UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prószáld ki közvetlenül a router mellett hogy úgy jobb-e. Lehetséges hogy nem a legjobb a teljesítménye, de okozhatja a laptop-ban lévõ vezérlõ gyengesége is...

steam, origin: ACE_hun

mflex

What about the forests?

mflex
Lehet ki kellene baxnom a kukába és venni egy másikat?

What about the forests?

mflex
Ez van:

msi rg54g3

What about the forests?

precision
az ok hogy a laptopod tudja a wlan G -t, de nem biztos hogy a routered is tudja
milyen routered van? sztem 6 méter és egy ajtó miatt a G kapcsolat esetében nem kéne majdnem a felére csökkennie a sebességnek

nekem egy vékony ytong fal mögött is volt már 10mbitem, de általában közvetlenül a router mellett vagyok kb 4 méterre

Bazinga!

mflex
értem, kösz...a router-tõl kb 5-6 méterre van a laptop, közben nem választja el fal csak egy ajtó...

What about the forests?

sajna a legoptimálisabb esetben is (tehát ha rögtön a router mellé ülsz le a laptopoddal) max. 20 mbit-et bír a G, ami névlegesen 54 Mbit. Ha elválaszt a routertõl egy fal, netán egy vasbeton fal, ez mindjárt a felére redukálódik. Ha több fal választ el, akkor örülhetsz hogy az a 6 Mbit megy stabilan, és nem szakadozik összevissza.

mflex
6-nál többet még sosem mértem, de általában inkább 4-5 szokott lenni :S

What about the forests?

mflex
a,b,g +BT ez van rá írva

What about the forests?

precision
attól függ hogy wlan b vagy g típusu a kapcsolat
nekem asszem g -van és simán megy a 10mbit a laptopomon

Bazinga!

mflex
kicsit off:
asus gv 50-en laptopom van winfos alatt, szal ki lehet használni wireless alatt a teljes sávszélet, vagy wlan max 6m tud?

mostanában nem figyeltem, hogy van-e erre lehetõség, de ne azt írjátok, hogy dugjam be a utp kábelt...

kösz

What about the forests?

Blekk Síp
Akkor tartanám a pofámat én az tuti. 😄
De sajna márciusban csak úgy se szó se beszéd átraktak az akkor még extreme néven futó csomagba, viszont ezt csak papíron, mert a professional sebességen maradtam. A magasabb számlát bezzeg fizethettem...

A tegnapi naptól pedig kapom a Gold-ot, mind (a már megemelt) sebességben, mind pedig számlán.

Hûségem viszont ápr. végéig van, így csak akkor tudok visszaváltani Silver-re.
Magyarul: Átraktak márc-ban a legmagasabb csomagba, egy hónapig a többletsebességet nem kaptam meg, viszont a magasabb számlát igen, és most még egy hónapot kellett várnom (ápr vége), hogy a hûség lejártával visszamehessek Silver szintre.
Jól behúztak 2 hónappal nemmondom.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Anno extreme volt, legalább is arra lett megkötve a szerzõdés, az megint más dolog, hogy az idestova másfél év alatt képtelenek voltak elérni a 10 megabitet, most az adatlapon ugyanezt goldnak hazudják, de a letöltés csak 8.26 körül van, mint a mellékelt ábra is mutatja. ábra

A feltöltés érdekes módon fixen 1 megabit volt. Tehát azzal nem volt gond.
De ha tényleg gold, akkor 12.5 és 1.5-es sebesség minimumot tartania kéne. Upload ok, download meg rohadtul nem. Hogy van ez?
gduck
10/1 és 20/1 már elég régóta (ha jól emlékszem)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ha nem hallottál volna róla, van olyan hûségszerzõdés, amelyikben aláírod, hogy a lejártakor automatikusan a hûség meghosszabbodik újabb 1-2 évvel... Ez a genyaság benne, de tudtommal ezt már nem csinálhatja.

precision
az extreme az nem a silvernek megfelelõ csomag? az 10/1 mbit, és elvileg olcsóbb is mint a gold/prof.
upc néha csinál fura dolgokat, nekem is küldtek olyan papírt h a kérésemnek megfelelõen hosszabbítják a hûségemet 1 évvel, holott én nem kértem õket erre... szal vannak furcsa dolgok

de ha neked megvan a gold sebessége (25/3 mbit) és silver árat fizetsz akkor ne reklamálj szerintem 😄

Bazinga!

