22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    nem kell aggódni, attól, hogy te nem tudsz olvasni, nem jelenti, hogy más sem tud.

törd az agyad, hisz neked van szükséged helpre, nem nekem.
  • armageddon666
    kereső tük szar, többnyire semmit nem ad ki amit kéne, bannert meg átolvasgattam, de nem találtam meg benne az infót... mivel nem írtad meg így te sem tudod, szal valszeg nincs is benne... azért köszi a segítséget :)
  • bertino
    hm.
    szerinted mire jó a banner és a lap alján a kereső ?

• armageddon666
    oh, és Chello Gold van :) Egyébként azért lenne fontos, mert a nagyon közeljövőben újra szeretném telepíteni a rendszert, formáznám a vinyókat, és csak a Steamről a játékok kb. 26 gigát tesznek ki...
  • armageddon666
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy van-e adatforgalom-korlátozás? Mármint egy szint, amit ha átlépek, akkor...csinálnak valamit... Mert hazajöttem és azzal fogadott anyám hogy ne töltsek, mert van valami... apám kapta az infót, de ő meg elutazott, és nem tudom a részleteket, de marhára érdekelne, mert úgy emlékszem, hogy régen úgy volt, hogy NINCS KORLÁT... :(
  • Stefling
    Ott húzzák az embert mindig, ahol csak tudják..
  • MEdievil
    Nekem a "kedvenc" esetem amikor háromszor hívtam fel őket a hűséggel kapcsolatban és mindhárom esetben más ideig tartott a hűség lejárta... Még emailem is van tőlük és el is ismerik hogy megkaptam de ennyi, nem számít a hazugság. És amikor már elég vörös a fejem, elkezdik ajánlgatni az új csomagjaikat meg tízszer rákérdeznek biztos nem akarom a szuper ajánlataikat. Persze csak erre várok közben a pénzem fogy a telefonról.. ja mondtam már, hogy a lemondási osztály direkt olyan vonalon van ahol 5-20 perc zenével indítanak?
    A korábbi ingyenes chates ügyintézés eltünt nehogy már ingyen megússzam. Ezek után ingyen se kellene pláne amennyire megbízhatatlan volt már az utóbbi időben.
  • bertino
    jol csináltad, így kell.
  • Stefling
    Az imént hívtak a upc-től! :D Nézem mit akarnak ezek. Elkezdi magyarázni, hogy mivel régi előfizetők vagyunk és amiért ilyen hűek vagyunk, ezért kínálnak egy olyat, hogy tv+net+telefon akciós csomagár+10% kedvezmény még emellé, telefon olcsó percdíjakkal, a tv maradna ugyanannyi, az INTERNET meg korlátlan :D, megvártam míg szépen elmondja, aztán elmagyaráztam neki a dolgokat, utánna kérdi na melyik kell,d e tényleg majdnem így kérdezte meg :D
    Aztán mondom neki: Hölgyem, a 3-ból 2-t kifogásolnék. Mégpedig a tv-t és az internetet. A tv-t tegnapelőtt 1 napra kikapcsolták, másnap reggel bementünk, utánna néztek, és annyit nem kaptunk hogy elnézést, vagy valami, csupán annyit, hogy hááát félreértés történt.. hát köszépen.. Aztán az internet. Hol korlátlan Önnek az, hogyha az ember egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, akkor lekorlátozzák a sávszélességét? Az internetük ráadásul használhatatlan, éppen ezért váltottam DIGI-re (eközben hümöggött :D ) és ez valóban korátlan, és használható. A telefon meg nem kell.. nincs rá szükség. Szal megmagyaráztam neki szépen a dolgokat, aztán mondja jó elnézést akkor azavarásért szép napot bla bla.. :D Hazudni azt tudnak.. még azt is hozzátehettem volna, hogy mocskos egy cégnél dolgozik maga, majd rájön xD (vagy már tudja)
  • CzGobe
    nekem a 10esből lett 2es pár hónapja XD, de mivel most a 4mbit is megfelel és annyit is számláznak, nem szóltam
  • werkfilm
    nézd meg a upc-s emailjeidet
  • HeadHunter86
    Hali. Nekem eddig 5Mbites netem volt, ma hirtelen 10 lett belőle, pedig semmihez se nyúltam. Remélem emelés volt, nem csak technikai hiba. Tud erről valaki valamit?
  • milk4
    Nekem régen volt az,hogy a torrent max az 1/4-ét használta ki a netemnek és a maradék 3/4-et meg nemtudtam felhasználni netezésre.Újabb utorrent verzióra váltottam és eltűnt a problémám.
  • bence2008
    Helló, Nálam is ugyanez a helyzet itt Fehérváron én erre kb. 3 napja lettem figyelmes eleinte azt hittem hogy nálam van a probléma de ezek szerint nem? torrent elindít van hogy rögtön levág van hogy megy 1-2 órát is. majd ezek után modem újraindítás de semmi csak kijön "kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre" Ezek után csak a windows restart segít. A hiba kb. ugyanaz? Vagy nálam valami más van és itt keressem a problémát? előre is köszi.
  • ladminka
    ezt kifejtenéd bővebben?
  • ACE
    Van most valami tuti módszer a UPC kötelék megszüntetésére? Nincs már sok, csak augusztus végéig, de működik a magasabb csomagra váltás, majd megszüntetés?
  • werkfilm
    csak nem ők tervezték az internetet rövid szöveges üzenetek továbbítására 50 évvel ezelőtt?
  • zoltang
    Ezekből a nevekből látni, kitűnik miért ilyen szemét lenyúló cég is az upc...
  • Sil3nt
    ha van speedtestje akkor mivan? eloszor is a speedtest nem mutat valos adatot, masodsorban p2p korlat mellett hol tudod kihasznalni a 120mbit-et?ftp-vel max., de ekkora sebesseget ott sem. az hogy 40-50mbit-re korlatozza a p2p korlat a sebesseget baromsag. eddig is azert kellett a korlat, mert nem birja a sok felhasznalojat a rendszer. ezzel, hogy bevezetnek nevlegesen egy magas savszelessegu netet, attol meg ugyanolyan szar lesz a rendszer. ahogy olvashattuk elsodleges lesz a mailezes, bongeszes es az online jatekok... kerdes az, hogy ezekhez minek 120mbit.
    aki az uj csomagra elofizet eleg valoszinu, hogy p2p-re fogja hasznalni, ami marad ezen a szinten amin most van... nagyobb kerdes, hogy mennyit fognak ezert elkerni... kivancsi leszek
  • bertino
    speedtesttel ilyesmit sztem már nem érdemes mérni.
    inkább nagyobb fájl letöltése nagy sebességű szerverről, ott tutira kijön, hogy mekkora a sávszél.
  • Stefling
    Az biztos :D főleg ha valóban igaz amit írnak, hogy lesz p2p korlát, de akkor is legalább a 120Mbtiből, 40-50Mbittel megy a le/fel töltés :D mi lesz itt 2 hét múlva... bár leginkább még csak pesten elérhető, de kivi leszek rá, akinek elsz egy speedtestet és egy véleményt nyomhatna.. thxvm :)
  • milk4
    Érdekes lesz,minden 10évesből garázs szerver hostoló lesz:D
  • Stefling
    Szó sincs erről :) Majd az új netre leszek kíváncsi, természetesen ezért nem megyek vissza hozzájuk. :)
  • werkfilm
    megkaptuk az örök korlátozást
  • Stefling
    A cikk 2. szakasza.

