UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes nekem ilyenkor mindjárt az ugrik be, és átszólok asszonynak, hogy tölt-e valamit. És az ilyen félreértések elkerülhetõek. 😊
steam, origin: ACE_hun
jah... mégis... nõvérem leszedett valami bénaságot. bocs a offért v miért 😄
Ha lemondod vagy ha lefelé váltasz, akkor kell visszafizetni a kedvezményeket. A felfelé módosítod, akkor nem.
És az nem érdekes, hogy pont ilyen visszamenõleges "behajtásokról" írnak a szerzõdésben? Valami társasházi kedvezményre hivatkozva és ha 2010 mittomén hanyadik hónaptól felrúgjuk a szerzõdést, akkor perkálni kell. Ez nem számít?
De valaki azt mondja meg nekem, hogy ez milyen csomag?
Nincs korlátozva, nem fut semmi letöltõprogi, se ftp vagy ilyesmi.
A feltöltés eddig fixen 1 megabit volt, most felemelték valamelyest, de a letöltés mindig ilyen 8 megabit körül van. Ez a UPC olvasatában milyen csomag? 😄

Nincs korlátozva, nem fut semmi letöltõprogi, se ftp vagy ilyesmi.
A feltöltés eddig fixen 1 megabit volt, most felemelték valamelyest, de a letöltés mindig ilyen 8 megabit körül van. Ez a UPC olvasatában milyen csomag? 😄

Nem is az a kérdés, hogy lehet-e váltani vagy sem, hanem hogy a hûség megszûnését követõen tartják-e a markukat, hogy visszamenõleg fizesd ki a kedvezményeket, amiért a hûség lejárta elõtt felbontottad a szerzõdést. Ez itt a kérdés!
Persze, aztán mivel elõzõ hûségét felrúgta, az összes létezõ addigi kedvezményét kiszámlázzák. Tényleg nagyon megéri váltani. Csak akkor éri meg váltani, ha leketyegett az 1-2 év.
nem kell megvárni a hûség lejártát. 1221, goldot szeretnél, 8100/9000Ftos ajánlatokat kapsz attól függõen hogy van-e más szolgáltatásod náluk, és 25/3 netet 5 percen belül.
huu, 8-9 ezer ft körüli érték, most nemtom megmondani, azt se hogy van e még hûség 😞 várom hogy a digit belehessen kötni, de...
Azoknak tudtommal nem
azoknak is emelnek akinek a régi 10/1-es nete van? mert nekem már hónapok, "évek" óta ez van...
1.8.3-as utorrent-et használj, ha az alap 1.8.2-vel nem megy a korlátozás miatt a letöltés. 1.9 csinál ilyen hülyeségeket...
na hát nemtom mivan, de az emelés óta ha elindítom az utorrentet a böngészõ nem tölt be semmi lapot, meghal az egész... ez miért lehet nem tudjátok?
ugy látom ez az ellenlépés a digire.
de hát a feltoltési sebességen is nyomhattak volna egy kicsit.
de hát a feltoltési sebességen is nyomhattak volna egy kicsit.
Linux Mint 13 Cinnamon
Még a silveren nem emeltek, az maradt utoljára: sávszélesség emelés
Ha marad az ütem (hetente emelték a különbözõ csomikat), akkor jövõ hét közepén 😉
Ha marad az ütem (hetente emelték a különbözõ csomikat), akkor jövõ hét közepén 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
1 szálon 5-10 mega között ingadozik...
Próbáltam már pár napja többszálon flashgettel, de az se volt valami stabil érték.
Lehet amúgy a Fehérvár-Pest gerinc elég instabil? Mert 1 szálon általában a 10 mega is már csodának szokott számítani, akárhonnan töltök. Többszálon nincs gond soha, csak azt meg nem mindig lehet megoldani.
Próbáltam már pár napja többszálon flashgettel, de az se volt valami stabil érték.
Lehet amúgy a Fehérvár-Pest gerinc elég instabil? Mert 1 szálon általában a 10 mega is már csodának szokott számítani, akárhonnan töltök. Többszálon nincs gond soha, csak azt meg nem mindig lehet megoldani.
Csólkolom.
Mikortol él a silver uj sávszélessége. nekem silverem van de még mindig 10 mb et mérek. pedig restartoltam a modemet.
vaGY a régi elofizetõket ez nem érinti?
Mikortol él a silver uj sávszélessége. nekem silverem van de még mindig 10 mb et mérek. pedig restartoltam a modemet.
vaGY a régi elofizetõket ez nem érinti?
