World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalunk meg epp a kiccsalad, anyam meg nagyanyam, szedi szet a lakast es nagyitoval jarnak korbe mennyire is takaritottam 😄DD
Olyan jo dolog ez a karacsony xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
/off
én karácsonyra
1g ramot ^^
2 pulovert
1 sapkát
2 borotvát
1 bögrét
és a várva várt 8800gs-em végül elmaradt mivel szegény kutyum kezelése már durván 70e FT-ra rug és még sok kezelése lesz de megfog gyogyulni ez a lényeg (azért pciti sajnéálom a 8800gs-t:p)
-
happy xmas!
V9ykn8_TZL0
build
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kellemes ünnepeket mindenkinek 😊
Ghostlands lvl18-20-ig utána érdemes barrensben camp taurajoban lenyomni pár küldit hillsbradet 22-23 de akár 24 elõtt nem érdemes elkezdeni. Ha hillsbraden végeztél mehet thousand needles, arathi highlands és így tovább..
Danton jó cuccod hetvenen lesz addig meg tökmindeggy mivel szintezel 2-3-4 lv után ugyis mindig mindent lecserélsz.A hordás questeket nem ismerem de egy be paladinom nekem is volt ugy 30 körül töröltem mikor hillsbradban a falut kelett kiirtani (kellemes szórakoztató hordás quest).Gohstland ellát questekkel lvl 20 ig és azon a szinten messze alegjobb cuccok esnek ott ill a pénzed is ott gyarapodik leggyorsabban.Utána hillsbrad gondolom én.Majd a horda questek ismerõi felhomályosítanak hogy mi a sorrend horda oldalon.
Részemrõl is boldog súlygarapodásos karácsonyt mindenkinek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ezért összedobtam most ezt a buildet szintezésre/hilelni instába. bár elsõre elég ratyinak tünhet ("két székközé esve" de szerintem elég effektiv igyis a játék , 500spellupos gearrel.. starfire, root, moonfire+insect és mehetek a következõre, a mana is szépen csorog visszafele, és a regrowth crit után -0.5sec a kövi regrowthra, ami jó ha a partit körbe kell healozni.
mit szóltok hozzá?
(remélem a jézuska hoz egy 70es shamant/warriort az accountomra, bár karcsú rá az esély<#wilting>#wilting>)
tegnap kezdtem egy BE paladin karit (most 8. szintû) az lenne a kérdésem hogy fegyvert és normálisabb páncélzatot mikor fogok találni? Páncél még ok az van, de a kétkezes kardom még mindig az original, ez nem baj? A talentekre mit javasoltok? Egyre kevesebb a küldi, akkor mit csináljak, menjek egy másik terülte? pl UNdercitybe? Elõre is köszönöm!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
imádnám a 70-s paládat BG-n!😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
vicces votl amikro jott arra masik pala es elkezdett healelni, mondtma neki nem kell koszi 😄 nezet nagyot hogy nem fogy el a hpm, noha nem is healelem magam es kozben ut egy rakat mob😄
viszont magere most egy picit ráuntam :o elkezdtem huzni egy priestet ^^ csak ,hogy mazoistának tartsatok lv40ig holy-n tervezem a fejlödést :p
szardlehovarakodmidnenttúlélaz
ha meg nem akkor ss😄
btw még a retripalát is meg lehet unni:_D
úgyh most fõállású warrior vagyok, de rohadtul utálok szintezni
nembaj pár szint és outland
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
-
egyébként még 70en is érdemesebb farmolni blood elfeket btnél mint retrivel 1vs1be irtani ^^
egyébként nagyon látszik hogy utálom a pallykat?😊
1.
ez logikus szerintem.
-
wow -> bc -> és indisd el..
régen játszottam a wowwal, szeretném folytatni!meg tudnátok mondani hogy rakjam fel a gamet?elösször az alap, aztán arra a BC és utánna milyen sorrendbe és milyen patcheket rakjak?
eleg jo 2 kezes fegyokkal nyomultam/40-ig/ hala a baratoknak ,de most 40-en prottal iszonyatosan begyorsult a fejlodesem.Retrivel 1v1 van,de prot aggal 4-5!! 1-2 szinttel nagyobb mobot siman beverek.Kasztereket szetcsapom rekoninggal/melee moboknak hala/ a melee-k,meg szetverik magukat a holy shileden.Eg es fold a kulonbseg.Szoval marad 70-ig a prot bar majd 60-65 korul ujra visszaterek a retri aghoz mivel a karit ugyis erre tervezem,de haladashoz ketsegkivul a prot a nyero talentezes.Szerintem!😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"