166745
  • AnarchoiD
    egyiksem ;) ez egy felultetes , es benyelted ;)
  • TVelvet
    És még csodálkoznak miért van warez Mo.-n.
    36 Dolcsiért vágják hozzád, amazon.com-on... Szánalom
  • Forolto
    DE MIÉRT PONT A WOW? :) Ez benne a szép,mert ha mondjuk COD vagy CS vagy épp AA esetleg BF ,ami ugye közelebb áll a modern kor harcászatához,nnnneeeem inkább a fantasy világa...szép.
  • Forolto
    Azért gondolj bele,hogy egyedül húztad?A 2 hét alatt mit értettél 24/7?

Nem mind1.
    Nekem is köbö két hónap egy kari,de szépen nyugodt casual tempóban.
  • Warden
    A rugóm neve Aby a huntardomé Yoolánia és mindíg barátságosan integetnek mikor megölnek.A paladinommal max hétvégére tallentelek át az teljesen raid karakter ill azzal csak av re megyek be, de ha ott összefutnánk Harvee a neve.Szívesen ölném a warriorod is de mostanában csak a paladinnal látlak.
  • WiLDoR
    az szar ügy.
    nekem kb. 2 hét volt...
    igaz, ez már jó rég volt...
  • Davidus
    igen mert ircn vagy msnen nem lehet megszervezni az atomcsapást. az csak úgy lesz hatékony ha wowozás közben beszélik meg
  • Tafaya
    Rofl amcsik megint idióták
  • Forolto
    Hmmm,hallottam egy gyerektől,hogy a Blizz elintézi kari transferkor,ha kérem,hogy adott kasztú kariból hordást illetve fordítva tudnak csinálni.Azaz egy human warlockból 20 euróért tudok csinálni UD warlockot.

Nem tudjátok,igaz-e a pletyka,vagy csak kacsa?
  • Davidus
    :D
  • áll a baal
    na csá
  • áll a baal
    gecey bazzdmeg 2 hónapigtartott mig feltoltam egy szaros rugót 70-re
  • PiszkosFred
    Viccelsz? +dkp jar minden Crassus fragert :)
  • BEAST #129161
  • Count Adyn
    Olyan sokan meg szoktak ölni?
  • WiLDoR
    pfuj, hát milyen ember vagy te, hogy meg mered ölni crassus mestert?
    szégyelld magad, ejnye
  • [HUN]Crassus
    tudnám kinek kéne integetenem.....
  • Forolto
    Skacok,nektek megy a PTR szerver?Most raktam fel és nem indul.
  • Warden
    Eh crassus visza sem köszönsz mikor megöl az ember,mondhatom szép dolog pedíg a paladinod olyan szépen tud halni igazán visszaintegethetnél néha.
  • Csirke4
    Daily dungeonra nem jön össze csapat? Milyen realmon vagy te? 10-en vagytok rajta egyáltalán?:D
  • WiLDoR
    ez sajna igy van.
    blizz 2 nagy hibát követett el:
    1. nem szabadott volna az arena geart honorossá tenni
    2. hiba volt honoredre rakni a heroic key-eket. most is meg lehet nézni mi van. emberek akarnak menni heroix-ba kék-züdbe, aztán csodálkozik a pug banda, hogy bewipeolnak az első trashpack-en, vagy a tankot 2 ütéssel csapja agyon az első boss, mert azt hiszi, hogy a pvp gear-jében ő qrvajó tankolásra. hát ez 1 bazi nagy tévedés, s ráadásúl a jelenlegi szitut pont a tankok szopták be a legjobban, mert dps-hez szerezhetsz geart honorból, heal-hez is, de biza def-es, avoidance-es tankgeart baromira nem. s ez elég gáz.
    sajna.

remélhetőleg a wotlk orvosolja majd ezt is, mert el nem hiszem, hogy ezt a blizz HQ-ban nem látják...
  • Botond #129153
    Mi a szart csináljon az ember friss 70es karival szerinted? Daily dungeonra se jön össze egy csapat, nemhogy más sima instára. Heroixban meg széttépik a zöld-kék karit ugyanúgy. Szal repuzás kilőve, instázás kilőve, marad a honor gear. 5-6-7k HP 0 resi emberek meg tuti bukó BGn. Ez van, ilyen a rendszer.
  • panther112
    Itt olyan nagyágyúk vannak, hogy semmi esélyed. (Hozzáteszem a többi fórumon sincs nagy sanszod; pl. a "fiúk, lányok, kapcsolatok" fórumcsoportban egy Nandusz nevű fórumozó már olyan dolgokat leírt, amiket akkor is nehezen tudna fölülmúlni, ha újra regisztrálná magát sg-re. Rpg-s fórumoknak pedig nagyjából azonos a közönségük, ugyanazok az emberek fognak kiütni a nyeregből, akik itt is tették:) )
  • WiLDoR
    "Talán a legbizarrabb fórumozó vagy."

