World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj veletek úgy alapjáraton, hogy szerintetek az, akinek kicsit is másfajta gondolkodásmódja van mint nektek, az már alapból csak egy hülye noskill kretén lehet. meg se próbáljátok megérteni, kapásból leugatjátok, kiközösítitek.
ezen a fórumon is (meg ez igaz a többire is, pl. proshock), mikor épp idetévedtek, csak leszólni tudjátok az embereket, konstruktív, segítõ és építõ jellegû hozzászolásotok 1 db nincs.
de hát ez van, nem vagyunk egyformák.
ha esetleg most páros lábbal gázoltam volna érzékeny lelkivilágodba - már ha létezik olyan -, akkor én kérek bocsánatot tõled, mea culpa.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
meg szerintem utána is...
1. én nemtom' te hol láttad ebben a fun-ból készített movie-ban ezt a 'best healer' feliratot, én sehol (visszanéztem most emiatt direkt újra ^^). úgy néz ki, hogy összehallucinálsz mindent. kevesebbet kéne szívni...
2. nem br-es. vagy nálatok a tn-en is csak a pe létezik? elég kihalt egy server lehet akkor -.-
3. én is láttam már pe-s illidian kill movie-t, ahol xyz klikkelgetett a bandage-ra és még jópár dologra (tehát minden olyan dologra, aminek X szituban másodlagos vagy sokadrendû prioritása van).
4. kb. magasról leszarom, hogy ha klikkelget, amig saját magát és engem életben tart.
5. arcból kicsit vissza kéne venni (mások zsigerbõl való lefikázása terén pláne), a kedvedért nem fogják módosítani az ajtók szélességére vonatkozó szabványokat.
6. belõled még semmit se láttunk (csak hallotunk egy prominens wowrádió mûsort, amiben saját magad járattad le elég nagy sikerrel)
/no offense
For the greater good
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
menj hillsbrad foothills-ba (silvermoonból tudsz elmenni undercity-be, onnan letiplizel silverspine forest-be majd indulj kelet felé)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Itt lehet olvasni róla.
Gyakorlatilag magyarítani lehet a játékot.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
QuestHelper 0.26
kurva jo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és onnan már mehet a vadulás
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
el szeretném adni az accomat, csak nem ismerek ezzel foglalkozó oldalakat, tudnátok ajánlani egy párat?
ez lett belõle.
zene odabasz, skill(em)en van még mit csiszolni 😄
2v2 pala + warrior
Amúgy meg túl jó öv a mooncloth megfelelõ gemezéssel hogy cserélni kellene vkinek.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
még mindig a mooncloth öved van ? :>
A véleményetekre lennék kíváncsi a következõvel kapcsolatban.
Nemrégiben került ki a net-re egy érdekes Archimonde kill videó, amivel kapcsolatban elég terjedelmes topic is született a hivatalos blizzard fórumon. Az érdekelne, hogy ti hogyan fogadnátok, ha vmelyik guild az alábbi módon ölné le a boss-t.
Videó és a Kapcsolódó fórum.
Nos az Elitist Jerks fórumán is olvashatók vélemények ezzel a taktikával kapcsolatban, sõt egy még "érdekesebb" videó is linkelve lett.
Fórum és az említett videó.
Nos ti hogyan vélekedtek a dologról?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
PWND +++++ !!!!!!!! <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
Idióta-e vagy? Csinálj Hello Kitty szervert és BYE!
Kéne valami amivel az egész raid health barját láthatom egyszerûen és ne kelljen állandoan kihúzkodni azokat a raid fülbõl.
Eseleg bármi más ami ajánlott priestnek?