166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Chris #128091 Egyáltalán ki beszélt a war-ról?
Komoly azért, hogy 1-2 látott fegyver alapján leszűröd az egyetemes igazságot, mellesleg meg kinek a pap kinek a paplé...
Kis szépérzékkel rendelkező embernek nem hiszem el, hogy tetszenek a wow fegyvermodelljei, elnagyolt rózsaszín-türkiz-hupililában játszó óriási dildók, fáklyák, nyalókák, péklapátok, legyezők, korinthoszi oszlopfőn álló Nelson szobrok, stb. Engem személy szerint sokkol az ilyen jellegű giccsparádé, ha meg vmelyik modellen megváltoztatnak egy ívet és befestik feketére, akkor meg el van ájulva a dizájn minőségétől a nagyrabecsült. Pedig a hozzáadott érték egyszerűen duplanulla.
-
#128090 Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani hogy ne %-ban mutassa a mobok és playerek életét? Xpearl addont használok és máig arra gyanakodtam de kikapcsoltam és ugyanúgy %-ban jelzi az életüket, hiába kapcsolom be az interfaceben a "target" fület. -
#128089 ezen kár pörögni mert mindenkinek más tetszik. az én privát véleményem az hogy a wow sokkal jobban néz ki mint a who -
#128088 WoWba jobbak azok az 1h healer macek pl amik földig érnek? Azok nem röhejesek? :D -
WiLDoR #128087 látom, nem vágod.
egykezesnek elmenne.
kétkezesnek meg a röhej kategória.
(s de, pont a röhejes benne, hogy kétkezes az, ami a képen van -.-) -
#128086 Ezzel mi a probléma? -
#128085 miert ez szerinted egykezes? :D
Nem vagyunk egyformak... en pl rosszul vagyok attol hogy a legtobb jatekban elnagyolt es ocsmany fegyvereket kapunk. WoW sem kivetel, az igazan szep fegyverek nagyon low levelen voltak, mert egyesek szerint egy fegyver attol "epic" hogy abszurd kulsot kap. -
WiLDoR #128084 itt pl.
ez most mi?
kétkezes kalapács akar lenni?
nane...ez még viccnek is rossz
egy fantasy game-ben a fegyver, főleg egy kétkezes legyen nagy, brutális, és nézzen ki jól.
ne pedig egy nagyobbfajta fogpiszkáló legyen.
szerintem -.- -
WiLDoR #128083 presence váltó ikonok.
blood:
frost:
unholy-t még nemtom, az lvl70 -
#128082 az animok ratyik voltak, a fegyverek meg hol kicsik? xd -
#128081 ez mar nem az a fallout -.- -
WiLDoR #128080 hát nemtom, nekem a war-ban még a 3 perces intrón kívűl sokminden még nem tetszett...
najó, spelleffektek még elmennek.
közelharci animok viszont qrva ratyik, spellcast animok detto.
armorok szépek, de ott is, ami szimpi az a chosen.
a hadakozzunk fogpiszkálókkal sem épp az esetem (értsd, baromi picik a fegyverek a karakterek kezében).
persze, mindenkinek más szimpi... -
#128079 igen war lesz-.- -
#128078 Én human-t kezdek mindenképp, az Lore szempontjából is jó. :)
Meg a racial miatt is jó, mivel kardal fogok rohangálni. :))) -
Chris #128077 Na ez is úgy néz ki, mintha a pávörréndzsörsz rajzfilmből lépett volna elő. Ha kard helyett vmi lézerpityut rajzolnának a kezébe kiváló lenne bármelyik "z" kategóriás scifibe...
