22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zsoltika 007
    Azon már szerver is mehet. :) Kéne ilyen itt is.
  • tompka
    30%
  • milk4
    És mennyi a garantált sávszél?
  • tompka
    Aszem kezdhet aggódni a upc nálunk. Helyi net szolgáltató 40/40mbites sávot ad 9900Ft-ért :D
  • ACE
    Ha eddig is routert használt, akkor tuti semmit nem kell állítania, mert a routerben jó MAC van...
  • werkfilm
    ha eddig a router alap mac címe volt beregisztrálva, akkor semmit se kell csinálnod. ha a régi gép akkor annak a mac címét állítsd be a routerben.
  • K Ace
    Köszi. És még valami. Van router is. Namost, ha a routert átállítom az uj gép MAC címére, akkor is kell ez a beregisztrálás, vagy akkor ez elmaradhat?
  • werkfilm
    upc-s mail cím @ előtti része kell meg a jelszava
  • Mighty
    Próbáld ki az összes lehetőséget. Ha nem működik egyik sem, akkor hívd a 1221-et. Adnak új jelszót és megmondják a jó SID-et is.

Jó tanács: addig ne tedd le a telefont, amig nem sikerül a megadott user/pass-szal a pc regisztráció :)

Utána célszerű megváltoztatni a jelszót.
  • K Ace
    Amikor regisztrálnám be az uj pc-t a pcreg.upc.hu oldalon, akkor kér felhasználói, vagy sid nevet, és jelszót. Valaki segítene, hogy ezek pontosan melyik szerződési lapon vannak, és melyik rovatba?
  • milk4

Gyereknek szerencsés napja van hogy majdnem full upp-al töltöttem neki:D
  • HunnernesKonge
    ADSL-re nem is váltottam volna, ez ilyen brand new dolog. Optikai hálózat. Most építik ki. Van rá esély hogy ne legyen szar. Ha meg mégis, 1 évet kibírok velük. (nyilván most a beetetés zajlik, de upcnél 10-el kisebb pingek netes játékokban magyar szerveren, a net stabilan hozza a 15/7,5-et szóval elégedett vagyok)
  • K Ace
    Értem. Köszi
  • tommygear
    nahát az upc-ről T-re váltani az is bátor dolog
  • milk4
    Átdugod.
    Gép és modem újraindít.
    Vársz 5-10percet.
    Felmész a provisioning.chello.hu-ra.
    Beíród az adatokat.Ott 2-t Oké-zol.
    Modemet áramtalanítod és gépet kikapcsolod 1percre.
    Vársz 1-2percet.
    Ha szerencséd van akkor megy,ha nem akkor megint modem áramtalanít és gép kikapcs.Vársz 5percet,ha nem jó akkor 10-15.
  • werkfilm
    A pcreg.upc.hu oldalon be kell regisztrálni az új gépet.
  • K Ace
    Helosztok. Upc silver net van. Namost a számítógép teljesen le lesz cserélve egy ujra. Mit kell tenni, hogy ezen is működjön a net? Elég csak átdugni a kábelt?
  • tommygear
    nem, nem éltem túl belehaltam
    mert ha későn fizetem be akkor egyből hápognak h késedelmi díjat fizessem be mert kikötik, de ha ők basszák szét akkor egy forinttal nem lenne olcsóbb hóvégén

