World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
druid op
warlock op
rogue op
warrior op
mage op
priest op
paladin - HAHA szánalom.
hunter op
-
druid szar
warlock szar
rogue szar
warrior szar
mage szar
priest szar
paladin - HAHA szánalom.
hunter szar
ennyi remélem érhetõ voltam.
warlock op
rogue op
warrior op
mage op
priest op
paladin - HAHA szánalom.
hunter op
-
druid szar
warlock szar
rogue szar
warrior szar
mage szar
priest szar
paladin - HAHA szánalom.
hunter szar
ennyi remélem érhetõ voltam.
Milyen kasztot érdemes húzni?😊
:
-Druida?Milyen varázslatok vagy mi ?
-Meg mindenrõl egy jellemzést plz.
thx😊)
:
-Druida?Milyen varázslatok vagy mi ?
-Meg mindenrõl egy jellemzést plz.
thx😊)
Azért azt szögezzük le, hogy Wildornak annyiban igaza van, hogy amíg eleve nem a legjobb könnyen elérhetõ gearben áll ki vki, addig fölösleges a rinya. A dory embrace meg az õrmester köpenynél több crit, több ap, több stamina, több armor, több resi és még van rajta az a -112 armor pluszban. És igen valóban az ilyen apróságokból jön össze nekem is az 52% crit 4k AP mellett. Meg az epix gemek meg az s3 honor itemek (s1/s2 volt nekem is de kuka, mert +100 ap is ap és +2% crit is crit). Szóval rinyálni könnyû, de AVra beülni és kikockulni az s3 honor itemeket+gemeket se tart sokkal tovább. Aztán ha még utána se megy, akkor tudomásul veszed, hogy kõ-papír-ollóban most te vagy a hímvesszõ rossz oldalán, vagy l2p. ^.^
A konkrét esetrõl nem tudom, hogy lehet e verni lockot warrival avagy sem, én f@szrahúzom mind2t druiddal. :-P De nem is s1/s2 szarságokban mászkálok. :-P És nem rinyálok ide azok miatt ami classok ellen full esélytelen vagyok. ^.^ Pedig jó sok van, ezért is fos az aréna ratingem. :-P
A konkrét esetrõl nem tudom, hogy lehet e verni lockot warrival avagy sem, én f@szrahúzom mind2t druiddal. :-P De nem is s1/s2 szarságokban mászkálok. :-P És nem rinyálok ide azok miatt ami classok ellen full esélytelen vagyok. ^.^ Pedig jó sok van, ezért is fos az aréna ratingem. :-P
ugye tudod hogy 70es karakternel 1% eselyed van HoJ procra
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
armorból számított dmg reductiont ki keni vágja?
tegnap számolgattuk biszttel, hogy exevél hány% +damot tud kihozni, aztán azt vettem észre, hogy az én leatherbl jövõ armorom és az õ platebõl jövõ armorja más értékkel von le a dmgbõl.
szal így nekem 140 armorért fel 1% dmg reductionnel, neki meg 200 armor von le 1% dmgt.
szakértsétek meg.
tegnap számolgattuk biszttel, hogy exevél hány% +damot tud kihozni, aztán azt vettem észre, hogy az én leatherbl jövõ armorom és az õ platebõl jövõ armorja más értékkel von le a dmgbõl.
szal így nekem 140 armorért fel 1% dmg reductionnel, neki meg 200 armor von le 1% dmgt.
szakértsétek meg.
๏̯͡๏﴿
nah az elmúlt 6 hónappban csak hébe hóba wowztam elõtte meg ugye PVE volt keményen/tank talenten és szartam az arénára/ pár hete arénázom a drake talon vállasom nincs 3 hete ,hogy lecseréltem😛 Ráadásul most sem nyomom ezerrel az arénát...a "legkomolyabb" csapat amivel játszom az egy Destro lokk+ maces rugó+én MS warri....nemigazán ideális setup,de mi élvezzük!
Igen szarok a gemek a kínok kínját átélt BG-s S1 cumómban,de megmondom nem is igazán teszek bele jobbakat mivel se pénzem se kedvem pénzt farmolni kék vagy esetlegesen epik gemekre.
az a lvl 53-as trinket/Hands of Justice/ az még mindíg a legjobb trinket szerintem! az a proc semmivel sem összehasonlítható még így mace speccen is nekem kedvencem és punk tum!
Igen a vindicator upgrade is folyamatban van,de van úgy ,hogy napokig nem játszom így lassan lesz a csere.
