166745
  • tigeroo
    a MM-ban téleg 7ropi a gamecard???
  • Fehercsoki
    Nem hetente egyszer a normal 5 főseket reseteled és mehetsz újra a hc és raides instáknak pedig kiírja h mikor resetel amikor bemész.Bloodscalp/Ragna pvp és sok magyar Arathor pve és sok magyar.
  • Tatyla
    nem,anno mikor legelőször felreppentek az első infók a WotLK-ról valami ilyesmit pletykáltak hogy a meglévő karit lehet valami epic questsorozattal átalakítani DK-á.
  • Tatyla
    még jó hogy te tudod mászter
  • Th0m
    hali! elegem volt a törtszarból:) tehát már megrendeltem az erdeti wowot már csak idő kérdése és ittlesz:)

két kérdésem lenne! melyik szerveren játszak? látom pl bloodscalp stb..

az eredeti szerveren az insták hogy müködnek? hetente egyszer mehetsz be egy instába? és?...
  • cikasz
    Ja igen. Biztos sok Batman-t nézett onnan ez a Dark Knight-ozás :)
  • cikasz
    Honnan veszi sok ember ezt a baromságot, hogy meglévő karakter alakul át Death (nem dark) Knight-á?
    Nem igaz, hogy nem lehet kicsit utánaolvasni.
  • gatyo
    Nemigazán helytálló az összehasonlítás szerintem. Továbbra is az a véleményem, hogy AoC korszakalkotót csinalt az MMORPG-k világában. Ami miatt elhagytuk, az az érthetetlen patchek és a fejlesztési irányok voltak. WAR gyakorlatilag lemásolja daoc-ot, wow-os beütésekkel. Hogy ez mennyire fog bejönni a játékosoknak azt majd meglátjuk 1-2 hónappal release után. Az, hogy neked +2-3 embernek nagyon tetszik még nem jelent semmit.
  • Chris
    Najó, akkor 3-nak... :D
  • BEAST #128122
    Meg mindig tetszik a grafikaja -.-
  • Chris
    Ez az aoc-war összehasonlítás kb. olyan mintha azt mondanád, hogy az új slk merci is olyan lesz, mint a suzuki, me' benzinnel megy az is.
    Nem kell, hogy tetszen, de ilyen bugyutaságokat ne írjunk már, hogy biztos az lesz vele, mint az aoc-al, mert akkoriban 2 pécébojnak nagyon tetszett a grafikája...
  • antgecc
    Wildor már bocsánat, de te nem vagy tisztában a fantasy lényegével. De had ne magyarázzam már el neked...
  • Csirke4
    Ha public notenak beírok valamit és megynomom az acceptet akkor mért basz ki a winfosba a játék mintha alt+f4-et nyomtam volna? XD
  • tigeroo
    fákk de rossz a szerelmi bánat...

wow gyógyír minden real life problémára:DDDD
  • Tafaya
    "To participate in the beta tests, you must have a valid retail World of Warcraft account active and in good standing as of July 15, 2008"

Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy valaki részt vehessen a bétában, Július 15-én aktívnak kellett lennie az előfizetésének?
  • bandika64
    Eladó World of Warcraft account alap játék + TBC 2db 70es karakterrel + egy pár altal.
    70es Night Elf rugó (Zurtrox) Bloodscalpon full season 1
    70es Troll mage (SnipHawk) Argent Dawnon kicsit hanyagolt állapotban 1db season 1el.
    Már lassan féléve nincs feltötve az accountom.Akit érdekel vegyen fel MSN-re és ott megvitatjuk a dolgot: [email protected]
  • Magh
    Azért a WAR nem egy AoC...
    Nekem nagyon tetszenek a WotLK spellek/talentek, az ős-WoW-ra hajazó design, meg úgy általában minden, de nem ez számít. A lényeg, hogy mindezek ellenére a HC játék továbbra is áll:
    -agyatlan BG zergből
    -egy abusera épülő, (nem csak) számomra élvezhetetlen arénából
    -bossfarmból

És ennyi. Normális csapatalapú PvP NINCS. Egy 3v3 egy utolsó szűk, koszlott, világvégi lyukban nekem nem PvP. Az AoC-ben gyakorlatilag nem volt működő PvP rendszer, nem csoda, hogy bukott. A WAR-ban van, tény. A koncepció hibátlan és messze lekörözi a WoW-ét, tény. Azon dől el minden, mennyire sikerült finomhangoni, hogyan dolgozik a content fejlesztő csapat.
  • Davidus
    aocról ordított hogy foshegy lesz. who viszont jó lesz. nem lenne wotlk már előrendeltem volna:D
  • Lynx_TWL
    nem tudod mi a fantasy
  • [HUN]Crassus
    aha tanuld meg...dobd ela tesód valamelyik 375-ös skilljét és gyorsban csinálj neki 375-ös BS-t:) biztos nagyra fogja értékelni mikor hazajön:D
  • WiLDoR
    "Ami nagyobb, az mese"

jah, az.
    elvégre erről szól a fantasy, nemde?

