22959
-
#15053 de már jelezted feléjük, hogy nem kóser az UP ?
mit mondtak ?
vagy csak leráztak ? :( -
Laceee #15052 nyugodjál meg, nekem is Silver van és 1mbit a feltöltésem, mert régi ügyfél vagyok és ezért nem kell emelni..., én kérek elnézést... -
#15051 nem nálad van a hiba, ugyanis nem lehet elérni a max sebességet a technológia hátrányai miatt
legyél csak boldog hogy durván csak egy tized megabit -el maradsz el a maxtól :) -
Falzone #15050 A feltöltéssel nincs bajom és nem is lehetne, mert 2 Mbit van a feltöltésben, ami 2000 Kbit és az én 247 kilobyte/sec-es feltöltésem közel 250, szóval ezzel nincs para. A letöltés nem stimmel. -
#15049 max a feltöltéssel lehet bajod...
nem a top speed... haha, jót röhögtünk :| -
Falzone #15048 UPC Silver csomagom van, nemrég kötötték be. Szép meg jó, de mivel a torrentet tiltja a UPC, ezért be kell pipálnom a kliensben a Protocol Encryption-t, mert különben 250 kilobyte/sec fölé nem ment a letöltés. Így viszont csordogál szépen 1,0-1,1 megabyte/sec körül. Letoltes.com-ról is 1,0-1,1 megabyte/sec körül szedek. Nektek mennyi szokott lenni a letöltési sebességetek? Az én értékem jónak mondható vagy sem? Csakmert ugye 10000/8=1250, szóval a matek alapján ez fizikailag nem a top speed. :D A feltöltési sebességem 247 kilobyte/sec.
Kérném a véleményeteket! Köszi! -
#15047 Érdekes elnéznem ezt a témát, ti itt panaszkodtok folyamatosan, hogy jajj nem megy a letöltésem 10 vagy 20 mbit-el, csak fele annyi meg társai - kivétel a nagy ping, ami miatt nem lehet játszani, az valóban elég gáz, ha nem lehet online játszani....
Viszont. Ne gondoljátok, hogy ez a legrosszabb, sőt, mi még majdnem, hogy boldogan repdeshetünk az örömtől, amiért legalább ennyire megy. Én júliusig ADSL-es voltam ( Externet - Ultraweb ....).
"A kábelnetes technológia buktatója. Egy lakóközösség megkap x Mbit sávszélességet és azon osztoznak."
Ez az ADSL-nél is így van csak ott még rosszabb a helyzet. Én azért váltottam át ADSL-ről, mert az utolsó hónapokban annyira lassú volt a net, hogy még weboldalakat se lehetett megnyitni. Ez kezdetben csak hetente 1x 2x jelentkezett 1-2 órára, majd egyre gyakrabban, aztán mindennapossá vált, hogy délután, estefele órákig ( csúcsidőben kb 17-21 óráig) használhatatlan volt a net. Telefonáltam az üszf-nek, akik közölték, hogy bizony most sajnos nagyon sokan csatlakoztak a hálózathoz a környékemen, ezért lassul le ennyire, amikor használják és ez valószínűleg így is lesz ezután - vagyis mindennapos lesz, hogy "csúcsidőben" használhatatlan lesz az internet. Hozzáteszem Bp-n lakok.
Ennek fényében inkább váltottam UPC-re, és egyenlőre nem bántam meg. olcsóbb az itteni 10mbit-es net, mint az ottani 4mbit-es... itt még akkor is megvan az a sebesség, ha csak fele annyit adnak, mint ígértek, és még így is olcssóbb, mint az ADSL volt.
-
#15046 ok -
#15045 mire mennék vele?:D hívtam már őket, miért nincs net?!! persze nálam van a hiba, a jó anyjukat:DD meg magátol meg is javul mindig nem? érdekes.. csak magamba anyázok szép csendben azt kivárom a digit már túrják a földet:D -
#15044 Ha becsapva érzed magad, jelentsd fel. Az, hogy minden héten valaki elsírja magát ITT, hogy szar a net, korlátoznak, attól nem fog megjavulni.