Blekk Síp
A régi chello extreme és professional sebessége mennyi is volt?
A márciusi számlán chello extreme szerepel (elõtte MINDIG professional volt és egy szóval nem lett mondva, hogy váltani akarok, pláne nem felfele)
Szóval sebességben március hónapban semmilyen változást nem tapasztaltam, maradt a professional szint DE EXTREME-ért fizettem!
És jelenleg most Gold-om van.
Gyönyörûûû.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mondjuk 3 megabites feltöltésrõl indult. Egyelõre itt tartok.
Ez melyik csomag? 😄

Golyo69
kb 😄

GGMU

gduck
Igen ma volt a bronz emelés, már a webre is felkerült 😄

sávszélesség emelés

ChaosTeam
És lehet majd 100mbit sebességgel weboldalakat nézegetni 😄DD
jah, miután a torrent oldalak meghaltak sorra az EU jogszabályok miatt...

bertino
pedig lesz, csak nem biztos, hogy ez évben.
ennyi.

elõbb-utóbb eljön ennek is az ideje.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mflex
augusztus végére kiderül, akkora igérik, de mint írtam én sem hiszem.

What about the forests?

werkfilm
nem hiszem hogy svédországgá változnánk és 100/100akat dobálnának otthonokba 😞

mflex
hát lehet 😄, de ez olyan kurvára titkos?
egyébként már olyat is hallottam upc-s szájából. hogy 100/100!
az elsõ még ok, mert azt több helyrõl is hallottam, de hogy az up is ennyi lenne, hát azt kötve hiszem, de ne legyen igazam...

What about the forests?

Tudja az illetõ hogy nagy a pofád, és eljárna 😄

CzGobe

nah, wow, egész jó a net @VII. ker

eom$

mflex
Egyébként kérdeztem ma a UPC-nél arról a brutális emelésrõl, de csak hümmögés volt.. a fõnök azt mondta majd meglátjuk, most vagy nem nyilatkozhat, vagy szar se lesz belõle. Pedig elég jól ismerem a csókát.

What about the forests?

Akkó most a bronzosok jönnek, Silver marad utoljára fogadjunk...

ToCsEk
nállunk is emeltek 😊
14.ker

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Na nálunk megemelték a bronze csomagot. (Balatonfüred)

Asus P5Q PRO, Intel Core2 E8400, 2GB Kingmax@800Mhz, GeForce 8600GT

mflex
tessék ff: errõl ennyit...

What about the forests?

Lehet, hogy a nálam a silver-t "túl" emelték (nemrég indult újra a modemem):

Forrest Gump
😄
werkfilm
be kéne tiltani ezt a sebességmérõs péniszversenyt

A normális böngészõ kérlek szépen a Safari, a Firefox nálam is szarul mér.
Normális böngészõt kéne használnod (Firefox) <#hehe>

mflex
MAC-en a safarival már ok, nem tudom winfoson mi a baja, se operaval se IE -vel nem müxik rendesen.

What about the forests?

más böngészõ? Böngészõ kiterjesztések nélkül? Nekem csinált egy-két érdekes dolgot pár kiterjesztés firefox-hoz. Nekem tökéletesen mér a speedtest.

mflex
Érekes egyébként, hogy nálam mindegyik sebességmérõ totál faszságokat mér (4-500Mbit) lol, erre egy sima legnet, meg pontosan mér, illetve azt mutatja, ahogy a saját ftp-rõl is ugyanennivel le illetve feltöltök.

What about the forests?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Vagy ha felmegy a upc.hu/upc_internet/ oldalra 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Ezt telefonhívás nélkül is megtudtad volna, ha elolvasod az ÁSZF-et...

exTrem
Na felhívtam oket azt mondta a csaj, hogy május 31ig van az átállás mindenhol. Ha utána még mindig nem jó akkor hívjam oket újra.

Zsoltika 007
Vagy még azt se...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

gduck
Csak a start és gold csomagot emelték eddig!

nyugodjál meg, ha régi ügyfél vagy szarnak a fejedre, ha csak be nem telefonálsz, de ameddig a minimum sávszélt biztosítsák addig elvileg nem reklamálhatsz, én ezért váltottam szolgáltatót..., többet fizettem(9600Ft) mint a Chello goldosok hûség nélkül és 10/1 netet biztisítottak, én kértem elnézést 😊
exTrem
Srácok nekem 10/2 mbites netem van de még nem állt át a 15mbitre. Tudna valaki segíteni ?