22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • werkfilm

Várakozásmentesített internet

ez mégis mi? :D
  • mflex #18458
    Most ha, a "hűséges" gold-ról váltok power 30-ra, akkor újabb 1,5 év hűség, ugye?

Elvileg ez felfelé váltásnak minősül?
    Nem értem már ezt az egész szarságot
  • Zsoltika 007
    Dettó
  • Blekk Síp
    Én mivel kertes házban lakom, sztem Gold-ból FP 30-ra váltok, a hűséget kibírom, pláne, hogy itt sztem nem lesz egy hamar konkurencia...
  • Mighty
    Ez már kezd pofásabb lenni, bár még mindig olcsóbb a Digi:

FIBER POWER 15 - TÁRSASHÁZI AJÁNLAT 3000 Ft /hó
    FIBER POWER 30 - TÁRSASHÁZI AJÁNLAT 4000 Ft /hó
    FIBER POWER 60 - TÁRSASHÁZI AJÁNLAT 5000 Ft /hó
    FIBER POWER 120 - TÁRSASHÁZI AJÁNLAT 6000 Ft /hó

2011. jan. 31-ig tartó hűséggel. Ahol nincs más alternatíva belátható időn belül, nagyon is megéri.
  • Zsoltika 007
    Hát ez fasza -.-
  • mflex #18453
    és a másik, hogy megint előjöttek a kibaxott hűséggel, lassan 10 évet kell majd aláírni nekik, hogy aránylag normális áron kapd ezt a szolgáltatás????nak nem nevezhető fost!
  • mflex #18452
    kurva jó wazze, menjenek a picsába!
  • 0Fritz0
    Beszéltem az ügyfélszolgálattal.
    A Gold nem változik, az alsó képen található árak pedig csak hűséggel értendők.
    Az egyetlen hűség nélküli és ésszerű váltási lehetőség a jelenlegi Gold-oskonak (a DIGI-n kívül persze ), hogyha Fiber 30-ra vált az ember, ami listaáron 9375 Ft.
    (A 60-as hűség nélkül 14.000, a 120-as pedig 16.000 peták)
    Cigány egy banda ez bazzeg, a(z eddig) legtöbbet fizetőket szopatják.
    Mondtam is nekik, hogy csókoltatom a menedzsmentet. :)
  • mflex #18450
    jó lenne, ha kiderülne, egyébként nekem elég lenne a 30-as is.

az most felfele váltásnak minősül, mert csak a feltöltés emelkedett.

a power-t nem tudom kihasználni, de lehet, hogy 60-as lesz belőle, még az is olcsóbb, mint a gold (volt).
  • drater
    Hali! Csak azt szeretném megkérdeni hogy szerintetek mivel nem látom a silver netet a palettán akkor az ára is lemegy vagy lekell kötnöm 2 évre hogy FP 15 legyen belőle?
  • Zsoltika 007
    Most amúgy a goldból mi lesz? Azt olvastam hogy nem emelik fel annyira amennyire kéne. De akkor most hozzá se nyúlnak?!
  • mflex #18447
  • mflex #18446
    Láttátok már?!!!

• werkfilm
    lecserélni a jó öreg routert valami olyanra amit ehhez terveztek.
  • serkov
    S Ha ez a gond, akkor mi lehet a megoldás? mert router nélkül nem ismerek lehetőséget a 3 gépre ami használható 1 előfizetéssel....
  • pyrohun #18443
    szerintem a routered lesz a ludas...
    routerrel a torrent nekem is kalap fos, sőt olyankor a net megszűnik létezni kb, anélkül meg megy simán.
  • serkov
    Sziasztok rég nem jártam erre, s bocs, ha volt róla szó, de a Fiber power amit atom reklámoznak az azt jelenti, hogy 120-al nem tudok letölteni, mert bontja a kapcsolatot ez a SZ@R ??? Tudom hogy nem csak nekem van ez a problemám, s tudom hogy (régebben biztos) jártak ide a CÉGtől.... Nem lehetne elgondolkodni, s értelmes választ adni az embereknek erre a gondra? De jó! leszek konkrétabb: Ha letöltök a Utorrentel, s több mint 1Mb a sebességem, akkor egy idő után elmegy a net,(átlag 10 percenként) s csak modem restart segít. Ha kikapcsolom a torrent klienst, vagy sokáig nem töltök le akkor semmi baj... Kérdésem: Mi a fenének a gyorsabbnál gyorsabb netelérések, ha biztonsággal használni max a chello silvert lehet? Van ésszerű magyarázat? Mert az ügyfélszolgálat nem tud...... FIBER POWER PFHFFF
  • gduck
    Azt nem tudom. De itt muszály lesz, mert az ÁSZF-ből kiveszik a bronze és a silver csomagokat. Ez azt jelenti, hogy szeptember 7. után NEM LEHETNEK ilyen előfizetői csomagok senkinek (mert különben szerepeltetni kellene őket az ÁSZF-ben, mint a többi "lejárt" csomagot)! Tehát most biztos hogy át kell rakni valahova az érintett előfizetőket
  • CzGobe
    Én nagyon örülnék ennek, de extreme-ről silverre miért nem váltottak senkit sem automatikusan? :S
  • Stefling
    Wehehe még itt is kockul :D
  • Adamul
    Képzeld, hogy ami a meglepő, hogy utána még próbálgattam tesztelni h mi lehet a gond, mérgemben ki is húztam a routerből a kábelt átdugtam közvetlen a modembe, azonnal az alábbi adatokat értem el:

Engem tökre meglepett, hiszen e szerint a routerrel is lassabb... Amúgymeg természetesen 1.9es utorrenttel is próbáltam, sőt általábaazt használok, úgy sem történt semmi ahhoz képest h pl ftpről routerrel együtt is tok maxxal tölteni.. szal nem értem :( (itt a képen azér van az 1.8as utorrent, mer a laptopról voltam fenn és ide még nem tettem fel az 1.9et..)
  • Blekk Síp
    uTorrent 1.9Beta, titkosítás bekapcs.
    Nálam így is sokszor van, hogy elindítom és max 100kbyte-al töltök le, ilyenkor: Preferences/Connection és a portnál katt párszor a random port-ra, leállítod az összes torrentet (nem lépsz ki a uTorrent-ből) majd újra elindítod és max-al kell töltenie. (ha van elég seed ugye...)

