UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
persze majd meglátjuk...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A UPC-rõl
May 10th, 2009 by Hancu
Rettentõ sokan jeleztétek (meg offtopikoltátok tele az utóbbi postokat), hogy valami gáz van a UPC-nél, hétvége lévén nagyon sokat nem tudtunk nyomozni az ügyben, de azért lássunk valami helyzetjelentést a frontról.
* Két-három napja áll a bál, a Chello-elõfizetõk 7-800 ms lagra, félpercenként 4-5 seces lagspike-okra, random netszakadásokra panaszkodnak. A FS látogatóinak közel 20%-a a UPC hálózatából jön, valószínûleg az összes magyar WoW-játékos között is ilyesmi lehet az arámny, vagyis a probléma elég sok embert érint.
* A UPC support állítólag tud a problémáról, és már vadul dolgoznak a kijavításán. Vagy a lokalizálásán. Vagy valamin.
* Traceroute azt mutatja, hogy amíg a jel a UPC-ig elér, semmi gond nincs, a gebasz valahol a UPC meg a Telia (Blizzard európai szolgáltatója) között lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy csak úgy sima netezés közben nincs gond. Úgy tûnik, a probléma minden adatforgalmat érint, ami a UPC hálózatából külföldi ip-k felé megy.
* Egyelõre ennyit tudunk, holnap reggel, amikor a hétvégi álomból felébrednek a Mátrix üzelemtetõi, rákérdezünk a dologra, mindenféle titkos csatornákon keresztül. Ha valakinek van valami plusz infója, jelezze kommentben.
UPDATE - Support mondja: “Elszállt egy nagyobb routerszekrény ami a szerdán esedékes bõvités kézben tartásáért lett volna felelõs, a hétvégén nem vették komolyan, mert belsõ problémaként kezelték de mint kiderült országos probléma van, és már dolgoznak a javitáson. A mai nap folyamán kijavitják a hibát, és mindenkitõl szives elnézésüket kérik.” (thx Shaele)
A sajtóosztályon az illetékes reggel óta elérhetetlen.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mondanom se kell most is szar a net.
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
mi a fene történt upcvel? Valaki tudja? Bedõlt a nagy sávszélemelés? Bemondta a rendszer az unalmast?
szánalom...<#wow3>#wow3>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
na itt tényleg befejeztem a témát a router cseréig 😄
What about the forests?
Trolling is a art.
Végigolvastam az elsõ oldalt, ezért most nem kérdezem meg hogy ,,mért nem tudok neten külföldi szerón játszani"...Holnap telefonálok, remélem ti is..-.-
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
XBOX Live Gamertag:Waczkor
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
What about the forests?
bocs kimaradt egy szó😄
na majd kiderül
üdv
What about the forests?
(de azért szerintem egy másik routert is ki kellene probálni, mert már más nem nagyon maradt, mert ha a modemed a mac-nek jól adja az áldást, akkor csak a router diszkriminálhatja a PC-ket...)
nekem van egy asztali pc-ém amin win7 van, egy laptop amin vista és a páromnak szintén egy laptop amin egy fos xp, de mindegyik OS alatt ezt produkálja, kivéve a macpro-n nem.
éppen ezért vagyok tanácstalan, mert mindegyik gép ugyanarról a routerrõl van elosztva... jelen esetben a laptopok is utp-t kapnak egybõl.
kösz azért a segítséget😊
What about the forests?
indíts el egy ftp servert a mac-en és kezdj el a pc-rõl föl meg letöltögetni egy nagy file-t aztán meg egy csomó kicsit.. és mond meg hogy stabilan adja e a max közelit (a net legyen köztük 100Mbit, mert egyébként a vinyók sebessége belepiszkítana a dologba)... ha nagyon a max alatt van (kevesebb mint 60%), akkor fordítva is próbáld ki.. tehát a pc-n legyen az ftp szerver és a mac legyen a kliens... attól függõen hogy fordítva is lassú e vagy nem ,vagy hogy mindkét írányba lassú vagy hogy mindkét irányba gyors.. sok minden kiderülhet. és akkor lehet tovább gondolkodni az Internet meg a Windows felé😊
"C:\Users\Tomi>ping -t -w 10000000 www.se
www.se <212.247.7.218>212.247.7.218> pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 212.247.7.218: bájt=32 idõ=97 ms TTL=48
Válasz 212.247.7.218: bájt=32 idõ=107 ms TTL=48
Válasz 212.247.7.218: bájt=32 idõ=97 ms TTL=48
Válasz 212.247.7.218: bájt=32 idõ=82 ms TTL=47
_(kurzor, azaz vár)"
19:01-tõl vár!!! Extrém?? 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
használd nyugottan a varázslót, csak a TCP-IP-nél kell a DNS-t megadnod
ami a upc-nél 213.46.246.53 és 213.46.246.54 a többi mehet automatikusan.
Egyébként most valami olyasmit mondj amit még nem tudok.
Nem egy "átlaghülyewindowsfelhasználó" vagyok...
What about the forests?
Hogy a francba tudnék tanácsot adni egy olyan géphez amit még sohasem láttam? Nem értem arra gondoltál hogy így vasárnap este megtanítalak a windows network rejtelmeire? Halvány lila fogalmam sincs miért lassab a windowsod alól a net, de nem kéne hogy az legyen az biztos..
A legjobb lene ha azzal kezdenénk hogy ráengeded a tcp-optimizert.. az az alapokat beállítja, nem kell hozzá sokat konyítani...és ha nem változik semmi, akkor majd meglátjuk mit kéne még megpróbálni.
Kurvára utálom, mikor ilyen faszságokkal jönnek, te ZSENI!
What about the forests?
Segítsetek már kicsit 😄
Újra lett téve az xp és nem tudom beállítani a UPC-t.Valaki elmondaná hogy hogyan kell beállítani?
Légyszi segítsetek már.
erre megveregetik a vállám és - á nem gond megértõek vagyunk -
mondattal engednek ki akkor én is megértõ leszek addig kb. elvárom hogy amiért fizettem kapjam is meg..
Persze gondok lehetnek megértem én is ,de irtam nekik 3 levelet és semmi válasz.. Bár beirtam milyen kártéritést fogok ezért kapni? mondatot,talán arra nem tudnak válaszolni.😊
Mert ugye nem kérdéses jár .
Vagy csak nekünk kötelezõ teljesiteni a feltételeket ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
http://www.upc.nl/internet/snel_internet/speedtest/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ezert nemtudok Lineage2zni sem mert allandoan megszakad a nagy ping miatt :S remelem mihamarabb kijavitjak mert ez igy nem tul jo, foleg hogy le akartuk mondani eddig 5mbites volt rogton jott a nyalizas hogy pls ne adunk 30 mbites netet fel aron csak nem menjunk oO
kezd egyre szanalmasabb lenni ez a upc...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
bloody fucking murder
Meddig tart még kb. a telia b*szakodása, tudja valaki? Csak mert használnám az a "szolgáltatást", amiért fizettem.
Köszi
Olvasom hogy UPC nem csak Magyarhonban szar, valami nagy gáz lehet náluk.