World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Warlock.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
druid op
warlock op
rogue op
warrior op
mage op
priest op
paladin - HAHA szánalom.
hunter op

-

druid szar
warlock szar
rogue szar
warrior szar
mage szar
priest szar
paladin - HAHA szánalom.
hunter szar

ennyi remélem érhetõ voltam.

dragon11
Milyen kasztot érdemes húzni?😊
:
-Druida?Milyen varázslatok vagy mi ?
-Meg mindenrõl egy jellemzést plz.
thx😊)

Botond
Azért azt szögezzük le, hogy Wildornak annyiban igaza van, hogy amíg eleve nem a legjobb könnyen elérhetõ gearben áll ki vki, addig fölösleges a rinya. A dory embrace meg az õrmester köpenynél több crit, több ap, több stamina, több armor, több resi és még van rajta az a -112 armor pluszban. És igen valóban az ilyen apróságokból jön össze nekem is az 52% crit 4k AP mellett. Meg az epix gemek meg az s3 honor itemek (s1/s2 volt nekem is de kuka, mert +100 ap is ap és +2% crit is crit). Szóval rinyálni könnyû, de AVra beülni és kikockulni az s3 honor itemeket+gemeket se tart sokkal tovább. Aztán ha még utána se megy, akkor tudomásul veszed, hogy kõ-papír-ollóban most te vagy a hímvesszõ rossz oldalán, vagy l2p. ^.^

A konkrét esetrõl nem tudom, hogy lehet e verni lockot warrival avagy sem, én f@szrahúzom mind2t druiddal. :-P De nem is s1/s2 szarságokban mászkálok. :-P És nem rinyálok ide azok miatt ami classok ellen full esélytelen vagyok. ^.^ Pedig jó sok van, ezért is fos az aréna ratingem. :-P
Lynx_TWL
ahaaaa!

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
minden 60 alatti cucc 1%al proccol ám 70es karakteren

๏̯͡๏﴿

picket
Az armor-dmg reduction között exponenciális kapcsolat van.

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
az rohadtul nem 1% ám....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Davidus
platere kevesebb clothra több

V9ykn8_TZL0

Davidus
+6% sebzés kb

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
2éve használom és Forever HOJ!😊

BEAST
ugye tudod hogy 70es karakternel 1% eselyed van HoJ procra

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
armorból számított dmg reductiont ki keni vágja?

tegnap számolgattuk biszttel, hogy exevél hány% +damot tud kihozni, aztán azt vettem észre, hogy az én leatherbl jövõ armorom és az õ platebõl jövõ armorja más értékkel von le a dmgbõl.

szal így nekem 140 armorért fel 1% dmg reductionnel, neki meg 200 armor von le 1% dmgt.

szakértsétek meg.

๏̯͡๏﴿

Shortstop
de

tört"szerverek" honlapjain

Narxis
Nincs, csinálj egyet.

[HUN]Crassus
nah az elmúlt 6 hónappban csak hébe hóba wowztam elõtte meg ugye PVE volt keményen/tank talenten és szartam az arénára/ pár hete arénázom a drake talon vállasom nincs 3 hete ,hogy lecseréltem😛 Ráadásul most sem nyomom ezerrel az arénát...a "legkomolyabb" csapat amivel játszom az egy Destro lokk+ maces rugó+én MS warri....nemigazán ideális setup,de mi élvezzük!
Igen szarok a gemek a kínok kínját átélt BG-s S1 cumómban,de megmondom nem is igazán teszek bele jobbakat mivel se pénzem se kedvem pénzt farmolni kék vagy esetlegesen epik gemekre.
az a lvl 53-as trinket/Hands of Justice/ az még mindíg a legjobb trinket szerintem! az a proc semmivel sem összehasonlítható még így mace speccen is nekem kedvencem és punk tum!
Igen a vindicator upgrade is folyamatban van,de van úgy ,hogy napokig nem játszom így lassan lesz a csere.
Szerintem is az executioner százszor jobb encsant,de fentebb említettem,hogy nincs pénzem nomeg egy S1-es szarra nem is tenném rá....
ez a 27k honor is mire összejött beleõszültem.Ráadásul csak próba még a mace specc/elõtte ugye sword volt HoJ ezzel atom imba/ ,de azok a random stunok sokkal nagyobb fejfájást okoznak az ellennek mint a tripla attackjaim így lehet marad a mace.Jövõhéten veszem az S2 fegyót/ezen már executioner lesz btw/ és szép lassan kiütögetem az S3 páncélt ebben a xar S1 ben és majd azokba ha lesz kedvem teszek majd kék köveket is....nem hajt a tatár

