World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah értem most már, eddig nemtudtam hogy mûködik ez😊, és a szerót bármikor megtudom változtatni? Amúgy melyik szerón érdemes kezdeni?(mármint melyiken vannak rendes emberek, jó klánok stb)
Felteszed a wowot és a woweu-n kreálsz 1 accountot (Cd kulcs kell majd, de az lesz a wow dobozban... Jah és jótanács: a secret passwordöt majd ird fel 1 cetlire és tedd be a dobozba, aranyat ér ha esetleg bajba kerülsz)
Install után majd felpeccseli magát, elinditod, kiválasztod hogy pvp, aztán change realm gombra katt és a listán kiválasztod a bloodscalpot.
Install után majd felpeccseli magát, elinditod, kiválasztod hogy pvp, aztán change realm gombra katt és a listán kiválasztod a bloodscalpot.
Aha értem, tehát ha én a Bloodscalpra szeretnék bekerülni akkor azt a realmot kell beírni ami a Bloodsclphoz tartozik, vagy autómatikusan betesz egy szerverre?
Mindenféle-fajta realmból van egy csomó.
A bloodscalp például pvp szeró...
Az arathor pedig pve
Pve-n csak akkor tudsz ellenséges játékossal megküzdeni, ha bekapcsoljátok a pvp flag-et...
Pvp szerón a pvp flag konstans (~bármikor leölhetnek)
A kezdõterületeken élvezel védelmet, a többi területen mindig résen kell majd lenned😊
Nemtudom melyik a jobb, pvp vagy pve, mindkettõnek megvan a maga elõnye/hátránya (rp realmot szerintem MÉG kerüld, sok a szabály, és nagyobb fokú angol szókincs kell roleplayezni, amúgy igen, vannak rpvp realmok, "szerverek")
A pvp és pve szerót ugy tudnám összegezni mint egy fürdöszoba. A pvp fajtához nincs kulcs amivel bezárkózz, igy párszor majd rádnyitnak mikor seggpucér vagy :o
De! Cserébe teis köcsögölhetsz az ellenséges játékossal, ha egy szar nap után úri kedved úgy tartja😊
Szóval ha nem fog zavarni, hogy majd párszor igazságtalanul leölnek az erõsebbek,vagy "hullakempelnek" akkor a pvp a neked való😊 Nincs is jobb mint stv-ben gankelni mig a battleground queue-ben várakozom :d
A bloodscalp például pvp szeró...
Az arathor pedig pve
Pve-n csak akkor tudsz ellenséges játékossal megküzdeni, ha bekapcsoljátok a pvp flag-et...
Pvp szerón a pvp flag konstans (~bármikor leölhetnek)
A kezdõterületeken élvezel védelmet, a többi területen mindig résen kell majd lenned😊
Nemtudom melyik a jobb, pvp vagy pve, mindkettõnek megvan a maga elõnye/hátránya (rp realmot szerintem MÉG kerüld, sok a szabály, és nagyobb fokú angol szókincs kell roleplayezni, amúgy igen, vannak rpvp realmok, "szerverek")
A pvp és pve szerót ugy tudnám összegezni mint egy fürdöszoba. A pvp fajtához nincs kulcs amivel bezárkózz, igy párszor majd rádnyitnak mikor seggpucér vagy :o
De! Cserébe teis köcsögölhetsz az ellenséges játékossal, ha egy szar nap után úri kedved úgy tartja😊
Szóval ha nem fog zavarni, hogy majd párszor igazságtalanul leölnek az erõsebbek,vagy "hullakempelnek" akkor a pvp a neked való😊 Nincs is jobb mint stv-ben gankelni mig a battleground queue-ben várakozom :d
nem te választod a szervert... a szerver választ téged!
bloodscalp
(karakterkreálás után reklamációt nem fogadunk el!)
bloodscalp
(karakterkreálás után reklamációt nem fogadunk el!)
V9ykn8_TZL0
Nah még vmi eszembe jutott bocsika hogy több commentben küldöm😊
Az lenne hogy én választom hogy PvP szerón avgy RPvP-n vagy csak PvP van?
Az lenne hogy én választom hogy PvP szerón avgy RPvP-n vagy csak PvP van?
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem!
1.: Ha megveszem a játékot itt Magyarországon az ugye EU-s verzió. Ez mit takar? Csak EU-s szerverek lesznek elérhetõek? Olyan szervert szeretnék ahol magyarokat is találok azért😊, van külön magyar szeró is?
2.: A játékot fel lehet tenni több gépre is?
3.: A telepítés hogy zajlik? Elõször alapjáték, majd BC és a hozzá tartozó patchek?
Lenne pár kérdésem!
1.: Ha megveszem a játékot itt Magyarországon az ugye EU-s verzió. Ez mit takar? Csak EU-s szerverek lesznek elérhetõek? Olyan szervert szeretnék ahol magyarokat is találok azért😊, van külön magyar szeró is?
2.: A játékot fel lehet tenni több gépre is?