Szerintem is az executioner százszor jobb encsant,de fentebb említettem,hogy nincs pénzem nomeg egy S1-es szarra nem is tenném rá....
ez a 27k honor is mire összejött beleõszültem.Ráadásul csak próba még a mace specc/elõtte ugye sword volt HoJ ezzel atom imba/ ,de azok a random stunok sokkal nagyobb fejfájást okoznak az ellennek mint a tripla attackjaim így lehet marad a mace.Jövõhéten veszem az S2 fegyót/ezen már executioner lesz btw/ és szép lassan kiütögetem az S3 páncélt ebben a xar S1 ben és majd azokba ha lesz kedvem teszek majd kék köveket is....nem hajt a tatár
amit a poleaxe specrõl írtál az neharagudj,de totál faszság😛
Azért,mert neked van 5% bonusz krited attól még az ellenfeled ezt ugyanúgy 495-ös resilencel csökkenti😛 és nem 295-el....igaz valóban van 5% bunuszod,de az 20-20%al csökkentve megy be. Egy dupla/tripla/quattro<--HoJ+WF+Sword spec+alap ütés!! attack vagy egy random stun ezerszer többet ér a mai világban sõõõõt a mace stun pedig verhetetlen mivel a healerek röhögve healelik még az MS-elt emberkéket is viszont az a 3sec mindent eldönthet.
AP momentán ownolja a kritet warrinál-szerintem....természetesen egyáltalán nem elhanyagolható a krit% növelése,de nem kell csak arra gyúrni.
Igen szarok a gemek a kínok kínját átélt BG-s S1 cumómban,de megmondom nem is igazán teszek bele jobbakat mivel se pénzem se kedvem pénzt farmolni kék vagy esetlegesen epik gemekre.
az a lvl 53-as trinket/Hands of Justice/ az még mindíg a legjobb trinket szerintem! az a proc semmivel sem összehasonlítható még így mace speccen is nekem kedvencem és punk tum!
Igen a vindicator upgrade is folyamatban van,de van úgy ,hogy napokig nem játszom így lassan lesz a csere.
Szerintem is az executioner százszor jobb encsant,de fentebb említettem,hogy nincs pénzem nomeg egy S1-es szarra nem is tenném rá....
ez a 27k honor is mire összejött beleõszültem.Ráadásul csak próba még a mace specc/elõtte ugye sword volt HoJ ezzel atom imba/ ,de azok a random stunok sokkal nagyobb fejfájást okoznak az ellennek mint a tripla attackjaim így lehet marad a mace.Jövõhéten veszem az S2 fegyót/ezen már executioner lesz btw/ és szép lassan kiütögetem az S3 páncélt ebben a xar S1 ben és majd azokba ha lesz kedvem teszek majd kék köveket is....nem hajt a tatár
amit a poleaxe specrõl írtál az neharagudj,de totál faszság😛
Azért,mert neked van 5% bonusz krited attól még az ellenfeled ezt ugyanúgy 495-ös resilencel csökkenti😛 és nem 295-el....igaz valóban van 5% bunuszod,de az 20-20%al csökkentve megy be. Egy dupla/tripla/quattro<--HoJ+WF+Sword spec+alap ütés!! attack vagy egy random stun ezerszer többet ér a mai világban sõõõõt a mace stun pedig verhetetlen mivel a healerek röhögve healelik még az MS-elt emberkéket is viszont az a 3sec mindent eldönthet.
AP momentán ownolja a kritet warrinál-szerintem....természetesen egyáltalán nem elhanyagolható a krit% növelése,de nem kell csak arra gyúrni.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
"millió topic-ot végignéztem..." + "...de persze õk is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz..." (ami közte van, az nem lényeges) - ilyen topikot mint ez? vagy ott még ennél is probb arcok vannak? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
nembaj', nekem már elég magas a resiliance-em azellen 😊
off:
házibuli
házibuli
Egyébként minden damage class S3-ra damage-re gemel és enchantol, em véletlenül. Mage esetén pl. elérhetõ a 12k unbuffed HP a standard 400 resil mellé, de értelmetlen. Nem egy top mage 9500 HP-nál tart viszont cserébe normális damaget képesek kiosztani. Ugyanígy minden jó warrior és rugó átgemelt AP+critre.
