World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
probatbicol felölem a karakter kinézetrl is kérdezhetet volna de láttom te sem vagy túl erõs olvasásból "Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" ha nem irta volna ,hogy van 2 illi pengéje biztos ,hogy valaki segitett volna.. ha más nem a google
1. napi 2 óra játék egy számítógépes játékkal nem kevés.
2. napi két óra játékkal nem lesz 2 fullepix karaktered. Lehet, hogy az utolsó hónapokban ennyit játszottál, de régebben tuti, hogy jóval többet.
kockulok érte ám, mint állat... már, ha az átlag napi 2 óra játék annak számít -.-
(bár ha jobban belegondolok, tegnap még annyi se volt)
De ilyet most olvasok elõször, hogy van aki eredetirõl megy át törtre...fordítva láttam már több tucatot, de ilyet...
ಥ_ಥ
/leave general
/leave trade
A noobok nem ott játszanak, megszöktek arra hivatkozva, hogy hülyeséget beszélnek a 12 évesek a general és a trade csatin.
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
nem baj ha törtön jáccik!(türelmetlen)
Elkezdtem én is az eredetin .nagyon szép nagyon jó ,csak borzasztó soká tart rajta minden(sajna)
És többek közt nekem sincs annyi idõm arra hogy végighuzzak egy karit lvl 70 ig..
nektek akik ott kockultok a gép elött ez fel sem tûnik........
vannak ,akiknek ez az idõ túl sok(dolgozik reggeltol estig)
bizony-bizony!
szal hiába vettem meg az eredetit ,törtre mentem át mert ott gyorsabb az elõrejutás
1ébként pedig minden elismerésem NEKTEK, amiért kibírjátok ezt a hihetetlen hosszúra tervezett játékot........gratula!
szóval nem kell fikázni senkit mert nem tudhatjátok miért yáccik tört szerón
lehet csak lusta de az is lehet ,hogy nincs rá annyi ideje mint szeretné .... ez van nahh ennyi volt ....ha valakit esetleg megbántottam volna a véleményemmel attól elore is pardont kérek<#vigyor2>#vigyor2>
legyetej yok jáccatok sokat 😊
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Én inkább nem szólok be mert nincs jogom, semmi munka nem volt abba,hogy full epic karit csináltam, eredetin ezeket sajnos elég könnyen a kezembe nyomják ^^
(2 ili penge xD)
Amúgy nem Tauri?<#idiota>#idiota>
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
hát igen ez az SG forum ahol kiirják ,hogy tört verzioban nem segitünk.. szegény mi 😞
de mind1 kár volt hozzászolnom sorry
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
illidan pengékkel rohangálsz, és fingod sincs róla, mik a normális talent beállítások egy warriorhoz 😄DDDD
nem is tudom hirtelen, hogy ezen most sírjak vagy nevessek inkább 😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Who dares summon me?!"
"You cannot command me."
"What happened to your friend?"
"Do not waste my time, lesser creature."
* Voiceovers when given a command:
"A paltry task."
"Too pathetic to fight your own battles?"
"A welcome diversion."
"Your fate will be the same."
"Your time is running out."
"Enjoy this while you can."
"I will enjoy watching you die."
"You waste my time."
* Voiceovers when dismissed:
"Do not call on me again."
"You live...for now."
"Summon me again at your peril."
"I'll be back."
* Funny voiceover:
"I play all my records backwards, sdrawkcab sdrocer ym lla yalp I."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezek csak huzzak egymast , kozben meg dugnak -.-
...
anti hero
minek kell pve <-> pvp ellentet itt is? csinald mindkettot!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Néha PvP is megy, de nem értek hozzá 😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Lion: ez is eleg sok minden mast is tartalmaz, es feltem megnezni, mert nincs friss verzio.
de ujbol nekifutok ezeknek. koszi sracok.
Igen, a onebag olyan, amit keresel, a plusz kiegészítõi - amikre szerinted nincs szükséged - modulárisan, bõvítményként csatlakoznak hozzá, vagyis nem kötelezõ õket feltenni, a onebag nélkülük csak egy naaagy táska (minimális mennyiségû plusz szolgáltatással, mint pl a lõszertartók, és hasonlók felismerése és más színnel való megjelenítése, de ezek nem zavarnak a "nagy táska" fílingben). Letölthetõ innen: http://files.wowace.com
ಥ_ಥ
keresek egy egyszeru addont, ami a sok taskambol egyet kovacsol. viszont csak olyanokat talalok, ami ezentul szamomra felesleges dolgokat is tartalmaz. raadasul jopar honpja nem voltak frissitve, igy batorkodtam megkerdezni az itt jelen levoket, hogy milyet hasznalnak.
de,
itt borult.
ಥ_ಥ