166745
  • Fehercsoki
    Gearfüggő de hamarosan kieg nemsokat...Am ne vegyél accot elég olcsó ha újat veszel és jobb ha magadnak húzod fel a karidat.
  • Madmano
    Szevasztok.Tanácsotok kérem:totál tájékozatlan vagyok ennek a játéknak a témájában.Beszéltem egy emberkével,aki el akarja adni az eredeti WOW-ját minden cullaggal(könyv,stb).Na most nekem csak a játék kéne,de ő azt mondta,az eladandó játék accountján van egy 70-es mage-ja.Ez így mennyit érhet együtt?
  • Lynx_TWL
    igen ez már majdnem sajnálatra méltó, hogy csak 3:1 arányban nyertek
  • antgecc
    Az a szánalmas, hogy ez a probléma kb őskövület és mégsem hajlandók megoldani. Röhej.
  • [HUN]Crassus
    valóban egyszerű megoldás lenne,hogy én a ynertesnek kb. 3x annyi honort adnék mint a vesztes félnek...

a jóédeskurvaanyjukba takarodhatnak már el a kibebaszottfaszom fejlesztők,hogy nemcsinálnak egy olyan map-et amin egyenlőek a feltételek!!

70-75% ban nyerünk AB,WSG,EOS-on
    és csak 40% ban AV-n...
    /ez az altom mérlege amióta van egy addonom rá...ez 900 meccs statisztikája/
    szóval ne magyarázza meg senki,hogy egy olyan BGroup-ban ahol ilyen magas a nyerési arány 3-om másik BG-on ami szimetrikus!!!!! mapon történik akkor ,hogyaretkespicsába bukjuk el a meccsek 60% át egy KURVÁRA NEM SZIMETRIKUS és egyenlő feltételű map-en!!!???

/sry csak most buktam a 8. AV-met:S/
  • Hamed
    Ha tobb honort kapna a nyertes fel nem lenne ennyi hk farmer kozepen. Tornyokert megkapjak a bonuszt ugy hogy szart se csinaltak, plusz a sok hk-bol szereznek meg annyit hogy ne erdekelje nyer-e a csapat vagy sem…
  • WiLDoR
    az egyik nézőpontból ba***a meg a horda/alli, mert elcseszik az időt azzal, hogy védenek.
    a másik nézőpontból meg csessze meg a qrva horda/alli, akkor se fognak újra pöcs rush-olással nyerni.
    na most, akkor kinek is van igaza?

btw, az elmúlt hetek-hónapok av-zása alatt a következőkre jöttem rá.
    kétféle nagy állatcsoport létezik av-n.
    - az egyik az, amelyik normálisan tudja játszani av-t, tudja mi miért van, ezek általában hagynak hátra védőket, és egyszerre ölik galv/belindát + rusholnak.
    - a másik állatfajta az, amelyik középen zergel, cseszik védeni, agyatlankodik össze-vissza és persze veszit.

namost, ha peched van, akkor a 2. szekcióba kerülsz, s ugyebár a játékosok nagyrésze úgy van vele, hogy ha av-nek vége, akkor már nyomja is kapcsiból a jelentést a következő av-re, igy újra összekerül 90% eséllyel a lammer bandával.
    ebből lesz az, hogy X. av után már anyázik, hogy nem igaz, hogy sose nyerünk.

a smart player viszont ha kifogott egy ilyen 2. szekciós állatfajtát, akkor szép türelmesen megvárja, amig av végetér, kilogolás után vár kb. 3-4 percet (ennyi kell, hogy a lammer 2-es szekció új av-je elinduljon) és akkor jó eséllyel (olyan 50%, mivel ugye több 1-es és 2-es csapat is fut egyszerre) az egyes csapatba kerül bele, s voila máris zsinórban fogja nyerni az av-ket, s happy lesz. aztán ha ennek az av-nek vége már lehet is jelenteni újra, s örülni, hogy a pro team-mel mehetsz (ofcoz cserélődni fog pár arc a következőben, de a mag általában megmarad) jópár run-t.

na igy lehet relative gyorsan 3 tonna honort bezsákolni (tapasztalat).
  • Mighty
    Vagy csak szeretnek AV-n játszani.
    Engem pl. nem érdekel, hogy mikor végződik egy-egy meccs. Játszok és kész :)
  • Hamed
    Ha csak 4-5 vedene...

