22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tompka
    Aha arról. Sorry hogy nem válaszoltam. nem vótam itten :)
  • ChaosTeam
    Gondolom az UPC-snek magukat kiadó, Jelszó kéregető E-mail küldőkről...

Nézzétek meg az upcmail-os címeteket, kapnotok kellett nektek is róla emailt....
  • Blekk Síp
    MIRŐŐŐLLLL??
  • zomgzerg
    miről?
  • tommyg
    miről?
  • milk41
    miről?
  • ChaosTeam
    Szerintem mindenki kapott róla.... :S
  • precision
    én is kaptam mailt róla
  • tompka
    Dejó nekem a upc rendes volt. Original felbontatlan dobozban hozták a webstar modemet - akkor jöttek a városba, gondolom gyorsan a raktárból szereztek pár százat - kaptam egy microsoft LifeCam webkamerát, és még a kését is itt hagyta a szerelő :D

Más is kapott a upc-től emailt arról a bizonyos esetről?
  • dzso83
    A normálisan kijövés alatt a kötbér elkerülését értettem :-)

Na majd lepasszolom valakinek ha összejön...
  • bertino
    aha, keress valakit, akinek odaadhatod átköltöztetve a szolgáltatást.
    ha nincs ilyen, akkor kötbér.
  • dzso83
    Srácok lenne egy kérdésem...
    Az van, hogy még érvényes a hűségem egy ideig, de úgy tűnik költözöm el hamarosan, és a kerületben ahová költözöm nincs chello így nem tudom átköltöztetni...
    Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata? Ki lehet ebből jönni valahogy normálisan?
  • precision
    hát szó szerint ez volt :D
    kapun vhogy bejött csengetés nélkül, csenget az ajtón, kinyitom, mondom magamban ki ez a csöves, erre hogy ő jött bekötni a netet
    teszkós szatyorból elővesz egy terayon modemet, ami teljesen poros volt, biztos jött vhonnan ahol kikötötte a netet (díjtartozás v. net lemondás miatt) és egy-az-egybe hozta nekem, még meg sem törölte v. vmi, doboz se volt :D usb kábel sem, mondjuk nem kellett mert van ethernet kártya ugye, az ethernet kábel is amit hozott használt volt... szal nemtom mi van :D

aztán kb egy hónapja rendeltünk upc digitalt, kijön a csákó, jó fej volt nagyon, beszélgettem vele, kérdezem mennyit keres a upcnél, azt mondja változó, mert ő hivatalosan nem dolgozik a upcnél, sőt, a szerelők 90% -a nincs hivatalosan a upc dolgozói közt, saját szakállra szabadidejükben dolgoznak nekik :) ennek fényében nem meglepő hogy teszkós szatyorral jött anno a chellot bekötő droid :D
  • Bucsek
    teszkos szatyor poros terajon :D
  • tommygiant
    Good idea!
  • Rage47
    nálunk is kb. ez volt :|
  • Mighty
    Akkor ott a lehetoseg, amivel jo paran eltek: valts goldra es 1 napon belul mondd vissza, hogy ez megsem kell, neked boven eleg az egyel gyengebb. Extreme-re mar nem tudnak visszaallitani, marad a silver.
  • bertino
    jaja, így van.
  • precision
    én nem kaptam semmit anno mikor új előfizető voltam
    kijött egy arc és a tescos szatyorból elővette a poros terayon modemet, bedugta, nézegette a jelszintet, aztán el is ment
  • precision
    pedig ez csak marketing, a régiek mindig le vannak ejtve
    az akciók meg a kedvezőbb árak mindig az új (leendő) előfizetők számára vannak, így tud a cég több előfizetőt szerezni
    szal az hogy 7500ba kerül a silver mindenféle hűség nélkül, én meg 10et fizetek az extremért és nem engedtek silverre váltani... mi ez ha nem parasztság? :)
    kiszámoltam, 6x2500 azaz kemény 15000 ft kiesést okoztam volna a cégnek, ha júniusban átengednek silverre... micsoda összeg, az éves bevételük kb 0,0000000001 % -a csesszék már meg :P
  • gduck
    Én csak egérpadot kaptam
  • Bucsek
    mi annó egy vizet spriccelős ventilátor ijen kézi... aztán 2x-ra egy öszecsukhato ébresztőorát ami akkor is vinnyogott mikor nemkellett nekije
  • tompka
    Én meg egy microsoft webkamerát kaptam :) Ja és egy kést! A szerelő itthagyta :D
  • zomgzerg
    nem, mi ebresztoorat kaptunk ajandekba :D
  • Mighty
    Ne gyertek mar allandoan ezzel az uj elofizetoknek olcsobb regiek le vannak ejtve. Mindenki volt legalabb egyszer uj elofizeto. Akkor o is olcsobban kapta, mint a regebbiek.
  • Bucsek
    aha. oksa, köszi
  • precision
    nekem is chello extreme van, én nem tudtam silver -re váltani, mert még tart a hűségnyilatkozatom
    hívd fel őket, valszeg neked is azt mondják majd mint nekem, hogy amíg le nem jár a hűséged, addig csak felfelé tudsz módosítani (extreme - silver nem minősül felfelé módosításnak)
    ha meg már nincs hűséged akkor tényleg csak egy telefon és silvered lesz
  • bertino
    "akkor ez most mejikbe tartozik? a silver?"

semelyikbe, neked cselló extrém van :)
  • Bucsek
    Na most tisztaljunk vmit pls. nekem csello extrémem van. ez van a számlán. akkor ez most mejikbe tartozik? a silver? mert ha az akkor nekem nem 2048 a feltöltés hanem 1024 asszem (120al töltök fel na).
    akkor most teló be azt rinya h hémá gyorsabban akarok feltölteni?

De azt is látom h ez az uj akcio az előfizetőknek. de a régiekkel mi a f????????

tiszta gáz ez az egész.

valaki pls :D
  • precision
    ftp.fsn.hu és elkezded tölteni az egyik testfile -t
    na az már egy reális letöltési sebességet fog mutatni
  • Falzone
    És befogod. :D
  • tommyg
    akkor mit ajánlassz?
  • precision
    speedtest.net egy lószar, szvsz
  • tommyg
    aha és?
  • Falzone
    1 perccel később:
  • Falzone
    Silver:
  • precision
    én is felhívtam, azt mondták csak goldra válthatok...
    hát akkor kapjákbe... mind1, decemberben lejár a hűségem és váltok majd vmi kisebb csomagra, az sem biztos hogy silver, lehet csak bronze lesz
  • passatgt
    nekem régi csomag volt, felhívtam, hogy váltsák át silverre, 1 órán belül már a 10/2-es sebesség volt:/
  • precision
    régi csomagról, mint pl az extreme, nem lehet silver -re váltani, mert nincs mindkét esetben (értsd, le- és feltöltés) növekedés, tehát nem minősül felfelé módosításnak
    és hűségidőn belül csak a felfelé módosítás ingyenes
  • passatgt
    az új csomagok olcsóbban a réginél, csak nem igazán szólnak, hogy kéne váltani:)