22959
-
#17977 Azon már szerver is mehet. :) Kéne ilyen itt is. -
tompka #17976 30% -
#17975 És mennyi a garantált sávszél? -
tompka #17974 Aszem kezdhet aggódni a upc nálunk. Helyi net szolgáltató 40/40mbites sávot ad 9900Ft-ért :D -
ACE #17973 Ha eddig is routert használt, akkor tuti semmit nem kell állítania, mert a routerben jó MAC van... -
#17972 ha eddig a router alap mac címe volt beregisztrálva, akkor semmit se kell csinálnod. ha a régi gép akkor annak a mac címét állítsd be a routerben. -
K Ace #17971 Köszi. És még valami. Van router is. Namost, ha a routert átállítom az uj gép MAC címére, akkor is kell ez a beregisztrálás, vagy akkor ez elmaradhat? -
#17970 upc-s mail cím @ előtti része kell meg a jelszava -
#17969 Próbáld ki az összes lehetőséget. Ha nem működik egyik sem, akkor hívd a 1221-et. Adnak új jelszót és megmondják a jó SID-et is.
Jó tanács: addig ne tedd le a telefont, amig nem sikerül a megadott user/pass-szal a pc regisztráció :)
Utána célszerű megváltoztatni a jelszót. -
K Ace #17968 Amikor regisztrálnám be az uj pc-t a pcreg.upc.hu oldalon, akkor kér felhasználói, vagy sid nevet, és jelszót. Valaki segítene, hogy ezek pontosan melyik szerződési lapon vannak, és melyik rovatba? -
Gyereknek szerencsés napja van hogy majdnem full upp-al töltöttem neki:D -
#17966 ADSL-re nem is váltottam volna, ez ilyen brand new dolog. Optikai hálózat. Most építik ki. Van rá esély hogy ne legyen szar. Ha meg mégis, 1 évet kibírok velük. (nyilván most a beetetés zajlik, de upcnél 10-el kisebb pingek netes játékokban magyar szerveren, a net stabilan hozza a 15/7,5-et szóval elégedett vagyok) -
K Ace #17965 Értem. Köszi -
#17964 nahát az upc-ről T-re váltani az is bátor dolog -
#17963 Átdugod.
Gép és modem újraindít.
Vársz 5-10percet.
Felmész a provisioning.chello.hu-ra.
Beíród az adatokat.Ott 2-t Oké-zol.
Modemet áramtalanítod és gépet kikapcsolod 1percre.
Vársz 1-2percet.
Ha szerencséd van akkor megy,ha nem akkor megint modem áramtalanít és gép kikapcs.Vársz 5percet,ha nem jó akkor 10-15. -
#17962 A pcreg.upc.hu oldalon be kell regisztrálni az új gépet. -
K Ace #17961 Helosztok. Upc silver net van. Namost a számítógép teljesen le lesz cserélve egy ujra. Mit kell tenni, hogy ezen is működjön a net? Elég csak átdugni a kábelt? -
#17960 nem, nem éltem túl belehaltam
mert ha későn fizetem be akkor egyből hápognak h késedelmi díjat fizessem be mert kikötik, de ha ők basszák szét akkor egy forinttal nem lenne olcsóbb hóvégén
most is óránként elmegy -
#17959 Nem
btw jóvolt a upc amig tartott, ügyfelük voltam 3évig, de most eljött a váltás ideje. :D Tré-online új Optikai hálózata pont van a házunkban =D (15M/7,5Megás net + Tréhome iptv családi csomag 8-10ezer körül. Eddig csak a netem volt ennyibe)
-
tompka #17958 Fú és túlélted? :) -
#17957 -
#17956 ordítani kell velük hogy kártérítést kérsz meg minden lófasz, semmit nem érsz el vele de legalább becsicskítasz egy kis kurvát vagy egy puhapöcsőt az ügyintézők közül -
#17955 délután kettőtől mostanáig nem volt netem, a jó édes kurva annyukat azt -
#17954 Ha pesti vagy akkor hajrá, de ha vidéki, akkor még várnod kell az új generációs netre :P amúgymeg még közzé se tették, bár mindig mindent a hónap uccsó napjára hagynak.. -
TomBond #17953 Jó neked ha nagy!
