22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Srácok!

Melyik az a tartalom szolgáltató, aki folyamatosan engedi, hogy tőle 120 Mbit-tel szedje egy kliens az adatokat? Minden józan gondolkodású webserver admin korlátozza a kimenő szálakat.

Keressetek 3-4 vagy akár több olyan FTP servert, ahonnan garantáltan tud jönni a cucc.
  • Gerygrey
    Téonlájn, faszom, Interware vagy mi
  • Gerygrey
    Jó neked, nekem egyszer sikerült speedtesten 50-et kipréselni a FP120-ból, de átlagban 40 körüli értékeket mérek... Érdekes, hogy feltöltésre viszont mindig hozza a tizest.

És ezért van pofája elkérniük társasházi kedvezménnyel hatezret egy hónapra, amikor a téonlájn 8 rugóért ad jó kis 2 megabites netet, és az tényleg 2 megabit! Asszem váltani fogok a köcsög júpíszíről
  • Blekk Síp
    Akkor lenne kánaán, ha végre a szerverparkok is bővülnének, vagy kiszolgálók vagy miaf... mert net elérés már lenne jó, de hogy egy rohadt Liverpool - DVSC stream-et nem képesek sehogy megoldani az hihetetlen.

/Najo én találtam f@sza progit ami kb 15 percenként állt csak meg kb 5sec-re de akkoris na/
  • bertino
    hűha.
    egy előfizetőnél nincs 120 mbit, csak 88.
    Houston, baj van...

akkor váltsd le 60ra és kész.
  • daemonervosa

amugy nagyon fasza a net félre ne értsétek, csak köze nincs a 120hoz amit hirdetnek.
  • bertino
    satnya.
    aha.
    na és ez mire nem elég bazki ?!

plusz garantált sávszélt vedd figyelembe...
  • Skynet85
    Hát nem tudom gondolkoztam fp 60 és 120 között, mivel nincs gigabites routerem, szal fp 60-an lett digitális tv csomaggal occóér, de nem az a+1000 pénz döntött és nem is bántam meg, aki nem warez király annak szeintem a fp 60-an is elég, főleg hogy nem sokszor láttam még idáig 7MB körüli downt...

