UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
torrentet fullra leszabályozták vagy mipöcs van?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

milk4
De csak Mediumunk van/volt(,ma rendeltük meg webshopon a Silver-t).

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hát az extreme sebességében benne van a medium is, ezért azt is kiszámlázzák, hiszen azt is igénybe veszed... <#zavart1>

steam, origin: ACE_hun

milk4
Szolgáltatásaim:

kábeltv bronze
chello extreme
chello medium
Alap díjcsomag

Az hogylehet hogy medium és extreme-ünk is van?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Emelik a letöltési sávot 530Mbitre, de a feltöltés még mindig csak 3Mbit 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

daemonervosa
ez a speedtest bixrol van?

Trolling is a art.

Stefling
Ú, ilyen net nekem is kell, asszem digirõl upc-re váltok vissza xDDDD

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

mflex
Dehogynem jó, nézd meg mennyivel gyorsabb lett:

<#zavart1>

What about the forests?

mflex
ez érdekes, mert nálam most, hogy átjöttem winre már megint minden szar lassú, szakad etc...áhh már nem is érdekel.

What about the forests?

Ja attól még hogy merevlemez van hozzá meg IDE, USB csatlakozó, és ez megnöveli az árát még hardveres oldalon nem bizti hogy olyan tuti...

mflex
Akkor melyik jó? nem hiszem, hogy egy 50k router is szar már...

What about the forests?

Ez kb a megszûnt medium 😊
De csinálj upc profilt, és ott mindig láthatod, hogy milyen szolgálatásaid vannak.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Zsoltika 007
Nálam amúgy a mac alatt is ugyanúgy szar volt mikor pc alatt gond volt. <#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Az ASUS már mitõl lenne jó? 😊

mflex
nálam semmi gond mac alatt, új router sem segített, Asus WL-700GE...
pedig azt hiszem ez már elég jó minõség.

What about the forests?

ChaosTeam
Teljesen igazuk van... a hiba csak nálad lehet -> hisz te fizettél elõ a szolgáltatásukra.... ezekszerint ez nagy hiba volt 😊
Nekem a régi Chello classic van.Akkor ez most melyik???És mennyire jó ez a sávszél?
terribad
reméljük a nagy oldalak is bevezetik

bloody fucking murder

Érdekes link

Nem tudjátok, hogy a UPC dekóder ( régi fajta) elment az összes csatorna, honlapon meg nem találok semmi infót, csak új típusú dekóder beállításokat.. help

terribad
ne legyél ideges egy szaros net miatt

bloody fucking murder

fergusonpapa
na most ideges vok,megnéztema tesztet multkor 14 volt most 10x egymás után 8...
nyiregyházi vok,mivan itt még nem volt átállás??vagy szarozik megint??
telefonáljak be vajon?

www.icewebhu

Passz. most néztem meg a speedtest-et. Mivel a procim alapból 100%-on járt, ezért 1percig tartott betölteni az oldalt. Majd megnézem üres járatban a betöltési idejét.

Jamirofan89
azért az iwiw-nél gyorsabb 😄

bertino
SG szervere fos, más oldalt próbálj olyankor megnyitni, mikor az SG lassú.

nem tudom mi van ezsgével, de kissé lassucska mostanság.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jamirofan89
ehh.. 1,8 mb/s.. de akkor miért tölti ilyen lassan az oldalakat? nem értem már <#nemtudom> több mint fél éve vagyok upc elõfizetõ,de ennyi gond még sose volt a nettel,mielõtt még 15MB-esre feltolták volna

Most töltöttem külföldrõl. Stabilan ment 1,2MB/s-el. Azért csak ennyivel, mert nem volt erõs a túloldal xD

Jamirofan89: próbáld ki az fsn ftp-jét. Ha innen megvan a sebesség, akkor jó.
Bár nekem egy ideje innen nem jönnek maxal a fájlok. max 2-2,4MB/s

Jamirofan89
tényleg? 2 perc volt amíg behozta ezt az oldalt

na erre varrjál gombot

passatgt
nem a upc szar, hanem amirõl töltesz...

