World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No de mindegy, mert itt eleg sokan keverik a szezont a gozekevel, nehez konstruktiv vitaba bonyolodni.
Crassusnak azert kulon: feral druid mindigis verte a melee classokat, csak sokaig tartott, es ez egyre novekszik, aminek ugye nem kell elmeselnem a hatranyait. Raadasul a rogue-oknak egyre nagyobb eselyuk van. Healereket kb eselytelen verni ferallal. Clothos dd-k ellen pedig kell makolni par kritet, kulonben viszlat (frost mage pl eselytelen, sl lock is nagyon necces). Szoval engedtessek mar meg a feral druidaknak, hogy legyen olyan ellenfel, amit jo esellyel lenyom. ^^
A manadraint már most jó 50%-al nerfelni kéne, fõleg a manaburn, valamennyire a viper string OP (lockkal nincs gond mert gyenge és channeled).
thx
★ 汤姆 李
Pedig ez nekem eléggé úgy hagnzik, hogy mortal effektet szeretnél valamelyik melee skilledre, kevesled az interruptot és a snare skilljeidet.
elhiszem, hogy jó az a kb. minden 1 percben +1 extra attack, de vannak annál 100x jobb trinketek már, amivel sokkal többet profitálnál egy fight alatt. (nekem is le kéne már cserélnem a szar kék trinketem (vengence of the illidiari vagymiaszösz), de perpillanat se kedvem, se türelmem nincs hozzá -.-)
na én be is fejeztem ezzel az észosztást, jó étvágyat mindenkinek 😊
élmény volt igy ebéd elött, köszi 😊)
druidának 1 féle charge-a van, warrinak 2 (egyik out of combat charge, másik meg combat charge, s mindkettõhöz kell 10 rage).
a resto druid meg azért veri el a warri-t, mert:
1. a warri szétveri magát a thorns buffon gyakorlatilag, miközben a resto druid hot-okkal simán overheal-eli a warri dmg-ét (ha nincs elég rage, nincs dmg se, a 450+ resis resto druidba 3,6 secenként ütött átlag 800-as autohit-jeidet meg kiröhögi)
2. a heal-kapacitás olyan szinten elhúzott a dps mellett, hogy 1v1-ben gyakorlatilag a dps class nem képes túldps-elni a heal-t.
emiatt van az, hogy arena-ban az gyõz, akinek a healere tovább húzza manával és az a csapat veszít, ahol a healer elöször lesz out of mana.
mi mikor bemegyünk mostanában arena-ba mást se látunk, csak azt, hogy priest: mana burn, mana burn, mana burn, warlock meg drain mana, drain mana, drain mana.
a dps classok le vannak kb. szarva nagy ívben, max kapsz 1-2 cc-t, mindenki más meg arra meg hajt rá, hogy a healermanát mielöbb kinullázza, mert akkor lesz neki default win.
innentõl két lehetõség van:
1. a blizz direkt igy csinálta, hogy ezzel is elnyújtsák a meccsek hosszát
2. "véletlenül" igy jött össze a blizz akarata ellenére (ezen mondjuk csodálkoznék), ezesetben viszont mana drain skillek-talentek-spellek nerfje várható, némi heal nerf kiséretében (ami szintén felveti majd a kérdést, hogy ez hogy fog hatni a pve-re)
A trinketre visszatérve pedig amint kijött TBC mindenki lecserélte egybõl vagy akinek nem volt 1-2 kedvenc tápos epik trinketje az késõbb a BC-s trinketekre a régieket,mert azok valóban jobbak voltak mint a régiek viszont a HOJ tbc elõtt is ritka volt nagyon, sokan még anno 60-on is csak néztek,hogy mi ez meg honnan van, nagyon kevesen ismerték/használták mivel elég ritka drop is volt.Én sokáig kardos voltam így én nagyon megkedveltem mivel azok az extra atackok igencsak jól jönnek.Valóban 70s karira kevesebb egy hangyafasznyit a procrate-ja,de nem szamottevõ.Mivel te is a WOW-al játszol így feltételezem képben vagy azzal,hogy bizonyos "papíron" leírt %-os értékek rohadtúl nem a feltûntetett értékek alapján proccolnak...
1-2 példa: Mace stun 1 ellenféllel szemben nagyon gyakran 3x4x!!! is proccol,de 2x szinte holtbiztos pedig csak 5% van rá..
Orkként most 25% stunresistem van,de szinte sosem jön be volt már 40% is,de akkor is stunlokoltak nemegyszer pedig 25 meg 40% borzasztó sok ám!
rengeteg ilyen %-os érték van ami teljesen máshogy proccol mint ami felvan tûntetve....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
gondolom a #118198-ad erre volt a reply "közben annyit gyógyul a hotokból meg ragebõl",de akkor te olyan druid vagy,aki csak a frenzied regeneration-t használja combatban?😄😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amikor a SZEMÉLYEM ellen irányul egy post és nem a karakterem ellen akkor sajnos nemtudom poénnak venni!
Akik ismernek ezt pontosan tudják a végleteikeg lehet nubozni,lehülyézni a karakteremmel való játékkal kapcsolatban.Furcsamódon akikkkel vagy akik ellen játszom teljesen megvannak elégedve a játékommal csak innen páran "látatlanban" ítélkeznek persze szíve joga mindenkinek,de ha én nemvagyok bunkó akkor elvárom,hogy velem sem legyenek azok! Szerintem ez így a korrekt!
