166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129214 Hát nem, abban semmi élvezet nincs... -
#129213 Öh vki nem vágja mi történt a statokkal? Remélem csak bug, de eddig warri tankkal, tankvállast vettem fel, akkor 501 defense és 12 resilience, így nem ütöttek belém critet hcba meg raiden a bossok/trash. Van egy makróm wowwikiről, ami írja is, hogy mekkora a rám ütött crit esélye, és az eddigi -3,4% körüli érték helyett 0,03%-ot ír, szal kapok critet, amit nem helyeslek. Talentot és cuccot ellenőriztem (hogy mindent átvettem-e, bár addon öltöztet...). Merci vállasba kellett tankolnom, mert úgy 491 def + 32 resivel megvolt a -0,08%. Remélem vmi átmeneti bug és nem egy újabb "patch"... -.- Ha vkinek van infója plz ossza meg velem -
#129212 Cartographer -
thoomas #129211 sziasztok! azt szeretném kérdezni h tudtok e olya addonról, ami olyat csinál, h a térképet a különböző területekre ráhúzva az egeret, nem csak a terület nevét mutatja, hanem az ott meglévő mobok szintjét is jelöli(pl: Mulgore (0-12)) tudom h van ilyen mert már láttam élőben, csak én nem találom sehol. előre is köszi
-
Glesthor #129210 na jah... :D -
#129209 Mire letöltöd a boltban vásárlók már mind 80-asok lesznek:) -
#129208 a blizzard-nál van lehetöség digitális vásárlásra?
mint pl. egy ea store vagy hasonlo
(megveszem a játékot, cd-key-t megkapom letöltöm és már nyomhatom is)
elöre is köszi a válasz! -
#129207 gamersloot -
#129206 hol veszed ? -
#129205 én meg neten a cdkeyt. november 13 00:01kor már nyomom is:D -
WiLDoR #129204 én megveszem majd ott, who-val együtt -.- -
#129203 LFM dps for destroying teh pentagon.
Above lvl 23 plz -
#129202 Rendeljetek angliából, onnan posta kölstéggel ~6k huf :O -
WiLDoR #129201 ja és nem akartam védeni senkit sem... -
WiLDoR #129200 te aztán ba**ottúl érthetsz hozzá.
gondolom ez a szakmád is, meg ebben a közegben dolgozol nap-mint-nap, hogy ilyen naprakész infóid vannak, meg igy lazán megmondod a frankót azoknak, akik ebben a szakmában dolgoznak, s leirták nekem mail-benm hogy mi miért annyi, amennyi?
nem a kisujjamból szoptam ám ki, amit oda leirtam...s valahogy inkább hiszek nekik, mint neked, már bocs... -
Gear #129199 Hát nem kevés . USD-ból átszámítva 13k körül jön ki a CE.Ne mondja nekem senki hogy a magyar papírcetli majd 9000,- töbletköltség szegény magyar terjesztőnek. -
#129198 nem tudtok valami normális külföldi oldalt ahonnan a collectors editiont meg lehetne rendelni olcsóbban,ez a 21900 ez elég magas szerintem. -
#129197 valamiről mindig kell -
#129196 nub -
#129195 tényleg ilyen baromságokon vitáztok? -
#129194 ja hát aki nem adózik, annak nem tűnik fel. (nem kell felkapni a vizet. :D) -
#129193 Abban sajnos igaza van,hogy magyarországon magyar nyelvű leírás nélkül nem lehet eladni terméket.
Azaz nincs külön doboz,de magyar nyelvű cimke kötelező. -
Chris #129192 Huh, az ilyen kommentek, mint a 2. pontod verik ki nálam a biztosítékot. Jótanács: ne írj olyanról, amivel nem vagy tisztában.
-
#129191 Az ár meg már rég nem becsült.. Csak ahogy Gatyo is írja, csak ezt tudják normálisan eladni. -
#129190 nekem valahogy még sose volt magyar borito, fordítás, kézikönyvem... -
gatyo #129189 Ne politizáljál mert baromságokat írsz :D
Ráadásul ez a CD Galaxis-os duma tipikus magyar mentalitás... Azért adjuk drágábban mert a csúnya állam. A nagy büdös lófaszt. Azért adják drágábban mert nagyot akarnak kaszálni, mivel csak az MMO az amit el tudnak adni warezországban. Ennyi. -
#129188 Azért láttam én már karón varjút...volt a GC ára a csillagos égben...s a kieg se 3000 forintal indult...akkor most nem számít az áfa a köfa meg a bérek? :) jóvan nem kötekedem. :P Aranyos a cd galaxis,én is náluk rendeltem meg a kieget.
