World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ügyesek😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Túrkálom a netet, de eddig nem nagy sikerrel sajna. Ja, amúgy Pólóra szeretném rászitáztatni és örülnék, ha nem tenyérnyi méretben lenne rajta<#idiota>#idiota>
Na elõre is köszi és addig is folytatom a böngészést.
Nem akarok okoskodni, meg nem akarom botondot védeni (<#idiota>#idiota>) de sztem amirõl ti beszéltek, az valami olyan druid ami egyszerre mind a 3 talent fát kitalentolta mert a többiekkel ellentétben neki nem 61 hanem 182 talenpontja van, hiszem imba DPS,Heal és tank is egyben.
Itt természetesen MINDEN úgy történik a theorykban ahogy azt ÉN elképzelem. Ezt tanuld meg. Tehát eszerint én rugóval úgy nyerem meg a 2v1 arénát, hogy elbújok és megvárom amíg mind a kettõ ember /afk-val kilép. :>
(Mert ha megnézed a történeteket mindenki pontosan tudja, hogy az ellenség mikor fog/hogyan fog egy adott skillt használni... Aztán meg ha mégsem akkor használja na ott lesz az, hogy theorycraftban hozzá sem érek, a valós duelben meg 75%-os HP-val megúszom.)
Most természetesen jönnek az l2p meghogy az ellenség l2p meghogy kicsi a dps-em, túl kicsi a resillencem, túl nagy a fishing skillem, ésegyéb baromságok.
resto fix:
dire bear form 21 pontos feral talent
tranquility kevesebbet healel cserébe nem channeled hanem le lehet rakni a földre és aki benne áll az gyógyul
feral fix:
kidney shot catnak
maim combo pont nélkül is használható cserébe nem sebez
Lacerate: -5% healing effekt 5x stack
V9ykn8_TZL0
Felállással sajnos nem tudok egyetérteni, az alap, hogy vannak nubok mindenhol, de szerintem a ratinget elsõsorban a setup határozza meg és nem a skill sajnos. Nézegetek elég sok arena videót és nagyon sokszor látok highratinges csapatoknál iszonyat nagy hülyeségeket.
Van 1000 armorod es 10000 hp-d. 200 dps ellen elsz 54.73 secig.
Van 2000 armorod es 10000 hp-d. 200 dps ellen elsz 59.47 secig ami 4.73 sec-el tobb mint 1000 armornal.
Van 10000 armorod es 10000 hp-d. 200 dps ellen elsz 97.359 secig.
Van 11000 armorod es 10000 hp-d. 200 dps ellen elsz 102.095 secig, ami 4.73 sec-el tobb mint 10000 armornal.
Azaz nincs olyan erteke az armornak, mikor egysegnyi armor kevesebb idovel hosszabbitana meg az eleted (csak a max reduction eleresekor).
de tenyleg nem tudom mit leetne😄 talan somi majd valaszol.
Másik meg szerintem maceval warrior/rogue nem a nagy dps miatt megy arénába. Arénába a cc meghatároz/eldönt 1 meccset, sõt 2vs2be megpecsételi a sorsod.
Druidánál pofon 1xrû a balance visszaállítása. Arénába ki kell venni a travel formot, ugyan úgy mint instákba. Ne lehessen használni.
Valamit maces warriorral/rugoval is kezdhetnének, mert 2vs2be ilyen 4-5 stun+ beleszakít a castba elég jó, és ez mellett még mozogni se tudsz. Dps,healrõl nem is beszélve.
Én meglátásom szerint mind1 ki milyen felállással megy 2vs2be, mert hiába jön FOTM csapat, ha akik mögöttük ülnek n00bok. Van itt 1600 rating alatt druida/warior druida /rugo/lock stb csapat is.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
vagy akar drainelni a healerjeik manajat, ha van ra mod. mivel az o 1 dpsuk nem fog tudni sok damaget tolni ratok.
shaman szemszogbol egyik sem kemeny ha a shaman tarsad spammeli a purget rajta mikozben dpselitek lefele, disc pap minden vedelmet letudom kapni purgel, shamanet is, aztan itt az earthshockom interruptlni ha healelni akarna. resto druid mar mas teszta, mert o nem a procolos buffjai miatt lesz elsosorban imba, hanem ket dolog miatt, egyik az imba hotok, amik purgeolese elleni vedelemkent ott a lifebloom, tehat megkell gondolni, hogy egy druid healernel mikor purgeolj (lifebloom nagy healje betickel purge/dispel hatasara) A masik dolog meg travel formos elmenekulosdi.
pap ellen az a gaz amikor van pain supressionje (kb minden arenas papnak van mar, kiveve ha shadow) es melle blessing of protection is van, mert akkor szinte eselytelen purgeolni azt leven hogy 65% dispel resistet is kap a supressiontol = siman megmenekul egy biztosnak hit halaltol.
persze ezek fokent 5v5 re jellemzoek, 2v2 ben nem igen van ido healelesen es totem pakolason kivul masra, 3v3 ban meg agyon cczik az embert😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
holy pally , disc/holy priest és resto druid/shaman természetesen afkig szorakoztatjuk az ellenfelet.
Behalt a konzolom(javíttatás folyamatban!).Régen is sokat voltam rajta WoW-on!Gondoltam folytatom de azóta sok-sok patch jött ki,na + Vista amin nem volt még a kliensem😊Szvsz Online szerepjáték nálam mindig marad.
Utóbbi évben inkább GW volt de mmorpg csakis WoW és a kiegek BC és ami jön nemsokára még nem volt elérhetõ számomra tehát van mit pótolnom😊
Konzol mellett egyfojtában online voltam egyébként szabadidõmben csak nem World of W.-on.
Szal megy Vista alatt.Ez perfekt,very thx!
★ 汤姆 李
750 spdmg MINIMUM (ez a low-KZ szint)
15% crit (moonkin nélkül)
Persze +12%hit sem árt, ha raidelni akarsz.
ITT van az én balance druidám, van még rajta néhány igencsak középszar cucc, meg nem kell pont a Starfire stunjára, azt a pontot lehet pakolni +manaregenre. 😊
Wildor az az 1-2 extra attack felpercenkent mindent visz es punk tum😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"