http://www.hwsw.hu/hirek/42320/upc-magyarorszag-broadband-ugyvezeto-liberty-global.html
  • pyrohun #17912
    dehogynem... nem ilyen egyszerű az sajnos.
  • milk4
    Igen,de ez pont arra van,hogy tudj torrentezni.A Chello csak annyit lát hogy az IPoltalom szerverre csatlakozol,miközben te nyugodtan torrentezhetsz és nem korlátozzák.
  • pyrohun #17910
    de ez nem internet szolgáltatás, hanem a MEGLÉVŐ szolgáltatásod mellé rendelhető...
  • ChaosTeam
    Nekem netes játéknál csinálja ezt, nem torrentnél.....
  • TDantes
    Nálam is volt ilyen sokat. Aztán hívogattam őket. Azt mondták a hiba nálam van...na persze...utána azt mondtam meg baszom őket ha továbbra is szarul jön a net...most úgy két hónapja...le kopogom működik....zaklatni fenyegetőzni kell, meg szerződés bontást emlegetni.

De az is lehet csak véletlen hogy most működik...
  • milk4
    Érdekes...
  • tommygear
    ja naponta csinálják nekem is ugyanezt ezért sem merem itthagyni a gépet seedelni ha elmegyek, szánalmas amit művelnek
  • pyrohun #17905
    nem, nem találkoztunk, de előtted írtam be szinte ugyanezt... -.- :)
  • zoltang
    Ugyanez van nálam is már hetek óta, és én is erre gyanakodtam kezdettől fogva. Mocskos aljas, gané* ez az UPC. Ha a "megengedett" dolgot csinálom akkor sosem kapcsol szét a hálózat (25Mbit/s-el böngészgetés stb.).
    De amint a torrenten töltenék - a 3 MB/s helyett úgy is ha lekorlátozom pl.: 1MB/s-re a max. letöltést, egy kis idő után le vagyok kapcsolva. Több fajta kliensprogival is ugyanez. Teljesen rendszertelenül hosszabb-rövidebb idő után.
  • Z406
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de nekem tök jól jönne minden, ha újabban nem azt csinálná, hogy amint nekiállok torrentezni, egyből szétlövik a netet. Úgy értem, hogy a modem megy rendesen, de akkor is megszakad a kapcsolat. A Windows jelzi, hogy nincs kapcsolat és ennek megfelelően semmi nem is megy.
    Ismerősnek is ilyen probléma van. Ti is találkoztatok ilyennel? :S
  • pyrohun #17902
    én is, itt pedig mindig is jó volt. a forgalompriorizálás óta kezdődtek a gondok. ha fut a torrent kliens, akkor sokszor a weboldalak alig jönnek be (mégha nem is töltök fel / le egyáltalán, akkor is ez van). Ahogy kilépek a utorrentből, egyből kurvagyors lesz... érdekes :)
  • daemonervosa
    elso chello elofizetok kozt voltam anno, de itt mindig is szar volt , miota az eszemet tudom.
  • precision
    így van, régebben nekem is teljesen jó volt
  • terribad
    chello volt A net 2002-3 tájékán, játékokban verhetetlen volt, és a 6->20 mbites kamuemelésig a sebességgel se volt sose gond.
  • daemonervosa
    jelenleg a youtube oldalan van vmi gebasz, btw a chello mindig is egy rakas szar volt.