3.: A telepítés hogy zajlik? Elõször alapjáték, majd BC és a hozzá tartozó patchek?
kössz.de hogy érted hogy nem ajánlod egyiket se?
bazeg nincs annyi helyem 😄D
így is szegény far cry-t kellet letörölnöm, hogy felférjen ez... hát nem mondom nagy volt a kísértés ^^
így is szegény far cry-t kellet letörölnöm, hogy felférjen ez... hát nem mondom nagy volt a kísértés ^^
practitioner of the forbidden arts of death
on: én az elmult 2 napban rájöttem mi a gond a bg-kkel. Az allinak nagy a que mert az osszes hordas STV / dustwallow / tanaris ban gankel. :C
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
probald meg ugy hogy felmasolod az osszes CD tartalmát 1 mappába a vinyódon és úgy telepíted. nekem az megoldotta.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hello mindenki.
Holnap megveszem a gammát és azt szeretném kérdezni melyik szervert válasszam majd?hol van a legtöbb hofitársunk?
Holnap megveszem a gammát és azt szeretném kérdezni melyik szervert válasszam majd?hol van a legtöbb hofitársunk?
Halihó!
fontos dolgot kérdeznék! miért van az hogy telepítésnél a terrain.mpq-nál folyton lefagy az installer???
elég idegesítõ, és 5. próbálkozás után is ugyanez a probléma....
privát üziben valaki mondjon valami segítõkészet pls
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
fontos dolgot kérdeznék! miért van az hogy telepítésnél a terrain.mpq-nál folyton lefagy az installer???
elég idegesítõ, és 5. próbálkozás után is ugyanez a probléma....
privát üziben valaki mondjon valami segítõkészet pls
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
practitioner of the forbidden arts of death
Ezek hülyeségek, valóban a behívás elfogadását kéne fél percre csökkenteni. Az azt jelentené, hogy a benti várakozás alatt elég sokaknak feldobná a lehetõséget, hogy bejöjjenek, és vki csak bejönne. :-)
"A megoldás a a bg-k pontjainak egységesítése lenne ill az hogy ha valaki bejelentkezik egy adott bg re akkor ne tudjon átmenni másikra."
A premade-eket hozná ez még nagyobb elõnybe. AB-n 6 perc alatt 500 honor?
Nincs átjelentkezés másik BG-re, kombinálva azzal, hogy csak egyenlõ létszámban indulhat el egy-egy BG. Ha jönne valamelyik csapatba 1 vagy több játékos, meg kellene várnia, hogy a másik csapatba is jöjjön ugyanennyi. Vagyis egy kicsit növekedne a sorbanállási idõ.
Na, ez talán megoldaná a létszám gondokat.
A premade-eket hozná ez még nagyobb elõnybe. AB-n 6 perc alatt 500 honor?
Nincs átjelentkezés másik BG-re, kombinálva azzal, hogy csak egyenlõ létszámban indulhat el egy-egy BG. Ha jönne valamelyik csapatba 1 vagy több játékos, meg kellene várnia, hogy a másik csapatba is jöjjön ugyanennyi. Vagyis egy kicsit növekedne a sorbanállási idõ.
Na, ez talán megoldaná a létszám gondokat.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Biztos hivatalos WoW lehet ...
"a várakozási idõk drasztikus csökkentése sem lenne hátrány" - Ha olvastad volna, ott meséltem elõbb, hogy miért van. Egyszerûen nincs ellenfeled, akkor hogyan akarod, hogy behívjon? Üres bg-be? Vagy szüljön neked a blizz ellent?
ಥ_ಥ
Alli oldalon a blackout csoportona folyamatos vesztés egyik elõidézõje a behivási rendszer.Mivel av-t az estek 80% ban nyeri az alli ill ott kapható a legtöbb honor a legrövidebb idõn belül ezért a zöm bejelntkezik av-re meg valami másra.Teszem azt wsg-re ahol eltölt 8-10-14 percet majd mikor megkapja a behivást av-re átmegy oda.Nemegyszer fordult elõ hogy vezettünk 2-0 ra mikor is a fele társaság eltünt és a pótlásra érkezõk nem egyzserre hanem 2-5 perces idõközben érkeznek de fél csapattal pillanatok alatt behozhatóa hátrány.
A megoldás a a bg-k pontjainak egységesítése lenne ill az hogy ha valaki bejelentkezik egy adott bg re akkor ne tudjon átmenni másikra.No és természetesen a várakozási idõk drasztikus csökkentése sem lenne hátrány.Habár a várakozási idõ nagyon bg csoport függõ teszem azt a convictionon negyede sem volt egyik bg várakozási idelye a blackouthoz képest.