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, hogy idegesítõ, de az nem oldja meg a dolgot, ha káromkodsz egy fórumon. Régebben volt online chat/ügyfélszolgálat a upc oldalán.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mind1 hogy kinek a nevén van, elõfizetõ születési idejét meg anyja nevét kérdezik ellenõrzésképp, akár egy csecsemõ is köthet szerzõdést azután, nem hogy hibabejelentésre ne használhasd.
ftp.fsn.hu/testfiles
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Amúgy már jó.
Tudtok mondani egy olyan sebességmérõ oldalt, ami képes a valós sebességet mérni? Mert speedtest.net pár hete meghülyült, 8-15 megákat mér akármelyik szerverrõl, csak a gond az, hogy goldom van. Néztem már pár másikat, de azok legtöbbjénél a tudás megáll már 5 megabitnél.
Csak kíváncsi lennék emeltek -e már.
Tudtok mondani egy olyan sebességmérõ oldalt, ami képes a valós sebességet mérni? Mert speedtest.net pár hete meghülyült, 8-15 megákat mér akármelyik szerverrõl, csak a gond az, hogy goldom van. Néztem már pár másikat, de azok legtöbbjénél a tudás megáll már 5 megabitnél.
Csak kíváncsi lennék emeltek -e már.
Egyrészt bocs, de eléggé felbaszott a dolog, és úgy gondolom egy hatalmas cég lekurvázása azért nem egyenértékû egy konkrét személy anyjának a szidásával. Valóban durva szavakat használtam, de ez jött ki akkor belõlem, közbe meg még a gépem is majdnem leégett, még jó hogy észrevettem, hogy alapjáraton 65°-os a proci...
Másrészt meg nem az én nevemen van az elõfizetés, tehát telefonálgathattam volna nyugodtan, hiába az ügyfélszám azért kicsit gyanús lett volna a férfi hang, amikor az elõfizetõ neve NÉ-vel végzõdik 😄 Meg amúgy is miért nincs valami internetes ügyfélszolgálatuk már? Lassan mindenkinek van, csak pont egy internetszolgáltatónak nincs? Valami IM rendszerû online support kéne, azt akkor nem kéne negyed órát várni az ügyintézõre telefonon.
Másrészt meg nem az én nevemen van az elõfizetés, tehát telefonálgathattam volna nyugodtan, hiába az ügyfélszám azért kicsit gyanús lett volna a férfi hang, amikor az elõfizetõ neve NÉ-vel végzõdik 😄 Meg amúgy is miért nincs valami internetes ügyfélszolgálatuk már? Lassan mindenkinek van, csak pont egy internetszolgáltatónak nincs? Valami IM rendszerû online support kéne, azt akkor nem kéne negyed órát várni az ügyintézõre telefonon.
Nem leszek olyen vulgáris, mint te, de ha a 1221-en bejelented, megkérdezed, akkor valószínûleg kapsz rá magyarázatot...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mostmár azért jobb lett mint volt de van szerintem jobb is a piacon, csak az még nem annyira népszerû
Jah, ez nekem is jobban tetszik.
bannernek be lehetne ezt tenni? TY (zavarja a szemem ez a low gif, ok, h 4ed akkora, de valszeg mindenkinek cache-ben benne lesz ez a 120 KiB 😛)

eom$
Fehérváron mi a büdös kurva anyját mûvel a UPC???
Én kaptam tegnap este egy 16 KILOBITES korlátot(mint amit 3 hónap díjtartozás után szoktak osztogatni), nagymamámnál meg süket a UPC telefon.
Na most a helyzet az, hogy egyrészt tudomásom szerint semmiféle díjtartozásunk nincs, másrészt pedig ha azóta nem változott, akkor a hírközlési törvény kizárólag 45 nap díjtartozás után enged bármiféle korlátozást a szolgáltatóknak, és 64 kilobit alá nem is mehetnének.
Magyarul még ha a legutolsó számla mégsincs befizetve, akkor sem korlátozhatnának ennyire.
Amúgy itt fehérváron bûzlik valami nagyon, emelés még mindig nincs, pedig elég durva fejlesztés volt itt a nagy emelések idején, bõven lenne még kapacitás, meg úgy tudom pesten simán hagyták valakinek, hogy másfél évig ne fizessen, jött neki tovább tök normálisan a net, persze közbe jöttek neki az egyre magasabb számlák, de volt nete a gyereknek végig.