-
#128076 Szeptemberre WAR lesz ebből előre látom... -.- -
WiLDoR #128075 tauren qrva hülyén néz ki pl. a dk lovon.
olyan látvány kb. mikor amikor felpakolsz egy bazinagy krumpliszsákot egy átlag lóra, aztán lelóg róla mindenfelé...
röhejes látvány -
#128074 igazad van, azért írtam h ha nagyon akarom, akkor esetleg ork v dré. -
#128073 drenáj DK nem hihető szerintem... -
#128072 áh dehogy kezdenek sokan DK-t... -
#128071 human, be vagy ud szerintem a hihető DK, esetleg ork vagy draenei. mármint lore szempontból :)
bár megnézném a taurent, az is jópofa lehet -
WiLDoR #128070 ja igen, a final küldiért választható két fegyver kimaradt:
én a kardot választottam :)
-
Bhalage #128069 leszarom,
ez a te velemenyed, az meg az enyem...
nemkeveset toltam BEt és tudom, hogy kurvara nem egyenes a tartasa,
vagy te nem tudod mi az az egyenes tartas*..
* ezesetben ajanlom a tancorakat -
#128068 a legjobb lett volna ha nem csak egy hero class lesz mert így ténylegesen a játékosok igen nagy százaléka vagy rerollol vagy dkval bohóckodik majd az elején
resire is csak annyit kéne ráírni h only works in arenas és bg is élvezetesebb lehetne picit meg nem nyírná ki az egész szigetet egy s4 warrior druidhealerrel mint ahogy most megteszik
meg iyeln repülő kárpit motor ugrálni tudó mammut hülyeségeket nem kéne... tiszta anakronisztikus lesz a végén az egész
ugráló mammut -
#128067 Ja, és még csajom szerint is jól néz ki, pedig ő aztán tényleg undorodik a gizda kis buzzancs srácoktól. -
#128066 én UD DKt indítanék de inkább marad a druida:P
feral > all -
ShaiHulud #128065 azt en vagom, csak feluletesen olvastam es a kep alapjan csak a deathknight-ra gondoltam es annak tenyere, hogy majd jo sokan fognak ra rollolni (legalabb kiprobalas erejeig). -
#128064 Semmi homi nincs benne szerintem. Normális, egyenes tartás. Nézd meg a 3. képet. Mi abban a seggbekúrt már bocsánat? Én abszolút igényesnek látom a be karaktert, aminek még a feje is jól áll. -
Bhalage #128063 lovon jol nez ki, jol nez ki ez a fekete paci a feherkekes labakkal, a tobbi az homie, ahogy boti mondja -.- -
Bhalage #128062 UDk UDk, vagod, megfaradtak az idok soran, de miert nem allhat a tobbi modell ugy mint egy normalis ember... :G
apropo normalis emberek *human* mozgas, na azok a legsulyosabbak mindkozul :G
-
#128061 Bazsival értek egyet, ez nagyon homi fíling. -.- -
WiLDoR #128060 még mindig 1000x jobb, mint egy ud, aki úgy megy, mint gyomorszájon rúgtak, aztán úgy is maradt :)) -
Bhalage #128059 lol ahogy kinyomja a mellkasat olyan mintha seggbekurtak volna egy karoval.
buzi -
WiLDoR #128058 ezért!
kicsit imbán néz ki x)
ez a lvl 58-ra összeszedhető kék kezdő dk gear (kb. 3 óra questelés volt az 55-58), szóval nem kell sz*rozni azeroth-on lehet menni tovább kapásból outland-re... -
#128057 Blád mean Blood, Genyó mean elf. :) -
ShaiHulud #128056 jah en valahogy a bladgenyonak kapasbol deathknightot ertettem es nem a blood elfet:D -
#128055 Különleges barát. -
Lerstal #128054 ;D -
#128053 Vagy úgy értetted, hogy dkgenyót? -
#128052 Már egyáltalán nem új a be. Egyébként gondolom azért, mert az néz ki jól. Annak van tartása és valamirevaló feje. Jól néz ki rajta a plate, stb. Meg aztán egy kicsi lore: palákból lettek a dk-k, akik aztán visszaálltak. És ki látott már orc vagy tauren palát?