Wildor nem tud helyesen irni az elözö postjaiban azt akarta irni ,hogy az Õ s2es warlockját verik az s1es warriorok.. #.#
végre lesz egy jó kis flame. már úgyis kezdett hiányozni 😄
na, jól megmondtad te is.
ap mindenek felett, crit meg kell a francnak, yee. huh, ok.
jó, akkor te gyúrjál csak ap-re, a sok hülye meg, akik top csapatokban (érts, bõven 2k rating felett) vannak, meg biztos hobbiból pakolgatnak +10 crit rating-es, +5 crit rating +5 str-es s hasonló gemeket majdnem minden elérhetõ slot-ba, ugye?
de tudod, mit?
igazat adok neked.
szerintem is...õk mind hülyék, csak te vagy pro.
az executioner-rõl meg annyit, hogy kb. 40% procrate-je van (értsd: kb. minden 2-3 ütésre proccol), s ha szerinted egy -840 armor ignore ~15 sec-re buff az smafu egy cloth-ra, leather-re nézve, akkor no comment.
(vindicator cumókkal + badge-es cloak-kal simán -1k-1,1k armor ignore proc esetén - gyakorlatilag majdhogynem kinnullázod vagy lefelezed az armor-ját vele, de ugye ez is mellékes tény.)
millió topic-ot végignéztem, hogy melyik enchant a bestof warrinak, executioner, mongoose vagy savagery, mindenki azt mondta, hogy "executioner enchant ownz all"...de persze õk is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz...
az meg, hogy dory's embrace-re felesleges upgrade-elni sergeant heavy cape-rõl, "mert csak -112 amor ignore van rajta", megint egy jó vicc.
ismered a mondást gondolom te is: "sok kicsi, sokra megy".
te kis 10x skillesebb warrior, oszzál még 1 kicsit plz <#beka2>#beka2><#hawaii>#hawaii>
ap mindenek felett, crit meg kell a francnak, yee. huh, ok.
jó, akkor te gyúrjál csak ap-re, a sok hülye meg, akik top csapatokban (érts, bõven 2k rating felett) vannak, meg biztos hobbiból pakolgatnak +10 crit rating-es, +5 crit rating +5 str-es s hasonló gemeket majdnem minden elérhetõ slot-ba, ugye?
de tudod, mit?
igazat adok neked.
szerintem is...õk mind hülyék, csak te vagy pro.
az executioner-rõl meg annyit, hogy kb. 40% procrate-je van (értsd: kb. minden 2-3 ütésre proccol), s ha szerinted egy -840 armor ignore ~15 sec-re buff az smafu egy cloth-ra, leather-re nézve, akkor no comment.
(vindicator cumókkal + badge-es cloak-kal simán -1k-1,1k armor ignore proc esetén - gyakorlatilag majdhogynem kinnullázod vagy lefelezed az armor-ját vele, de ugye ez is mellékes tény.)
millió topic-ot végignéztem, hogy melyik enchant a bestof warrinak, executioner, mongoose vagy savagery, mindenki azt mondta, hogy "executioner enchant ownz all"...de persze õk is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz...
az meg, hogy dory's embrace-re felesleges upgrade-elni sergeant heavy cape-rõl, "mert csak -112 amor ignore van rajta", megint egy jó vicc.
ismered a mondást gondolom te is: "sok kicsi, sokra megy".
te kis 10x skillesebb warrior, oszzál még 1 kicsit plz <#beka2>#beka2><#hawaii>#hawaii>
Sonic kollega roviden osszefoglalta amit reagaltam volna😛😊
ha hazamegyek melobol majd replizem😛
ha hazamegyek melobol majd replizem😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Badgees cloak annyiban jobb, hogy van rajta 112 armor ignore, statokban nem számottevõ a különbség. Pvp-re sokkal jobban kell az ap mint a crit. Axe spec nagyon nem jó pvpre, mace vagy sword spec kell. Executionert sztem addig nem érdemes felrakni, amíg nincs 2-3 s3as cucc. Az meg, hogy te vered az s2es demonos lockot az s1es wariddal annyira hihetõ, mint hogy kinõtt még egy pöcsöm. Írhatsz nyugodtan 3 oldalas wall of textet nem érdekel, nálad 10x skillesebb warik nem tudják ezt megoldani, akkor te sem.
<#rinya>#rinya> nebáncsámá <#rinya>#rinya>
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
mondtam nub vagy bazeg, de nem hiszel nekem <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
29.75% crit nagyon kevés. nekem egy laza 10-essel több van berserk-ben.
mondjuk kezd ott, hogy a cuccaidat gem-eld át.
- aztán azt a lvl53-as trinketet el kéne már végre felejteni, vannak annál 100x jobbak már.
- band of the exorcist már nem menõ, le kéne cserélni végre vindicator gyûrûre
- gatyóra stam+agi enchant helyett jobb lenne egy ap+crit enchant
- seargant heavy cloak helyett is van már 10x jobb, badge-ból vehetõ cuccos.