Rampage horda legujabb baromsaga hogy 15-20 emberrel vedenek fw kornyeken. Ez megfogja az allikat akik aztan sh-nal elednek es leallnak zergelni a bunker kornyeken, altalaban vissza is tekerik.
    A par szerencsetlen akik meg mennek sp-re, meg aid stationre utanpotlas nelkul maradnak mig nincs temetojuk es buknak mindent a visszateleportalok miatt.
    Ekkor mar javaban megy az anyazas mind2 oldalon, hogy a 15 perces win/loss helyett innentol kb egy ora mire vege lesz mert egyik oldal se enged.

Ertem en hogy meguntak a hordasok hogy AV default szivas ha rusholnak, de ha minden tornyot lerombolnak kb 100 honorral kapnak kevesebbet es negyed ora alatt vege.
  • WiLDoR
    jah, pont annak a 10 hordásnak/allisnak a közepébe, akik av kezdés után max. 5 perccel már el is tekerték stormpike gy-t, vagy a relief hut-ot, meg kuksolnak a tornyokban, bunkerekben :)

legalábbis az utolsó 20onharminc50-60 av-mban ez volt a szitu.
    av startol, 20-an kapásból elrongyolnak galv-hoz, belindához, miközben ölik galv/belinda párost 10-12 rushol tovább, tekerik a bunkereket, tornyokat, a maradék 10-12 fele meg bohóckodik középen, vagy rusholnak tovább az ellenfél főbázisához...az esetek 90%-ában még fw gy/sp gy is le van sz*rva nagy ivben...

ha nincs védelem, akkor ez a tactic default win, kb. 10, max. 15 perc alatt, garantált 400+ honorral.
    ha van védelem, legalább 4-5 fő személyében, nos, akkor ez a mutatvány általában bukta, mivel a főbázisra rush-olókat általában le lehet kapdosni 1-2-esével simán...
  • Lacee
    "LFG l33t guild roxorz" és hasonlókat nem fogsz látni, csak rendes neveket lehet használni és pl a rövidítéseket sem szeretik - tehát beleélősebb a hangulat.
  • Foglaltnick
    Az RP szerver az szerepjátszós szerver. Nincsenek különleges technikai szabályok, csak viselkedési/etikai szabályok. Kommunikációval, névválasztással, viselkedéssel kapcsolatban. Ott az emberek szerepjátszani szeretnének, nem csak klattyintgatni.
  • Th0m
    RPPVP - ez mit takar? tudom h vmi roleplaying pvp d mit is jelent?:)
  • COFair
    off:

akit érdekel:
    WTS Account

on.
  • szucsy89
    thx eddig 20as vagyok pont így indultam el én is:)
  • Davidus
    AV trinkettel beteleoprtálsz
  • Mighty
    Ally oldalon még sose láttam, hogy a druidokat leölték volna, mivel teljesen kiesik a horda támadási útvonalából, nem zavarnak vizet.

Auto turnin addonnal meg pikk-pakk le lehet adni az összegyült kristályokat.
  • Mighty
    Szétszéledt mindenki. Igazából nem nagyon érdekel, mert Naxxramas óta szinte nem is voltam 25+ instában.

Család mellet csak altozásra van időm. Bőven elég is.
  • WiLDoR
    ezzel az av-s cuccleadós mókával jelenleg szerintem csak annyi gond van, hogy mire visszaérsz a motyóval, addigra vagy:
    1. leölték a questleadó npc-ket vagy
    2. végetért az av (s ugye av végén eltünik a cucc is)

persze, rugók és druidák könyebb helyzetben vannak, mert be tudnak stealth-elni, de ha nem ilyen class-al mennél akkor még jó esetben visszafelé menet fel is aprítanának a széparcú allisok/hordások.

wotlk-tól ez nagyságrendekkel jobb lesz.
    bemész a kedvenc instádba, felkapod a választott frakció tabardját és enjoy.
    szerintem baromi ötletes megoldás, s gyakorlatilag nullára redukálták vele a repufarmot.
  • WiLDoR
    jah, elég gáz volt, de ott 2 repu is nőtt akkor, cenarion, meg darna is.
    text-ek mentek cenarion-nak, runecloth meg darna-ba...

