World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
oh szegény nem tudsz napi 2 óránál többet játszani? akkor játsz napi 2 órát eredetin.. ha 2 órát játszol naponta kb max 1 hónap alatt eléred a lv70et.. föleg uj szintezésel. ahol lv30 után 1 szint kb ~30perc durván 40ig utána 1-1.5 óra.

probatbicol felölem a karakter kinézetrl is kérdezhetet volna de láttom te sem vagy túl erõs olvasásból "Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" ha nem irta volna ,hogy van 2 illi pengéje biztos ,hogy valaki segitett volna.. ha más nem a google

De Te sem vagy túl erõs olvasásból, mert a srác nem a tört verzióról keresett infót, hanem a talentelosztásról.
Azért legyünk reálisak:
1. napi 2 óra játék egy számítógépes játékkal nem kevés.
2. napi két óra játékkal nem lesz 2 fullepix karaktered. Lehet, hogy az utolsó hónapokban ennyit játszottál, de régebben tuti, hogy jóval többet.
Tafaya
Aki akar menjen törtre, de ha nem tud olvasni akkor ne csodálkozzon hogy lefikázzák.

jah, nekem már van két fullepix karim is.
kockulok érte ám, mint állat... már, ha az átlag napi 2 óra játék annak számít -.-
(bár ha jobban belegondolok, tegnap még annyi se volt)

Narxis
Bloodscalp a legpraúbb hely. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ennyi, ebbe nem lehet belekötni<#fejvakaras>
De ilyet most olvasok elõször, hogy van aki eredetirõl megy át törtre...fordítva láttam már több tucatot, de ilyet...

picket
Sosem játszottam törttel, de azért szerintem van néhány dolog, amiben az eredeti jobb. És elég fontos dolgokra gondoltam, nem arra, hogy mikor kapsz kardot-ami-nagyon-üt, hanem sokkal alapabb igényekre.

&#3237;_&#3237;

picket
Bloodscalpon csak a profik vannak, akik ismerik a titkos parancsokat:
/leave general
/leave trade

A noobok nem ott játszanak, megszöktek arra hivatkozva, hogy hülyeséget beszélnek a 12 évesek a general és a trade csatin.

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

Csórikámat mé fikázzátok?
nem baj ha törtön jáccik!(türelmetlen)
Elkezdtem én is az eredetin .nagyon szép nagyon jó ,csak borzasztó soká tart rajta minden(sajna)
És többek közt nekem sincs annyi idõm arra hogy végighuzzak egy karit lvl 70 ig..
nektek akik ott kockultok a gép elött ez fel sem tûnik........
vannak ,akiknek ez az idõ túl sok(dolgozik reggeltol estig)
bizony-bizony!
szal hiába vettem meg az eredetit ,törtre mentem át mert ott gyorsabb az elõrejutás
1ébként pedig minden elismerésem NEKTEK, amiért kibírjátok ezt a hihetetlen hosszúra tervezett játékot........gratula!
szóval nem kell fikázni senkit mert nem tudhatjátok miért yáccik tört szerón
lehet csak lusta de az is lehet ,hogy nincs rá annyi ideje mint szeretné .... ez van nahh ennyi volt ....ha valakit esetleg megbántottam volna a véleményemmel attól elore is pardont kérek<#vigyor2>
legyetej yok jáccatok sokat 😊

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Unknow
El se tudom képzelni mit szenvedhettél értük. Biztos több hónapos progressben mentetek végig minden instán, farmoltatok reput, szedtétek össze mindenkinek a tier geart és forrottatok össze egy, egy szív - egy lélekként mozgó 25fõs csapattá. Nem is beszélve arról,hogy mennyi ideig kellett a megfelelõ talenteket keresni a classaitoknak,hogy a maximmumot tudjátok hozni a játék (jelenlegi) legerõsebb bossa ellen. Valószínûleg ezekuttán tényleg nincs jogunk beszólni, hiszen az az "Illi" of Azzinoth nem mutatóba van ott a kezedben, hisz ahogy meglát egy játékos téged , rögtön ezeket a dolgokat feltételezi rólad a tört szervereken.

Én inkább nem szólok be mert nincs jogom, semmi munka nem volt abba,hogy full epic karit csináltam, eredetin ezeket sajnos elég könnyen a kezembe nyomják ^^
Csirke4
Picit játszanál eredetin megörülnél annak mikor a vendorok megsajnálnak és kezedbe nyomnak egy kék kardot.

(2 ili penge xD)
Amúgy nem Tauri?<#idiota>
capaszabi
quest: ölj meg 10.000 nyuszit elwynnben. imba küldi

Amúgy mi az amiért ilidan pengéket kapsz tört szerveren?

Lazarus
shaime01
"végülis erre számitottam de 1 probát megért. ez az Sg fórum.."

