166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#128298 azért én a helyetekben vetnék egy pillantást az új talentekre is:P
HP poolhoz képest nagyobb sebzése lesz mindenkinek wotlkban mint bcben
pl a backstab nem scak új rankokkal lesz erősebb hanem talentből lehet csökkenteni az energy köülstégét. nem is akármennyivel hanem 15el -
#128297 Valami középúton kéne elindulniuk. PreTBC sem volt jó, mert a sima PvP gear semmit nem ért, a r13+top PvE gear meg istent csinált bárkiből. Most a PvE gear egy nulla (kivéve elszigetelt esetek, pl Warglaive), viszont minden PvP-s teljesen azonos gearben rohangál. Ezen az utóbbi évben annyi változott, hogy 1-2 darab az átlagjános számára nem elérhető, abból be kell érnie a régebbivel, de ez elhanyagolható. Esetleg valami brutál cucc rated/premade BG-ről? -
gatyo #128296 Resi ellen szerintem egy dolog kellene. Aktiv spellként magic alapú resi debuff (mondjuk -300 resi 6 secig), a support classoknak. Daocban pl ez nagyon jól működött... debuff és focus dps. -
#128295 ha ekkora különbség lesz az arénás meg a 25 fős fegyverek között akkor ez egy elég nagy ösztönző erő a 25ös raidelésre:P csak akkor meg bejön az ami BC elött volt hogy "jajj nincs esélyem a nolifer rédelők ellen!4" -
#128294 Hiába, a resilnek atombiztos helye van. Az csöppet sem érdekli őket, hogy a critre épülő classokat szétcseszi, másokat meg egyáltalán nem érint, sőt. De most legalább megpróbálnak ez ellen tenni, pl. Frostfire Bolt. Én inkább annak örünék, ha a penetration csökkentené a resilt is. -
#128293 -59 resiliance meg -30 stamina simán megér +80 sebzést meg nagyobb APt, critet meg hitet.
attól még a többi cuccod lehet pvps -
WiLDoR #128292 plusz tegyük hozzá azt is, hogy hiába van a pve cuccon +10 dps, attól még pvp-re ugyanolyan ratyi marad.
az a gond szvsz, hogy a blizz mindenáron külön akarja választani a két játékirányt, de ez szerintem egy nagyon rossz út. (talán az lenne a legjobb választás, hogy vagy mindenről eltüntetni a resit vagy valami core ability-vé tenni vagy karakter vagy itemizáció szinten) -
Dr DeViLKiNG #128291 Az fasza, legalább nem lesz lemaradva a dkm :p -
#128290 "Players who level past 70 will have their Arena points reset to 0 and be removed from all Arena teams in the level-70 bracket."
MMO Champion. -
Dr DeViLKiNG #128289 Link? -
HUmanHunter #128288 naxxramasba, kel'thuzadékhoz hol a bejárat? -
#128287 Placeholder, a S1 (vagy S5) cuccok nyilván a belépőszntű 25-fősök szintjén lesznek. Amúgy megerősítették, hogy az aréna pontokat resetelik, tehát nem lesz senkinek előnye. -
Foglaltnick #128286 főleg hogyha játszottál már törtön előtte, és tudod nagyjából hogy hogyan működik a játék, akkor nagyon hamar eléred a 60. szintet, és két hét múlva mehetsz megint vásárolni...
Általában a kettőt egybecsomagolva árulják, az 576 shopban most épp 6300.- a kettő együtt, 2800+2900 külön.
