166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#128258 Ez l betű csak neked máshogy mutatja, sry. :S -
#128257 Képzeld az az L betű I szal mielőtt okoskodol gondolkodj-.- -
#128256 *megmaradt hpból és a te sebzésedből -
#128255 Ezaz addon úgy működik hogy alapból nem mutatja a hpját semminek(illetve ha letöltesz hozzá valami izét akkor igen) hanem ha megtámadsz egy mobot akkor a megmaradt hpból és manából számítja ki a hpját tehát próbáld ki h elkezdesz mobot ölni(ölj meg ugyanabból többet is h pontosabb legyen). -
#128254 lol(es) -
#128253 Nagyon érdekes mivel a manát alapból addon nélkül is mindennél mutatja=) -
#128252 Letöltötte ezt is ez sem jó:(, én már nemtok mit csinálni, de érdekes hogy a manát mutatja mindennél... -
#128251 u=o -
#128250 mobhealth-re keress addon oldalakon. -
#128249 nefussámán -
#128248 Letöltöttem de ezzel sem jó:S, én nemtom akkor hogy mi lehet a gond... -
#128247 miezasokfasságmán -
#128246 nebaszogassámán -
#128245 meg fussámán, de hanyagoljuk a témát -
#128244 van sikítshámán is. -
#128243 az 1 paréj :D
volt szerencsém hozzá...teamspeakon be nem áll a pofája -
#128242 Ugyan ezen a szerón, horda oldalt, van nyughassámán is -
Gumbo #128241 Rakd fel a mobinfo2 addont, mert az tudja hogy melyik mobnak mennyi a hp-ja, és abból meg a %-ból kiszámolja az aktuális hp-t. Legalább is nekem ezzel a 2vel menni szokott. -
#128240 Megnéztem kikapcsolva, bekapcsolva, addonnal, addon nélkül, ugyanaz a helyzet -
ZS0LT #128239 mario -
#128238 Ez a kép, melyik játékból van ? :O -
ZS0LT #128237 csá.
Valaki felismeri ezt az addont?
még nem láttam és mostmár tényleg érdekelne miez.
-
#128236 Én az albérletben mobil vinyóról tolom, át se kell másolni:D -
#128235 A wow-ot nem kell ujratelepiteni megy az simán anélkül is!
Nekem mióta megvan a wow többször volt win reinstall :D -
Camouflage #128234 ESC - Az Interface menuben talalod, "Show percentages" vagy ilyesmi, nem szabad, hogy be legyen pipalva. -
#128233 Valaki kerdezte a beta hun channelen, csak nem tudtam fejbol, szoval az illetonek az igeretem szerint: /console extShadowQuality 4 (1 a default/kikapcsolt allapot) -
#128232 Le, szinten csak exalteden. -
#128231 halgassámán omg -
#128230 Violet Eye-os kara gyűrűket is lehet cserélni másikra? -
Glesthor #128229 csecs mindenkinek!
problémám van... újrainstalláltam a windows-t. minden szar el van intézve... gondoltma, hogy akkor következhet a WoW is. nos, nem tudom telepíteni. különböző hibaüzeneteket ír ki, hogy mi lehet a probléma oka. szó volt a hangokról... a képi megjelenítésekről... végül, hogy nem tudja írni a memót. már írtam a blizznek is, de még nem válaszoltak. esetleg van valakinek ötlete a problémával kapcsolatban? -
#128228 Sziasztok!
Engem meg az érdekelne hogy miért %-ban jelti a mobok és playerek életét? Xpearl-t használok és egyzserűen nem találok olyan opciót ahol betudnám állítani hogy rendesen kiírja az életét, mana opciót találtam de az alapból bevan kapcsolva. Addon nélkül is ugyanez a helyzet. -
Sir IvanHoe #128227 Na erre az Xperl target kerdesre nincs megoldas?
-
Foglaltnick #128226 http://www.wowhead.com/?quest=11103 -
márfoglaltnick #128225 okés köszike! -
#128224 Lesz olyan opcio. -
márfoglaltnick #128223 na értem mostmár köszike, csak légyszi azt írd le ha exa leszek hogyan tudom elcserélni ? -
márfoglaltnick #128222 és ha exalted leszek hogyan tudom elcserélni ? -
márfoglaltnick #128221 na most arra rájöttem hogy soridormitól kell felvenni, de leadom az előző questet.. és nem tok semmi felvenni tőle -
Foglaltnick #128220 ha megvan már a gyűrű, akkor legközelebb csak exalteden tudod elcserélni másikra. Ha még nincs meg a gyűrű (mert nem adtad le a questet), akkor dobd el a questet, és vedd fel azt, amelyiknek az a rewardja ami neked kell.
(ugyanaz az NPC adja, de a négy questből csak egyet vehetsz fel. Automikus questfelvevő addonok bekavarhatnak, csakúgy mint az AQ-s gyűrűnél anno) -
márfoglaltnick #128219 sziasztok, egy kis pve-s kérdés.. elkezdenék hyalba járni és ugye felkell venni a band of eternytis questet.. de nekem nem a dps gyűrűt adja , hanem azt amit sagere lehet beválltani majd.. ezt nem tom hogy lehet megváltoztatni... vagy majd amikor exalted leszek akkor kell valamit csinálni? mert elvileg kérdeztem valakit és aztmondta hogy csak a dpses gyűrűvel lehet majd kiváltani a band of eternal championt és nekem a csaj a srákány előtt a sages gyűrűt adja, plz segítsetek, mert addig nem akarok elkezdeni repuzni