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

hát igen ez az SG forum ahol kiirják ,hogy tört verzioban nem segitünk.. szegény mi 😞

Balazs15
kösz..végülis erre számitottam de 1 probát megért. ez az Sg fórum...és van fingom arrol hogy mi az illidan penge és igen tényleg törtel játszom de nem oylannal hogy a semmiért a kezembe nyomnak egy olyat..
de mind1 kár volt hozzászolnom sorry

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

gratula.
illidan pengékkel rohangálsz, és fingod sincs róla, mik a normális talent beállítások egy warriorhoz 😄DDDD
nem is tudom hirtelen, hogy ezen most sírjak vagy nevessek inkább 😄

tigeroo
...
pedig olyan szépen kérte<#zavart1>
("van 2 ili pengém" legfontosabb info)
0arms0fury61prot..there you go.

Oldern the 1st
Tört szerverre nem adunk tippeket.

Balazs15
Vki tudna mondani egy nagyon jo talent beállitást warriornak??? 70 venes vok (annyi a maX)meg van 2 ili pengém..de nálam vannak sokkal jobbak...szal..nagyobn megköszönném vki privibe dobhatna egy jot😊

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Ioles
Ti Bloodscalpon vagytok?

Ioles
Ok, köszi srácok

BEAST
Valoban retrinoob vagyok :p de sisak es vallas hijan s3ban =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Megy, persze.

dragon11
Persze, ugyanaz mint az XP...csak kivan belõle véve pár dolog..
(32bites-re értem..)

shaime01
nem csak windows XP-vel

Ioles
Sziasztok!

Windows XP Home Edition-nal megy a játék?

beast egy retrinoob akik s1ben veri zuljint .. ennyi 😄

anti hero

tudom am, hogy fokepp viccelodnek, de azt is hogy azert beast pl komolyan is gondolja egy kicsit😄

Lacee
* Voiceovers when summoned:

"Who dares summon me?!"
"You cannot command me."
"What happened to your friend?"
"Do not waste my time, lesser creature."

* Voiceovers when given a command:

"A paltry task."
"Too pathetic to fight your own battles?"
"A welcome diversion."
"Your fate will be the same."
"Your time is running out."
"Enjoy this while you can."
"I will enjoy watching you die."
"You waste my time."

* Voiceovers when dismissed:

"Do not call on me again."
"You live...for now."
"Summon me again at your peril."
"I'll be back."

* Funny voiceover:

"I play all my records backwards, sdrawkcab sdrocer ym lla yalp I."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Tudom h mit jelent az érdekelne amiket ezen kívül mond.

Laky
"Ki merészelt megidézni engem?"

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

BEAST
lebuktunk :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

o'rly?
ezek csak huzzak egymast , kozben meg dugnak -.-
...

anti hero

Fehercsoki
Van a locknak 50en demo talental felguard és az érdekelne hogy miket mond mer nemnagyon értem,ilyenek mint pl: "Who dares summoned me?"

shaime01
én nem utálom a budaiakat de azért lehetne egy rózsadomb pesten is 😛

ez mar lassan az a szint, amikor egyes budapesten elok utaljak egymast, aszerint hogy budan vagy pesten el az illeto (buda <-> pest) kozben ugyanabban a varosban elnek midnketten😛

minek kell pve <-> pvp ellentet itt is? csinald mindkettot!

BEAST
nem is tudom hasznalni :C ... egeti a kezemet az a ratyi pve cucc mint vampirt a napsutes! <#idiota>

TDC Geronimo
Honnan is van a fegyvered? :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszi! 😊
Néha PvP is megy, de nem értek hozzá 😛
Mighty
Leszeded a wowaceupdatert, bepipálod a onebag-et, majd a beállítások között kiválasztod azt a menüpontot, ami a függõségekkel való telepítést jelenti.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

leszedtem csak a onebag-et, de fuggoseg hianyaban nem tudtam bekacsolni. lehet valamit beneztem... megnezem ujra

Lion: ez is eleg sok minden mast is tartalmaz, es feltem megnezni, mert nincs friss verzio.

de ujbol nekifutok ezeknek. koszi sracok.
LionTR
Bagnon 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

picket
Az érthetõ (kérdõ) mondat hiányában borult.

Igen, a onebag olyan, amit keresel, a plusz kiegészítõi - amikre szerinted nincs szükséged - modulárisan, bõvítményként csatlakoznak hozzá, vagyis nem kötelezõ õket feltenni, a onebag nélkülük csak egy naaagy táska (minimális mennyiségû plusz szolgáltatással, mint pl a lõszertartók, és hasonlók felismerése és más színnel való megjelenítése, de ezek nem zavarnak a "nagy táska" fílingben). Letölthetõ innen: http://files.wowace.com

&#3237;_&#3237;

is-is

keresek egy egyszeru addont, ami a sok taskambol egyet kovacsol. viszont csak olyanokat talalok, ami ezentul szamomra felesleges dolgokat is tartalmaz. raadasul jopar honpja nem voltak frissitve, igy batorkodtam megkerdezni az itt jelen levoket, hogy milyet hasznalnak.

de,

itt borult.
picket
Ezt most kérdezed, vagy mondod, vagy mi nem értem mi van. Beszéljünk az idõjárásról inkább <#idiota>

&#3237;_&#3237;

a legeccerubb onebag addon mi? semmi fuggoseg, semmi bankban levo cuccok mentese, semmi extra ize csak egy nagy taska...
BEAST
grat :p

pvenubok ^^