Ha ez sem jó, akkor sajna rossz helyen laksz, ahol jobban le van terhelve a hálózat és jobban visszafognak.
    Ez csak saját tapasztalat, nekem így működik.
  • Adamul
    Sziasztok!
    Biztos ismerős lesz a problémám, ugyanis mióta bevezette a upc ezt a torrent priorizálást nem tudom elérni normális sebességet torrenten... nesze neked 60Mbit, még a 10et se tudom elérni :(
    Próbáltam már beállítani mindent az utorrentben titkosítással, anélkül eröltetve, véletlenszerű porttal sehogy se jó márlegjobb esetbe se megy fel tartósan 800k-1Mb/s fölé a letöltés, miközben lent a kis körben zöld pipa szerepel (régebben mikor korlátozott a upc sárga 3szög volt)... Ja és a linuxot tudom szedni a várható 7,4Mb/s-el ftpről... vkinek sikerült használhatóan kijátszani ezt a p2p korlátot???????????
  • gduck
    Sávszélesség emelésed lesz (4->15) + megváltozik a csomagod neve (bronze->FiberPower 15)! Árváltozás nem lesz!

(Most ez olvasható ki az ÁSZF-ből! Szeptember 7.-én majd kiderül minden, mert akkor kerülnek ki a netre az új csomagok.)
  • CzGobe
    te 1 kicsit félreértettél engem:
    1) én azt hittem, h a jövőbeni leglassabb csomag lesz a FP15, de most látom, h lesz az internet start is.
    2) én nem a silverről beszéltem (ugyanis az 15/2), hanem a bronzeról (~4500huf) és a FP15ről (15/1,5)
    3) még mindig nem kaptam rá választ, de már körvonalazódik: a mostani bronzom megmarad, amíg nem kérek új csomagot, igaz? nem kell nekem a FP15 ~7k huf-ért havonta és kicsit tele lesz a hócipőm, ha önkénytelenül felfelé módosítják a csomagomat több pénzért, mert amikor silverből csináltak maguktól bronze-ot, azt még elviseltem, de fordítva...
  • rototti
    Visszaolvastam: megvan rá a válasz
  • rototti
    120 megát írnak ki az igaz, de megabit-et mondanak!! Abból már rá lehet jönni

Nekem Gold-om van asszem októberig tartó hűséggel. Akkor az a hűség lejártáig nem fog változni?
  • mflex #18431
    Akkor most a GOLD hűséggel, ami jelen esetben egy szopás ettől a tetű cégtől, mit lehet tenni, illetve Ti mit tennétek?

Egyelőre a nagyobb power csomagok nem érdekelnek!
  • Blekk Síp
    Jah, eleve úgy reklámozzák, hogy 120 MEGA, de hogy bit, byte, anyámkínja az már nemérdekes... :F
  • bertino
    ááhhh, az tul egyszerű feladat lenne, ez több vevőt vonzz a nagy számok miatt.
  • Denes888
    szibi szupi ez a 120mbit-es csomag, csak full fölösleges...
    Inkább javíthatnának a többin, több feltöltéssel, mondjuk 60/20-as fiberpower fasza lenne.
  • kabel15
    Már nagyon várom
  • gduck
    Szeptember 7-től
  • gduck
    fiberpower 30
  • precision
    milyen chello extreme -ről beszél ez? :) látom upcnél is egy korábbi ászf -et írtak át... mert ilyen csomag már nincs is :)

akkor most a silverből mi lesz?
  • Borg
    Persze mielőtt nagyon beleélnéd magad, a minimum szolgáltatás-sebesség továbbra is csak töredéke a névértékeknek, nem beszélve arról, hogy a fair-use-policy (10.1.1) továbbra is röhejes korlátozást jelent... Gyakorlatilag értelme sincs fiberpower 15-nél jobbra előfizetni...
  • Borg
    Nem a silver a leglassabb csomag most sem.

Amúgy:

új ÁSZF ami szept 1-től lép életbe

Lásd 3.3 pont:
    internet start
    fiberpower 15
    fiberpower 30
    fiberpower 60
    fiberpower 120
    Ezek az új csomagok, a mostaniak megszűnnek.

"*A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig. "
  • CzGobe
    alig hiszem, h a leglassabb csomag 15/1,5 lesz ugyanezért a ~4500ért, nem?
  • Borg
    Nálam most volt kint a szerelő, mert a hét elején kihívtam őket, hogy szakadozik a net (konkrétan 2 napig napközben szinte egyátalán nem volt net).
    Az béna ügyfélszolgálatos a telefonba azt mondta, hogy látja hogy a modemmel van valami gebasz, és biztos cserélni kell.
    A szervizes már elmondta, hogy most csinálták itt a hálózatfejlesztéseket a héten, meg a modem szoftver updateket, és amiatt voltak kimaradások.
    De cserébe egy-két héten belül módosulnak a csomagok fiberesre... nekem is a 4/1 bronze-ból elvileg 15/2-es lesz.