Te valami nóbeldíjas egyetemi tanár vagy aki lenéz mindenki mást a környezetében??? Fogdd vissza magad ha megkérhetlek!
es vegul egy tip: shaman csapatok elleni gyozelem elso kulcsa a totemek minnel hamarabbi elpusztitasa (kb azonnal ahogy lerakja)
"Baromira nem ignorálja a lassító effekteket a charge,és nem lehet kichargolni stunból. :-D Ezeket a marhaságokat olvasod valahol vagy te találod ki" lehet hülye vagyok,de csak tegnap nem 30+ druidát láttam ílymódon cselekdni😛😊
"Ha te is játszol druiddal te is tudod, hogy egyáltalán nem a dps vagy össz sebzés a kevés. Nincs rendes cast szakítás, egyáltalán nincs heal csökkentõ és lassító skill, így minden elfut és vígan castolja amit akar. Pont ezért szívunk mi is a legnubabb grouppok ellen is arénán, mert resto sámán earth shieldjét nem bírom átdpselni pl..."
amúgy pont ezekmiatt a kívánságok miatt abszódik el a WOW szerintem ahhoz képest,hogy egy HYBRID klasszról beszélünk éppen elég dologhoz ért a druida már így is ne akarjon már mindent! Ha minden klassz tudna MS-elni,healelni,CC-ni,Decurseiolni,purgeolni stb.stb.stb. akkor miért nem lenne 1 olyan klassz aki mindent tudna azt csókolom?
Éppen elég dolgot kitud egy Druida játszani így is,hogy megmenekítse magát vagy a társát mi a fenét akarsz még komolyan?
Pont az avatarod az élõ példa rá 51,91% krit? egy Hybrid kalssznak? nem gondolod,hogy egy ilyen százalék önmagáért beszél? elegedj meg vele,mert kurvára nem szar a karid.
Amúgy igazad van egy fury/arms vagy egy arms/fury az voltaképpen healer klassz és természetesen tank klassz...nem dps.
Számomra elég nevetséges,hogy egy resto druid simán szarrá ver egy fury/arms arms/fury warriort minden nehézség nélkül...
A moonkinnek atom dmg-t képes kiosztani és egy feral szintén rugókat megszégyenítõ DD mókára képes és mellé még ott a cyclone/legbrutkóbb CC a játékban,de érdekes módon még ez is kevés egyeseknek/ a root a formaváltással a polymorf immunitas vagy a lassító effektek leszedése tud healelni/Rage-bõl!!! nyád!😛/ persze kevés a manája,de nekünk warriknak mennyi manánk van healre???Low dps maciban?? kiarákot érdekelne ha a melee csak karcolgatja és közben annyit gyógyul a hotokból meg ragebõl,hogy szinte nem is sebzõdik?
A druidok kitudnak chargeolni stunból amire a warri nem képes ráadásul a druida charge-a ignorálja a lassító effektek hatását míg a miénk a wow kiadatása óta úgy szar ahogy van.Lassító effektel a nyakamban simán 5-10 yardra az ellenkezõ irányba rak a charge mint kellene az esetek 90%ban.
Nemtudom,te hogy játszol feral druiddal,de nagyon is életképes és erõs klassz pvp-ben feleannyi menekülõ/túlélõ/gyógyító skillünk lenne....
Amit meg a blizz a restóval mûvelt az valami brutális valami lett😉Az valóban GOD mode.
:3
Azt néztem restos druidoknál h ugrálnak össze vissza bg-kbe és fossá healelnek mindenkit ha meg naon nagy a szopás akkor bárhonnan szinte eltud futni travel formba be elhúz és már üthetitek a bottal a lábnyomát.
Ezér kéne egy 70es resto dro0d mongyuk van egy 66osom csak sajna nincs kedvem vele jáccani😞
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
cyclone pedig tényleg egy bazi durva cc, a legmókásabb az benne, hogy még a pala se tud kijönni belõle bubival. van 1 trinketed ellene 2 percenként, aszt' csá.
az viszont tény, hogy feral druidnak /ma arena-ban sok funkciója nincs, 10x jobb másik dps classokat lehet találni helyette.
botond kb. le is irta, hogy miért suxx.
boomkin már 1 fokkal jobb választás arena-ra, de az igazán imba dolog a resto druida.
ez van.
de ugyanilyen alapon sírhatna a destro lock is, hogy melee ellen abszolút zero védelme van, sírhatna a prot warrior, hogy 0 a dps-e, s miért nincs shield block alapú arena gear, prot pala ugyanígy, ésatöbbi...
én is kétféle geart gyûjtök a warrimnak, egy pvp-t és egy tankolósat, de ha nagyon belegondolok kéne még egy pve dps gear is. ez kapásból 3 féle geart jelent...csakhát ehhez kinek van türelme?
mert nekem biztos nincs már...
bár mostanában a wow-hoz is egyre kevesebb van...
Ennek ellenére szerintem druid nagyon jó kis klassz, és nagyon szeretek vele játszani minden hibája ellenére, így van benne kihívás. Az meg hogy egyesek szeretik godmodenak beállítani az az õ nagyon véges agykapacitásukra bizonyíték csak. :-)