Jamirofan89

Remek most már 30 kb/s-al tölt ez a fos

Jamirofan89
Filefront 350kb/s Megaupload 150kb/s ennyit a már jól megszokott 1,2mb/s-ról.Elbaszták... Megint telefonálni és gyõzködni õket,hogy NEM az a kibaszott modem a hibás és be van dugva rendesen <#ticking>
A felgyorsított 10MB-es silver ami most már 15 közel 2mb/s sebességgel menne és az újítás óta a fent írt sebességek a stabilak.Persze speedtest max sebességet mutat.HÁT KÖSZÖNÖM U.lowP.ieC.eofshit!

Furi, eddig alig ment a torrent, most meg csúcsidõben full sávval tudok lefele tölteni... nem értem hogy mûködik ez náluk...

Már ahol múkodik a p2p korlát 😄

bertino
"A tervezés figyelembe veszi, hogy még csúcsidõben sem jellemzõ, hogy a kapacitások több mint 10 százaléka lenne kihasználva, így mindenki elégedett lehet."

persze, mert betonkeményen korlátozva van a p2p.

Stefling
Azthiszem ezt még nem olvastátok: http://www.hwsw.hu/hirek/42023/upc-chello-savszelesseg-internet-docsis-ftth-kabelnet-hamarosan-indul-120-megabites-upc-internet.html

Mindenképp olvassátok el, aki még nem olvasta, görgessetek le, mert a lényeg ettõl a pontól lényeges: 120 megabit a magyaroknak is

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

1 órán keresztül jó volt. De már nem.
Be sem merek már telefonálni mert úgy is azt mondják majd hogy a hibát elhárították.

TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67

HunnernesKonge
forrás: blackravens.net written by Hancu
HunnernesKonge
Azt is elmondták, hogy a bug forrása egy amerikai router, ami meghülyült, és folyton újraszámolja az adatforgalom irányításához az utakat (routerek ugye azok a központi szerverek, amik megmondják, hogy az adataid hogyan érnek el a címzettjükhöz). Ez úgy szivatja meg a magyar júzereket, hogy a Chello európai routerei, amik kapcsolatban állnak ezzel a bugos szerverrel, szintén lelassulnak, mert folyton várniuk kell a válaszra.

w0wos példa:
Tehát te megnyomod otthon a wtfpwn-ultramegakombó-100%critical-overninethousand-iwinbutton makrót, és az egyik router, ami ezt továbbítaná a Blizzard szerverparkja felé, várakoztatja az adatokat. Miért várakoztatja? Mert az adatforgalom irányítása úgy megy, hogy körbeérdeklõdik a vele kapcsolatban álló többi routernél, hogy “hé, van itt valami adat, a Blizzard felé menne, tudja valaki hogy merre van az?”, és be is jön neki pár válasz, hogy “ja, erre van, kûggyed”, meg “aha, hallottam már róla, de tõlem elég messze van”, de - és most veszi fel a szopóálarcot az egyszeri magyar UPC-júzer - ki kell várnia, hogy a nyomorult bugos jenki router is kinyögje, hogy “ÉN EZT A WARKRAFT NEVEZETÛT, EZT ÉN NEM ISMEREM, AMIBE ÉN JÓ VAGYOK, AZ A VEREKEDÕS JÁTÉKOK”. Vagy valami hasonló, sosem beszéltem olyan jól routerül. És amikor éppen az útvonalak napi százezredszeri újraszámolásával szórakoztatja magát a gép, akkor ezt a választ a szokásos pár milliszekundum helyett ennek a százszorosa-ezerszerese alatt nyögi ki. Addig meg áll az egész hóbelevanc, és ezt érzékeled te úgy otthon a gép elõtt, hogy beütött a lag.
Lacee
"A cég egy amerikai szerver hibájára hivatkozott, aminek részben ellentmondtak azok a hétvégérõl, illetve kedd reggelrõl származó traceroute-tesztek, amelyek azt mutatták, hogy a magyar UPC-hálózatában nincs semmi gond, azonban már az európai Chello-szerverek 2-5000 milliszekundumos válaszidõkkel reagáltak Ausztriából, illetve Hollandiából, mielõtt amerikai célpontok felé indultak volna.

