World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Egyre jobban érdekel,hogy a kiegészítõ után,hogy fognak reagálni a népek az SL/SL felguardos warlockra ^^
Rookie
Megvan ne keressétek! 😊

Tafaya
Az mi? Emlékszem valamire, de az már rég halott 😊

A bm hunter 300 resi fölött valóban tud kellemetlenkedni a locknak pláne ha a lock van olyan rendes hogy még a snake trapba is belegyalogol, vagy a bw lejárta után a cicát feareli el és nem engem.
400 resilence fölött viszont nincs az a bm hunter ami egy sl/sl szörnyeteget kifktet.Hiába van 12k hp nem tudok akkora sebzést neki bevinni ami elöbbb végezne vele mint a dotjai velem.Egy esély van ha mindjárt az elején kap egy aimedet meg egy vipert hogy örvendjen és a harc alatt az aimedet még egyszer rá lehet lõni de az nagyon ritka.
Unknow
Hm..hát nem tudom. Warrior üt üt üt -> death coil aztán meg minden ami belefér. Dotok úgyis elviszik mielõtt leöl. Elnyomom a hs-t, meg szívom az életét közben aztán gg.

Rogue cloak of shadowsig él, aztán jobban van darálva mint a warrior. (Persze pro rogue ellen 50 - 50% az esély mert az nem hagyja magát bedarálni, és nem a képembe ugrál free killként)

Mage...hát...sztem elég ráküldeni egy felhuntert, rányomni a dc-t, közelébe menni ->arcane torrent, aztán felhunter megint silenceli, szegénynek még az életét is szívom, buffja már rég semmi.
Magh
Rugó, warrior szétszedi a lockot, anticlassok.
Ha most full CD 1v1-rõl beszélünk, akkor még egy frostmage is elverheti.

A kõ-papír-olló rég nem mûködik.Egy 400+ resilences Sl/Sl lockot nem öl meg semmi nem egy egyben 3-1 ben sem.A hunteremmel 300 resi alatt megtudok ölni mindenkit 300 resilence fölött szerencse függõ is de pl egy warrior vagy egy retri paladin szétkap.A pladinommal 300 resi alatt a lock a spriestés a discpriest kivételével van esélyem a többi class ellen fölötte az esélyek rendesen 30% alá esnek casterekkel szemben és csak a melee clasokkal jövök ki kb 50-50% ban.
Magh
Arénában igen, amúgy halál unalmas buildek. BG-n premade-el sokkal jobb a destro és a fire, ki tudnak healelni.

tegla
lol Tafy Téged is lehet látni!
Gyere spammolni a DAoC topicot! 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Magh
Szegény druidák, a resto minden bracketben a jelenlegi legimbább talent. Travel formot arénából kitiltani, cyclonet 21 pontos balance talentre és beszélhetünk.

Unknow
Hát azért ha nem kap healt a seggébe a rogue, vagy nem ketten ütnek,hogy még véletlen se mozduljak meg, akkor azért valszeg agyon csapom a roguet sl/sl -el. Már 300 resi körül se critez az már akkorát, hogy ráfigyeljek. Részemrõl egyedül a BM hunter az amivel küzdeni kell.
Rookie
Hala! Nemtudjátok hova lett a ragnaros szerver nem találom! 😊

hát nálam melee az rugo meg warrior, ahogy írtam is.

jazzy
Lockból csak sl használható, magebõl frost, warriorból is csak 1 fajta.. stb
Unknow
Valahogy úgy, druidát viszont agyba-fõbe lehet szivatni. Nem is emlékszek,hogy utoljára mikor ütött meg druida. Felhunter alapból észreveszi mert gyengébb az invije mint a roguenak, maciba egyszer bestunnol de aztán megy rá a fear,abból reflexbõl kinyomja magát trinkettel miközben már megy rá a második fear és szia van. Igazából így belegondolva lehet nem az így is agyon tápolt kasztokkal kéne foglalkozni hanem druidával. Mert,hogy abból egyedül a restos használható arénába (legalábbis lock és mage ellen) az fix. Mondjuk szegény restosnak kb annyival jobb,hogy eltudja nyújtani a halálát. Na de mindegy ^^

A lényeg az,hogy volt kaszt ami jobban igényelte volna a buffot mint a mage XD
Magh
Az IV suttyomban 3 perc CD-t kapott, és még egy nyamvadt talent rest sem jár?

talán azért mert most arena csak a healerek manajáról szól. ha nem ütnek kevesebb heal kell beléd, több manaja marad a healerednek, és te nyersz.

