.- -
#15082 Mert ha még az új csomagok bevezetése előtt kötöttél szerződést, akkor megmaradtál a régi besorolásban, azaz chello extremed van, ami csak 1024 kb/s feltöltéssel rendelkezik. -
Bucsek #15081
nekem silverem van asszem, de akokr mér nem 2000 a feltöltéses cucc?:D -
#15080 Nem, bár az sincs benne egyik be se, hogy weboldalakat lehet nézegetni :D -
#15079 benne volt a szerződésben hogy jó lesz a netes játék?
... -
#15078 Nekem meg tegnap óta valami nem okés... a sávszél megvan, letöltés feltöltés is ok, de pl netes játék szaggat, laggol, szétcsatlakozik percenként ...stb. Eléggé idegesítő :S
Bár remélem csak átmeneti gubanc. -
#15077 a silver 240-el tölt fel :P -
tompka #15076 Imádom mikor a silverrel 1,7mbájtal töltök le :D Néha túlpörög a modem :D -
Bucsek #15075 beszarok :D töltök fel 120al, csello silverem van asszem vagymi, aztan tökjól megy most a net. de most ugyis elszoltam magam :D
na joccakát
-
Bucsek #15074 azt halottam h valakinek a noddal hozák kapcsolatba a net lassuságát. ez valóban igy lehet?? mármint a nod32 nevezetű szuperbiztos virusirto :D -
#15073 Nekem semmi gondom, most is töltök le 1,2MB/s-el és mellette is megy szupergyorsan a web... -
Bucsek #15072 nekem a speedtesten v netspeed v mittomén. ott kiirja a 10,000 valamennyi mittudoménmit meg a feltöltés is jo. de attol még 1 kalap fos. mit lehet cisnálni??? baromi idegesito.. telefonálni minek ugyse lesz attól jo. -
#15071 ma nálam is egésznap szarakdott meg tegnap délután:/ speed teszt ilyen 200kbps-eket mért:( de most jó megint -
#15070 mellesleg, én sem töltök és akkor is lassan töltődnek be az oldalak és k*rva idegesítő! :( Dehát nem tunk mit tenni, várni, hátha javul a helyzet.. vagy nem.. -
#15069 Ö mondasz valamit, mostmár debrecenben is lehet tapasztalni, pedig még soha nem volt ilyen ! :( Nemtom miértnem fejlesztik ezerrel a hálózatot.. azt ne mondják hogy nincs rá pénz :D -
#15068 ADSLt nem ismered, ha nem vagy felcsatlakozva 5 napja, T fogja és kikapcsolja a neted, aztán az üf. szalad a szolgáltatóhoz, hogy miafaszvan mi meg jelenthetjük be, érdekes bejelentés után fél óra mulva már megy gond nélkül.
amugy jelentsd be a hibát mindenképpen. -
Bucsek #15067 hát bocs de már a kukim televan. hihetetlen h még 1 rohadt emilt se tok lecsekkolni. döglik ez a szar... -
#15066 ennyi.
részletes vélemény nyilvánulásunkat hallhatták. -
Bucsek #15065 a csello egy szar. lassu lassu pedig em is töltök... -
WAYNEEE #15064 bárcsak nálunk is ásnák már... és nem terhelne a szomszéd a saját torrents*arával:\\\\ de decemberig vhogy ki kell birnom :\ -
Vegas #15063 nálunk is nyomják nagyon :-| -
#15062 -
#15061 A digi épp a házam előtt van..feltúrtak ezek itt rendesen mindent...
-
#15060 hopp azt nem láttam hogy új előfizetés
ezesetben visszaszívok mindent -
#15059 lehet rosszul tudja :) -
Laceee #15058 nincs extreme csomag az upc jelenlegi szolgáltatásában, ráadásul az új előfizetők kevesebbet fizetnek mint a régiek akiknek lassabb feltöltése van 9600ft vs 7500ft, ez teljesen korrekt -
Laceee #15057 nem, sajna nincs időm kint dolgozok, amikor haza jővők nem erre pazarolom az időmet, nem tudom milyen szokás ez náluk, növelik a sávszélt, új csomagokat csinálnak, a régi felhasználók megkapják a megnövelt letöltési sebességet, de a feltöltés az marad a régi szinten, ha bemennék azt is mondhatnák, hogy meg van a minimális feltöltésem ami a szerződésben van, annyit tudnék csinálni, hogy átlépnék Goldra és 3napon belül vissza mondom Silverre, akkor már kénytelenek lennének a rendes Silver sebességét nyújtani, mert nem rakhat vissza nem létező csomagba, ...szerintem -
#15056 de ő azt írta silver van neki -
#15055 Matek alapján 10 Mbit/sec az 10240 Kbit/sec. Vagyis 1280 KB/sec.
Egyébként meg nem csak az általad hasznosnak számító adat közlekedik a 10 Mbiten. Ha csak a paritásbitet vesszük, máris kevesebb jut. -
#15054 gondolom azért 1mbit a feltöltése mert nem silvernek hívják a díjcsomagját hanem extreme
nekem is a régi extreme van még, és mivel extremről nem lehet silverre váltani, goldot nem akarok, ezért megvárom míg lejár a hűség és akkor fogok váltani