22959
-
#18499 Én pl nem szoktam kérkedni vagy dicsekedni,hogy fúú nekem milyen jó mert ilyen meg olyan netem van, ezt meghagyom a fiatalabb korosztálynak,akinek még ettől dagad a melle,ha valakinek jól eldicsekedhet. És igen legális dolgokról beszéltünk, ebben az esetben másról nagyon nem is érdemes vitatkozni,ugye mert a tipikus korlátozások amúgy is érvényben vannak. -
#18498 El tudja látni, nem is ezen van a lényeg,hanem a sávszélen. Vagyis minél több sávszél áll a rendelkezésedre ha minden klappol akkor annál elöbb végezhetsz az adott feladattal.
Az én esetemben pl egyszerre több nagyfelbontású tartalom (lényegtelen,hogy mi az) gyors lehívására egy központi szerverről ami gigabiten ül. Ez akár 20-30 szál is lehet egy időben. A szerever megbírja erre van optimalizálva. Én ennyit szeretnék hozzáfűzni,másnak biztos másra kell a gyors net.
-
#18497 Semmilyen. A 60 mega tökéletesen elég bármire. De még a 30 is. Amire nem elég, az nem is létezik, mivel eddig is meg kellett elégednie bárkinek a jóval kisebb sávszélekkel. Igaz, így gyorsabb az adott művelet, de szerintem 25 mega felett ez a sebességnövekedés már csak poén, műmájerkodás, hogy fú én ilyennel dolgozom, és egyáltalán nem komoly üzleti/szakmai előny/haszon. Szerintem a 30 mega bármire elég és az is biztosítani tud egy ésszerű időkorlátot akármivel kapcsolatban.
Figyelem: Legális dolgokról van szó! -
#18496 na és milyen munkához kell 120as net ? :D
-
ACE #18495 Azért egyet mondjatok már meg, milyen meló az, amihez 120 Mbit-es net kell, de a 60 Mbit-es, vagy 30 Mbit-essel nem tudja ellátni ezt a feladatot? -
#18494 Szerintem is baromság!
#18484 : Azért ha van időd és kedved csak úgy kiváncsiságból ugorj be egy számtech boltba és kérdezd meg mennyibe kerül. Elárulom nem lesz drága,ellenben pl annak idején az 1400Ft-os 10/100-as hálókarit is 4500-ért hozta az upc-s emberke annak aki nem ment be és vette meg maga.
-
#18493 Baromság, ma beszéltem egy telcsis csibével aztán egy hapsival és szó nem volt ilyen abszurd hülyeségről, hogy én vásárolgassak kábeleket. Az milyen lenne már...:D -
#18492 "Volt, próbáltam, felesleges és kihasználhatatlan." Erre írtam,hogy neked!
Rendben van, nem volt szándékom megsérteni téged,és ha jobban figyeltél volna nem mondtam egy szóval sem hogy te warezolsz, én arra írtam,hogy nem mindenki varezolásra használja a netet. Nem tudom mi a munkád igazából nem is érdekel,én elmondtam a saját véleményemet, ha magadra vetted a warezos részt akkor sajnálom,lépj tovább,mert ha nem inged ne vedd magadra. Ja és persze nincs tapasztalatom,ezt is gyorsan levágtad a hozzászólásomból,mert csak neked lehet ilyen ugye ? Mindegy befejeztem,a vitát,mert ennek tényleg semmi értelme. További szép estét. -
#18491 Megjegyzéseid megtarthatod másnak, pontosan én vagyok az, aki kb. 1%-ot ha torrentezik. Én is szinte kizárólag melóra használom, de mint mondtam a 120mbit-et nem fogod tudni kihasználni, mivel próbáltam. De nem fogok vitázni, szeretem amikor olyan ember okoskodik, akinek valamiről nincs tapasztalata azzal szemben, akinek meg már van :)
Csak akkor kihasználható, hogyha 2-3-4 szerverről folyamatosan párhuzamosan töltesz le, de abban az esetben pedig a 300giga adatforgalmad elhasználod elég gyorsan. -
#18490 Ja és nem egy szálon várja az ember a cuccot, párhuzamosan simán kihasználható,... -
#18489 Neked, nem midenki használja warezolásra a netet,nekem a munkámhoz kell, tudod az idő/pénz... -
#18488 de, abszolút.
Volt, próbáltam, felesleges és kihasználhatatlan. -
#18487 Nem feltétlenül :D -
#18486 tök felesleges a 120-as. -
#18485 Üdv urak!
Én most rendeltem meg 120/10-es köv héten jönnek bekötni 9-én.
Csajszi a telóba aszongya tudom-e hogy ennek vannak technikai előfeltételei,mondom tudom,és minden komponens minimum 5x jobb,erre ő az jó.
(Cat5 kábel, gigabit ethernet kártya, 2ghz-es cpu)
-
Before #18484 Sziasztok.
Én is váltottam, eddig silver volt, 7300 ft ért, meg a teló volt 1500 ft ért. Most valami 2 az 1 ben akcióval a fiber power 60 8000, és a telefonnak csak a fele ami 625 ft.
Volt: 8800 ft
Lett: 8635 ft
Még spóroltam is pár forintot, de lényegesen jobb lesz a net, holnap délelőtt hozzák a cumóst.
