166745
  • Th0m
    horda vagy allik legtöbben az eredeti szervereken?:)
    mert akkor lassan 1 playerel nő a horda száma:)
  • ShaiHulud
    anno az elso gnome aki elerte a darna exaltedet igy csinalta, meg a clothos repu noveles lehetosege elott (valamelyik patchben jott).
  • Mighty
    Annál szivatósabb repunövelő questet még az életben nem találtak ki :)

Evergreen Pouch-ban összekeversz 2 un'goro soilt és 1 Packet of Tharlendris Seeds-et (csak vendortól vehető, darabja 10 silver) amiből lesz 1 Cultivate Packet of Seeds. Ebben ~36% eséllyel lesz Morrowgrain, amit 10-esével leadva, kapsz 25 darna reput. Az összekeverésnek 10 perces CD-je van.

Aki ezzel a módszerrel csinált exalted reput darnával, az előtt le a kalappal.
  • JaSoN HuNTeR #128335
    vagy lehet h úgyan úgy mint Illidan. 2.1.0 patchben
  • Gumbo
    lesz még egy patch
  • Tatyla
    gyanús hogy utolsó boss lesz mint most Killjaden...
  • JaSoN HuNTeR #128332
    ja igen meg azt is olvastam h Citadella[Arthas kunyhoja] csak a Wotlk kiadása után jóval később fog belekerülni a játékba.[Elvileg a wotlk utána kiegészitő előtt]
  • JaSoN HuNTeR #128331
    Burninghez már nem lesz új patch?Sunwell volt az utcsó?
  • Tusy
    - Darnassus reputáció növeléshez nekem valami Un'gorós növénygyüjtögetős ismételhető q-t mondtak
    - amúgy wowhead
  • ShaiHulud
    en megis segitettem. :(( atvertek! /emowrist
  • Fehercsoki
    Nemigaz már h senkise tudja elolvasni azta piros szöveget...
  • antgecc
    Mielött okoskodsz nézz utána a dolognak, hogy ne csinálj hülyét magadból.
  • Foglaltnick
    vannak kérdések amik megmaradnak
    mint például a "hány ember kell illidan megöléséhez"
    meg egyébként baromira utálok postokat törölgetni, ezért megmarad ha valaki miatt sokat kell klattyintgatnom
  • PiszkosFred
    Egyszer az eletben mindenki csinalhat boduletes marhasagot :)
  • ShaiHulud
    oh basszameg, egy tortSZEROS kocsognek segitettem en barom :( megyek es felakasztom magam.
  • ronihun
    omg
  • picket
    Már megismered őket, mint mentős a visszaeső drogosokat?
  • Foglaltnick
    akkor már csak egy törtszerveres fórumot találj hozzá, és rendben is leszünk
  • bAguziB2
    tévedsz mert ezen a szerveren van minden ami a rendesen kivéve a havidíj :P amíg összejön a 30 ab,wsg,av mark addig elmeek zul'amanba megnézem azt a bagot amiben van az amani warbear
  • Foglaltnick
    törtszerveren nincs BG, marad neki a runecloth
  • gatyo
    Nemkell hozzá. Akár az összes BGs mountot megveheted és meglovagolhatod, ha van elég markod.
  • Hegylakolaci
    Ja csak ráülni nemtudsz mert kell hozzá darna exa
  • antgecc
    Sokkal érdemesebb összeszedni 30wsg, 30ab és 30av markot, majd kivenni a pvp tigrist. Sztem szebb is és jóval gyorsabban megvan.
  • Davidus
    frissítgetik a PTR fórumot
  • ShaiHulud
    meg ott van darkshore is. aztan clothok leadasaval darnassusban, a tailor trainer kornyeken.
  • bAguziB2
    hy all. Lenne 1 kérdésem. Hogyan tudnám felvinni a rpumexaltedre darnassusban? Mert teldrassilben és ahsnvaleban már nem naggyyon van questem és kéne az exalted mert naon szeretnék tigrist venni :)(mert a dranei mount nem naon tetszik:(

előre is köszi válaszotokat
  • Tatyla
    5k HUF-ba kerül.
  • antgecc
    wow-europe-on Account Management-en belül tudsz költöztetni, nevet változtatni és ott van ezeknek az ára is.
  • kakaoskalacs
    Thx :D de lattam már vki linkelte elötted is .. :)
  • HunnernesKonge
    Patchek
  • Davidus
    achievement a 3.0ban
  • kakaoskalacs
    Üdv ! feltelepitettem WoW +
    Bc-t most szedi le a 1.1gb-s patchet , nos ezt a patchet nem lehetne letolteni kulon vmien oldalrol?
  • WiLDoR
    igen
  • Pyotr
    Hali! nekem a 2.3.8a verció van fenn, megnyitod a menüt Target fülnél a Target's Target opcionál kipipálod a változatosság kedvéért a Target's Target részt!
    Nálam az all fülnél is be van pipálva de elméletileg ha nincs ugy is müködik nekem . a wow interface-ben nekem nincs kipipálva a taget -target rész néz meg azt is!
  • Morphin
    ez a teljes WoW?? mert én cd-m havernál van...szal ha letöltöm akkor az én kodommal tudok játszani ugyanugy mintha az én cd/dvd-imről raktam volna fel?
  • Mester01
    Sziasztok lenne egy kérdésem.
    haveromnak van egy 70 lvl rugója a bloddscalpon átlehett valahogy tenni azt a karit pl a ragnaosra? és ha igen hogyan kell megtenni? meg mibe kerül?
    köszi elQre is.
  • Sir IvanHoe
    Hello!
    Aki hasznal xperl-t az segitsen mar pls,hogy a target-target-et hogy tudom hasznalni?Mert beallitom es nem mutat semmit.
  • Tatyla
    jobban jársz ha letöltöd,mert mire te kapsz új lemezt addigra felhúzol egy karit 70-re...
    és csakhogy ne kelljen keresned
  • Glesthor
    jav.: egyből a blizzard kutyáival kell felvenni a kapcsolatot?
  • Glesthor
    gondolkodtam már azon is, hogy meghaltak a lemezek. bár mondjuk soha nem estek le... nem lettek leöntve... stb... a dobozban voltak. gondolom ki lehet őket cseréltetni. hol lehet érdeklődni ezügyben? egyből a blizzard kutyáival kell felvenni?