- veteran cuccokat upgradelni kéne vindicatorra. (a general bracit pláne ideje lenne)
- ja és executioner addon "egy pöttyet" jobb, mint a savagery <#hawaii>#hawaii>
axe spec pedig warlock-ok ellen kifejezetten jó (healerek ellen mondjuk szopó, mert oda a stun 10x jobb lenne) ~40% crit mellett.
amibõl ugyan az õ resi-jük miatt lejön kb. 10% (400 resi + 3% talent-bõl, ha volt egy kis esze), de ~30-32% crit-tel igencsak szépen lehet õket aprítani.
a poleaxe spec pedig orknak abszolút nem szar, csak az 5 pontos talent és 1 pont az impale-en fixen -200 resit jelent az ellenfelednek. szóval még a legtápabb 495 resis ellenfelednek is max. 295 resil-je marad ellened.
na ennyi elsõre, lehet osztani <#rolleyes>#rolleyes>
29.75% crit nagyon kevés. nekem egy laza 10-essel több van berserk-ben.
mondjuk kezd ott, hogy a cuccaidat gem-eld át.
- aztán azt a lvl53-as trinketet el kéne már végre felejteni, vannak annál 100x jobbak már.
- band of the exorcist már nem menõ, le kéne cserélni végre vindicator gyûrûre
- gatyóra stam+agi enchant helyett jobb lenne egy ap+crit enchant
- seargant heavy cloak helyett is van már 10x jobb, badge-ból vehetõ cuccos.
- veteran cuccokat upgradelni kéne vindicatorra. (a general bracit pláne ideje lenne)
- ja és executioner addon "egy pöttyet" jobb, mint a savagery <#hawaii>#hawaii>
axe spec pedig warlock-ok ellen kifejezetten jó (healerek ellen mondjuk szopó, mert oda a stun 10x jobb lenne) ~40% crit mellett.
amibõl ugyan az õ resi-jük miatt lejön kb. 10% (400 resi + 3% talent-bõl, ha volt egy kis esze), de ~30-32% crit-tel igencsak szépen lehet õket aprítani.
a poleaxe spec pedig orknak abszolút nem szar, csak az 5 pontos talent és 1 pont az impale-en fixen -200 resit jelent az ellenfelednek. szóval még a legtápabb 495 resis ellenfelednek is max. 295 resil-je marad ellened.
na ennyi elsõre, lehet osztani <#rolleyes>#rolleyes>
persze
off
csak ez volt félreérthetõ: " The best Serie A Team:F.C Internazionale "
de ez nagyon
off
csak ez volt félreérthetõ: " The best Serie A Team:F.C Internazionale "
de ez nagyon
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Hátha érdekel valakit.
Hi all!
Palának mire érdemes talentolnia?
Palának mire érdemes talentolnia?
nem, a focus olyan mintha lenne egy 2. tabod.
keybindingsben billentyûzd meg a focus targetet. Ha kijelölsz valakit és fókuszálod akkor minden fókuszos képesség rá fog irányulni akkor is ha nem õ van kijelölve. (ez az értelme 😊
pl.:
/cast polymorph
vagy
/cast Counterspell
Ha ezeket eddig is tudtad, akkor bocs az okoskodásért 😊
keybindingsben billentyûzd meg a focus targetet. Ha kijelölsz valakit és fókuszálod akkor minden fókuszos képesség rá fog irányulni akkor is ha nem õ van kijelölve. (ez az értelme 😊
pl.:
/cast
vagy
/cast
Ha ezeket eddig is tudtad, akkor bocs az okoskodásért 😊
Német verzióm van ezért kellett az Angol nyelvi csomag!
Megtaláltam.
Ja és sry ha nem érthetõen fejeztem ki magam!
Akit érdekel:Downloader exe
Megtaláltam.
Ja és sry ha nem érthetõen fejeztem ki magam!
Akit érdekel:Downloader exe
★ 汤姆 李
Visszatérve a macro-kra (másoltam/írtam, átírtam kb. 20-at, és tényleg nagyon hasznosak), a focus cs miért jó, ill. pontosan hogy is néz ki, mit csinál, wowwiki-n nem találtam róla semmit. ja és még vlmi ugye egyszerre csak 1 focusod lehet, tehát dönteni kell, h focus sheep v focus cs (ha nem, akkor kéne külön macro a 2 clearfocus-ra, azok hogyan néznének ki, most egy sime /clearfocus macro-val szedem lea focus sheep-et). Elõre is köszi😊
sziasztok ez a wow topic???