én amúgy most pont azt látom, mint ami volt aoc megjelenése elött.
    jött 3-4 ember, aztán megmondta jól a frankót, hogy ez majd ilyen-olyan szipiszuper lesz, wownak meg gameover, meg aoc majd jól odab*sz, aztán meg lehet nézni mi van most.
    sajnos én is bedőltem ennek a hype-nak, meg omgwtfwowkillergame feeling-nek :/

de most biztos nem fogok.
    lehet itt a többségnek tetszenek a lvl2 szintű grafikájú fegyverek, de én akkor már inkább szavazok a rozsaszín nyalókákra.

mindenesetre kiváncsi leszek, hogy vajon 2-3 hónap múlva mi lesz a war sorsa...
    (azért bizom benne, hogy befut, bár nem az én kedvencem lesz)
  • Golodin
    Sziasztok!

Azt szeretném mwgtudni, hogy találtam instában egy olyan tekercset, amivel egy jó kis gatyát lehet csinálni, ha van blacksmithing 375-ös skilem. Nekem még ilyen nincs, és ha megtanulom akkor elő tudom varázsolni a tekercsből a gatyót, vagy kell hozzá más is, vagy nem olyan egyszerű kitanulni a blacksmithet, mint gondolom?

Ui: tesóm wow-ozik, csak most külföldön van, és megengedte, hogy használjam az egyik kariját, ezért nem vagyok jártas a dologban. Ha nem érthető szóljatok, és megpróbálok pontosítani.
  • Ioles
    Valaki tudna segíteni?
  • antgecc
    Ja és death knight, nem dark knight. A dark knight az batman :)
  • antgecc
    Félre értettél valamit. Nem a mage-edből lesz DK, hanem ha van a serveren minimum 1 akármilyen minimum lvl55-ös karid, akkor indíthatsz egy DK-t, ami lvl55-ön indul epl fölött lebegő Necropolisból.
  • MURopi
    kis off:
    áááá leg szívesebben ki b*****m a p*****a ezt a k******tt monitort a f**zba... mindig BT clear elején vagy közepén kapcsol ki aztán fél napig nem megy...
    on:
    dark knightból majd vissza lehet menni a régi classodba? és számít az hogy elötte mi voltál? ugy értem hogyha mage lett DK akkor lesz valami plussz a DK-ban vagy csak a racial plusszok maradnak meg?
  • Magh
    Emelj fel egy ilyet, aztán forgasd órákig félkézzel. A WAR fegyverdesign realisztikusabb, nekem speciel bejön. A TBC meg nem jön be a rusnya világító neon tumorfegyvereivel. Nem véletlenül tértek vissza WotLK-ban a régi designhoz.
  • Narxis
    BE > homoszexuálisok
  • Lynx_TWL
    i
  • antgecc
    Egyetértek, minimum kettőt bele kellett volna tenni.

De várjunk csak, mit raknak akkor a lichking utáni kiegbe?!?
  • ShaiHulud
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/Banderillero.JPG
  • ShaiHulud
    hagyd ra, meg nem latott matadort.
  • ShaiHulud
    hat ugye azert warhammernek eleg nagy multja van, es akkor meg nem votl talan divat ez az elnagyolt fegyver dolog, egy "realisabb" fantasy vilag ez. es az nagyszeru hogy nem bolygattak meg ilyen teren a warhammer onlineban a jatek keszitoi. az mas kerdes, hogy amennyire szerettem en a warhammer fantasy tablas jatekot, annyira nem varom az mmo verziot belole.
  • antgecc
    Nem akarok flamelni, de azért... hehe... kissé ciki neked most ez a beszólás. barátnőm versenytáncol és csak a te kedvedért megmutattam neki a képet, hogy ez egyenes tartás-e. Képzeld egyenes tartás. Leginkább táncban.

Azért ne aggódj, nem haragszom :)
  • antgecc
    Megnézem én mikor hadonászik bármilyen erőemelő vagy bodybuilder ekkora egykezessel..... hülyeség. Egy normális, használható 2kezes pont ekkora. Ami nagyobb, az mese.

Abba most pls ne kössünk bele, hogy varázsolni alapból mese.
  • Lynx_TWL
    a ti szemeteknek a buziparádé igazi csemege lehet
  • Lynx_TWL
    nub
  • Lynx_TWL
    végülis ha nyalóka lenne végén, és rózsaszín fénnyel világítana a markolata egyből 100szor jobban nézne ki!
    jalehetne mondjuk 10szer ekkora, hogy biztos ne bírja el a karakter de akkor is jobban nézne ki.

• Dr DeViLKiNG
    Szerintem is az lenne az igazi, ha minden fegyver úgy nézne ki mint a lvl2-es verziója.
  • Lacee
    /agree

az összes epic fegyver röhejesen néz ki, neonzöld fém péklapát egy kézben, meg ruhásszerkrény méretű aranyozott íjak... yikes

egyértelműen arra megy ki a design, hogy a város közepén ácsorogva is mindenki lássa hogy milyen menő vagy (hiszen az embernagyságú fegyvert meg rózsaszínen világító koponyás sisakot mindenki látja már 200 méterről is), nem a valóban jó/cool kinézetre.