World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha te is játszol druiddal te is tudod, hogy egyáltalán nem a dps vagy össz sebzés a kevés. Nincs rendes cast szakítás, egyáltalán nincs heal csökkentõ és lassító skill, így minden elfut és vígan castolja amit akar. Pont ezért szívunk mi is a legnubabb grouppok ellen is arénán, mert resto sámán earth shieldjét nem bírom átdpselni pl...
Ha utananezel kicsit, akkor kiderul, hogy nagyon keves arenateamben van feral druid, es amiben veletlenul van ott altalaban a leghaszontalanabb tagnak szamit.
Roviden: macerasan hasznalhato cc, interrupt; maga a feral druid nagyon konnyen cc-zheto, macskaban papir, medveben low dps; baromi gyorsan kifogy a manabol, ha akar barmit is csinalni, es utana olyan mintha -1 ember lenne a csapatban.
Az eros druida skilleket doomkinnal, de leginkabb restoval lehet igazan kihasznalni. Aki jatszik druidaval tudja mirol beszelek. Az pedig, hogy a feralok ugyesen "gankelnek" bg-kben, nem igazan valtoztat a lenyegen.
Roviden: macerasan hasznalhato cc, interrupt; maga a feral druid nagyon konnyen cc-zheto, macskaban papir, medveben low dps; baromi gyorsan kifogy a manabol, ha akar barmit is csinalni, es utana olyan mintha -1 ember lenne a csapatban.
Az eros druida skilleket doomkinnal, de leginkabb restoval lehet igazan kihasznalni. Aki jatszik druidaval tudja mirol beszelek. Az pedig, hogy a feralok ugyesen "gankelnek" bg-kben, nem igazan valtoztat a lenyegen.
Zul Aman<#nezze>#nezze>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bazsi ha vagy, akkor logolj wowba izibe, mert lemeardsz ZAról -.-
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
dickknight
Automata Kliens Update nincs?
Köszi!
Köszi!
★ 汤姆 李
shaman ?😞
A valosagban ez ugy nez ki, hogy minel jobb az atlaggear, annal inkabb elmarad a feral druid sebzes az osszes tobbi dd classtol. Vagy itemizacios problema, vagy egyszeruen csak ilyen szarul scalel a druida sebzese a gear erosodesevel.
BC elejen meg kb igaz volt, amiket irtal, de azota volt nehany szandekos es rejtett nerf is, sajna. De remeljuk 2.4-ben lesz feral druid pvpbuff.
BC elejen meg kb igaz volt, amiket irtal, de azota volt nehany szandekos es rejtett nerf is, sajna. De remeljuk 2.4-ben lesz feral druid pvpbuff.
Ugye az az 50% crit es 4k ap az nem unbuffed? 😊 Inkabb raidbuff gyanus.
Az én apukám úgyis erõsebb!
Hmm... úgy sejtem, innen se fogom leszedni.
meglepõdtem a válaszodon, megaflame-re számítottam, de szerencsé(m)re egy teljesen korrekt választ kaptam, köszi 😊
amúgy én - na lehet leszólni - axe speccel tolom (kiváncsi voltam rá, tényleg olyan szar-e, mint amilyennek mondják), sõt még egy 600g-s enchant-ot se sajnáltam rá, de mikor pl. a múlt héten is kb. 4 zsinórban ütött crit-tel nyúvasztottam ki az ellenfél warrior-druid kombójában a druidot, akkor valahogy egyáltalán nem éreztem szarnak a dolgot 😊
bár so-so, a macespec biztos jobb lenne, de ahhoz kicsit jobb gear is kéne, hogy ne lósz*r crit-em legyen mellé (értsd min. s2)
amúgy meg a macskadruidnak azért van annyi ap-je, meg crit-je, mert anélkül kb. csak karcolgatná a 3 tonna páncélját a warriorodnak.
te 4k ap-vel 3k-4k-kat ütnél alapban, mindenféle crit nélkül...
amúgy én - na lehet leszólni - axe speccel tolom (kiváncsi voltam rá, tényleg olyan szar-e, mint amilyennek mondják), sõt még egy 600g-s enchant-ot se sajnáltam rá, de mikor pl. a múlt héten is kb. 4 zsinórban ütött crit-tel nyúvasztottam ki az ellenfél warrior-druid kombójában a druidot, akkor valahogy egyáltalán nem éreztem szarnak a dolgot 😊
bár so-so, a macespec biztos jobb lenne, de ahhoz kicsit jobb gear is kéne, hogy ne lósz*r crit-em legyen mellé (értsd min. s2)
amúgy meg a macskadruidnak azért van annyi ap-je, meg crit-je, mert anélkül kb. csak karcolgatná a 3 tonna páncélját a warriorodnak.
te 4k ap-vel 3k-4k-kat ütnél alapban, mindenféle crit nélkül...
Aha, és itt hol kell belépni?
Köszi, de konkrétan melyikre gondolsz? Az európaira, a mgyarra, a világira(gondolom ez a www.worldofwarcraft.com), vagy valami másra?
Pedig egyébként van olyan. ^.^ 300resi is olyan 15%ot vesz le a crit sebzésbõl,szóval a 4k FBbõl lesz 3500,ami bõven 3-4k között van ahogy crassus mondja. :-)
Sziasztok!
El tududja nekem valaki mondani, hogy honnan tudom leszedni az európai BCt?Mert szeretnék játszani vele, de mindenhonnan csak az amerikai jön le, ami nem megy eus wowwal
El tududja nekem valaki mondani, hogy honnan tudom leszedni az európai BCt?Mert szeretnék játszani vele, de mindenhonnan csak az amerikai jön le, ami nem megy eus wowwal
Foglaltnick: tedd ki a bannerbe légyszi.kösz😄
en olyat meg nem lattam :<
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
3-4k-t csapnak a 10k-s armoromba és ez még resivel csökkentve is van....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hogy? 😄
ha ez igy van akkor nem szenvedek hogy visszakapjam az accom, inkabb huzok egy ujat 😄... de erosen ketlem 😛
ha ez igy van akkor nem szenvedek hogy visszakapjam az accom, inkabb huzok egy ujat 😄... de erosen ketlem 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
egy középszar kékzölddruida akkorákat üt mint egy BT-s 2 kezes fegyós warri:S GG
igen de neked beleszámít a dmgbe a fegyvered, míg a druidának nem és ez óriási különbség, mondjuk ettõl függetlenül op a druid, de nem emiatt 😊
vedd már észre hogy a warriornak 3x akkora a kiírt sebzése mint a cat druidanak😄
warrior 4000 APel 2x akkora damot tolna mint a cat
warrior 4000 APel 2x akkora damot tolna mint a cat
V9ykn8_TZL0
Igen, egyértelmû, hogy te pala vagy.<#idiota>#idiota><#nezze>#nezze>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azért no offense,de te mint felnõtt értelmes ember és nem vérpisti nemtartod enyhén szólva viccesnek,hogy drudaként aki ugye kurvára nem melee klassz NÉGYEZER!!! Attackpowered van míg mondjuk egy full s3 vagy t6 warriornak aki ugye SEMMIT,de SEMMIT nem tud melee-n kívûl,shouttal jó ha van 2500?