World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
van par dolog wowban amit utalok, ezek egyike amikro lekell ulni inni, mert nincs mana, nah most miert is farmol egy pala 1h+pajzsal ha holy? mert tobb spelldamja van egy sok spelldamot ado 1hval + spelldamos pajzzsal es ezaltal nagyobbat sebez a holyshock meg a judgement? nah most ez szep es jo, de ha allandoan elovod holy shockot, akkor eleg hamar oom leszel es itt jon a problemam, hogy ulhetek le inni. Tovabba a tobb armor miatt lehet meg elonyben az 1h+pajzs dolog.
nah most akkor ugye azt tudjuk hogy a spelldamos 1h fegyverek 41 dps-sel rendelkeznek, bazi nagy also es felso sebzes kulonbseggel, vagyis a white dam elhanyagolhato lesz ezzel a komboval, tehat a sebzesed nagy reszet a holy shock, seal of righteousness es a judgementje fogja kitenni, ami manara nezve nem tul jo.
ha kiprobalnad azt hogy beoltozol olyan gearbe ami noveli az AP-d es spelldamot is (van ilyen) es kezedbe fogsz egy valamilyen 2h fegyot, pl hammer of the naaru, vagy akar a sima thundert, erezheto lesz az, hogy sokkal tovabb tudsz ivas nelkul farmolni/questelni, mivel itt a sebzesed nagy reszet a white dam fogja kitenni + a seal of righteousness.
bloodelfkent holypalaval SoR-t fogod hasznalni, ami azert jo, mert ugyvan kitalalva az a seal hogy overall sebzese weapon speedtol fuggetlen, am 1h nal kisebb, de 2hnal nagyobb. ezert van az hogy egy ilyen melee/spelldam hybrid gearben 2h-val improved SoR-ral ut az ember egy 70es instakbol allo gearrel+thunderrel 500 koruli meleehitet + 550 koruli SoR proct, ami akarhogy is nezem utesenkent 1000 korul midnig van (ha nem missel😛) es akkor meg a holy shock es a judgement sehol sem volt, mindezt potya manaert elerheted. tovabba siman melle nyomhatsz rank1 vagy rank2 consecrationt akar egy mob ala is, mert nem igazan erzodik az a mana poolodon, es JoTC-val eleg jol tickel az is.
nah most az hogy pvpben mit hasznal az ember az egy teljesen mas dolog, en pve farmolos/questeleos dolgokrol beszeltem, figyelembe veve a downtimeot, mert annal jobban keves dolgot utalok.
pvpre termeszetesen 1h+pajzsos holyshock,judgement burstok sokkal hatasosabbak.
szoljatok ha valamit beneztem a "hogyan farmoljunk holy palaval" temaban, illetve ajanlatos kiprobalni amit fentebb irtam, mert elhiheted enis probalgattam eleget igy is ugyis, es az en igenyeimnek a 2hval valo farmolas tunt jobbnak, raadasul szerintem a mobok is elobb halnak;P
Nalunk meg epp a kiccsalad, anyam meg nagyanyam, szedi szet a lakast es nagyitoval jarnak korbe mennyire is takaritottam 😄DD
Olyan jo dolog ez a karacsony xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
/off
én karácsonyra
1g ramot ^^
2 pulovert
1 sapkát
2 borotvát
1 bögrét
és a várva várt 8800gs-em végül elmaradt mivel szegény kutyum kezelése már durván 70e FT-ra rug és még sok kezelése lesz de megfog gyogyulni ez a lényeg (azért pciti sajnéálom a 8800gs-t:p)
-
happy xmas!
V9ykn8_TZL0
build
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kellemes ünnepeket mindenkinek 😊
Ghostlands lvl18-20-ig utána érdemes barrensben camp taurajoban lenyomni pár küldit hillsbradet 22-23 de akár 24 elõtt nem érdemes elkezdeni. Ha hillsbraden végeztél mehet thousand needles, arathi highlands és így tovább..
Danton jó cuccod hetvenen lesz addig meg tökmindeggy mivel szintezel 2-3-4 lv után ugyis mindig mindent lecserélsz.A hordás questeket nem ismerem de egy be paladinom nekem is volt ugy 30 körül töröltem mikor hillsbradban a falut kelett kiirtani (kellemes szórakoztató hordás quest).Gohstland ellát questekkel lvl 20 ig és azon a szinten messze alegjobb cuccok esnek ott ill a pénzed is ott gyarapodik leggyorsabban.Utána hillsbrad gondolom én.Majd a horda questek ismerõi felhomályosítanak hogy mi a sorrend horda oldalon.
Részemrõl is boldog súlygarapodásos karácsonyt mindenkinek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ezért összedobtam most ezt a buildet szintezésre/hilelni instába. bár elsõre elég ratyinak tünhet ("két székközé esve" de szerintem elég effektiv igyis a játék , 500spellupos gearrel.. starfire, root, moonfire+insect és mehetek a következõre, a mana is szépen csorog visszafele, és a regrowth crit után -0.5sec a kövi regrowthra, ami jó ha a partit körbe kell healozni.
mit szóltok hozzá?
(remélem a jézuska hoz egy 70es shamant/warriort az accountomra, bár karcsú rá az esély<#wilting>#wilting>)
tegnap kezdtem egy BE paladin karit (most 8. szintû) az lenne a kérdésem hogy fegyvert és normálisabb páncélzatot mikor fogok találni? Páncél még ok az van, de a kétkezes kardom még mindig az original, ez nem baj? A talentekre mit javasoltok? Egyre kevesebb a küldi, akkor mit csináljak, menjek egy másik terülte? pl UNdercitybe? Elõre is köszönöm!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
imádnám a 70-s paládat BG-n!😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
vicces votl amikro jott arra masik pala es elkezdett healelni, mondtma neki nem kell koszi 😄 nezet nagyot hogy nem fogy el a hpm, noha nem is healelem magam es kozben ut egy rakat mob😄
viszont magere most egy picit ráuntam :o elkezdtem huzni egy priestet ^^ csak ,hogy mazoistának tartsatok lv40ig holy-n tervezem a fejlödést :p
szardlehovarakodmidnenttúlélaz
ha meg nem akkor ss😄
btw még a retripalát is meg lehet unni:_D
úgyh most fõállású warrior vagyok, de rohadtul utálok szintezni
nembaj pár szint és outland
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
-
egyébként még 70en is érdemesebb farmolni blood elfeket btnél mint retrivel 1vs1be irtani ^^
egyébként nagyon látszik hogy utálom a pallykat?😊
1.