amit a poleaxe specrõl írtál az neharagudj,de totál faszság😛
Azért,mert neked van 5% bonusz krited attól még az ellenfeled ezt ugyanúgy 495-ös resilencel csökkenti😛 és nem 295-el....igaz valóban van 5% bunuszod,de az 20-20%al csökkentve megy be. Egy dupla/tripla/quattro<--HoJ+WF+Sword spec+alap ütés!! attack vagy egy random stun ezerszer többet ér a mai világban sõõõõt a mace stun pedig verhetetlen mivel a healerek röhögve healelik még az MS-elt emberkéket is viszont az a 3sec mindent eldönthet.

AP momentán ownolja a kritet warrinál-szerintem....természetesen egyáltalán nem elhanyagolható a krit% növelése,de nem kell csak arra gyúrni.

dragon11
Nincs off topic ahova lehetne a törtõl írogatni?
ON:

s0n1c
😊))
picket

&#3237;_&#3237;

shaime01
most megyek kifarmolok 14k honort ÁLLITSATOK MEG HA TUDTOK!!!111!!11eleven

s0n1c
olvasd el mégegyszer a postom, nem ezeket írtam
shaime01
www.wildor-forum.com

picket
"millió topic-ot végignéztem..." + "...de persze õk is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz..." (ami közte van, az nem lényeges) - ilyen topikot mint ez? vagy ott még ennél is probb arcok vannak? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nembaj', nekem már elég magas a resiliance-em azellen 😊

tigeroo
Magh
Egyébként minden damage class S3-ra damage-re gemel és enchantol, em véletlenül. Mage esetén pl. elérhetõ a 12k unbuffed HP a standard 400 resil mellé, de értelmetlen. Nem egy top mage 9500 HP-nál tart viszont cserébe normális damaget képesek kiosztani. Ugyanígy minden jó warrior és rugó átgemelt AP+critre.

shaime01
wildor ez nem flame lesz hanem kökömény oltás .p

shaime01
Wildor nem tud helyesen irni az elözö postjaiban azt akarta irni ,hogy az Õ s2es warlockját verik az s1es warriorok.. #.#

végre lesz egy jó kis flame. már úgyis kezdett hiányozni 😄

na, jól megmondtad te is.
ap mindenek felett, crit meg kell a francnak, yee. huh, ok.
jó, akkor te gyúrjál csak ap-re, a sok hülye meg, akik top csapatokban (érts, bõven 2k rating felett) vannak, meg biztos hobbiból pakolgatnak +10 crit rating-es, +5 crit rating +5 str-es s hasonló gemeket majdnem minden elérhetõ slot-ba, ugye?
de tudod, mit?
igazat adok neked.
szerintem is...õk mind hülyék, csak te vagy pro.

az executioner-rõl meg annyit, hogy kb. 40% procrate-je van (értsd: kb. minden 2-3 ütésre proccol), s ha szerinted egy -840 armor ignore ~15 sec-re buff az smafu egy cloth-ra, leather-re nézve, akkor no comment.
(vindicator cumókkal + badge-es cloak-kal simán -1k-1,1k armor ignore proc esetén - gyakorlatilag majdhogynem kinnullázod vagy lefelezed az armor-ját vele, de ugye ez is mellékes tény.)
millió topic-ot végignéztem, hogy melyik enchant a bestof warrinak, executioner, mongoose vagy savagery, mindenki azt mondta, hogy "executioner enchant ownz all"...de persze õk is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz...

az meg, hogy dory's embrace-re felesleges upgrade-elni sergeant heavy cape-rõl, "mert csak -112 amor ignore van rajta", megint egy jó vicc.
ismered a mondást gondolom te is: "sok kicsi, sokra megy".

