UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

19 Kbit? Az milyen technológiát használt? füstjelek? 😄

steam, origin: ACE_hun

pyrohun
nekem 33,6-os modemem volt és 3,6K-val töltöttem le. Egy éjszaka alatt (este 6-tól másnap reggel 7-ig) lejött kb. 80-100MB, mekkora szó volt az akkor! 😊

Most 100MB lejön pár másodperc alatt. Nincs már értéke semminek, mert az ember mindent megkaphat perceken belül. Régen emlékszem egy adott mp3-ra napokat vagy heteket kellett vadászni! Hogy meg is becsültük akkoriban a zenéket!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

gduck
Én még annó ültem 19Kbit/s (bérelt!!!) vonal végén is <#nevetes1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fú emlékszem annó, 56K-s modemmel már a 6K-s letöltés is hipersebességnek számított! 😄

pyrohun
lol hát igen, a régi szép idõk 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Skynet85
Nem tom menyire tudjátok ezt, de leírom ha mindenki tudta csak én nem akkor sry...

Ma bekakált a net, modem reg 2X meg volt, továbra is kaka mikor felhivom a csajt lassan kezd észhez térni, DHCP-t nem igénylõ alkalmazások már mennek böngészés ugye még nem.

Elmdodom a problémám egybõl indít, hogy ez technikus kolléga lesz, modom nem is igazán vártam mást, de hagy rabolja már az idõmet modom hát hajrá 😄 a vége az lett, hogy havi 70FT+ -ér váltottam silverrõl goldra mivel ugye a net ~+500FT de -10%-ot adnak a kábeltévébõl így a suma +70FT, +10/+1-ér megéri szerintem 😄 fõleg, hogy hûség is pápá jah mi 5200-t fizetünk kábel tv-ért...

tommygear
<#idiota><#idiota>
tommygear
nekem aztán mindegy hogy nevezzük, lényeg h emeltek
pyrohun
tudom én, csak viccoltam 😊

Ha Neked is olyan kifutó terméked lenne, amit most szüntetnek meg, akkor Neked is emeltek volna. Ennek semmi köze a hûséghez. 😊))) De azért jól hangzik az "ajándék emelés a hûségért cserébe". Sokkal jobb, mint a "ezt a terméket megszüntetjük, ezért átrakunk másikba".

pyrohun
😞

Te majd 25 évesre kapsz 😊

tommygear
de <#nevetes1>
társasházi kedvezményem vagy mim is van
gduck
Véletlenül nem társasházban laksz? Mert most azokat kényeztetik 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tommygear
geciek
pyrohun
az én 10+ éves hûségemért meg szarnak rám 😊

Az milyen, hogy a upc a városban plakáton hirdeti a társasházi kedvezményt? 😄 "Jóárúsított társasházi zóna" xD Rajta ott figyel a net15 a 2700Ft-os árával 😄 Pedig digi sincs, csak egy helyi kábeles. Bár az õk akcióját figyelve, az jön le nekem, hogy sokan mentek át a upc-hez 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

tommygear
kaptam egy levelet hogy hûségemért (3év) díjmentesen megemilik 25/3-ra a netem <#idiota><#idiota>
akkor már értem miért emeltek 😄
solo
Hi all.
Ma megvolt a 2-4 mega táállás..Nagoyn szépen jön folyamatos 500-550 el..
Bár, lehet, hogy közrejátszik, hogy 200 méterre van a UPC jelerõsÍtõje.<#ravasz1><#idiota><#finom>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Már megvettem. A linksys az drága, nem azt vettem. TP-linkkel is megy a 25 megabites net.
Sehány fal. Egy karnyújtásnyira. Semmilyen laptop nincs a láthatáron. Az új routeren sincs antenna, mert semmi szükségem rá.
Hány fal választ el a routertõl, és milyen messze van légvonalban? Lehet nem is a routered szar, hanem a laptop-ban lévõ gagyi...

