166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#128051 BC kijövetele elött is ezt hallgattam folyont... ( Mindenki Blood Elfet fog indítani, mindenhol csak bládelfek fognak rohangálni ) Na most ugyanezt hallgatom Death Knight-ba... Csak hogy most én is DK-t fogok indítani :D -
ShaiHulud #128050 mer az az uj:P majd elmulik:) -
#128049 mééér mindenki bládgenyót indít ???:( vki aggyon betakulcsot. ^^ -
WiLDoR #128048 kutyi
tele van amúgy a game hasonló jófajta modellekkel.
a dk questek meg egyszerűen zseniálisak.
legjobban az ágyúzós tetszett, na ott a 100 musthave kill felett még jó 10 percet elszórakoztam :D -
HUmanHunter #128047 hát remélem :D -
#128046 Ha lesznek realmok majd ott folytatják. :D -
#128045 Szerda nem lehet nemzeti ünnep, mert akkor karbantartás van. Mindenki aki kitalálta, hogy ma van huszadika, az monnyon le -
HUmanHunter #128044 felkelek és mit látok ? a realmok nem mennek itt meg má egymást gyilkolnátok :D -
#128043 :Dsdff -
#128042 Hátha tanul belőle. Reméljük igen és akkor már megérte. -
#128041 /agree csak kár az egészet ilyen komolyan venni. -
#128040 bakker -
#128039 Olvass már vissza légyszives, hogy milyen stílusban "beszélsz". Fogd magad vissza egy kicsit légyszives. Nem kell mindenkit lekockázni, leugatni, aki wowozik.
Elmondanám, hogy heti 10 óra játékkal full BT gearbe lehet öltözni, persze ehhez tudni kell játszani is, nem csak a gombokat nyomkodni.
Nem tudsz az itteniekről semmit, nem tudod ki hány éves, mennyit dolgozik azért, hogy néha kikapcsolódásként wowozzon egy kicsit, úgyhogy nem kell itt verni a nyálad, hoyg te milyen menő vagy, mert te már nem wowozol. Őszintén mondom ez nagyon szánalmas. Tartsd meg magadnak a véleményed, mert úgyse érdekel senkit. Mindenki vágja, hogy egy kissebbségi komplexusban szenvedő 18 alatti kisiskolás nyomival van dolgunk.
És most erre fröcsöghetsz és höröghetsz, de inkább kultúráld magad, és írjál normálisan, akkor majd hozzád is normálisan fognak szólni.
Tudod: respect means civilisation. -
#128038 Csak az e-faszunk nő a spelldmg-től. -
#128037 nekem 2000 spelldmgem van és ezért a faszom is nagyobb!!!! -
ShaiHulud #128036 es elvezted hogy karoba huztak a segged? -
Lerstal #128035 töröljetek, a wow fórum életet menthet!!! -
Lerstal #128034 mindenkinek más az izlése -
#128033 Nekem ugyan ne írjon. -
#128032 Miért nem törli valaki ezt a szemetet... -
Lerstal #128031 -c -
#128030 Mondjuk szeretem a raid-eket, biztos merő élvezetből farmoltad ki az s2-t is:D -
Lerstal #128029 de pvp-n jáctszottam. baj? -
#128028 fogd már be, ez nem chat. írj panther112nek PMet, ott méricskélhetitek magánban hogy kinek nagyobb a fütyije. -
Lerstal #128027 még mindig nem érted h nem a kimaxolásra mentem
nekem igy jó a wow és igy jó is marad
te meg üjjél a kimaxolt szarod elött, mi lesz jobb az életedben ha kivan kurva egy karid, legalább élveznéd de azt sem
-
ShaiHulud #128026 jatszottal -
ShaiHulud #128025 ezekszerint nem pvp realmen jatszol ugye? -
#128024 Nem, te most léptél be a nagyfiú korosztályba. Majd pár év és kinövöd. -
Lerstal #128023 ja a nyomorék béna kockáknak élvezhetetlen tényleg.
és én nem vagyok kocka mielött elkezdenéd -
ShaiHulud #128022 es 534 spelldam az meg prebc level 60 on volt talan elfogadhato, most sima fos zoldekbol tobbed van:P -
Lerstal #128021 azt a talentet haverom csinálta mikor már nem wowoztam, szoval befoghatod.
mit szoltam be? elkezdtem poénkodni de ez a nyomorék panther beszólt nekem rögtön, nem olvasnád vissza te láma? -
ShaiHulud #128020 fos gearrel elvezhetetlen a wow:P ez teny:D -
#128019 Gondolom ez a talent build is a tiszta élvezetet szolgálja? (aki meglátja, halálra röhögi magát, és az tiszta élvezet) -
#128018 Mia fasznak kell itt beszólni?Húzzál át máshova. -
Lerstal #128017 még mindig nem érti meg a fogyatékos balfas* h nem arra mentem h kimaxoljam a karim hanem h élvezzem a gamét ,nekem ennyi elég volt.
látom nem látsz jól a szemeddel elhiszem szarügy :D:D -
#128016 Ja h kértél armory linket, Flammia SSC-n egy wlock, az szarul gearelt, na nem annyira mint a mage-ed; Flammia Sylvanas mage, Lunaria vagy vlmi ilyesmi sylvanas rogue. -
Lerstal #128015 kifogások.hu blablablah -
#128014 Ne is mond most, ma is szemészhez kellett mennem. (amúgy ez igaz, sajnos tényleg szemgyulladásom van, de persze ennek 0 köze van a wow-hoz) -
Lerstal #128013 és télleg hiszem ha látom kérek linket vagy nevet -
Bhalage #128012 armoryt pattintsd be, hadd nevessunk :d