Sims-ez az tudomásom szerint magyarúl is megjelent.Esetleg szótárazd ki de ha igy homloklebenybõl nem tudod mit jelent az ice-fire-arcane akkor ez nem a te játékod.
jazzy
Dc utáni fearre ráfearelsz mégegyet és rögtön curse of exhaustion aztán szevasz.
BEAST
az elobb meg meleerol volt szo :p ... nem CSAK rugorol, azt tudom hogy a lock forum "ohnoeznemtudomleverniarugokat" sirastol zeng 😄 ...de valamit valamiert :o ... Warrior iskb csak akkor lehet kemeny ellenfel ha ud :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tafaya
B*****meg, ha tudom, hogy a lock ennyire gyenge kaszt nem indítok egyet 😞

rugot próbálj meg fearelni, amikor ütöget. egyrészt az a 1,5 sec nem annyi lesz, másik meg hogy lerúgja, vagy ha minden cdn van akkor benyomja vége elõtt clost. dc utáni fearbõl meg kijön trinketel
warriort még jobb..
nem azt mondom hogy lehetetlen, csak kicsit vicces <#vigyor4>

A lock miért is futna el?Elfearel a bánatba mindenkit maga körül ill rugó kivételével ne nagyon menjen melee a lock környékére vagy max masszív healel a háta mögött.Persze a divat lockok azok mások de az a gearezésükön ugyis látszik hogy ez azért lock.Azokat meg ugyis agyonveri bárki majd a divat lock megy sírni hogy ezért húzta hetvenre a lockját feldotolva egész azerothot hogy egy warrior-paladin agyoncsapja 3 ütésbõl mikor is köztudott hogy a lock a legimbáb és egyedûl képes megölni 10-15 ellenfelet és ilyen szégyen nem érhet egy nulla resis craftolt-questes geares lockot sem.
Hello le tudná nekem valaki irni hogy a magenel melyik talent mit csinál mert nem tudok angolul😊 És nagy segitség lenne😊 Elõre is Köszi

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Magh
Ez nem kérdés. Senki nem gondolja komolyan, hogy egy ilyen 2.3.2 szintû patchen hónapokat kell tesztelni. Vagy a content: ZA, BT egy amatõr modder csapat kb. kéthetes munkájának felel meg.

Balanceról: van PvE, 1v1, BG és 3 arena bracket. Tudjuk, hogy elvileg a PvE és másodlagosan az 5v5 a fõ célpont, és ezek is nagyon távol állnak a balance-tól, akkor mit lehet várni a többi területen?

BEAST
Ezert van a deathcoil es a howl of terror, vagy nem eleg dc utan az ido egy fearre? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vagy mondjuk a petek fejlõdését oldhatnák már végre meg. gondolok itt arra hogy resiliencebõl kapjon a pet is, mert most kicsit vicces hogy 4 ütésbõl megdöglik heal nélkül
meg azt is kijavíthatnák hogy arenaban ne tûnjön már el ha a map másik végén vagyok és kifut rangebõl. meg hogy nem tud leugrani a blades edgei hídról(érdekes hogy bc elõtt simán le tudtak ugrani a petek ilyen helyekrõl). vagy hogy ne lehessen beakasztani a falba... (skilldruids ftw)

így van. a fear még a rengeteg nerf ellenére is baromira erõs még mindig. locknak igazából egyetlen egy baja van most, az meg az hogy melee elõl nem tud elfutni (igaz ezért is van annyi hpja meg sl, de akkoris egy nova vagy blink nagyon hasznos lenne (na meg op ~~))