Azt mondta a kiscsillag a telefonban, hogy a cat5e vagy cat6 kábelt vegyem meg én, mert azt ők nem adják, valóban így van ezt? -
#18483 Én is "megszabadultam" a GOLD-tól. De mivel eddig GOLD+Telefon SILVER 12.500 volt, így inkább FiberPower 60+Telefon SILVER packot választottam 9.375 petákért -
#18482 Én "megrendeltem" a 60-as FP-t. Kicsit röhej, mert az egész házban nálunk van net bekötve, lévén, totál nyugdíjasok laknak itt, akik max a legolcsóbb tévécsomagot használják meg esetleg a UPC telefont, de ettől függetlenül társasházi kedvezményként sorolt be a rendszer az előfizetői adataim megadása után. Szóval jövő hét szerdán jönnek izzítani a rendszert, ráadásul éppen annyit fogok fizetni érte, mint most a 25-ös netemért... :D Csak aztán nehogy az legyen, hogy túlvállalták magukat és nem tudják folyamatosan biztosítani a fene nagy páverjüket... -
#18481 És egy ilyen routerem van: http://www.argep.hu/product_396155.html
Ez nem fog bekavarni a netnek?
Szóval nem fogja leszabájozni vagy valami? -
#18480 nov. 15-ig -
#18479 nekem most bronze om van.
De valami kavarással mert UPC tv és telefon is van és így egyben olcsóbb.
Remélem minket sem hagynak ki a játékból :D
Ja és ez a Szeptember 7 ez azt jelenti hogy szeptember 7 mindenkinek felgyórsúl a nete? vagy akkor kezdik el és majd decemberben befejezik? -
#18478 hm... aszem tudom miről beszélsz. ha jól emléxem a lépcsőházban az üzenőfalon van 1 UPCs lapocska vmi viszonteladóval ;) -
#18477 van egy rakat viszonteladói iroda, ott vannak ilyenek, hozzánk több is dobálja ugyanazt a szórólapot rendszeresen :) -
sildante #18476 nemvágom ezt a csomagváltást. most silverem van. valaki megtudja mondani hogy mi lesz belőle?
Köszi! -
#18475 mi a módja, h 1 üzletkötőt rászabadítsak a házamra, h társasházi kedvezmény lehessen? És mikor lesz sikeres ~24 lakásos házban? -
#18474 neked milyen csomagod volt? -
#18473 Természetesen: "A hirdetésben szereplő díjak 25% ÁFA-t tartalmaznak." -
#18472 fiber power 30 nálam:) -
#18471 UPC Profil:
KábelTV silver + chello medium helyett:
KábelTV silver + fiber power 15 nice
de sebességre még várni kell, szokás szerint...
-
#18470 Üdv!
Lenne egy kérdésem, az hogy most állítottam be a routert (Repotec) és amiota ráköttötem mind a 2 gépet a net teljesen lelassult(Chello Silver).Nem tudom mi lehet a gond..
Az egyik gépen Vista másikon XP SP3.
Válaszokat előrre is köszönöm!
-
ManoNegra #18469 Ezek az árak áfával együtt értendők vajon? -
#18468 LOL!? Ez tényleg így van???? Ami a webshopban elérhető azt csak meg kell rendelni és kész? Na meg természetesen, ahol kedvezményes árat szeretnénk, ott felfele kell módosítani.
Goldos hűségből akkor át lehet menni FiberPower 30-ra? Az fellépésnek számít? -
#18467 igen azt
meg sokan mások is jogosultak csak ott nem írják automatikusan ki ahol nincs nagyobb konkurencia -
Gery Greyhound #18466 Köszi!
Elsőre azt gondoltam hogy bukta a dolog, ha a ház lakóinak felének előfizetőnek kell lennie, aztán láttam ezt:
Nézze meg árainkat, majd lépjen be a webshopba és ellenőrizze, hogy Önnél elérhető-e társasházi ajánlatunk!
Tehát ha belépek a webshopba, és ott van az árlistán hogy Fiber Power 120 - társasházi ajánlat, az már egyértelműen azt jelenti hogy jogosult vagyok a kedvezményre? Nem gondoltam volna hogy a szinte csak nyugdíjasokból álló lakóközösség több, mint fele UPC előfizető :)) -
#18465 Innen mindent megtudsz. -
Gery Greyhound #18464 Valaki meg tudja mondani, hogy mi ez a társasházas dolog? Aki társasházba húzatja be a Fibert az automatikusan 7500-ért kapja az amúgy 9000-es csomagot? -
#18463 Pontosan ez a kérdés merült fel bennem is. Korábban mindig azt szajkózták, hogy ha a letöltési sebesség növekszik akkor az felfele váltásnak minősül.
Valaki tud erről valamit? -
#18462 Nah eredetileg ilyet akartam:
ANALÓG BRONZE + FIBER POWER 30 + TELEFON SILVER 9750Ft
De végül ez lett:
DIGITAL BRONZE + FIBER POWER 60 + TELEFON SILVER 12500Ft
A mostani csomagért
(analóg bronze+chello gold+telefon silver) kb. 16000Ft-ot fizettem eddig, szval most kb. 4e-el olcsóbban kapok majd jobbat.
/2011.jan.31-ig tartó hűséggel/
Amúgy az eredetileg eltervezett csomag helyett azért kellett jobbat választanom, mert a legelső említett csomag ÚJ előfizetőknek van, a 12500Ft-os pedig JELENLEGI előfizetőknek.
Úgyhogy megszakadhatnak.
Pedig már hűségem sincs semmire, és hiába lett volna az a taktikám, hogy akkor lemondok mindent, majd "új előfizetőként" megrendelem a 9750Ft-os csomagot, ez sem lehetséges, mert a kisbetűs részben az áll, hogy amennyiben aug.31. után megszűnik vmelyik szolgáltatás, úgy már az akciós csomagok nem érvényesek...
Úgyhogy NAGYON megszakadhatnak. -
#18461 Új csomag összeállításnál kábel tv-nél csak bronze, digital bronze és digital bronze dvr közül lehet választani?
Silvert sehogy sem lehet? -
#18460 Na lehet cserélni a bannert :)