affene, pedig azt hittem ez a cim engem illet
    de nembaj, még teperek érte másik topix-ban
  • panther112
    Menjetek Sylvanas-ra, arról van tapasztalatom, és bátran merem ajánlani. Annyi pvp guild volt, mint a szemét, és a top5-10 napi "rengeteg" premade-et játszott.
  • Magh
    Nekem az összes PvP arc friendsben van, van nekik PvP guild is, mégsincs premade. Utoljára talán fél éve volt. Most már itt a PvE --> PvP transfer, de eddig max reroll volt.
  • Magh
    Majd a rated és/vagy guild BG ezt talán megoldja. Szánalmas belépni és látni, hogy a 15 playerből 2 AFK, 10 leechel/síkhülye, és jó esetben van 3-4, aki tényleg PvP-zni jött. A másik kedvencem, mikor a 15-ből 10 friss 70 kék-zöld gearben, jön a welfare epikért, sok szerencsét.
    A pug meg mindig szar. Még ha találsz is párat, akivel lehet együttműködni, ismeri az alap taktikát, a maradék 70%-nak fingja nincs az egészről. Nem ritka, hogy 1 darab healerrel pl. AB-n befoglalok 3 bázist, aztán mind elveszik, miközben látok mindegyiknél 3-4 pöttyöt a zászló körül. Ilyenkor nem ritka az Alt-F4.
  • panther112
    Talán a legbizarrabb fórumozó vagy.

90-95%-ban csak random bg-k miatt sírsz (szerinted van itt bárki is, akit ez érdekel?) + valamiféle pvp gosunak képzeled magad. És ez nekem valahogy nagyon nem kerek. Ha tényleg több vagy, mint egy ócska bg-troll, akkor miért csak azt csinálod, ill. csak azzal foglalkozol. Lépj be egy pvp guild-be, és játssz premade-et, vagy kezdj el arénázni. Ha pedig senki nem kér belőled, akkor menj vissza random bg-re, és ne a többieket szidd, hanem nézz esetleg magadba (mert akkor biztos nem véletlenül nem kellettél rendes pvp-guild-be, aréna team-be).
  • WiLDoR
    akkor gyere/gyertek a rampage battlegrp-ba, itt pro az alli és a horda is.
    kb. 50-50% a win-loss arány szinte minden bg-n.
    és nem mondhatnám, hogy unalmasak a meccsek, a legjobbak a pug vs premade-ek, ahol te vagy a pug-ban, s alázzátok csúnyán a premade-et, mert érezni, hogy mozgatja az a láthatatlan erő a pug csapatod, ami azt súgja, hogy "igen, mi most megmutatjuk a kcsg premade-nek, hogy nem adjuk olcsón a vérünket" :)
    s egy ilyen meccset megnyerni...na annál jobb feeling nincs :P

s nyertem ilyen meccset már nem egyet alli és horda oldalon is...
  • [HUN]Crassus
    ha 1 honapja lenne EOS meg akkor is aztmondanam egye-fene,de baszki mar miota is van? 1 eve? es meg mindig kurvasok embernek lovese sincs a taktikajarol...
    Amugy allynal is hatalmas gazok vannak/szal reszvetem neked is/ ,mert ott sem tudja a 2/3 player,hogy mi a lenyege....

en az olyan meccseket szeretem bg-k ben ahol azert a 2 ellenfel nagy resze tisztaban van a lenyeggel es fasza egyenlo IGAZI kuzdelem lesz es nem agyaggalamb loveszet...
  • [HUN]Crassus
    5-6ot nyomtam ejfel utan...mindet buktuk:S:P
    Nem az a gaz,hogy bukok hanem az,hogy hogyan van elbukva/deszep igy/ a meccs....
    ha bukom,mert jo meccs volt/jo az ellenfel es jok a mieink is/akkor leszarom,de ha faszom zaszlobuzulas megy 500 pontos hatranynal 1 toronnyal es 5-en ugranak le 2 allynak a hidon es ellonek minden speckot rajuk vagy a tornyoktol 200yardra megy a zuzas akkor azt nem birom:D
  • Th0m
    10-15?:) 30 alatt ne add sztem :D
  • 1Darton1
    Magyarnak 10-15 ezer, kulfoldinek 50+.
  • b4rc4
    Sziasztok. Érdeklődnék,hogy mennyiért lehetne egy oylan accountot elpasszolni,amin van:
    4/8 t6 resto Shaman, BT/hyjal kiegészíőkkel.
    majdnem full epic cement és ele gear
    410resis pvp gear
    macumount

Mage:
    420resis pvp gear
    szakmák: alkemi,lw(shaman), herba mining(mage)
    ?
  • panther112
    WoW kártyát játszik valaki?
  • panther112
    T6 egy része már most el van avulva...
  • 1Darton1
    Nem kell annyira farmolni, mar lvl77-78 kornyeken el lehet kezdeni lecserelni oket kekekre. Joval hamarabb el fognak avulni, mint BC-ben a T3.
  • maniac001
    Ok jogos.
  • WiLDoR
    olyan 76-78-ig tuti jó lesz.
    utána nagyrésze mehet a kukába.
  • torrente111
    ok.köszönöm