Elmegy a nét? Órákra és egyre sűrűbben? Anyázz nyugodtan, de ha itt teszed, nem lesz foganatja. Írj levelet, telefonálj, vagy személyesen is elmondhatod nekik a bajodat. -
#15043 itt nem beszél senki a lehetséges maximális sebességről:D az nem érdekel, 10esnél garantált 1.2mbit -
#15042 bár az hogy nincs gond ez így nem is igaz:DD igaz hogy nem korlátoznak meg nem lassulok, viszont elég sokszor elmegy a net akár orákra is és egyre sűrűbben.. és még ne anyázzak?:D a csekkeket bezzeg megtudják küldeni két hónapra előre is:DD -
#15041 olvasd el a szerződést amit aláírtál, vagyis pontosabban az ehhez kapcsolódó ÁSZF -et, amit az aláírásoddal elfogadtál
abban benne van, a minimális garantált sávszél amit tud nyújtani a UPC, a 10 mbit az csak lehetséges maximális sebesség
persze nem azt mondom, hogy ez így jó, én is szeretnék olyan sebességen tölteni ami kifér a csövön... de ez van, aláírtuk... egy szolgáltató sem garatnál ma 10mbit -et... most lusta vagyok megnézni az ászf -et de sztem a 10mbites csomagnál a garantált sztem 1 mbit magasságában lehet -
#15040 ennyi pénzért nem kap senki dedikált bérelt vonalat egyértelmű, viszont ennyi pénzért legyen az silver gold bronze vagy akármelyik csomag kapjam azt amire befizettem!!! ha nem azt kapom értelem szerüen a szolgáltatót fogom hibáztatni mivel félre vezetett és becsapott:D vagy akkor tegye ki a szolgáltató piros villogo nagybetükkel te figyelj má adunk neked x pénzért ekkora vonalat de csak akkor tudod kihasználni ha szomszéd nem netezik! ha ő is csatlakozik felére csökken a sávszéled a netes játékokat meg felejtsd is el!! ezt valahogy elfelejtették megemlíteni!! bár nálam nincs gond egyenlőre -
#15039 Bocsi. Igy meg tudjátok nézni:
Alacsony terheltség
Nagy terheltség -
-
#15037 A kábelnetes technológia buktatója. Egy lakóközösség megkap x Mbit sávszélességet és azon osztoznak. Az esetek kb 90%-ban nem használják ki. Ha voszont azon az x Mbiten lóg pár torrentes (ftps, akármi), ami csutkára kihasználja a 10-10 Mbit-et, akkor bizony lassulás lesz. Ennyi pénzért nem kap senki dedikált vonalat a bixig.
Csak szemléltetés képpen itt van két kép egy egy többsávos autópályáról:
-
#15036 halál a fájlcserélőkre -
WAYNEEE #15035 de hallod... mi az hogy a szomszéd terhel eNGEM le? hagyjon már... mondom 1 hete felhivtam őket, kérdeztem hogy a szomszéd terhelhet e, erre elkezdi hogy ő nem tartja valószinüleg... hát OKÉ Ba...meg ..9. hagyjon már békén.... -
WAYNEEE #15034 ugyenz van nekem is !!!!!!!!!!!!!!! -
#15033 "Köszönd a közeledben lakó upc előfezetkőknek, akik orrba-szájba torrenteznek."
nem kell a másik emberre terhelni a felelősséget! ő játszani akar ő meg torrentezni nem csak illegális letőltés van torrenten..
ez a UPC hibája sávszél duplázás orrba szájba a hálózatuk meg döglődik talán bővíteni is kéne hamár így veresengenek gusztustalan egy cég remélem digi kimossa őket színről -
#15032 értem, kösz. bár torrentet vmikor én is nyúzom, szal így azért bukó.
azzal pedig én is egyetértek, hogy túl nagy emelés, amit cska korlátozásokkal tud tartani kicseszés, iletve parasztvakítás. -
#15031 nem kellett volna a szolgáltatóknak ilyen gyorsan és ilyen mértékben sávszélt emelnie szerintem. -
#15030 Terhelt a hálózat. Letöltést nem befolyásolja számottevően, de a pingekre nagy hatással van. Köszönd a közeledben lakó upc előfezetkőknek, akik orrba-szájba torrenteznek.
Jelezd a UPC-nek. Talán lekorlátozzák a torrentezést nálatok is. -
#15029 Hali mindenkinek!