te kis 10x skillesebb warrior, oszzál még 1 kicsit plz <#beka2><#hawaii>

[HUN]Crassus
Sonic kollega roviden osszefoglalta amit reagaltam volna😛😊
ha hazamegyek melobol majd replizem😛

s0n1c
Badgees cloak annyiban jobb, hogy van rajta 112 armor ignore, statokban nem számottevõ a különbség. Pvp-re sokkal jobban kell az ap mint a crit. Axe spec nagyon nem jó pvpre, mace vagy sword spec kell. Executionert sztem addig nem érdemes felrakni, amíg nincs 2-3 s3as cucc. Az meg, hogy te vered az s2es demonos lockot az s1es wariddal annyira hihetõ, mint hogy kinõtt még egy pöcsöm. Írhatsz nyugodtan 3 oldalas wall of textet nem érdekel, nálad 10x skillesebb warik nem tudják ezt megoldani, akkor te sem.
<#rinya> nebáncsámá <#rinya>
<#idiota>

picket
Gyáva vagy, az igazi férfi zöld cuccokban aprítja az ellent <#kuss>

&#3237;_&#3237;

mondtam nub vagy bazeg, de nem hiszel nekem <#zavart1><#idiota><#vigyor5>

29.75% crit nagyon kevés. nekem egy laza 10-essel több van berserk-ben.
mondjuk kezd ott, hogy a cuccaidat gem-eld át.
- aztán azt a lvl53-as trinketet el kéne már végre felejteni, vannak annál 100x jobbak már.
- band of the exorcist már nem menõ, le kéne cserélni végre vindicator gyûrûre
- gatyóra stam+agi enchant helyett jobb lenne egy ap+crit enchant
- seargant heavy cloak helyett is van már 10x jobb, badge-ból vehetõ cuccos.
- veteran cuccokat upgradelni kéne vindicatorra. (a general bracit pláne ideje lenne)
- ja és executioner addon "egy pöttyet" jobb, mint a savagery <#hawaii>

axe spec pedig warlock-ok ellen kifejezetten jó (healerek ellen mondjuk szopó, mert oda a stun 10x jobb lenne) ~40% crit mellett.
amibõl ugyan az õ resi-jük miatt lejön kb. 10% (400 resi + 3% talent-bõl, ha volt egy kis esze), de ~30-32% crit-tel igencsak szépen lehet õket aprítani.
a poleaxe spec pedig orknak abszolút nem szar, csak az 5 pontos talent és 1 pont az impale-en fixen -200 resit jelent az ellenfelednek. szóval még a legtápabb 495 resis ellenfelednek is max. 295 resil-je marad ellened.
na ennyi elsõre, lehet osztani <#rolleyes>

persze
off
csak ez volt félreérthetõ: " The best Serie A Team:F.C Internazionale "
de ez nagyon

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Lazarus
Hátha érdekel valakit.
Hi all!
Palának mire érdemes talentolnia?

Lynx_TWL
tevagy

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01
nub<#wave>

Lynx_TWL
2h wepre dpselni pvebe mi a jobb? exe vagy mongúz?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

panther112
Köszi, részben tudtam csak, amit írtál.

Lazarus
nem, a focus olyan mintha lenne egy 2. tabod.
keybindingsben billentyûzd meg a focus targetet. Ha kijelölsz valakit és fókuszálod akkor minden fókuszos képesség rá fog irányulni akkor is ha nem õ van kijelölve. (ez az értelme 😊

pl.:
/cast polymorph
vagy
/cast Counterspell

Ha ezeket eddig is tudtad, akkor bocs az okoskodásért 😊
Német verzióm van ezért kellett az Angol nyelvi csomag!
Megtaláltam.
Ja és sry ha nem érthetõen fejeztem ki magam!
Akit érdekel:Downloader exe

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

panther112
Visszatérve a macro-kra (másoltam/írtam, átírtam kb. 20-at, és tényleg nagyon hasznosak), a focus cs miért jó, ill. pontosan hogy is néz ki, mit csinál, wowwiki-n nem találtam róla semmit. ja és még vlmi ugye egyszerre csak 1 focusod lehet, tehát dönteni kell, h focus sheep v focus cs (ha nem, akkor kéne külön macro a 2 clearfocus-ra, azok hogyan néznének ki, most egy sime /clearfocus macro-val szedem lea focus sheep-et). Elõre is köszi😊

Lazarus
Pedig van már magyarosítás 😊 Addon fomájában, de csak lvl 10-ig

link
ez milyen mar??
egyutes
Narxis
Nem, már Warhammer.

sziasztok ez a wow topic???