World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
400 resilence fölött viszont nincs az a bm hunter ami egy sl/sl szörnyeteget kifktet.Hiába van 12k hp nem tudok akkora sebzést neki bevinni ami elöbbb végezne vele mint a dotjai velem.Egy esély van ha mindjárt az elején kap egy aimedet meg egy vipert hogy örvendjen és a harc alatt az aimedet még egyszer rá lehet lõni de az nagyon ritka.
Rogue cloak of shadowsig él, aztán jobban van darálva mint a warrior. (Persze pro rogue ellen 50 - 50% az esély mert az nem hagyja magát bedarálni, és nem a képembe ugrál free killként)
Mage...hát...sztem elég ráküldeni egy felhuntert, rányomni a dc-t, közelébe menni ->arcane torrent, aztán felhunter megint silenceli, szegénynek még az életét is szívom, buffja már rég semmi.
Ha most full CD 1v1-rõl beszélünk, akkor még egy frostmage is elverheti.
Gyere spammolni a DAoC topicot! 😛
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
A lényeg az,hogy volt kaszt ami jobban igényelte volna a buffot mint a mage XD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
warriort még jobb..
nem azt mondom hogy lehetetlen, csak kicsit vicces <#vigyor4>#vigyor4>
Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
Balanceról: van PvE, 1v1, BG és 3 arena bracket. Tudjuk, hogy elvileg a PvE és másodlagosan az 5v5 a fõ célpont, és ezek is nagyon távol állnak a balance-tól, akkor mit lehet várni a többi területen?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
meg azt is kijavíthatnák hogy arenaban ne tûnjön már el ha a map másik végén vagyok és kifut rangebõl. meg hogy nem tud leugrani a blades edgei hídról(érdekes hogy bc elõtt simán le tudtak ugrani a petek ilyen helyekrõl). vagy hogy ne lehessen beakasztani a falba... (skilldruids ftw)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szal felesleges sztem lazongani. sztem a kiegig mar eltervezett roadmapje van mindennek. ez is resze annak, amivel leultet milliokat a gep ele estenkent. nem csak uj kontent, nem csak uj fegyok, hanem a classok kozott `egyensuly` folyamatos valtoztatasa az, ami lekot, idegesit, kiborit. de a lenyeg ugyana az: jatsz!
ಥ_ಥ
Ui.: Igen, van mage-em, van rugóm, és egy lockot szintezek, szóval az ilyetén jellegû hozzászólásokat lehet hanyagolni.
Ismét megemlítem: a tanulható IB egy nulla. 5 percenként egy firemage 10 seccel tovább él, ennyi. Ehhez képest egy SL, ami platet csinál a szinte mage törékenységû lockból, már-már cheat. Nehogy már az egyik legerõsebb TBC talentekkel rendelkezõ, ráadásul mage anticlass háborogjon. IV-t meg lezabálja a nem kicsit OP skillhunter.
ಥ_ಥ
lockkal eleve nagyon szukseg nincs is fearre 1v1 ben (deathcoil boven eleg), fear akkro kell ha cczni akarsz valakit, nem kene abuseolni azt hogy nem feltetlen szakad meg damage hatasara. szerintem.
miért is sírt anno mindenki?
crycrycry, hogy a lock chainfear-ben tart, s nem tudsz tenni semmit ellene, úgy megy le a hp-d 0-ára (bár már akkor is volt millió+1 dolog, amivel lehetett belõle szabadulni).
na most, akkor a stun-nal mi is van? ott se tudok csinálni semmit, csak nézem, ahogy megy le a hp-m 0-ára (stunlock-ra nagyon szükség sincs már, egy jó rugó egy cheapshot-kidney alatt simán ledarálja rólam a hp-m 2/3-át)
a kérdésem innentõl már csak annyi, hogy ha a fear-nél van rá esély, hogy megszakad dmg hatására (+ az fear-elt személy elfut kenyáig is, ki spellrange-bõl meg mindenbõl), akkor a stun-nál miért nincs ilyen esély?
fear-t minden dispel képes class képes dispel-ezni.
stun ellen van egy pala blessing és csá.
healer szemszögbõl (mondjuk legyen ud priest, merazúgyisnépszerû) fear-bõl menekülhetsz wotf-al, trinket-tel, fear ward-dal, de pl. a mage poly-ja ellen van összvissz. 2 percenként 1 trinketed.
és elvileg mindkettõ cc.
balanced?
hát persze -.-
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.