Ja és nem a modem rossz, vagy a kábel, vagy ilyesmi, ott a modem logban a restart parancs a központból, és azóta lassú.
Na mindegy, de az biztos, hogy az utóbbi 2 év alatt hatalmasat változott a véleményem a UPC-rõl, nem egyszer csalódtam akkorákat, hogy ez a mostani eset már csak olaj a tûzre. De sajnos nincs más, a Digi diszkriminál, mert nem panel lakótelepen lakunk, és majd talán 10 év múlva ide is bekötik maguktól, kérésre meg biztos nem fogják, mert a lépcsõház 20 lakásából jó ha 3-ban van egyáltalán számítógép. A T-Home az meg a vicc kategória, akkor már inkább a hírközlési törvényt semmisnek tekintõ UPC...
Én kaptam tegnap este egy 16 KILOBITES korlátot(mint amit 3 hónap díjtartozás után szoktak osztogatni), nagymamámnál meg süket a UPC telefon.
Na most a helyzet az, hogy egyrészt tudomásom szerint semmiféle díjtartozásunk nincs, másrészt pedig ha azóta nem változott, akkor a hírközlési törvény kizárólag 45 nap díjtartozás után enged bármiféle korlátozást a szolgáltatóknak, és 64 kilobit alá nem is mehetnének.
Magyarul még ha a legutolsó számla mégsincs befizetve, akkor sem korlátozhatnának ennyire.
Amúgy itt fehérváron bûzlik valami nagyon, emelés még mindig nincs, pedig elég durva fejlesztés volt itt a nagy emelések idején, bõven lenne még kapacitás, meg úgy tudom pesten simán hagyták valakinek, hogy másfél évig ne fizessen, jött neki tovább tök normálisan a net, persze közbe jöttek neki az egyre magasabb számlák, de volt nete a gyereknek végig.
Ja és nem a modem rossz, vagy a kábel, vagy ilyesmi, ott a modem logban a restart parancs a központból, és azóta lassú.
Na mindegy, de az biztos, hogy az utóbbi 2 év alatt hatalmasat változott a véleményem a UPC-rõl, nem egyszer csalódtam akkorákat, hogy ez a mostani eset már csak olaj a tûzre. De sajnos nincs más, a Digi diszkriminál, mert nem panel lakótelepen lakunk, és majd talán 10 év múlva ide is bekötik maguktól, kérésre meg biztos nem fogják, mert a lépcsõház 20 lakásából jó ha 3-ban van egyáltalán számítógép. A T-Home az meg a vicc kategória, akkor már inkább a hírközlési törvényt semmisnek tekintõ UPC...
/me örül a farkának, és csöndben elvonul.. 😄
http://thenamelessphoto.com/
lol! volt mostanában emelés? eddig 230volt a max amivel tölteni tudtam, most jön 510el, stabilan O_o
http://thenamelessphoto.com/
Köszi, majd átnézem, hogy van ez pontosan... az biztos, hogy hiába wlan,én keveslem...
ftp:teszt
kábelról:
http://kepx.info/files/8f1gyishm6sd9x9bffr6.gif
wlan:
http://kepx.info/files/p9368liq7d2xzfqleme7.gif
ftp:teszt
kábelról:
http://kepx.info/files/8f1gyishm6sd9x9bffr6.gif
wlan:
http://kepx.info/files/p9368liq7d2xzfqleme7.gif
What about the forests?
naja, azt kéne elérni hogy csak G -t használjon, biztos van a router webes konfigjában ilyen lehetõség
az ftp pedig ittvan: fsn testfiles
az ftp pedig ittvan: fsn testfiles
Bazinga!
ahogy néztem elvileg az összes szabványon sugároz, de teljesen a router mellet sem változott a helyzet..mindegy
más:
melyik az az ftp cím, amivel régen itt teszteltünk, keresõ nem müxik :S
köszi
más:
melyik az az ftp cím, amivel régen itt teszteltünk, keresõ nem müxik :S
köszi
What about the forests?
Na akkor meséld el a hiányosságaimat, kibõvítve a Te tudásoddal, figyeljük soxeretettel. Bírom amikor valaki csak fikázni tud, de értelmeset nem tud hozzászólni...
Te nem csak, hogy kocka vagy, de még nagyon hülye is! Vered itt magad nap, mint nap a fórumban és osztod az észt mindenkinek, miközben alap dolgokkal nem vagy tisztában és súlyos hiányosságaid vannak az informatika terén. Javaslom gondolkozz mielõtt kinyitod a szád vagy hozzászólást írsz!