22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • pyrohun #18017
    hagyd, úgysem fogják fel :)
  • Mighty
    Mégegyszer, a gyengébbek kedvéért: nem kötelező UPC előfizetőnek lenni. Senki sem kényszerít ra.
  • Mighty
    Vagy keresel olyan szolgáltatót, ami ad 120 mbitet korlátlanul.
  • pyrohun #18014
    "fél nap" után is fogsz tudni letölteni, csak nem 120-szal, hanem 12-vel, ami még mindig elég gyorsnak számít, nem?
  • werkfilm
    az is kizárt hogy fél napnyi letöltési lehetőségért egy havi díjat fizessünk
    akkor osszák el az árát is 60al.
  • pyrohun #18012
    Minden hónapban letöltesz 300GB-ot, amit megnézel / meghallgatsz / végigjátszol, stb ?? Kizárt.
  • Bmx01
    jó + van ez a upc csinálva, nem kehet hack-kelni.....
  • tompka
    Hát ha külön ÁSZF lesz akkor van némi remény. De a friss ÁSZF-ben amiben már benne van a Fiber Power, változatlanul 300GB-ot írnak.
  • werkfilm
    biztos, hogy az annyi lesz? fiber netre külön ÁSZF lesz ha minden igaz.
  • tompka
    Vagyis most nem zavar, de ha majd 120Mbites csomagra váltok, akkor már igen.
  • passatgt
    omg
  • tompka
    Engemet már csak a 300GB-os limit zavar :(
  • Mighty
    Nem érint, kijátszható, stb.
  • bertino
    plusz nincs p2p "prior"...
  • Mighty
    Így van. Nem tudom lehetséges-e, de 3 topnet előfizetéssel is olcsóbb. És az 150/75 :)
  • Zsoltika 007
    Csak lennének már több helyen...
  • bertino
    nem is sok érte.
    de digi még mindig jobb sajna :DD
  • tompka
    Vannak már Fiber Power (lista)árak, és egyéb infók!
    Fiber Power 60(/6Mbit) - 14.000Ft garantált sávszél: 20/3Mbit
    Fiber Power 120(/10mbit) - 16.000Ft garantált sávszél: 30/4Mbit
    Az árban már benne van az ÁFA!
  • Klemice
    ejj visszahívott az upc mert múltkor basztak kapcsolni egy internetes kollégát, hát úgy leordítottam mikor elkezdett kötözködni velem, hogy fülét farkát behúzta :@
  • passatgt
    nálam csak az a gond, hogy töltök rapidshareről, akkor a pingem olyan 400-500 között mozog...
    akkor is, ha limitálom a letöltési sebességet
  • Mighty
    Hopp, akkor lehet mégsem a upc a szar? btw nekem nincs gondom a youtubo-os videokkal.
  • tompka
    youtube-ot én sem igazán nézek. Egy kalap kaki. Érdekes, hogy a vimeon egy 7perces HD videó betölt 1perc alatt, szemben a jútúb 3perces videót 10percig szenved.
    Szval a vimeo kb 100% jobb :)
  • ChaosTeam
    Várom már a nyár végét, azonnal váltok DIGI-re... szánalom, hogy 15megás nettel nem lehet youtube videókat nézni napok óta, nem lehet neten játszani nem lehet webcamerát használni mert állandóan szakad meg lassú az egész.

Kellett megemelni az amúgy is korlátozott 10mbit-et azóta csak még rosszabb lett az egész.
  • tompka
    Egy másik fórumban linkelték a képet. Eredetileg egy sokkal nagyobb képen van rajta, csak kivágtam a fontos részt :) Egy "Közlemény" szerű lapról származhat, mivel az van ráírva.
    Ilyen is van :)
    Itt az eredeti kép.
  • Stefling
    Hm, köszi az infot tompka, de ez hol lett közzétéve, upc.hu-n? Kivi leszek rá, de meglepő módon, nemcsak Budapesten lesz, ahogy azt írták, hanem már debrenceben is, kivi leszek rá mit alkotnak majd :D
  • tompka
    Július 1.-től elindul a Fiber Power 60 és 120:
    kép
  • tompka
    Nekem legutóbb akkor ment el a net, amikor a ház mögé vágott a villám. De akkor is a modem zakkant meg, nem a net :) modem reset után egyből helyre jött.
  • bence2008
    Igen, nálam is sajna, főleg akkor ha torrentet indítok el. Ekkor csak a gép újraindítása segít:(.
  • Falzone
    nektek is naponta elmegy a net legalább egyszer?
  • Mighty
    Nem az általad sugallt következtetést vontam le.