Ami fp 120 mellett szól a 10 mbit up az már egy halovány server probálkozáshoz is elég persze attól függ mien szeró...
  • daemonervosa
    ez eddig a rekord /fp120/
    elég satnya :=/
  • mejik
    Emelt a UPC:
    15
  • djzolieger
    nekem úgylászik bevállt © scarabeus86 tippe, de a feltölsssel mgé mindig gondjam vannak sajnos. valaki valami tipp? chello silver em van. vagyis ez a 15 ös valami.
  • Falzone
    #18723 valaki pls!
  • csul1337
    Sehol nem találtam arról infot, hogy a társasházi kedvezménnyel rendelkezőknek is duplázzák a sávszélét?
  • csul1337
    Az 1.8-nál nálam nem műxik a titkosítás 1.9 volt ami már tökéletesen titkosított és az 1.9-nek a folytatása a 2.0 még béta de én már régóta használok bétákat és nem volt vele semmi problémám.
  • scarabeus86
    Én utorrent 1.8.3-at használok. A beállításokban engedélyezni kell a protokoll titkosítást a BitTorent résznél, valamint a Haladónál a bt_transp_disposition-t 15-re kell állítani, így nincs sebességkorlátozás.
  • Blekk Síp
    Nálam 1.9Beta van.
  • kabel15
    Nekem most bevörösödött minden.
  • Borg
    1.8.3 hivatalossal is simán jön most 1.7MB/s. (FP15)
  • kabel15
    A 2.0 az már fix?
    vagy még béta? mert nem akarom elcseszni. most 1.8.2 használok.
  • kabel15
    Kertváros.
    De nem tömbházakban hanem kertes családi.
  • csul1337
    tatabánya melyik részén laksz?
  • csul1337
    Akkor szedd le a 2.0-ás utorrentet titkosítja az adatforgalmad és a p2p alkalmazások maxal mennek majd...
  • Netes
    Én nem tom, hogy kinek mi a baja a UPC-vel, nálam semmi gond (Fiber power 60 Debrecen), jó nem olcsó, de ha lefuttatok 1 speedtestet, akkor megvan szinte mindig a 60/6. (célszerű a upc sebességmérőjét használni, a többi nem igazán ad pontos értéket, én azt figyeltem meg)
    A torrentezés gondokat sem értem , le kell tölteni 1 utorrentet oszt jön a sebesség egyből. (Fiber power 60 saját tapasztalatok alapján a legújabb béta verziót kedveli igazán sebesség szempontjából)
  • gduck
  • Borg
    A 150gb/hó korlátot mikor törölték el a tonline-ék?
  • scarabeus86
    Köszi! Nem társasházban lakok, így nem tudom igénybe venni a kedvezményt. Sebaj, jó ez így is.
  • Tigristank
    Ugyanígy vagyok én is, ráadásul inkább le is állítottam az egészet, mert töltés közben a weblapok is nagyon belassultak...
  • bcsaba73
    Pedig most délután felraktak egy játékot,nem akarom megnevezni úgyis tudjátok mi az,gondoltam arányjavításra jó lesz,erre több százan már leszedték én meg a 10%-nál se tartok.
  • bcsaba73
    Ez igaz,több a garantált jóval. De nekem nem mindegy az a havi 5-6 ezer plusz se amivel többe kerül,inkább aláírok. Na meg 300 giga forgalmam az életembe nem lesz egy hónapba,nem pénzért torrentezek hanem arányra!!!
  • Tigristank
    Kb. ugyanez a helyzet itt is. Azért remélem a FP-re váltással fog javulni. :S
  • bcsaba73
    Ez egy dolog,ennyit nekem is mér sőt a feltöltésem még jobb mint 6 Mbit.
    Csakhogy a torrent most is csak csepeg. 20 kb-al töltök le és 60-al meg fel,ez tiszta vicc.
  • pyrohun #18748
    igen csak ott 25 megabitet kapok felfelé (igaz csak 50-et lefelé) és nincs p2p korlát sem és 300giga/hó adatforgalmi korlát sem... csak legyen már elérhető a szolgáltatás, mert a kábel itt lóg de egyelőre még nincs rajta semmi.
  • kabel15
    EZ AZ VÉGRE
  • Tigristank
    Üdv!

Van ilyen társasházi kedvezmény.
  • scarabeus86
    Üdv
    Nekem semmi bajom a UPC-vel, csak itt még nem emeltek (Debrecen), silveres vagyok még mindig. Igaz én elsősorban nem a letöltés miatt várom h emeljenek, elég nekem ez a 15 mega, a feltöltés viszont jól fog jönni torrentezésnél.
    Pár napja voltam bent a szolgáltatónál, hűségszerződést nem írattak velem alá most külön, azt mondta az ügyintéző, hogy automatikusan átfog állni 15 megáról 30-ra, az ára változatlan marad. Látom van olyan hozzászóló, aki 6000 Ft-ért kapja a 120-at, én viszont 6500-ért kapom majd a 30-ast, pedig nekem a TV és a telefon is UPC-s. Nem értem, én miért nem kapom akkor olcsóbban a 30-ast?
  • Blekk Síp
    Nekem fullal jön mindig. :F
  • Tigristank
    Az tényleg elég sok, főleg ilyen p2p korlátozott netért. Nálunk az a szerencse, hogy a tv, a telefon és az internet is UPC-s, így az FP 120 kerül 6000 Ft-ba (persze hűséggel), de ez még így is olcsóbb, mint amennyit jelenleg a Silverért fizetünk.

Más: van olyan, akinek már beszerelték az új modemet, és torrenten napközben megvan a garantált sávszélesség? (Silvernél természetesen nem volt meg a garantált sávszélesség napközben.) Mert akkor annyira nem lenne zavaró a korlátozás, ha 30/4 Mbit-tel menne csúcsidőben...
  • 1Obi1
    Fent hát.
  • bcsaba73
    A T-Kábelnél majdnem 16-ropi a hűség nélküli 80-as net,nem tudom miért vagy így kiakadva? :) És hűséggel is 13850ft ráadásúl tévét és telefont is kell hozzá rendelnem! A legtöbb szolgáltató szarkupac úgy ahogy van.
  • b4rc4
    Magyarul akkor FP 120-nál havi 300giga az adatforgalom korlát? Vagy mennyi?