166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Th0m #128338 horda vagy allik legtöbben az eredeti szervereken?:)
mert akkor lassan 1 playerel nő a horda száma:) -
ShaiHulud #128337 anno az elso gnome aki elerte a darna exaltedet igy csinalta, meg a clothos repu noveles lehetosege elott (valamelyik patchben jott). -
#128336 Annál szivatósabb repunövelő questet még az életben nem találtak ki :)
Evergreen Pouch-ban összekeversz 2 un'goro soilt és 1 Packet of Tharlendris Seeds-et (csak vendortól vehető, darabja 10 silver) amiből lesz 1 Cultivate Packet of Seeds. Ebben ~36% eséllyel lesz Morrowgrain, amit 10-esével leadva, kapsz 25 darna reput. Az összekeverésnek 10 perces CD-je van.
Aki ezzel a módszerrel csinált exalted reput darnával, az előtt le a kalappal. -
#128335 vagy lehet h úgyan úgy mint Illidan. 2.1.0 patchben -
Gumbo #128334 lesz még egy patch -
#128333 gyanús hogy utolsó boss lesz mint most Killjaden... -
#128332 ja igen meg azt is olvastam h Citadella[Arthas kunyhoja] csak a Wotlk kiadása után jóval később fog belekerülni a játékba.[Elvileg a wotlk utána kiegészitő előtt] -
#128331 Burninghez már nem lesz új patch?Sunwell volt az utcsó? -
Tusy #128330 - Darnassus reputáció növeléshez nekem valami Un'gorós növénygyüjtögetős ismételhető q-t mondtak
- amúgy wowhead -
ShaiHulud #128329 en megis segitettem. :(( atvertek! /emowrist -
#128328 Nemigaz már h senkise tudja elolvasni azta piros szöveget... -
#128327 Mielött okoskodsz nézz utána a dolognak, hogy ne csinálj hülyét magadból. -
Foglaltnick #128326 vannak kérdések amik megmaradnak
mint például a "hány ember kell illidan megöléséhez"
meg egyébként baromira utálok postokat törölgetni, ezért megmarad ha valaki miatt sokat kell klattyintgatnom -
#128325 Egyszer az eletben mindenki csinalhat boduletes marhasagot :) -
ShaiHulud #128324 oh basszameg, egy tortSZEROS kocsognek segitettem en barom :( megyek es felakasztom magam. -
#128323 omg -
#128322 Már megismered őket, mint mentős a visszaeső drogosokat? -
Foglaltnick #128321 akkor már csak egy törtszerveres fórumot találj hozzá, és rendben is leszünk -
#128320 tévedsz mert ezen a szerveren van minden ami a rendesen kivéve a havidíj :P amíg összejön a 30 ab,wsg,av mark addig elmeek zul'amanba megnézem azt a bagot amiben van az amani warbear -
Foglaltnick #128319 törtszerveren nincs BG, marad neki a runecloth -
gatyo #128318 Nemkell hozzá. Akár az összes BGs mountot megveheted és meglovagolhatod, ha van elég markod. -
Hegylakolaci #128317 Ja csak ráülni nemtudsz mert kell hozzá darna exa -
#128316 Sokkal érdemesebb összeszedni 30wsg, 30ab és 30av markot, majd kivenni a pvp tigrist. Sztem szebb is és jóval gyorsabban megvan. -
#128315 frissítgetik a PTR fórumot -
ShaiHulud #128314 meg ott van darkshore is. aztan clothok leadasaval darnassusban, a tailor trainer kornyeken. -
#128313 hy all. Lenne 1 kérdésem. Hogyan tudnám felvinni a rpumexaltedre darnassusban? Mert teldrassilben és ahsnvaleban már nem naggyyon van questem és kéne az exalted mert naon szeretnék tigrist venni :)(mert a dranei mount nem naon tetszik:(
előre is köszi válaszotokat -
#128312 5k HUF-ba kerül. -
#128311 wow-europe-on Account Management-en belül tudsz költöztetni, nevet változtatni és ott van ezeknek az ára is. -
#128310 Thx :D de lattam már vki linkelte elötted is .. :) -
#128309 Patchek -
#128308 achievement a 3.0ban -
#128307 Üdv ! feltelepitettem WoW +
Bc-t most szedi le a 1.1gb-s patchet , nos ezt a patchet nem lehetne letolteni kulon vmien oldalrol? -
WiLDoR #128306 igen -
#128305 Hali! nekem a 2.3.8a verció van fenn, megnyitod a menüt Target fülnél a Target's Target opcionál kipipálod a változatosság kedvéért a Target's Target részt!
Nálam az all fülnél is be van pipálva de elméletileg ha nincs ugy is müködik nekem . a wow interface-ben nekem nincs kipipálva a taget -target rész néz meg azt is!
-
#128304 ez a teljes WoW?? mert én cd-m havernál van...szal ha letöltöm akkor az én kodommal tudok játszani ugyanugy mintha az én cd/dvd-imről raktam volna fel? -
Mester01 #128303 Sziasztok lenne egy kérdésem.
haveromnak van egy 70 lvl rugója a bloddscalpon átlehett valahogy tenni azt a karit pl a ragnaosra? és ha igen hogyan kell megtenni? meg mibe kerül?
köszi elQre is. -
Sir IvanHoe #128302 Hello!
Aki hasznal xperl-t az segitsen mar pls,hogy a target-target-et hogy tudom hasznalni?Mert beallitom es nem mutat semmit. -
#128301 jobban jársz ha letöltöd,mert mire te kapsz új lemezt addigra felhúzol egy karit 70-re...
és csakhogy ne kelljen keresned -
Glesthor #128300 jav.: egyből a blizzard kutyáival kell felvenni a kapcsolatot? -
Glesthor #128299 gondolkodtam már azon is, hogy meghaltak a lemezek. bár mondjuk soha nem estek le... nem lettek leöntve... stb... a dobozban voltak. gondolom ki lehet őket cseréltetni. hol lehet érdeklődni ezügyben? egyből a blizzard kutyáival kell felvenni?