Kiemelném neked, mi a helyes eljárás hiba esetén, amit én is alkalmaztam:

"Ha volt is, akkor sem itt vertem a számat, hanem a szolgáltatónak jeleztem a hibát."

Az a kevés üzemzavar (amit sikerült megélnem) között volt olyan ami pár napos volt és volt olyan is, amit hetekig tartott. Megoldották, elismerték a hibát illetve jóváírták a számlámon a kiesett időt.
  • Zsoltika 007
    Attól hogy neked nem szar, másnak még lehet az. Ez alapján következtetést levonni elég nagy butaság. Amúgy nekem se volt szinte soha bajom vekük. De sok ismerősöm elég keményeket cumizott más városokban. Amiket hallottam az alapján én is elküldeném őket a brébe.
  • clyde22
    Amúgy tényleg nem óriási probléma, de néha felmegy a pumpa, amikor csak azt látom, hogy mindenki át akar b..szni. Én sem idegesítem a UPC-t azzal, hogy nem fizetem a számlákat, akkor elvárom, hogy gördülékeny legyen a szolgáltatás.
  • clyde22
    Nincs routerem. Viszont a modememet mindig áramtalanítani kell. Ha nem megy a torrent, akkor nem akar megszakadni. Nálam "ez" van XIII. kerületben és szerintem nem vagyok egyedül.
  • Mighty
    Nem lehet, hogy a routered szarakodik?
    Nekem mióta 30/3-as van, azóta rendszertelen időközönként meghal a router, resetelni kell.
  • bertino
    nem biztos, hogy hiba.
  • clyde22
    Az tény, hogy 6 év alatt tényleg 100-szor kevesebb problémám volt, mint az utolsó 3-4 hónapban. Sosem sírtam a korlát miatt, mivel sosem értem el a 300 GB-ot, de jóval kevesebbet sem. A szolgáltatónál már rég jeleztem a hibát. Ez még áprilisban volt, akkor azt mondták már megjavították a hibát(mekkora kamu).Az bosszant, hogy állandóan figyelgetnem kell, hogy mikor szaggatják meg a kapcsolatot és ez nem csak a du.-i és esti időszakra vonatkozik, hanem éjszakára is amikor elvileg nincs korlátozva a rendszer.Ez nem hiszem, hogy benne van az ÁSZF.-ben hogy akkor szakítják meg a kapcsolatot amikor akarják. Ha elfogadom, hogy arra kényszerít a "kedves" szolgáltató, hogy éjszaka torrentezzek, akkor legyenszíves nem venni a fáradtságot arra, hogy még éjszaka is bontsa a kapcsolatot,mert ez az ami a legusztustalanabb. Ez nem tetszik a működésükben és had osszam már meg a véleményet, ha van.
    Mindenről le het mondani és el lehet menni az országból csak hozzászokás kérdése.
  • tompka
    Adnak 50/50mbitet is 16.500Ft-ért :D
  • Mighty
    Lassan 10 éve vagyok UPC előfizető. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt problémám.

Ha volt is, akkor sem itt vertem a számat, hanem a szolgáltatónak jeleztem a hibát.

Sose sírtam a korlát miatt, mert tudtam, hogy van. Így vállaltam az előfizetést.

Torrent priorizálást ki lehet játszani. Jó párszor le lett itt is írva.
  • Mighty
    Van egy szerződés, aminek szerves része az ÁSZF. Te ezt aláírtad, beleegyeztél. NEM KÖTELEZŐ UPC ELŐFIZETŐNEK LENNI.
  • clyde22
    Közelében sem vagyok a garantált sávszélességnek még is megszakítja az internetkapcsolatot a tisztelt szolgáltató. 5-6 év után nem tudok mást mondani csak ezt :gusztustalan, patkány cég ez a UPC! Akkor tulajdonképpen azt garantálják, hogy böngészhetek, e-mailezhetek 7,5 mbit-el? Hurrá! Majd én is priorizálom, meg hálózatmenedzselem a számlabefizetést. Ez a "korrekt" üzletfilozófia, igazán példamutató és erkölcsös eljárás.Lehet tanulni a UPC-től:
    igérgetek aztán baszok teljesíteni, inkább jól lehúzom a népet.