most is óránként elmegy
  • HunnernesKonge
    Nem
    btw jóvolt a upc amig tartott, ügyfelük voltam 3évig, de most eljött a váltás ideje. :D Tré-online új Optikai hálózata pont van a házunkban =D (15M/7,5Megás net + Tréhome iptv családi csomag 8-10ezer körül. Eddig csak a netem volt ennyibe)
  • tompka
    Fú és túlélted? :)
  • tommygear
  • Klemice
    ordítani kell velük hogy kártérítést kérsz meg minden lófasz, semmit nem érsz el vele de legalább becsicskítasz egy kis kurvát vagy egy puhapöcsőt az ügyintézők közül
  • tommygear
    délután kettőtől mostanáig nem volt netem, a jó édes kurva annyukat azt
  • Stefling
    Ha pesti vagy akkor hajrá, de ha vidéki, akkor még várnod kell az új generációs netre :P amúgymeg még közzé se tették, bár mindig mindent a hónap uccsó napjára hagynak..
  • TomBond
    Jó neked ha nagy!
    asdasdasdasd
  • werkfilm
    én meg megrendelem a 120 mbites UPCt és beelőzlek minden letöltésben MWHAHAA NAGYAFARKAM
  • TomBond
    Július 1-el lemondtam a UPC-t! Jöhet a digi!
  • tom235
    Szerintem egyszerűbb lesz, ha felmondom a szerződést :) Ezen a Digi neten gondolkodtam, hogy megérné, csakhát még nincs itt kiépítve. Vagy egyik kutya másik eb? Szerintetek?
  • Klemice
    ordítani kell velük meg vágni a hepajt hogy kapják be a brét és akkor látják hogy keményen veszed a dolgokat
  • milk4
    Nekem már 1 éve semmi bajom sincs a UPC-vel.1 évvel ezelött mindennap 1-2x elment a net 5-10percre.
  • bertino
    szerintem szimplán fejlesztenek sok helyen(megy a nagy hálózatfejlesztés ugye) és ezért szarakodik a net.
  • tom235
    Nálam 2-3 napja nagyon szarakodik a net. Ma például Gyakorlatilag dél körül elment és csak most jött vissza, valahogy olyan, mintha túl lenne terhelve a hálózatuk (ugye ebben az időszakban mikor elment a net, gondolom többen is mennek fel). Felhívtam a nyomorék UPC-t, de a nagyonokos emberük csak ki akart küldeni valakit, hogy ellenőrizze a modememet (hiába mondtam hogy néha van net, néha nincs és hogy náluk van a hiba). Namost ez lehet szerintetek, hogy ennek a szar vállalatnak tényleg ennyire le lenne terhelve a hálózata? Mert a modemen aztán nincs mit ellenőrizni, az hibátlan.
  • passatgt
    fogyasztóvédelem simán
  • Vlala #17944
    "Nincs szabad autójuk", többszöri bejelentésre is csak annyi volt a válasz, hogy biztos a gépem ratyi, esetleg reseteljem a routert.

Informatikus vagyok, nem pék...
  • Klemice
    mi az hogy nem hajnalndók kiszállni? ha bentről azt látja hogy működik minden akkor erre az a válasz nálad lehet gond és már küldi is a kollégát
  • Vlala #17942
    Szerintetek kinek lehet szólni olyankor, amikor nnics net a fél utcában, és a sokadik bejelentésre is csak az a válasz, hogy "mi itt azt látjuk, hogy működik", kiszállni egyáltalán nem hajlandók. Pedig szerintem itt lesz a gikszer, az oszlopon lévő elosztóban, vagy mi a franc az a doboz...

Két hónapja folyik ez, többé-kevésbé sikeres javítási kísérletekkel, de mostanra nagyon eldurvult, alig jutok nethez, kiszállni pedig nem hajlandók.

Fogyasztóvédelem?
    Ukránok?
    C4?
  • armageddon666
    Köszönöm.

"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mérték használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
    Elfizet adatforgalma egymást követ három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
    meghaladja (extrém használat).
    Amennyiben az elfizet az extrém használatnak minsül adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató errl
    értesíti az Elfizett, a jogkövetkezményekre történ figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerzdésszeg
    magatartástól való tartózkodásra."

Nem tudom mondjuk ezt hogyan kellett volna megtalálom... "adatforgalom" "letöltés" "limit" ezek közül egyikre sem dobja ki :) Lehet hogy bután használom ezt a keresőt... Googlelel többnyire meg vannak a dolgok... erre a dologra csak régi adatokat találtam, amik nevetségesek voltak :)

Köszi még egyszer.
  • ACE

Megszántalak, lehet bután használod a keresőt...
  • armageddon666
    :)
  • bertino
    amugymeg talán majd jön egy kedves arc és megkönnyíti a dolgod az egyszerű magától értetődő válasszal, mert megesik a szíve rajtad :DDDDDDddddddddd