Lenne 1 kérdésem. mi van a upc-vel?? mert: letöltés netről, torrentről megy rendesen, viszont neten játékok lagolnak mint a háborodás, fél perces lag se ritka, de átlag olyan 3-4seces lagok 5-6 secenként, és ez olyan 2 hete kezdődött, és már nagyon unom. A legjobb, hogy este olyan 10 körül már alig van lag, bár néha beugrik 1-1 nagyobb. vmi 5let? segítség?
ui.: vírust irtottam, trójait kerestem. -
Garfield #15028 Más: a mostanában emlegetett "kötelező minimális sebesség megadása" is egy olyan ember agyszüleménye, aki nem sokat konyít az internethez!
Én speciel a mobil internet kapcsán röhögtem jót ezen, mert ha valahol a lehetetlen határát súrolja ez a rendelkezés, akkor ott biztosan. -
Garfield #15027 Azért, mert az "olyan hülye, hogy összeszed minden szart a neten, ami aztán zombit csinál a gépéből", valamint a "ide nekem a 25-ös portot" júzerek csoportja nem, vagy csak nagyon kis részben fedi át egymást.
U.i.: Aki eddig GMailt használt, az eddig sem a 25-ös porton nyomta. -
#15026 Ez most hogy jön ide? Ebben az illegális letöltésről van szó! A torrent nem illegális! Az más dolog, hogy illegális dolgokat is le lehet vele tölteni!
A UPC korlátozás a hálózat működési sajátosságaiból adódó szükséges rossz!
Más: a mostanában emlegetett "kötelező minimális sebesség megadása" is egy olyan ember agyszüleménye, aki nem sokat konyít az internethez! -
Nagydög #15025 Szolj, ha tevedek, de ugye teged nem tartanak kulonosebben eleselmejunek az ismeroseid? -
#15024 neki kell állniuk beleölni a kesst a hálózatba a zsebretétel helyett :D -
#15023 Kizárólag bírósági eljárás során lehet arra kényszeríteni a szolgáltatókat, hogy felhasználóikat bármilyen formában korlátozzák, szankcionálják illegális letöltések miatt -
#15022 Csak bírói engedéllyel korlátozhato az internetelérés az EU döntése szerint! -
TomDantes #15021 Aha, köszi. Megtaláltam. Van ott egy olyan is hogy ,,Erőltetve"egy harmadik lehetőség, az mire jó? Már csak kiváncsiságból kérdem.
Detényleg kösz, mert 1 kb/s-ről felugrott 107 kb/s-re...szerencsére. -
#15020 Beállítások/További beállítások/BitTorrent/Protokolltitkosításnál enegdélyezni -
#15019 Beallitasok/bittorrent/protokoll titkositas -
TomDantes #15018 Mármint hogy nem találokKihagytam egy szót, nem beszélni magyar...
Írták már többször is be kell kapcsolni a titkosítást, de hiába kerest4em rá a neten, semmi értelmes leírást nem találtam Azért kérdem...nem igaz, szinte csak egy CD-nyit töltenék le hetente....nem olyan sok...menjen már.
Szóval hogy van ez akkor, ez a titkosítás dolog -
#15017 "És mi ez a titkosítás? Hol kapcsoljam be, pl: utorrent 1.8.1-nél? Mindenfélét nézek benne, de ilyen beállítást én találok. "
akkor mi a gond ? -
TomDantes #15016 Én továbbra sem értem...már megint nerm töl, vagy csak alig.
Én akarok sokat torrentezni heti két sorozat epizódja, egyenként vagy 300-400 megásak. A kettő együtt nem sok, ennyi amit le akarnék tölteni...de ez a nyavaja törés torrent nme működik, gondlom hála az UPC-nek.
Próbáltam ezzel, próbáltam azzal...sehogy nem jó.
És mi ez a titkosítás? Hol kapcsoljam be, pl: utorrent 1.8.1-nél? Mindenfélét nézek benne, de ilyen beállítást én találok.
-
#15015 xp-s vok,és mégis tok torrentezni -
Vegas #15014 utorrentnél én spec. bekapcsoltam a titkosítást és jó is lett, igaz 3 hónap kellett mire rájöttem