btw mostly-val mi lett? szétesett, vagymi?
  • Botond #128358
    Nem,akkor már egy másik fővárost ír ki és a mind a 4 megkapja a negyedét, de amikor az is vagy egy másik is bemaxol akkor nem osztja 3 felé, hanem akkor is 1/4-1/4-1/4et kap meg a maradék még nem exalted fővárosok és ott már elveszik 1/4ed.
  • PiszkosFred
    Apro korrekcio. Mindig kapod a repukat ha leadod a crystal/blood-okat, nem csak az exalted utan. Marmint, az egy dolog, hogy a clogban es combattextben csak a X repu jelenik meg, de attol meg a tobbi fovaros is kapja a reput, csak felet vagy negyedet, mar nem tudom. Vagyis amig IF nem exalted allykent, addig csak azt latod, hogy IF kapja a reput, pedig nem csak o, a tobbi fovaros fele is no a repud, kisebb mertekben, de no.
  • Th0m
    értem köszi! de várom már :D azért nem kicsi különbség lesz.. legnagyobb vágyam ez volt már mióta elkezdtem wowozni:)
  • GamerAdams007
    Igen elkezdődik, de megkapod ugyanúgy az 1 ingyenes hónapot, ami a serialhoz jár, tehát 90 napod lesz.
  • Th0m
    hali!

pénteken végre megérkezik a WoW battlechest! láttam videókon wow strategy guide nagyon vastag :D tetszik... remélem jó h ezt a kiadást választottam!
    és amiért írtam a kérdés: ugye kéri bankártyát vagy feltöltő kártyáról a kódot.. amit láttam írtátok h bankkártyával jobb mert ott ingyenes és meg is lesz az 1. ingyenes hónap. de ha feltöltő kártyáról írom be a kódot vagy hogyvan :D akkor viszont egyből elkezdődik a 2 hónap?
  • GamerAdams007
    40 alatt kb tökmind1 mivel mész, de itt egy. 2 egykezes fegyóval izlés szerint (sword-axe pl.) Retaliation: 15 secig, amikor belédüt vki te autómatikusan visszaütsz egyet, maximum 30 ütésig. (tehát 15s v 30 hit, amelyik előbb elmegy)
  • szucsy89
    sziasztok!

egy warrior talentfát lvl40ig linkelnétek szintezéshez?
    plusz még a retalliation skill mit csinál potnosan?
  • Mighty
    Én már téged is annak tartottalak, mikor a runeclothot farmoltad :P
  • Narxis
  • WiLDoR
    szerintem az egy hülye mazo állat
  • Mighty
    Ja, a morrowgrain meg landolt AH-ban :)
  • Mighty
    Gondolom nem csak ezt csinálta. Játszogatott, raidelt pvp-zett. Addon meg figyelmeztette, ha rá kellett bökni a füves táskára.

Én így (is) gyűjtögettem a füveket pl. MC-zés közben anno BC előtt (mikor minden rét, legelő le volt gyalulva). Sokan csak néztek ki a fejükből, honnan lootolok dreamfoilt, gromsbloodot :)
  • Botond #128346
    Igen,most alltaboztam ki, hogy elmondjam, hogy még ez is. Nincs meg vele exalted, de egy 10es is bejöhet, ha sokat kihagytál.
  • ShaiHulud
    szerintem nagyon konnyen uyg lehet a repukat feltolni hogy 70en elmesz az adott faction kezdo mapjaira es megcsinalod a questeket:) max reput kapsz ertuk, es mivel mar 70re megkene legyen mindenhez kb revered, ezert pikpak megvan.
  • Botond #128344
    Hát elmondom nektek, hogy nem ez a legjobb mód,de még csak nem is a cloth. A legtutibb fővárosok repujának növelésére az AVzés. Bemész,ölsz,lootolsz, leadod a druidoknál az izét és pörög fel a repu. Előbb bemaxol az egyik főváros (hordánál orgri), aztán a másik 4 főváros kapja meg a reput. A druidoknál leadott 5 szar 75 repu, amikor az első főváros bemaxolt (nemtom, hogy if vagy sw), akkor megindul a másik 4nek leadásonként 18-19 repu, sajna ha maxol még egy főváros akkor nem osztja 3,majd 2,majd 1 felé. Nekem így lett max minden főváros 1 hét alatt reveredről 1000/21000 körülről indulva és még közben bejött 70k honor is.

Aki nem így csinálja annak 1 mondanivalóm lenne. l2p -.-
  • antgecc
    Le a kalappal? Ebben semmi elismerésre méltó nincs. Aki erre időt pazarol, az meg is érdemli.
  • Mighty
    Töltsd le a legújabb verziót a curse.com-ról.
  • Sir IvanHoe
    Megcsinalom es kiszedi a pipat magatol.
  • Dr DeViLKiNG
    Lake Wintershit totál lerombolva

• ShaiHulud
    csepp a tengerben