UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valami tapasztalat ezzel a csodával?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
steam, origin: ACE_hun
eom$
a szerencsém az, hogy kétszer is volt rá tanu. egyszer épp a szerelõ volt itt, mikor elment a net, mig másik alkalommal épp telefonon beszéltem a "technikus" kollégával, épp bizonygatta nekem hogy 9 napja folyamatosan online a modemem, mikor elment a net, jeleztem neki, és helyeselt, hogy igen valóban látja, hogy most nem elérhetõ a modem. arról persze hallgatott, hogy továbbra is 9napja online idõt mutat e neki a program😛
Pedig elvileg csak 384 lehetne. De stabilan 390-400 között mozog.
Emailt szoktam nekik küldeni ugyanazzal a sablonszöveggel, hogy továbbra is naponta többször elmegy 30-50másodpercre a net, aztán majd õk keresnek 2-3 nap múlva😊
amugy beadtam számlajóváírási kérelmet, úgynézki hogy 7500Ft-ot kapok a hiba miatt. mivel még mindig nem sikerült megoldaniuk, ismét beadtam a jóváírási igényemet😊 így végülis a 4 hónap alatt 7500Ft, az közel 2k-val kevesebb a upc szla/hó átlagban, igy most legnagyobb tv csomag + Chello Silver 7ezer/hóra jön ki. végülis amig nem lesz digi a házban, ez is egy megoldás, hogy olcsóbb legyen a net 😄
Bár megcsinálhatnák azért a vonalam😛
de azt is gondoltam hogy vagy olyan értelmes hogy nem kell külön leírnom hogy nem a 19,14 es hozzászólás elõtt 2 percel hanem a kép készítése tehát a 19,11 hozzászólás elõtt készült 😄 de úgy látszik még is le kellet írnom 😄 XD 😄
GGMU
Ha lefele irányban töltesz le, és 256 KB/s (értsd kilobájt), akkor az Bronze-nak tökéletes, mivel 256x8=2048kbit.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
És nem a torrenteknél van ez a sebesség, hanem mindenhol.
NEM PANEL <#wave>#wave> Hosszú utcák kis házikókkal.
Sok kábel+sok erõsítõ+NEM LAN internet+kevés elõfizetõ= LASSAN MEGTÉRÜLÕ befektetés = EZ NEM DIGI profil <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Én is 10emeletesben lakom és DIGIM van. <#duhos2>#duhos2>
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
2. csak fel kellett volna menni a weboldalra és itt az oldal közepén ott van a lan címlista... csakis ezekene a helyeken, és azokon az utcákban és házszámok alatt érhetõ el... ha beleesel akkor mázlid van
3. épphogy panelekbe szoktak kötni a digisek sokat, mert ott egy helyen viszonylag sok az elõfizetõ
Bazinga!
szóval panelban lakunk, lehetséges h digis netunk legyen? upc suxx..
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Komplett csomagunk van, TV családi, Telefon, meg egy régebbi internet, talán a Chello medium (5mbit/768kbit). És az internet napi rendszerességgel legalább fél óráig használhatatlan, ezzel egyidõben a telefonnal is elõfordul, hogy egyszerûen hívás se ki, se be... TV-vel nem voltak eddig bajok, csak nagyon ritkán, de az inkább csak vihar idején. Ha a modemet kihúzzuk, bedugjuk sem mindég javul meg... Igaz a net routerrel ketté van osztva, de az nem lehet gond. (Szerintem ^^)
Ha betelefonálunk jön a szokásos sablonszöveg, hogy "karbantartás van"... És ugye semmit sem tudunk csinálni. Perelni nem merünk, mert illegális letöltéseket folytat(t)unk, és ugye egy család egy nagycég ellen... Még 1 évig hûségszerzõdésben vagyunk, azt felbontani nem akarjuk, mert drága mulatság...
Nincs valakinek ötlete, hogy miért lehet, mit csinálhatnánk?
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
Az nem baj, hogy "szpemmelek"? <#hehe>#hehe>
What about the forests?
Ez SOHA nem fog megvalósulni! Ekkora pénzt nem fog a viszonylag kevés elõfizetõért kiadni a Digi! Nálunk is csak "paneles" fejlesztés van, hiszen ott a legnagyobb a nyereség! Ha megnézed jelenleg ennyit tud a Digi, ráadásul UPC-s árszinten:
RITMO: 3/0.5 Mbits/s 2500Ft
STRADA: 4/1 Mbit/s 3500Ft
mflex: KEVÉS!!!! a viszirányú frekitartomány! Ráadásul kevés alkalmazás igényli a nagyon magas UP-ot 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
What about the forests?