Narxis
Azért ne feledjük, hogy a warlocknak van petje + dotok, ezek még mindig imbák.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sztem blizznal joidore elore el vannak tervezve (es ki is vannak tesztelve), hogy mikor, melyik pecssel, melyik classt nerfeljek, buffoljak. nemhiszem, hogy egy-egy ilyen valtoztatast valoban a forumokon kinlodo idetlen hsz-ek alapjan raknanak bele a jatekbe.
szal felesleges sztem lazongani. sztem a kiegig mar eltervezett roadmapje van mindennek. ez is resze annak, amivel leultet milliokat a gep ele estenkent. nem csak uj kontent, nem csak uj fegyok, hanem a classok kozott `egyensuly` folyamatos valtoztatasa az, ami lekot, idegesit, kiborit. de a lenyeg ugyana az: jatsz!
picket
Csak az sír, akinek van ideje sírni. Akinek nincs ideje, az nem sír. Le lehet vonni a következtetéseket :p

&#3237;_&#3237;

s0n1c
incoming wall of text
Tafaya
Egyébként lol ez a sok theorycrafter, még fenn sincs a patch de már beázott a padló alattuk a könnyektõl. A daocban mennyi ilyen volt, és kiderült hogy nagy sz*r az egész, de elõtte ott vinnyogott mindenki a fórumokon. Bár tudom hogy itt mindenki jobban ért a wow-hoz, mint a Blizzard, de ez már más témakör.

Ui.: Igen, van mage-em, van rugóm, és egy lockot szintezek, szóval az ilyetén jellegû hozzászólásokat lehet hanyagolni.

Magh
Hiába nerfelték a feart, még mindig mûködik, h 4 dot+pet+drain tickel rajtam és nem törik. Hasonlítsuk már össze egy polival ami bármitõl törik és healel, egy cyclonnal, ami sebezhetetlené tesz. A stunok mind cooldownos skillbõl jönnek és a KS kivételével nagyon rövidek a caster CC-khez képest. Egy rugó nem fog stunlockkal megölni egy lockot, nevetséges, papot még annyira sem. Maget tudná, az meg kiblinkel. Továbbá a SL/SL (ami az egyetlen arena spec) lock még most is noskill zongoraclass, amit lehet magas szinten is játszani, de 2k rating alatt nem szükséges, elég az autocast pet és a faceroll.

Ismét megemlítem: a tanulható IB egy nulla. 5 percenként egy firemage 10 seccel tovább él, ennyi. Ehhez képest egy SL, ami platet csinál a szinte mage törékenységû lockból, már-már cheat. Nehogy már az egyik legerõsebb TBC talentekkel rendelkezõ, ráadásul mage anticlass háborogjon. IV-t meg lezabálja a nem kicsit OP skillhunter.

picket
Az ice block azért nem durvább mint a soul link szerintem (egyáltalán nem). Másrészt meg itt szó nincsen semmiféle balance-ról, és ez a probléma. Kö-papír-olló? Akkor 3 kaszt ellen alapból veszítenem kell, 3 ellen minden skill nélkül nyernem, 3 ellen meg döntsön a skill. Jól számoltam? Ehhelyett egyes kasztoknak 5 másik free kill, mások örülnek, ha van 3 kaszt, akikkel megküzdve nyerni tudnak, megint mások 5-6 kasztank szabad prédát jelentenek. Persze l2p nobb stfu gtfo lmao rtfm, meg balanced to 5vs5, de attól még ez a helyzet. Átlagos skillû, átlagos felszerelésû játékosokról beszélve természetesen. Ez a nagy sírás egyik alapja. A másik alapja, hogy (ha már tényleg kö-papír-olló lenne) miért létezik 3 kaszt, ami ellen ha megszakadok sem tudok semmit tenni, hacsak nem egy tökéletes noobbal (no skill, no gear) futok össze. Engem pl a világon semmi más nem tud úgy idegesíteni, mint a tehetetlenség.

