UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
steam, origin: ACE_hun
kábeltv bronze
chello extreme
chello medium
Alap díjcsomag
Az hogylehet hogy medium és extreme-ünk is van?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
What about the forests?
De csinálj upc profilt, és ott mindig láthatod, hogy milyen szolgálatásaid vannak.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nyiregyházi vok,mivan itt még nem volt átállás??vagy szarozik megint??
telefonáljak be vajon?
www.icewebhu
nem tudom mi van ezsgével, de kissé lassucska mostanság.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jamirofan89: próbáld ki az fsn ftp-jét. Ha innen megvan a sebesség, akkor jó.
Bár nekem egy ideje innen nem jönnek maxal a fájlok. max 2-2,4MB/s
A felgyorsított 10MB-es silver ami most már 15 közel 2mb/s sebességgel menne és az újítás óta a fent írt sebességek a stabilak.Persze speedtest max sebességet mutat.HÁT KÖSZÖNÖM U.lowP.ieC.eofshit!
persze, mert betonkeményen korlátozva van a p2p.
Mindenképp olvassátok el, aki még nem olvasta, görgessetek le, mert a lényeg ettõl a pontól lényeges: 120 megabit a magyaroknak is
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Be sem merek már telefonálni mert úgy is azt mondják majd hogy a hibát elhárították.
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
w0wos példa:
Tehát te megnyomod otthon a wtfpwn-ultramegakombó-100%critical-overninethousand-iwinbutton makrót, és az egyik router, ami ezt továbbítaná a Blizzard szerverparkja felé, várakoztatja az adatokat. Miért várakoztatja? Mert az adatforgalom irányítása úgy megy, hogy körbeérdeklõdik a vele kapcsolatban álló többi routernél, hogy “hé, van itt valami adat, a Blizzard felé menne, tudja valaki hogy merre van az?”, és be is jön neki pár válasz, hogy “ja, erre van, kûggyed”, meg “aha, hallottam már róla, de tõlem elég messze van”, de - és most veszi fel a szopóálarcot az egyszeri magyar UPC-júzer - ki kell várnia, hogy a nyomorult bugos jenki router is kinyögje, hogy “ÉN EZT A WARKRAFT NEVEZETÛT, EZT ÉN NEM ISMEREM, AMIBE ÉN JÓ VAGYOK, AZ A VEREKEDÕS JÁTÉKOK”. Vagy valami hasonló, sosem beszéltem olyan jól routerül. És amikor éppen az útvonalak napi százezredszeri újraszámolásával szórakoztatja magát a gép, akkor ezt a választ a szokásos pár milliszekundum helyett ennek a százszorosa-ezerszerese alatt nyögi ki. Addig meg áll az egész hóbelevanc, és ezt érzékeled te úgy otthon a gép elõtt, hogy beütött a lag.
Végül fény derült a magyar hálózatot megbénító amerikai szerver titkára. „A problémát az okozta, hogy az adatforgalmunk egy részének továbbításához használt egyik uplink szolgáltató USA-beli routere meghibásodott. Ennek következtében folyamatosan újra kellett számolni a használható utakat ennek a routernek, illetve a hozzá csatlakozó, vele információt cserélõ többi routernek is. A sok útvonal-újraszámolás miatt nõtt meg idõnként az adattovábbítás ideje a mi hálózatunk egy részén is" – mondta el kérdésünkre a UPC kommunikációs igazgatója.
Az Index által megkérdezett hálózati szakemberek szerint reális, hogy egy ilyen hiba megtalálása ilyen hosszú idõt vegyen igénybe, az azonban nehezen érthetõ, hogy a hibakeresés idejére miért nem irányították át az adatforgalmat egy másik útvonalra."
index.hu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
címzett Norbert ................................>
dátum 2009. május 12. 12:03
tárgy Re: Napokig akadozott az internet a UPC-nél
küldõ mail.index.hu
részletek elrejtése 12:03 (4 perce)
Válasz
Follow up message
köszönöm, rajta vagyok az ügyön
Ettõl persze lehet nálad megint õk a hibásak ..
Kitartást !
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Ma reggel újra elkezdett laggolni a net. Pedig semmilyen böngészõt, MSN -t nem nyitottam csak az origo.hu t pingeltem(850 ms).
Lineage 2 vel játszom mondanom sem kell akadozik.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot közölték az a hiba már elhárult ami múlt héten is volt, csak nálam lehet a gond. Holnap majd kiküldenek egy hibaelhárító kollégát.