22959
-
tompka #15133 Aha arról. Sorry hogy nem válaszoltam. nem vótam itten :) -
#15132 Gondolom az UPC-snek magukat kiadó, Jelszó kéregető E-mail küldőkről...
Nézzétek meg az upcmail-os címeteket, kapnotok kellett nektek is róla emailt.... -
#15131 MIRŐŐŐLLLL?? -
#15130 miről? -
#15129 miről? -
#15128 miről? -
#15127 Szerintem mindenki kapott róla.... :S -
#15126 én is kaptam mailt róla -
tompka #15125 Dejó nekem a upc rendes volt. Original felbontatlan dobozban hozták a webstar modemet - akkor jöttek a városba, gondolom gyorsan a raktárból szereztek pár százat - kaptam egy microsoft LifeCam webkamerát, és még a kését is itt hagyta a szerelő :D
Más is kapott a upc-től emailt arról a bizonyos esetről? -
dzso83 #15124 A normálisan kijövés alatt a kötbér elkerülését értettem :-)
Na majd lepasszolom valakinek ha összejön... -
#15123 aha, keress valakit, akinek odaadhatod átköltöztetve a szolgáltatást.
ha nincs ilyen, akkor kötbér. -
dzso83 #15122 Srácok lenne egy kérdésem...
Az van, hogy még érvényes a hűségem egy ideig, de úgy tűnik költözöm el hamarosan, és a kerületben ahová költözöm nincs chello így nem tudom átköltöztetni...
Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata? Ki lehet ebből jönni valahogy normálisan? -
#15121 hát szó szerint ez volt :D
kapun vhogy bejött csengetés nélkül, csenget az ajtón, kinyitom, mondom magamban ki ez a csöves, erre hogy ő jött bekötni a netet
teszkós szatyorból elővesz egy terayon modemet, ami teljesen poros volt, biztos jött vhonnan ahol kikötötte a netet (díjtartozás v. net lemondás miatt) és egy-az-egybe hozta nekem, még meg sem törölte v. vmi, doboz se volt :D usb kábel sem, mondjuk nem kellett mert van ethernet kártya ugye, az ethernet kábel is amit hozott használt volt... szal nemtom mi van :D
aztán kb egy hónapja rendeltünk upc digitalt, kijön a csákó, jó fej volt nagyon, beszélgettem vele, kérdezem mennyit keres a upcnél, azt mondja változó, mert ő hivatalosan nem dolgozik a upcnél, sőt, a szerelők 90% -a nincs hivatalosan a upc dolgozói közt, saját szakállra szabadidejükben dolgoznak nekik :) ennek fényében nem meglepő hogy teszkós szatyorral jött anno a chellot bekötő droid :D -
Bucsek #15120 teszkos szatyor poros terajon :D -
#15119 Good idea! -
#15118 nálunk is kb. ez volt :| -
#15117 Akkor ott a lehetoseg, amivel jo paran eltek: valts goldra es 1 napon belul mondd vissza, hogy ez megsem kell, neked boven eleg az egyel gyengebb. Extreme-re mar nem tudnak visszaallitani, marad a silver. -
#15116 jaja, így van. -
#15115 én nem kaptam semmit anno mikor új előfizető voltam
kijött egy arc és a tescos szatyorból elővette a poros terayon modemet, bedugta, nézegette a jelszintet, aztán el is ment -
#15114 pedig ez csak marketing, a régiek mindig le vannak ejtve
az akciók meg a kedvezőbb árak mindig az új (leendő) előfizetők számára vannak, így tud a cég több előfizetőt szerezni
szal az hogy 7500ba kerül a silver mindenféle hűség nélkül, én meg 10et fizetek az extremért és nem engedtek silverre váltani... mi ez ha nem parasztság? :)
kiszámoltam, 6x2500 azaz kemény 15000 ft kiesést okoztam volna a cégnek, ha júniusban átengednek silverre... micsoda összeg, az éves bevételük kb 0,0000000001 % -a csesszék már meg :P -
#15113 Én csak egérpadot kaptam -
Bucsek #15112 mi annó egy vizet spriccelős ventilátor ijen kézi... aztán 2x-ra egy öszecsukhato ébresztőorát ami akkor is vinnyogott mikor nemkellett nekije -
tompka #15111 Én meg egy microsoft webkamerát kaptam :) Ja és egy kést! A szerelő itthagyta :D -
#15110 nem, mi ebresztoorat kaptunk ajandekba :D -
#15109 Ne gyertek mar allandoan ezzel az uj elofizetoknek olcsobb regiek le vannak ejtve. Mindenki volt legalabb egyszer uj elofizeto. Akkor o is olcsobban kapta, mint a regebbiek. -
Bucsek #15108 aha. oksa, köszi -
#15107 nekem is chello extreme van, én nem tudtam silver -re váltani, mert még tart a hűségnyilatkozatom
hívd fel őket, valszeg neked is azt mondják majd mint nekem, hogy amíg le nem jár a hűséged, addig csak felfelé tudsz módosítani (extreme - silver nem minősül felfelé módosításnak)
ha meg már nincs hűséged akkor tényleg csak egy telefon és silvered lesz -
#15106 "akkor ez most mejikbe tartozik? a silver?"
semelyikbe, neked cselló extrém van :) -
Bucsek #15105 Na most tisztaljunk vmit pls. nekem csello extrémem van. ez van a számlán. akkor ez most mejikbe tartozik? a silver? mert ha az akkor nekem nem 2048 a feltöltés hanem 1024 asszem (120al töltök fel na).
akkor most teló be azt rinya h hémá gyorsabban akarok feltölteni?
De azt is látom h ez az uj akcio az előfizetőknek. de a régiekkel mi a f????????
tiszta gáz ez az egész.
valaki pls :D -
#15104 ftp.fsn.hu és elkezded tölteni az egyik testfile -t
na az már egy reális letöltési sebességet fog mutatni -
Falzone #15103 És befogod. :D -
#15102 akkor mit ajánlassz? -
#15101 speedtest.net egy lószar, szvsz -
#15100 aha és? -
Falzone #15099 1 perccel később:
-
Falzone #15098 Silver:
-
#15097 én is felhívtam, azt mondták csak goldra válthatok...
hát akkor kapjákbe... mind1, decemberben lejár a hűségem és váltok majd vmi kisebb csomagra, az sem biztos hogy silver, lehet csak bronze lesz -
#15096 nekem régi csomag volt, felhívtam, hogy váltsák át silverre, 1 órán belül már a 10/2-es sebesség volt:/ -
#15095 régi csomagról, mint pl az extreme, nem lehet silver -re váltani, mert nincs mindkét esetben (értsd, le- és feltöltés) növekedés, tehát nem minősül felfelé módosításnak
és hűségidőn belül csak a felfelé módosítás ingyenes -
#15094 az új csomagok olcsóbban a réginél, csak nem igazán szólnak, hogy kéne váltani:)