Az account regisztrációhoz fog kelleni egy bankkártyaszám, amiről később fizetni fogsz, vagy kell egy gamecard már az elején. (az egy hónap ajándék játékidőt ettől függetlenül megkapod, de a regisztrációnál kellenek az adatok) -
Gumbo #128285 Igen, elég. De szerintem ha már elmész a boltba, megveheted mind a 2-t. A BC ára nem fog már jobban lemenni. Édmes körülnézni, hogy hol a legolcsóbb, mertpl a Tesco-ban jó pár ezer forintal drágább mint a Media MArkt-ban. -
#128284 És simával tudom tolni?mert akkor ráérek megvenni a bc-t később is.Human kezdenék. -
#128283 ok,thx -
ShaiHulud #128282 kell a wow+bc is. -
#128281 Üdv
Szeretnék wowozni eredetin de lenne 1-2 kérdésem
Megpróbáltam be regelni de látom kér egy Authentication Key-t
gondolom ezt az eredeti játékhoz kapnám.Meg kell vennem a sima wow-ot is vagy elég csak a bc-t? -
#128280 bár az se kizárt hogy lesz még ezen kívül más arena fegyver is mert ehhez nem kell rating. meg az is lehet hogy ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni mert csak béta:D -
ShaiHulud #128279 Additionally, the sets released for the Arenas in Wrath of the Lich King will no longer share aesthetic similarities with tiered raiding gear. We want those equipped with the best PvP rewards and those with the best raiding sets to stand out from each other. -
#128278 WotLK S1 2H
vs
WotLK T1/25 2H
úgy látszik a 10 fős epixek lesznek 1 szinten az arénás cuccokkal a 25 fős meg jóval ütősebb lesz -
ShaiHulud #128277 vigyazz, lehet a "need"-t sem tudja micsoda. -
WiLDoR #128276 szerintem inkább egy agyra lenne szüksége első körben, nem angolszótárra -.-
ha ugyanis lenne agya, akkor el tudott volna gondolkodni odáig, hogy lefordítassa egy online angol szótárral, hogy mi is az a forge, ami annyira need, s hopp, máris megvan oldva a probléma... -
Warden #128275 Kohó-olvasztókemence.Lásd még ironFORGE...
Javallom szerezz be egy angolszótárt, vagy ha ennyire nem megy a neten is találsz mindenféle szótárat. -
#128274 Forge -
#128273 Kohó, kovácsműhely. Pl. IF közepén vagy Stormwindben a dwarf districtben találsz. De van kisebb városoknál is. -
donatus13 #128272 Hello Elkezdtem miningkedni a karakteremmel és azt kérdezném hogy mi az forge ? mert ha smelting elni akarok mindig kéri a forge skillt vagy nem tudom mi lehet. -
#128271 megették az AQ termeszei. -
#128270 Leönthetted kakaóval, nálam is előfordult már. -
#128269 azon gondolkodtál már h meghalt a wow cd-d? -
Glesthor #128268 na ezt már kiírta akkor is, amikor lemezről telepítettem. -
Glesthor #128267 The installer was unable to read the file "<unknown>". This error may be caused by problems with the media or drive at --for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#patch.MPQ\World\Maps\AhnQiraj\AhnQiraj_30_49.adt", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read) -
Foglaltnick #128266 majd akkor köszöngesd ha sikerült feltenni ^^ -
Glesthor #128265 jaja! bőven van rajta hely. na akkor másolom. köszönöm a segítséget! -
Foglaltnick #128264 feltételezem hogy a partíció amire telepíteni szeretnéd, nem telik be időközben. Meg a rendszer partíción is van pár giga szabad hely (ha a kettő nem ugyanaz)
azt írja hogy nem tudja beolvasni és kitömöríteni a cuccot... szóval akkor lehet hogy a felmásolós téma megoldja a dolgot. -
Glesthor #128263 nincs felhúzva. volt egy olyan hibaüzenet, amiben vázolt néhány lehetséges problémát.... például hibás lehet a merevlemez/hajlékonylemez vagy mondjuk netprobléma is közbejöhet. nos, tudtommal a vinyónak nincs baja. a lemezmeghajtóimnak sincsenek gondjaik, mert akkor a többi lemeznél is lennének problémák. netről pedig nem is lehet beszélni, mert ugyebár lemezről telepítek. szóval fasza! még megpróbálom a "másolós" dolgot. ha nem jön össze, akkor jöhet az agyvérzés! -
#128262 legjobb név a leszoplock :P -
Foglaltnick #128261 ha fel van húzva a gép, akkor tedd vissza alapórajelre
esetleg megpróbálhatod a vinyórafelmásolós-majd-onnan-telepítős módszert
legrosszabb esetben meg átmész egy haverhoz és átmásolod a vinyódra a kliensét -
Glesthor #128260 na de ha az egész vinyó formatálva volt, akkor azt is telepíteni kell.... :)
most éppen ezt írta ki nekem hibaüzenetnek:
Couldn't decompress Ogg data: ov_read=-3. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerDecompressOgg)
-
#128259 No problem.