213
Hogy ismertétek meg az Sg-t ?
-
#88 #79
elég szelektív a memóriád :) -
#87 Újsághirdetés. Vagy má mondtam?????????????? -
neménvoltam #86 kereső. -
#85 már emléxem...elakadtam valami gameban és ezt az oldalt javasolták... -
#84 kerestem valami játékleírást és a kereső az SG-t is kidobta, én meg itt ragadtam :) -
#83 én mááánem is tom... -
#82 Ott kemény moderálások voltak ám. Itt meg ugye csak azt moderálják aki nem anyázik:) -
#81 ÁÁÁ beugrott:) gamekapocs fórumon flémelt 2 koma. Az egyik anyázott meg minden erre a másik mondta hogy ezzel a stílussal inkább az supergamez fórumba írjon. Mivel utálom az olyan fórumokat ahol nem lehet anyázni átjöttem ide:) -
#80 elfeledtem -
#79 Újsághirdetés. -
#78 Hm régi topic. /me nek fórum kezdőlap. -
Braveheart #77 Én meg a yahooban beírtam hogy Morrowind,és akkor találtam meg ezt a lapot :) -
#76 nekem is az about:blank ... bár már egy ideje vacakolok a google kezdőoldallá tételén... -
#75 Milyen fura, ez is csak egy a sokmillió honlap közül, mégis mintha haza jönne az ember...
Egy biztos pont a folyton változó netezés közben, ahová azért mindig elnézek. Általában legelőször. És mielött abbahagynám. Mint egy keret... -
#74 nekem már a Fórum a kezdőlap... -
ricky #73 Szerintem vannak egy páran akinek nem ez a kezdőlap!!!!!! -
#72 Nekem az about:blank :))) -
#71 Kinek nem? -
ricky #70 nekem is ez a kezdőlap -
#69 Penge hely lehet. -
#67 Keresőben rákerestem az "Intel vs. AMD" szóra, és az első százötven találat véletlen az SG -en volt.:)) -
Bekomman #65 Baráti ajánlás -
#64 Kezdolap és véletlen felfedezés. -
#63 nekem kezdőlap...
-
#62 neem -
#61 habizti! -
#60 nekem eleg benyomni hogy www. és mar auto complete eli is az sgt :) -
#59 Nekem a fórum a kezdőlap.(régebben a HCGamer volt) -
#58 Nekem nincs a kedvencek között, hanem a kezdőlap. -
#57 Ha jól emlékszem idetévedtem, az oldal meg betévett a kedvencek közé -
#55 En tudok meg egyet :) -
#54 supergames.hu -t kihagytad
-
#53 Én az egyik alapitotol halottam :-)))
Mar egy eve logok neki egy sorozessel ( de egyszer kijutok hozzad ... ) -
Viking #51 Letezett egyszer egy MUD, Elveszett Vilag neven, ahol elorditva magamat "Hol talalom diablo 2-hoz valami normalis karakter editort?" ramuzentek, hogy az SG-n... Visszakerdeztem, hogy "Mi a fene az az SG?", aztan megkaptam a cimet... Leszedve a karakter-editort bemocskoltam egy "Diablo 2 cuccverseny" nevu topicot, a tobbi mar tortenelem...
...ami senkit sem erdekel! -
#50 Pl.én is,és ha beírod ezt http://swhw.hu/,igenis a kedvenc újságom lakik itt! -
#49 Nem, csak nem volt kedvem visszanézni(helyesebben lusta voltam). -
#47 Legnagyobb poén -
#45 szerintetek hany ember hiszi meg a mai napig is azt hogy az sg URL je www.swhw.hu?:)
emlexek regen micsoda vita volt itt belöle :) nagy hwsw-SG flamek mentek. -
#44 Te írtad már, hogy kerültél ide? -
#41 u.az.