166745
  • Botond #127486
    117 új üzenet. Termékeny hétvége volt. -.-
  • BEAST #127485
  • Bhalage
    :DDDDDDDD
  • BEAST #127483
    :DDDDDDDD
  • ShaiHulud
    volt neki meg 2005 ben, de azzal is bena volt, szopattak a magek es ezert rollolt egy allys maget, aztan azzal szopattak a hunterek, akkor lett hunter es igy tovabb, aztan kikotott a warlocknal es a warriornal. ami ugye nc.
  • Narxis
    Szívesen máskor is.
  • Disk
    Köszönöm a segítséget mindenkinek.
  • Fehercsoki
    Google tud.
  • Mester01
    tudd még valaki az uj kiegészitöröl képeket mutatni? engem érdekellne. köszi elQre is.
  • k O T T A
    26 expertise fincsi
    amúgy hitcapről vannak infók vagy marad a9%kétkezesnek és 28% dw-nek a bossokon?
  • k O T T A
    látszik nem volt még rugód:)
    shs build mondjuk tényleg eszméletlen pvpre de azért a 3 gomb és az easy mod picit erős
  • vki
    A honlapon mikor kéri azt a bizonyos három számot, akkor van mellette egy kis help, ami megmutatja, hogy pontosan melyik háromra is gondolt. Amúgy egy nagyobb számszorból kell az utolsó három számjegy. De ez általában el van választva (leglábbis MasterCard-nál)
  • Disk
    Hát van egy csomó szám mellette... :S Nem értek hozzá.
  • TVelvet
    én is azzal fizetem, Visa Elektron, az a lényeg, hogy hátul az aláírásod mellet kell lennie 3 számnak ha megvan, akkor tudsz fizetni.
  • Disk
    Hm.. És ha olyan "elektronikus kártyát" igényelnék? Vagy azzal se megoldható?
  • ShaiHulud
    otp junior szerintem keves ahhoz.
  • ShaiHulud
    es shieldwall is 5 perc cd 50% damred.
  • Disk
    Hello!
    Ez előtt sosem játszottam a Wow-al ,de most elkezdett érdekelni.Az lenne kérdésem ,hogy nekem OTP Junior kártyám és azzal lehet-e valahogy fizetni a havidíjat?
    Gamecardról tudok ,de az a megoldás nem igazán tetszik.
  • Davidus
    # Recklessness now increases the critical hit chance of the next 3 special ability attacks by 100%, lasts 12 seconds, cooldown reduced to 5 minutes.
    # Retaliation duration reduced to 12 seconds, charges reduced to 12, cooldown reduced to 5 minutes.
  • ShaiHulud
    go vissza a boltba es reklamalj! mar ha tenyleg vetted:P amugy minden kod egyedi szal lofaszra sem mennel a mi kodunkkal:P
  • kings93
    sziasztok,,tudna e valaki nekem segiteni???a world of warcraft-hoz kéne a belépésnél a regisztrációs kód,,mert nem volt abba a csomagba amibe vettük!
  • Magh
    Nagyon helyes, hogy kiveszik a sok random kacatot. Mondjuk jópár Glyph operál ilyen 5-15% chance-el, ami zavaró lehet, mert elég erősek is vannak közöttük. Pushback: ideje volt kigyomlálni ezt a már két éve is elavult mechanikát, de a res talenteknek meg ilyen szintű védelem mellett tényleg nem sok értelmük marad, de a 70-100% közötti értékeik miatt nehezen nevezhetők RNG-nek.

Más: tailoring (és LW, BS) is kap unique statokat. Cloak enchant, glove és bracer slot. Megtörik a JC+Ench dominancia.
  • Davidus
    ha így halad a criteken kívül nem marad RNG
  • Davidus
    meg a dispel resist cuccokat is
  • Davidus
    valószínű hogy a spell pushback resist talenteket kiveszik vagy átalakítják
    -1 RNG
  • stevedark
    koszonom a valasz helyess volt mostmar mace-l apritok:)
  • BEAST #127460
  • Shongi
    1.nos ezt elnéztem, na bumm megesik
    2.nem kötöttem bele senkibe, csak kimondtam amit akkor gondoltam ennyi, bocsánat ha valakinek ez megsértette a törékeny érzelmi világát, dehát ez egy fúrom, van ilyen
    3.részemről lezártnak tartom ezt a kis beszélgetést, nem látom értelmét hogy emiatt spammeljük a topicot
  • stevedark
    hello mindenki koszonom a válaszokat!amuugy hordas vagyok de nem kéne rogton egymas torkanak ugrani:)
  • Davidus
    Spell casting and spell channeling pushback has been changed to the following:

* When casting a spell:

o The first and second hit will add .5 secs each to the cast time.
    o All hits after the second will have no effect.

* When channeling a spell:

o The first and second hit reduces current duration by 25% of total duration each.
    o All hits after the second will have no effect.
  • Lacee
    az a felsorolás egy lehetséges válasz volt stevedark kérdésére, ugyanúgy, ahogy a TB-s megoldás is. az eredeti postban nem szerepelt, hogy hol kereste eddig. Ha te annyiból, hogy "a weapon mesternél nincs mace", meg tudtad állapítani a frakcióját akkor gz.

ha pedig ok nélkül belekötsz másba, akkor meg... szerintem ne más szemében keresgéld a szálkát :)
  • BEAST #127455
    Szerintem olvasd at megegyszer :D
  • Shongi
    "darnában,sw-ben és if-ben" ez nem elég egyértelmű?
  • Shongi
    totem alatt minden kis bizbaszt értek amit a ranged helyére kell rakni, de nem lehet vele lőnni és nem is wand:DDD
  • Lacee
    írta bárhol is, hogy ally oldalon játszana? naugye, ennyit a leugatásról.
  • Shongi
    Azta kurva ez ám logika hordás városban biztos megtanítják neki:D Amőgy warri tud minden fegyvert használni kivéve a wand meg a totemek.
  • Fehercsoki
    Szia!Thunder Bluff-ban tudod megtanulni.
  • torrente111
    hi.warrim nem volt még.de a warri tud 1 kezes macét használni?mert ha darnában,sw-ben és if-ben sem tudod megtanulni akkor szerintem nem .
  • stevedark
    Hello mindneki!!Kovetkezö kérdésem lenne a jatekban egy egy warriort viszek ket fegyverrel,dualosan ,furysan kaszabolok.De szeretnek egykezes mace-t is hasznalni ezt hogy vagy hol tanulhatom ki ,mert weapon mesternel nincs mace tanulás!?!?Kosszi elöre is a segitseget:)
  • Soultrain
    Értem ,hát köszi ,akkor maradok a papnál:)