linksys a havernak megy a gold vele 25 el

Goldhoz tud valaki routert ajánlani?
Olyat amivel 25 megabitet is el lehet érni, nemcsak 8-at mint a jelenlegivel.
KB 2 évig volt UPC netem(+tv) és stabilan nyújtota a leírtakat(persze p2p-t kivéve) ,csak drága sajnos. Ezért a digi-re váltottam ,de hiába gyors ,ha nem tudja stabilan nyújtani a sebességet(míg nem volt csak hallomásból tudtam milyen ,most már tapasztaltam :S) - gondolok itt a pl játék-szerverre(nem folyamatosan fut ,csak idõnként) és olyan lag-party-t produkál + ráadásúl meg-meg szakad ,hogy a betárcsázós netet is übereli e téren 😄 .Dehát pénz beszél ,én meg hallgatok.Elnézést kikivánkozott belölem!

werkfilm
nem, upc.hu-n lévõ ár lesz.

milk4
Még egy kérdés:jelenleg kedvezményekkel 7300-at fizetünk,ez az ár megmarad váltáskor?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Ok,kösz a válaszokat!

passatgt
Nem, én felhívtam õket annó, kb 20 perc múlva nem volt net pár percig, aztán utána már az új csomag volt

milk4
És nemkell majd bemennünk szerzõdés módosítására vagy valami?Mert,ha mindenigaz,akkor a szerzõdésben Chello Classic van.

passatgt
1221

milk4
Üdv!Mint hívjak fel,hogyha még a START/BRONZE/stb. csomag elötti csomagunk van és átszeretnénk váltani SILVER-re?Illetve régi csomag árakat tudna valaki mondani?

Fõleg hogy nem is a méret a lényeg 😄

pyrohun
Hagyd a francba, most ettõl nem lesz senkinek nagyobb a pöcse, mert x megabittel gyorsabban tölt le / fel 😊

Na végre valahára.
Bezavart a router. Most már minden ok.
Látom pár ember erre veri magát. Ez chello topic, nem digi. Kinem sz**ja le, hogy neked a diginél milyen neted van?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Nemtom honnan hiszed, nekem Chello van, max. szeretnék DIGI-t, de egyelõre itt nincs, de amig nincs addig idegesít ha más idejön jankózni. De ha lesz akkoris idegesíteni fog.

Sunyi RóKA
Ugy látom nekedis digivan😄

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Csak eltévesztetted, mert ez nem a DIGI topic, úgyhogy húzzá oda.

Sunyi RóKA

Sunyi RóKA
Akkor nekem elég szar netem van ahoz képest hogy csak ennyi(http://www.speedtest.net/result/460995855.png)

Asszem végre emeltek.
(Csak azt nem értem a pesti szerver miért csak 21-et mér max...)
Teljesen mindegy hol nézem, most is 8/3-mas a net. Kár is méricskélni meg okoskodni, hogy de máshol biztos többet mér. NEM! Így van ez már egy éve és nem tudom mi az oka.
Ma ki fogom deríteni.
Balumann
Extra nálam is teljesen beszart, nekem a htaccess fájlokat rontja el és 403 -as hibát ad mindig. Töröltem is, az eredetit is visszaraktam, jó 1 napig aztán megint rossz. Írtam az extra supportnak, helyrerakták, következõ nap megint ugyan az (hozzá sem nyúltam addig semmihez).
Használhatatlan 😞

precision
nemtom mi van extrával, addig átraktam a FAQ -ot az ultrawebes accomra

Bazinga!

precision
nálad bejön? most néztem csak, hogy 404et dob rá
belépek az extra ftpjére és ott van a html, amióta felraktam hozzá se nyúltam... és ment is eddig

mi lehet? 😊

Bazinga!

tommygear
FAQ egy frissítésen áteshetne...
sziasztok!
a mai nap folyamán ez az "egész nap 3 percenként szakad a net" jelenség csak nekem ilyen csodás, Egerben?
werkfilm
ne speedtesten nézegesd hanem pl upc ftp-re tölts fel meg le

Amúgy a feltöltés most 3 megabitig megy. Szóval nem értem. 😄
És hûség nélkül is lehet felfelé módosítani? Mert ha igen, akkor szerintem váltani kéne goldra, ha az ár nem változik. Bár kétlem hogy akkor az ár 6 ezer maradna.<#confused>