Én is kereskedelmi cégnél dolgozom,ismerem a dörgést.
-
#129187 5. A magyar boritokat, forditasokat a boriton, kezikonyvon sem ingyen csinalja a nyomda/csapat :) -
#129186 Igen a mehet gomb után olvastam ujra a postodat.:P wtb edit gomb.:)
Szal ezen nem kell meglepődni,ezek vagyunk mi magyarok,s nem csak a játékpiacra tessék gondolni. -
#129185 Igy már érthető,én is igy csináltam,csak nekem a hiler kasztok vannak előnyben igy picit nehéz,ha utáltam a papot shadowban a palát retriben a druidát feralban.Kivétel a sámán az más ott cementként jó volt. :) -
WiLDoR #129184 ok, irtam nekik, küldtek egy tök korrekt választ. tömören összefoglalva a lényeg:
1. az EU árakat nem ők határozzák meg (ergo, ha valami X árba kerül usa-ban, simán lehet Y ára eu-ban - hát ez nem túl fun dolog)
2. aztán az ÁFA szabályok is elég keményen beleköpnek a lecsóba (thx állambácsinak, hogy adózhatunk a fizunk után, s még a megadóztatott fizunk után is adózunk minden szar után, 2-3-4-sokszorosan)
3. elég sok ba**ogatást kapnak emiatt (ezért mondjuk nem irigylem őket, elég sz*r feeling lehet, bár ok, biztos van rajta némi haszon is, de 3k huf nem indokolt, szóval van más is, ami miatt ekkora a különbség, lásd fenti pontok)
4. ha lesz rá módjuk, olcsóbban fogják adni (s nem csak ők)
hát egyenlőre ez a szitu.
nem túl fényes, de ezt kell szeretni. -
#129183 nem tudom miért lepődsz meg ezen...
eddig is az volt hogy ami amcsiban 200 dollár volt, pl. egy videókártya azt európában szívbaj nélkül számolták át 200 euróra ami azért kicsit más árfolyamon van... -
#129182 "Fontos tudni: Az ár becsült ár."
gg -
WiLDoR #129181 elég durva lehúzás, tényleg.
irok is asszem a cdgalaxis-nak, hogy ezt most tényleg komolyan gondolják-e??? (végülis megtehetik, csak hát...jah...no comment -.-) -
#129180 Aby...ezt mintha láttam volna mult héten is.... -
Dant0r #129179 Lol, 36 dollár =/= 9990Ft, az inkább 6200 körül van. na EZÉRT van warez Mo-n. -
#129178 Nem igazán érted, mire akarok kilyukadni, arra hogy mekkora lehúzás már ez Mo.-n. Fele annyiért megkapod a gamet, mint itthon. -
WiLDoR #129177 délután 16-22h-ig + hétvégénként átlag 12 órában.
csak questelés volt, no insta, no party, meg hasonló időpazarló dolgok.
60-ig villámgyors a dolog, utána kicsit belassúl, 60-70 között már bazi sok xp kell 1-1 szinthez, de úgy átlagban 4-5 óra alatt ki lehet végezni 1 area-t...ha tudod hol vannak a questek, s nem kell allakhazammal, thottbottal, meg hasonlókkal pöcsölni.
+ 1-58 range-en lehetőleg az ah-ból elérhető legjobb gear-ben kell tolni, úgy gyors. questrewardok szarok, azokra nem érdemes alapozni. -
#129176 Apicsába most húzhatok fel egy másik karit.Deunommár. -
#129175 Nem mindenkinek adatik meg,hogy 9000 forintért megvegye és havonta fizessen x ezer forintot egy játékért.
Én megértem,ha valaki tört szerveren játszik,csak tudjon róla,hogy az nem adja vissza a játék igazi arcát.
Ez olyan,mint az autóvezetés.
Én vezethetek egy ferrarit,de vezethetek trabit is,az is gurul 4 kereke van,de a filing nem ugyanaz.:)