UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am nekm már jó minden Végre!
bye
www.icewebhu
Szóval utólag könnyû okosnak lenni, de mégis jobb lett volna ha szólnak hogy a hiba nem az ön készülékében van... <#rolleyes>#rolleyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
1. Soha nem lesz 100%-os rendelkezésre állása egy szolgáltatásnak!
2. Ha valami gond van, nem kell egybõl "darabokra szedni" az addig jól mûködõ gépet/oprendszert! Tájékozódjatok több fórumon is 😉
3. Türelem!
Szép napot mindenkinek <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
NEm irok ide ha jo a netem mert fizetek érte , érted ? Ha finom a kakaoscsiga sem szopkodom a péket 😊 ez a munkája én kifizetem és legyen jo..
Az hogy semmit nem ér ide irni baromság, ha sokan irnak forumokra pl. ide , az nekik nem tul jo reklám és kénytelenek csipkedni magukat ha már milliokat költenek a "nem szeretjük az indgadozo teljesitményt" dumára mobilnet ellen.
Az hogy ki mivel szorakozik meg saját személyes ügye én sem vagyok WoW-os de aki azt szereti miért ne tolhatná?? :S senkinek nem árt vele kifizeti érte a nem kevés pénzt tehát szive joga..
A fõ gond pedig a hiba elhallgatása ami mitt én pl. orákat szivtam mert csomo mindnet ujratelepitettem mert ugye nem náluk volt a hiba.. 😊
Kártéritésemet meg várom... várhatom.. hahahah
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Látom sportból tolod a hsz-t, ez nem baj, az viszont annál inkább, hogy megpróbálod a véleményed másokra ráeröltetni, és osztod itt az észt diktátori stílusban, ami megint csak nem érdekel mert tudod a vélemény olyan mint a ...
Upc meg igenis hibázott és nem azért mert elszált vmi, ez bármikor elõfordulhat, hanem ott, hogy semmibe vette az elõfizetõit jó pár napon át, mire elismerte hogy baj van, ergo hülyének nézett mindenkit. Tudod a kutya se harap annaka kezébe akitõl enni kap, fõleg hogy egyre jobb ,,gazdák" jelnnek meg a piacon nah de õ tudja...
----------------------------------------
azt hogy a júpíszi szar , mindenki tudja ,de sajnos ez van ezt kell szeretni.
Trolling is a art.
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
am nálam is volt probléma csak nem verem itt a nyálam mert sokra nem megyek vele
"fasznak háborogtok már itt napok óta, unalmas nagyon
örüljetek hogy már jó a pingetek oszt tudtok kockulni"
engem az bosszant h még a régi 10 megabit sincs meg nem hogy már a 15...h töltögesek igy,nekm holnapra 13 filmet kéne kiirnom és 2 van meg mert percenként megszakad a letöltés 1 mpre és aztán mig vissza áll torrent eredeti sebeségre ..kinkeserves...föleg h max 400al szedek!!
azt nem értem miért kel itt arcoskodni egykét embernek h jaj kocka,midenki szabad joga mivel cseszi el az életetét,max payne nevezetünek az h Sg-t néze napi 300x -.-
www.icewebhu
steam, origin: ACE_hun
AZ ÉLETBÕL KÉNE BANNOLNI AZT A CSICSKÁT AKI MIATT EZ TÖRTÉNT <#boxer>#boxer>
VÁLASZOKAT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
www.icewebhu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
örüljetek hogy már jó a pingetek oszt tudtok kockulni
Jó vicc, barátom szerdán én csütörtökön telefonáltam ez ügyben.
Ezek csak hazudni tudnak.
UPDATE 4 - Vége a krízisnek, a UPC hivatalosan ezt mondja:
“A problémát pénteken jelezték nekünk elõször az ügyfeleink, azaz pontosabban csak és kizárólag a World Of Warcraft nevû játékot használó ügyfelek egy kis része. A bizonyos külföldi (tengerentúli) irányokban, fõként p2p forgalomban lassulást okozó probléma nem a UPC hazai vagy európai hálózatában lépett fel, hanem azon kívül, az Egyesült Államokban, egy olyan hálózatszakaszon, ahol az adatforgalom már kilép a UPC nemzetközi, AORTA elnevezésû hálózatáról, egy másik nemzetközi szolgáltató hálózatára. A hibát a UPC amszterdami központjának munkatársai beazonosították és a társszolgáltatóval közösen sikerült elhárítaniuk, így a továbbiakban már semmilyen összeköttetésben nem észlelhetnek akadozást vagy lassulást a UPC ügyfelei.”
Ja, hát néhol gyenge lábakon áll a sztori, mindenesetre örüljünk, hogy megoldódott a helyzet.
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
Most jobb de kis akadások most is vannak ilyen kis pillanatnyi de játszhato most azért Kickelésig nem jut a dolog egy 10 perces gamebe 1-2 sec jön össze.. De azért nem tükör sima most sem..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
lengyel servereken se lehetett játszani, és az még irányban sincs az usa felé
bloody fucking murder
...UPC amszterdami központjában dolgozó szakemberek rájöttek, hogy egy washingtoni hardverrel van gond, s ezt jelezték az ottaniaknak, akik azóta megtették a szükséges lépéseket."
Szval ha washingtonban megdöglik vmi, az ennyire kihat a upc rendszerére?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
De nálam javult a helyzet. Tegnap sokszor volt 1000 fölött a ping. Ma még nem volt 222 felett se. 😊
Hajnalban a WebTáros erõsen hullámzott. 0-10mbit között. Furcsáltam, és megnéztem a ip címét. Egy ip tracker szerint Ausztriában van a webtáros szervere. Ezért hullámzott, mint az õrült. Most "stabil" Így szépen letudom szedni a cuccokat, és lemondani 😄 Már nem köl.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
am meg már kivagyok ha kedvenc játékom(crossfire) laggol mint a szar:S
am hol tudok normális hiteles speedtestet csinálni?😊
www.icewebhu
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
digg.com-ot próbáltam 4szer pingelni, elsõre 30-as, másodikra 180-as, harmadikra idõtúllépés, negyedikre 160
Ja bocsi, gyorsan csináltam reget, hogy kiadjak egy kis gõzt, aztán közbe beintett nekem a 24 órás akármi. 😛
Lényeg a lényeg most jó minden tényleg, úgyhogy vagy kijavították, vagy valami ideiglenes hotfix, nem tudom. Reménykedjünk, hogy így marad minel tovább.
Amúgy elég furcsa, ezt figyelembe véve: http://index.hu/tech/net/2009/05/11/napok_ota_akadozik_az_internet_a_upc-nel/