UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
meg szerintem ilyenkor az a minimum, hogy felhívnak telefonon, hogy lejár a hûségem, x napon vagy héten belül, szeretnék e esetleg nagyobb csomagra váltani, vagy a meglévõt hosszabbítani, vagy bármi
érdekes, eddig megtették, egy párszor már lejárt a hûségem, kb 6 éve vagyok már a upcnél, eddig mindig jött vagy mail vagy telefon
mind1 szarok rá, valszeg meg tudnák magyarázni, hogy mittudomén a legutóbbi hûséghosszabbításnál, ami szóban történt (telefonban), az akkor elfogadott szerzõdésben volt egy olyan rész h valóban ha lejár és nem rendelkezem máshogy akkor újabb hosszabbítás... nade az ügyintézõ errõl nem beszélt, csak mondta hogy hosszabbítsam meg, és akkor kapok egy ingyen hónapot, plusz marad a régi ár nem emelkedik, mondom ok, viszonhallás
whatever.
Bazinga!
ebbe a hibába esnek a legtöbben bele.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
mármint, lejárt a régi extreme csomagom még decemberben, aztán ma kapok egy levelet, hogy az ÉN KÉRÉSEMNEK MEGFELELÕEN átraktak a silverbe, és mivel ÉN KÉRTEM meghosszabították a hûségemet is egy évvel, ezért "csak" 7500at kell fizessek a 10helyett
ez rohadt jó, csak annyi a bibi h én nem rendeltem meg semmit, nem hosszabítottam meg semmit, még csak telefonon sem beszéltem velük
ha ez az egész automatice ment, mármint hogy extremebõl silverre raktak az ok, eddig is tudtam h így lesz, de a hûséget mi jogon hosszabítják meg
na nembaj, áprilisban ha vissza akarok váltani az új bronzra és nem engedik akkor szimplán lemondom a netet és inkább szenvedek adsl -el
Bazinga!
Amikor a UPC "leszereli" a netet és a kábelt tv-t akkor mit fog elvinni?:D csak a modemet és kész?
a sógor havi 12 ezret,de persze a digihez képest magasak a mostani upc árak de ki a fszom lakik panelba <#hehe>#hehe>szóval nincs alternatíva csak a tonline de azt meg senkinek se kell.
Most vagy én vagyok vak, vagy ti úgy értitek hogy magasabb sávszél, ugyanazért az árért, de akkor is ugyanannyit fizet az ember, tehát nincs elõrébb, fõleg hogy még mindíg k*rva sok pénzt kérnek érte.. fõleg ha ugyanolyan szar lesz a netkapcsolat, mint ahogy azt sokan írják. :)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
más kérdés, hogy digi még olcsóbb.
Hamarosan a felsõ bannert is lehet lecserélni :)
Zomgzerg, nem feltétlenül, bár kinek melyik csomag van.
Sávszél emelés, Április 1-tõl:
Chello Start: 1Mbit/512Kbit
Chello Bronze: 4Mbit/1Mbit
Chello Silver: 15Mbit/2Mbit
Chello Gold: 25Mbit/3Mbit
Internet 30 csomag: 30Mbit/3Mbit
Másnak is lassu szar lett a net elmult pár napban?
Más is talalkozott már azzal a kedves noi hanggal, amely szalagrol kozli veled, hogy tulterheltség miatt mittoménmivan?
Elmult pár napban kezdodott.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
De ha abszolút nem lett volna illegális használati módja a torrentnek, akkor valószínûleg kevésbé korlátozták volna.
De épp azt mondtam, hogy azóta voltak fejlesztések egyrészt, másrészt meg ott a uTorrent 1.9, ami támogatja az uTP technológiát, amit pont ezért találtak ki, hogy ne terhelje szarrá a szolgáltató rendszerét, és állítólag hatásos a dolog, csak sokan fosnak beta klienst használni, meg van aki egyáltalán nem is hallott még róla. De ha mindenki ut1.9-et használna, akkor nagy mértékben javulna a helyzet.
Meg azóta ha jól tudom a BIX sávszéljük is nagyobb.
Meg úgy gondolom ma már a torrent forgalom nem elhanyagolható részét teszik ki mindenféle content distribution systemek forgalmai. Pl WoW patchek is torrentrõl jönnek, ráadásul a Blizzard Downloader kliens elég egyszerû, csak a legalapvetõbb torrent funkciókat támogatja, tehát még titkosításra sincs lehetõség, és azért elég sokan játszanak WoW-al. Vagy ott a Steam, bár nem tudom, hogy még mindig használ -e torrentet, de úgy tudom maga Bram Cohen is részt vett egy ideig a fejlesztésében.
Szóval a torrent ma már magyarországon sem csak az illegális fájlcserélést jelenti, hanem annál sokkal többet.
Bazinga!
Mióta megvan, November 27.-e óta, 9TB volt az eddigi forgalmam, bár 4 gép van tehát azért rendesen megoszlik.
had mondjak egy példát erre... mondjuk van két autógyár és egymással versenyezve egyre gyorsabb kocsikat adnak ki, nagyobb teljesítményû motorokkal... de az mindegy hogy esetleg a kocsi többi része nem bírja a megnövekedett teljesítményt és/vagy az érvényben lévõ jogszabályok (kresz) nem teszik lehetõvé hogy kihasználja azt a teljesítményt amit belepakoltak a kocsiba
de mit számít ez? a sok idióta barom user úgyis azt veszi, merhogy neki 30megabites csomagja van... dejó.
csináljanak már normális csomagokat normális áron... pl egy 5/5 mbit ötezeré', oszt jóvan
az a vicc hogy az átlagembert még mindig meg lehet vezetni ezzel a nagyobb sávszél bullshittel
Bazinga!
Nemrég, hosszas téma és vita fojt arró, hogy márpedig a upc-t nem érdekli a Digi tevékenysége, merthogy nem jelent rá veszélyt és nem érzi a upc magát fenyegetettnek.
A tegnapi napon történt dolog, ellent mond ennek, ugyanis történt az, hogy egy budapesti, igen jó haverom megtudta, hogy a upc felajánlja nekik azt, hogy 30%-kal kedvezményesebben kapják meg a tv-internet csomagjukat, amennyiben, a Digi a paneltömbe való beköltözése után is maradnak náluk és nem mennek át a Digihez.
Ezen elõször meglepõdtem, majd nevettem egy jót :D Ezek szerint mégis tart a UPC a Digitõl, és mivel bevezeti április 1-tõl a panelekbe a 30 megabit-es csomagját, erre biztos vagyok benne, hogy a Digi is lépni fog, hogy továbbra is emgtartsa elõnyét, tehát lehet hogy a UPC sávszélemelésére a Digi is válaszolni fog.
Azért igaza volt itt 1-2 hozzászólónak abban, hogy csak számít a panelekben élõ elõfizetõk is, mert nem pár száz emberrõl van szó, hanem több ezerrõl. Érdekes lépés ez a upc részérõl azért, jóval olcsóbb lesz így pl a tv, viszont az internet még mindíg nem érné meg, ha a Digi árait nézzük, bár már akkor is jobb, mint a 7500Ft.