A megoldás a a bg-k pontjainak egységesítése lenne ill az hogy ha valaki bejelentkezik egy adott bg re akkor ne tudjon átmenni másikra.No és természetesen a várakozási idõk drasztikus csökkentése sem lenne hátrány.Habár a várakozási idõ nagyon bg csoport függõ teszem azt a convictionon negyede sem volt egyik bg várakozási idelye a blackouthoz képest.
sajnos ,hogy melyik félt hivja be elöbb ha jól tudom attól függ hogy melyik oldalon vannak többen és melyiken kevesebben nem értettem soha a rendszert de mintha valaki itt a forumrol egyszer már megmagyarázta volna ,hogy a több az kevesebb.. 😊
mindenestre ég és föld a különbség ally és horda BG-re behivás között még allys magemet nagyon gyorsan behivja addig hordás karijaimat elég lassan és még igy is mindig 100%-ban többen vannak ami azért egy AB-n elég gáz minden zászlóhoz +1.5 ember jutt
mindenestre ég és föld a különbség ally és horda BG-re behivás között még allys magemet nagyon gyorsan behivja addig hordás karijaimat elég lassan és még igy is mindig 100%-ban többen vannak ami azért egy AB-n elég gáz minden zászlóhoz +1.5 ember jutt
Így meg hígfos az egész, marad av, av, meg av, és pihenésképpen av. Ha meg mark kell akkor leech, 10-bõl 9x úgyis szopás van, minek azt elhúzni félóráig. Elsõ pár percben úgyis eldõl hogy van-e bármi esély.
Az lenne még talán megoldás, hogy egész egyszerûen nem indul el bg addig, míg nincs legalább 8-8 vagy 13-13 játékos. Akit meg behív, de nem lép be kapná 2 perc után a desertert.
Az lenne még talán megoldás, hogy egész egyszerûen nem indul el bg addig, míg nincs legalább 8-8 vagy 13-13 játékos. Akit meg behív, de nem lép be kapná 2 perc után a desertert.
A fél perc azért nem jó, mert valamelyik patch óta nem tudsz BG-re bemenni, ha combatban vagy. Velem sûrûn elõfordul, hogy várakozás helyett elmegyek kicsit farmolgatni ezt-azt. Még megölöm az aktuális mobot, de hopp meglátok egy adamantite-ban gazdag erezetet (<#hehe>#hehe>), akkor azt már csak nem hagyom ott. Esetleg még beaggrozok még egy mobot és lõttek a behívásnak.
s gazdag csávez, sok eredeti játéka, progija is van 😊
Az "angol verzió" annyit jelent, hogy angol nyelvû, és nem az EnGB verziót érti alatta 😉
Szerintem is EnUS alapjátékra szeretett volna EnGB kieget telepíteni.
Szerintem is EnUS alapjátékra szeretett volna EnGB kieget telepíteni.
2 perc volt a várakozási idõ 😊 Szerintem nem 1 percre, hanem fél percre kellene csökkenteni, vagy pedig megcsinálni, hogy automatikusan behív, és ha mondjuk kezdés után 1 perccel még inaktív vagy, akkor kidob, hívja be a következõt, stb.
Ha az egyik oldalon sokan állnak a sorban a másik oldalon kevesen, akkor valaki sokat fog várni, és afk-zik, mást csinál éppen, másik bg-n van és meggondolta magát, nem lép ki sorból mert minek, és 2 percig foglalja a helyet. Blizzard max annyit tehetne, hogy 1 percre csökkenti a sorban maradás idejét, de akkor fogadok megint menne a QQ
ಥ_ಥ
Ennyi játék mellett (már ami a desktopodon van) miért akarsz WoW-ozni is?<#idiota>#idiota>
Hát pedig mégis valami USA-ENGLISH gebasz lehet nála.
combat rugó szintezésre...utána meg ki kell próbálni mindhárom ágat mer érdekes<#idiota>#idiota>
Ott írja, hogy "Felteszem az Angol verziót, és a kiegészítõt is felakarom tenni akkor ezt irja ki. HELP PLS"
Akkor valószínû, hogy nem USA verziót rakott fel.
Akkor valószínû, hogy nem USA verziót rakott fel.
Passzolom, viszont jó mixet hallgatsz, az tuti! 😉
Viktor: pont azt ami oda van írva, azaz európai wow-ra európai burning crusadet kell telepíteni, mivel más szervereket jelent a kettõ. El kell döntened, hol szeretnél játszani.
Ott a válasz a szövegben. A BC-d ezen verziója CSAK az EU angol verzióval kompatibilis. Gondolom valami USA-s dolog bezavarhatott.
Al'akiron hordás magyar guild vár mindenkit szeretettel 😊
Heti kara 1-2 grouppal néha zul'aman meg 2x vertük be gruult.
Heti kara 1-2 grouppal néha zul'aman meg 2x vertük be gruult.
Valaki segítsen Pls. Felteszem az Angol verziót, és a kiegészítõt is felakarom tenni akkor ezt irja ki. HELP PLS
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
melyik battlegroup ba?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ismerõs. 10-15 fõs csapattal ritkán indul nekem is BG, már ha olyan bg-re tesz be, ami még nem indult el, de többnyire már a végét járja.
av egy dolog, de eos és wsg kellemes tud lenni amikor mire összejön a max létszám horda oldalon behozhatatlan hátrányban vagyunk. Fél órás szopások a semmiért.
10-13 perceket várok AV-re és mindig minimum tízzel többen kezdik a hordások a játékot. Mondjuk ez nem nagy gáz, mert a késõbb érkezõkbõl lesz a védelem 😊