World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
mmm warrioral nagyon gyorsan lehet fejlödni 1db crusadert kell rárakni a fegyora és megsem kell állni sosem hittem volna ,hogy 50 után is ilyen imba lesz <3 3k execute crit 😊

[HUN]Crassus
jaja kell a szünet nekem júniustól volt kb. decemberig,de sokkal jobban élvezem most a játékot mint amikor raideltem amikor csak nem melóztam😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

37.szintû Törpe harcos keres magyar guildot a Sporeggar szeveren.
---csabihun---
Elöre is köszi,és jó kalandozást mindenkinek 😊
olyasmi.
nincs igényem most a wow-ra, nem hiányzik, ennyi.
tavaly is volt egy ilyen szünet bc elött.
most is csak annyi idõre logolok be hétvégén majd, amig letolunk pár arena meccset, aztán megint 1 hét szünet.
ennyi most bõven elég belõle -.-

Narxis
Ja ez igaz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
egyébként meg ha valaki kihagy 1-2 hónapot a wowban utána sokal nagyobb lelkesedésel fog játszani ujra mindig kell tartani szünetett 😊

shaime01
nem, csak rájött ,hogy szar a warlock igy már nincs kedve játszani <#vigyor2>

Botond
Elvonó? -.-
Lazarus
"hanyas vagy te disznó" (:o)

lvl70-ig fury a best
shaime01
ha neked tetszik akkor az ugy jó.

Pókmalac
Hi all

Warrior mire talentoljonTalentoltam a Fury-re az összes képességre de szentem ennek igy nincs sok értelme:S miböl mennyi kell?vagy az is gond hogy csak furyre talentolok?

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

shaime01
állj egyhelyben ^^

kabel15
helló!

Most kezdtem a játékot és warlock vagyok szeretnék lelket elszívni de a varázslat nem mûködik elkezdi és abbahagya aztán megint elkezdi és abbahagya van ötletetek hogy ez mi lehet vagy máshogy kéne csinálnom?

BattleTag: kabel15#2672

Valamennyire kapcsolódik a wowhoz majd meglátjátok, mindazoáltal szakadtam a mosolytól.

katt
tigeroo
közelrõl nemtudsz lõni, bizonyos távolságot kell tartanod
(gondolom lvl10 alatti a huntid amikor még nincs pet)
dragon11
...kösz...

jajaszivem

dragon11
Taurennel néha tudok lõni, de néha megbolondul és pirossal írja, h messze vagyok s elõtte vagyok, és nem lõ.HELP PLZ.

Csirke4
Reklámbanplzthx
picket

&#3237;_&#3237;

Arena hack 😊

http://www.hackthat.net/df/ddos/12833/index.html

the elder
sziasztok
a warriorral megéri két db egykezes fegyvert használni?

QuippeR
ez nem játék.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lynx_TWL
a doom 3 jobb játék

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Guest
Ezt próbáltad már élõben is? Mert papíron nagyon szép, csak semmi köze a valósághoz 😉
picket
Úgy látom épp a te csapatod ellen <#idiota> <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

Tafaya
2v2 aréna szerintem 😊

BEAST
Biztos valami altot huzol 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
😄D😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Hazudsz! Lefényképeztem ahogy játszol:

Sosem bírod abbahagyni... függõ <#szomoru2>

&#3237;_&#3237;

nemtom, vasárnap óta nem logoltam be <#idiota>

Akhi
Sziasztok!

Aki a woweu.com on vette a Bc cd kulcsot plizz keressen meg pm be.

koszi elore is

Narxis
Na milyen az új patch kockák?

Ezt nemértem,nálatok nincs guildbank?Hisz minden fövárosban van guildbank.

picket
Igen, talán be kéne lépnie a HunDread guildbe, ott van guildbank! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mighty
Guildbank 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Narxis
Áttalentolsz vagy mehetsz procolni a bossokat instákba.<#eplus2>

Narxis
Keressetek rá erre az addonra: TTM.Ez az amirõl beszélek.

Úristen, prot warri vagyok, se healingem, se damagém, akkor most már a napi bg-t se tolhatom le pénzért, mibõl fogok így javítani? 😊

TSW: Tunderke

Narxis
De az nem elég, hogy nem kap honort, kapjon 1napos desertert és basszák ki a bg-rõl.Emiatt kell állandóan balancolgatni.

Outlander
Sziasztok!

A HunDread guild folyamatos tagfelvételt hirdet!
Szeretett várunk mindenkit, karaktere fajától, kasztjától és szintjétõl függetlenül!

Quel'Thalas szerver, horda oldal

A guildrõl: nem rég alakult, kis létszámú a csapat, de azon vagyunk, hogy ez változzon, mint láthatod😊 Nálunk kötelezettségek nincsenek, baráti a hangulat, lehetõségeink szerint segítjük egymást.
Jelenleg az outland-i 5 fõs instákba járunk, leginkább felszerelkezés céljából, hogy mit rejteget a jövõ, azt reméljük, Veled együtt deríthetjük ki!

Guild bankkal és ventrilo szerverrel rendelkezünk.

Keresd játékban: Hellxdasham-ot, Hunoki-t, vagy Hellxdalock-ot,
vagy írj e-mailt a [email protected] címre!

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Mighty
Miert lagoltatna? AV vegen, mikor kiirja az adatokat, lefutna egy algoritmus es kiszamolna (max 1 mp), hogy ki erdemli meg a bonus honort.
Nem olyan nagy eroforrast zabalo dolog 80 jatekos 2 adata (hk es dmg vagy healing done - amelyik nagyobb) alapjan megallapitani ki a leecher es ki nem.

Narxis
Nem mert elvileg azt is mérni kellene, hogy mennyi idõt tölt a bg-n.Az addon méri. 😊

Mighty
Rosszul fogalmaztam. Termeszetesen ugy venne figyelembe, hogy azok nem kapnanak buntetest.

Shortstop
szóval behívja azokat akik várólistán vannak és miután vége kapnak 1napos bannt?

ez mekkora faxxság. nem a player tehet róla hogy behívja a játék

Narxis
Az a baj, hogy valószínûleg az amúgy is laggos bg-t még szarabbá tenné.Mondjuk szerintem, bár nem nagyon értek hozzá.Lényeg, hogy most addonként a TE memóriádat, cpu-dat zabálja, de azért ennyi bg-n átlagolni, számolgatni, külön dmg és healing alapján szerintem kicsit erõforrásigényes.Pár napja AB tokenekért küzdöttem és akkora lagg volt 10-15 percen át(!!!), hogy nyugodtan megihattam a kávém miközben ment a fight. 😄

Hy

Én még sosem találkoztam magyar leirással ha tudsz ilyet akkor lécci ird már le az oldal címét! Am annyira azért nem vok gyökér angolból😄 Azokat én is tudom és jó pár talentet is de van egy csomo ami meg haladja az angol tudásomat! Ezért kellene a leirás hogy mindegyikrõl tudjam hogy mit csinál és el tudjam dönteni hogy mire érdemes tenni😄 Szóval lécci akinek van egy kis ideje irja le nekem😄 Nagyon megköszöném

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Mighty
Na igen, oriasi erofeszites lenne blizz reszerol, ha AV vegen lefutna egy ilyen algoritmus (figyelembe veve azon szerencsetleneket, akik a vege elott 1-2 perccel kapjak meg a behivast) es ez alapjan repulnenek az 1 napos deserter debuffok. Vagy minimum a no honor jutalom.

shaime01
én a wrath of the 7k instant retripally várom..

shaime01
picsába😄
de akkor is van healing donem szóval amugysemfogsztudnireportolni<#mf1>