asdasdasdasd
-
#17952 én meg megrendelem a 120 mbites UPCt és beelőzlek minden letöltésben MWHAHAA NAGYAFARKAM -
TomBond #17951 Július 1-el lemondtam a UPC-t! Jöhet a digi! -
tom235 #17950 Szerintem egyszerűbb lesz, ha felmondom a szerződést :) Ezen a Digi neten gondolkodtam, hogy megérné, csakhát még nincs itt kiépítve. Vagy egyik kutya másik eb? Szerintetek? -
#17949 ordítani kell velük meg vágni a hepajt hogy kapják be a brét és akkor látják hogy keményen veszed a dolgokat -
#17948 Nekem már 1 éve semmi bajom sincs a UPC-vel.1 évvel ezelött mindennap 1-2x elment a net 5-10percre. -
#17947 szerintem szimplán fejlesztenek sok helyen(megy a nagy hálózatfejlesztés ugye) és ezért szarakodik a net. -
tom235 #17946 Nálam 2-3 napja nagyon szarakodik a net. Ma például Gyakorlatilag dél körül elment és csak most jött vissza, valahogy olyan, mintha túl lenne terhelve a hálózatuk (ugye ebben az időszakban mikor elment a net, gondolom többen is mennek fel). Felhívtam a nyomorék UPC-t, de a nagyonokos emberük csak ki akart küldeni valakit, hogy ellenőrizze a modememet (hiába mondtam hogy néha van net, néha nincs és hogy náluk van a hiba). Namost ez lehet szerintetek, hogy ennek a szar vállalatnak tényleg ennyire le lenne terhelve a hálózata? Mert a modemen aztán nincs mit ellenőrizni, az hibátlan. -
#17945 fogyasztóvédelem simán -
Vlala #17944 "Nincs szabad autójuk", többszöri bejelentésre is csak annyi volt a válasz, hogy biztos a gépem ratyi, esetleg reseteljem a routert.
Informatikus vagyok, nem pék... -
#17943 mi az hogy nem hajnalndók kiszállni? ha bentről azt látja hogy működik minden akkor erre az a válasz nálad lehet gond és már küldi is a kollégát -
Vlala #17942 Szerintetek kinek lehet szólni olyankor, amikor nnics net a fél utcában, és a sokadik bejelentésre is csak az a válasz, hogy "mi itt azt látjuk, hogy működik", kiszállni egyáltalán nem hajlandók. Pedig szerintem itt lesz a gikszer, az oszlopon lévő elosztóban, vagy mi a franc az a doboz...
Két hónapja folyik ez, többé-kevésbé sikeres javítási kísérletekkel, de mostanra nagyon eldurvult, alig jutok nethez, kiszállni pedig nem hajlandók.
Fogyasztóvédelem?
Ukránok?
C4? -
#17941 Köszönöm.
"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mérték használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
Elfizet adatforgalma egymást követ három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
meghaladja (extrém használat).
Amennyiben az elfizet az extrém használatnak minsül adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató errl
értesíti az Elfizett, a jogkövetkezményekre történ figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerzdésszeg
magatartástól való tartózkodásra."
Nem tudom mondjuk ezt hogyan kellett volna megtalálom... "adatforgalom" "letöltés" "limit" ezek közül egyikre sem dobja ki :) Lehet hogy bután használom ezt a keresőt... Googlelel többnyire meg vannak a dolgok... erre a dologra csak régi adatokat találtam, amik nevetségesek voltak :)
Köszi még egyszer. -
ACE #17940 #16219
Megszántalak, lehet bután használod a keresőt... -
#17939 :) -
#17938 amugymeg talán majd jön egy kedves arc és megkönnyíti a dolgod az egyszerű magától értetődő válasszal, mert megesik a szíve rajtad :DDDDDDddddddddd