UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
What about the forests?
milyen routered van? sztem 6 méter és egy ajtó miatt a G kapcsolat esetében nem kéne majdnem a felére csökkennie a sebességnek
nekem egy vékony ytong fal mögött is volt már 10mbitem, de általában közvetlenül a router mellett vagyok kb 4 méterre
Bazinga!
What about the forests?
What about the forests?
nekem asszem g -van és simán megy a 10mbit a laptopomon
Bazinga!
asus gv 50-en laptopom van winfos alatt, szal ki lehet használni wireless alatt a teljes sávszélet, vagy wlan max 6m tud?
mostanában nem figyeltem, hogy van-e erre lehetõség, de ne azt írjátok, hogy dugjam be a utp kábelt...
kösz
What about the forests?
De sajna márciusban csak úgy se szó se beszéd átraktak az akkor még extreme néven futó csomagba, viszont ezt csak papíron, mert a professional sebességen maradtam. A magasabb számlát bezzeg fizethettem...
A tegnapi naptól pedig kapom a Gold-ot, mind (a már megemelt) sebességben, mind pedig számlán.
Hûségem viszont ápr. végéig van, így csak akkor tudok visszaváltani Silver-re.
Magyarul: Átraktak márc-ban a legmagasabb csomagba, egy hónapig a többletsebességet nem kaptam meg, viszont a magasabb számlát igen, és most még egy hónapot kellett várnom (ápr vége), hogy a hûség lejártával visszamehessek Silver szintre.
Jól behúztak 2 hónappal nemmondom.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A feltöltés érdekes módon fixen 1 megabit volt. Tehát azzal nem volt gond.
De ha tényleg gold, akkor 12.5 és 1.5-es sebesség minimumot tartania kéne. Upload ok, download meg rohadtul nem. Hogy van ez?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
upc néha csinál fura dolgokat, nekem is küldtek olyan papírt h a kérésemnek megfelelõen hosszabbítják a hûségemet 1 évvel, holott én nem kértem õket erre... szal vannak furcsa dolgok
de ha neked megvan a gold sebessége (25/3 mbit) és silver árat fizetsz akkor ne reklamálj szerintem 😄
Bazinga!
A márciusi számlán chello extreme szerepel (elõtte MINDIG professional volt és egy szóval nem lett mondva, hogy váltani akarok, pláne nem felfele)
Szóval sebességben március hónapban semmilyen változást nem tapasztaltam, maradt a professional szint DE EXTREME-ért fizettem!
És jelenleg most Gold-om van.
Gyönyörûûû.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ennyi.
elõbb-utóbb eljön ennek is az ideje.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egyébként már olyat is hallottam upc-s szájából. hogy 100/100!
az elsõ még ok, mert azt több helyrõl is hallottam, de hogy az up is ennyi lenne, hát azt kötve hiszem, de ne legyen igazam...
What about the forests?
What about the forests?

What about the forests?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360