Végül fény derült a magyar hálózatot megbénító amerikai szerver titkára. „A problémát az okozta, hogy az adatforgalmunk egy részének továbbításához használt egyik uplink szolgáltató USA-beli routere meghibásodott. Ennek következtében folyamatosan újra kellett számolni a használható utakat ennek a routernek, illetve a hozzá csatlakozó, vele információt cserélõ többi routernek is. A sok útvonal-újraszámolás miatt nõtt meg idõnként az adattovábbítás ideje a mi hálózatunk egy részén is" – mondta el kérdésünkre a UPC kommunikációs igazgatója.

Az Index által megkérdezett hálózati szakemberek szerint reális, hogy egy ilyen hiba megtalálása ilyen hosszú idõt vegyen igénybe, az azonban nehezen érthetõ, hogy a hibakeresés idejére miért nem irányították át az adatforgalmat egy másik útvonalra."

index.hu

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

bertino
sejtem milyen érzés :S

Lacee
olyannyira volt, hogy még mindig problémák vannak... nem igaz, hogy 6 nap alatt nem tudnak egy ilyen problémát kiküszöbölni, skype, wow nem, vagy csak sok szakadással mûködik, eddig legalább a böngészés zavartalanul ment, most az is szinte lehetetlen... röhej az egész, UPC monnyonle.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

bertino
ááhh, vótmá.
sry.

Jamirofan89
hû max pénisz úgy látom szeretnek itt <#wave>

bertino

Nálam a XIII.ker-ben 11 óra óta 2-szer fagyott. Le merném fogadni, hogy a rendszer kihasználtsága közel sincs a 100%-oshoz. Azt is simán el tudom képzelni, hogy szándékosan szaggatják meg kapcsolatokat. 5-6 éve vagyok elõfizetõ régebben legalább azt kaptad kurvadrágán, amit a reklámokban hirdettek. Most viszont köszönõviszonyban sincs a kettõ egymással. Fel háborító módon még az éjszakai órakban is korlátozzák a kapcsolatokat. Ügyfélszolgálat, úgymint a kommunikációs igazgató állandóan hazudik, hogy már megoldották a problémát, miközben már több mint 1 hónapja szakadások vannak. Ez ténykérdés.
Mellesleg már fel se veszik a telefont, automata mondja be, hogy jah..kérem baj van, de rajta vagyunk az ügyön

feladó Zsolt Hanula <[email protected]>
címzett Norbert ................................>
dátum 2009. május 12. 12:03
tárgy Re: Napokig akadozott az internet a UPC-nél
küldõ mail.index.hu

részletek elrejtése 12:03 (4 perce)

Válasz
Follow up message

köszönöm, rajta vagyok az ügyön

Hát akkor küldhetnek százezer elõfizetõhöz hibaelhárítót. lol... vicc az UPC komolyan. Ugyanaz a hiba visszatért ami eddig volt, teljesen ugyanaz. Ez a 'nálad van a hiba' sablon szöveg már pár éve lejárt. Szánalmas, hogy ennyire hülyének néznek mindenkit, de hát sajnos a csürhe nép el is hiszi, 1-2 intelligensebb egyént kivéve. Meg a washingtoni sztori amit kitaláltak... nevetséges. Köze nem volt az egészhez, egyébként is fizikailag képtelenség. Mindegy... jó kurva anyádat UPC remélem ott dögletek meg helyben, ilyen aljas mocskos szemét társaságot még nem hordott a hátán a Föld. Ennyi, lehet bannolni leszarom kb. Nekem van igazam.
Azt kell mondjam nekem jo 5 perce toltam és semmi gond nem volt..
Ettõl persze lehet nálad megint õk a hibásak ..
Kitartást !

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Eddig tartott a nagy öröm hogy újra megy a fostalicska UPC net.

Ma reggel újra elkezdett laggolni a net. Pedig semmilyen böngészõt, MSN -t nem nyitottam csak az origo.hu t pingeltem(850 ms).

Lineage 2 vel játszom mondanom sem kell akadozik.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot közölték az a hiba már elhárult ami múlt héten is volt, csak nálam lehet a gond. Holnap majd kiküldenek egy hibaelhárító kollégát.