&#3237;_&#3237;

Unknow
Ez az ice block akkor is olyan mintha mi kaptunk volna egy tanulható soul linket. Vagyis inkább durvább. ^^ A különbség az,hogy a soul link miatt hatalmas pampogás lenne mert,hogy a warlock az warlock és van dotja meg fearje, sõt még petje is. Viszont ebben a patchben már tényleg megkaphattuk volna azt az instant corruptiont,hogy ne kelljen végre 5 talent pontot költenünk a legalapabb main skillünkre,hogy egyáltalán használható legyen.
bizzuk ennek eldonteset masra. nekem is most warlock project van es elfogadom hogy rugok ellen nem sok midnent tudok tenni, foleg nem az udk ellen, ezvan. ahogy anno magekent a warlock ellen nem tudtam sokmindent, stbstb.

lockkal eleve nagyon szukseg nincs is fearre 1v1 ben (deathcoil boven eleg), fear akkro kell ha cczni akarsz valakit, nem kene abuseolni azt hogy nem feltetlen szakad meg damage hatasara. szerintem.

valahol azért igaza van.
miért is sírt anno mindenki?
crycrycry, hogy a lock chainfear-ben tart, s nem tudsz tenni semmit ellene, úgy megy le a hp-d 0-ára (bár már akkor is volt millió+1 dolog, amivel lehetett belõle szabadulni).
na most, akkor a stun-nal mi is van? ott se tudok csinálni semmit, csak nézem, ahogy megy le a hp-m 0-ára (stunlock-ra nagyon szükség sincs már, egy jó rugó egy cheapshot-kidney alatt simán ledarálja rólam a hp-m 2/3-át)

a kérdésem innentõl már csak annyi, hogy ha a fear-nél van rá esély, hogy megszakad dmg hatására (+ az fear-elt személy elfut kenyáig is, ki spellrange-bõl meg mindenbõl), akkor a stun-nál miért nincs ilyen esély?

fear-t minden dispel képes class képes dispel-ezni.
stun ellen van egy pala blessing és csá.
healer szemszögbõl (mondjuk legyen ud priest, merazúgyisnépszerû) fear-bõl menekülhetsz wotf-al, trinket-tel, fear ward-dal, de pl. a mage poly-ja ellen van összvissz. 2 percenként 1 trinketed.
és elvileg mindkettõ cc.
balanced?
hát persze -.-

te egy trueborn whiner vagy, hutnerrel is sirtal es most ezt teszed warlockkal is, ugyes vagy.

És felejtsétek már el ezt a "lolock sír" szöveget mert ez megy egy éve, és elég sok nerfet kapott a lock. Fear nerf pl. Mert ugye nehogy már fearben tartson egész fight alatt ugye? Ennek ellenére a stun rendben van. Szóval hagyjuk már ezt a lock könnyes dologt mert már rég nem úgy van mint amikor ennek volt létjogosultsága. Aki lock az tudja.
Pontosan azért kell sírni a tanulható IB miatt, mert amage döntsön hogy mi a fontosabb. persze maradjon meg a sok alap skill a fire magenek is, de ez egy igen speciális dolog. Immune mindenre, ledobja a dotokat stb. Piontosan jó meglátás, hogyha a mage kap tanulható skillt ami eddig csak talentbõl volt elérhetõ, akkor ez más kasztnak is jár. nehogy már valaki azt mondja hogy a mage olyan gyenge hogy ez is jár neki? vagy legyen tanulható, de tényleg növeljék meg a CD-t. De ez egy free skill ami imba.
Lazarus
ok akkor végképp semmi különbség 😛
Miért ne menne?
Lazarus
bowra nem megy scope
Lacee
juteszembe, régebben foglalkoztatott hogy van (és ha igen, mi) gyakorlati különbség hunterek esetében a bow és gun között? pl talent, lövésgyorsaság ilyesmi szempontjából.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shaime01
"lol"

ugyebár ez gun szóval nerf hunters:p

shaime01
pontosan! addig fogja magába nyomni a mana gemeket amig az ellenfél nem lesz oom.. méghogy balance pff nerf mages. <#hehe>

Trucker39
Köszönöm a gyors választ!

Narxis
Ááááá pont most járt le a gc-m, pedig kockulni akartam éjszaka.<#rinya>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nemesfemek ritkak, silver az a tin es iron veinek melett fordul elo. kb 1-2 vein /map.