World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
de már úgy volt hogy februárba megjelenik.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TVelvet
sosenem
Mighty
Nagy valószínûséggel idén.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

JaSoN HuNTeR
értem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TDC Geronimo
"When it's done"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JaSoN HuNTeR
Wrath Of The Lick king kb mikor jelenik meg?

k O T T A
2healer meghal 2 feral druid marad egyenlõ gear stb
30percig cyclone lifebloom reju+travelform feral charge
igazán felettéb izgalmas látvány😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Botond
Mi simán nyomtunk ilyen 35-40 perceseket resto druid+hunter ellen. -.- Jó volt, nem agybaj ám, dehogy.
nektek is feltünt már, hogy eu-wowarmory kb. 2 hete nem frissíti az arena rating-eket, csapatokak, meg úgy általában semmit sem?
bár igazából a blizzard-ot ismerve, nem is tudom, miért lepõdök még meg ezen -.-

picket
nem mered beismerni, hogy szeretsz? ribanc :c

ಥ_ಥ

Lynx_TWL
xfire

๏̯͡๏﴿

BEAST
nub

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Kinek nem inge, ne vegye magara =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
igaz, sry

๏̯͡๏﴿

Ne említs pickettel többes számban!

Lynx_TWL
ezekszerint ti nem fogjátok fel én mirõl beszélek :>

๏̯͡๏﴿

picket
**Rohadt kapitalista köcsög elnyomó vagyok, majd ha rosszul leszek mert úgy röhögök rajta, akkor magánklinikán kezeltetem magam. Ugye így gondoltad?

ಥ_ಥ

picket
"Nem értem miért nekem mondod." - Mert te teszel úgy, mintha nem értenéd mirõl beszélek. Rohadt kapitalista köcsög elnyomó vagyok, majd ha rosszul leszek . 😞

"csak megmondta, hogy neki a 7k számít" - Hazucc :c Azt mondta, hogy neki az a 7k kell kajára. Nem ugyanaz a két mondat. Naaagyon nem! Úgy látszik ezt nem fogod fel.

"Erre hivatásos okosék megmondják, hogy nevetséges a srác, mert abból a 7kból még bebaszni se lehet... 😄" - Nevetséges amit írt. Alkohol árakat nem említettem.

Ferdítõgép vagy :\

ಥ_ಥ

Lynx_TWL
Nem értem miért nekem mondod.
Nem is fizet elõ két accot de még audit sem szeretne, csak megmondta, hogy neki a 7k számít. Erre hivatásos okosék megmondják, hogy nevetséges a srác, mert abból a 7kból még bebaszni se lehet... 😄

๏̯͡๏﴿

Nagyon egyszerû a képlet. A két darab otthoni számítógép, amik képesek a wow futtatására, az ehhez kapcsolódó internet, a router, ami még felszínes ámítástechnikai ismereteim alapján is szükséges velejárója a dolognak, a mai világban, bármennyire is nem ezt tartom ideálisnak, a luxuscikkek kategóriájába tartoznak. A kis mikrokörnyezetedben, vagy ha úgy tetszik burkodban biztos nem ezt látod magad körül, de pl. vidéken ahogy távolodsz Bp-tõl, úgy csökken szépen fokozatosan az ugyanazt a munkát végzõk fizetése, majdnem egészen a felezõdésig, tehát még a foglalkozás típusa sem jelent biztos hátteret. Volt balszerencsém nem egy, nem két példán keresztül látni ezt számtalan vidéki ügyfélnél. Egy hasonlaton keresztül úgy szemléltetném, hogy azok akiknek még a kajára is be kell osztaniuk a pénzt ne lízingeljenek Audit. De sajnos ez a magyar valóság, felborult értékrendek.

Lynx_TWL
itt csak te képzelegsz :>

๏̯͡๏﴿

picket
Az "éhezek ha elõfizetek" nevetséges. Nem nevetem ki azt, akinek nincsen pénze valamire, ezt csak te képzeled bele, de azért vannak határok, ami reális. Ez nem reális. Vagy hülye, de akkor meg kiröhögöm. De alapból nem feltételezem, inkább azt, hogy erõsen túlzott. Hogy wildor meg mennyit költ havonta, na az sem érdekelt senkit <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
ezé vagytok nubok pickettel. nem tudjátok hogy él de azért a "pofájába röhögtök"

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01
-halot

shaime01
sry de tört serveren NINCS battleground. söt ha halot ellenséges frakciót megölöd legtöbbször kifagy a server vagy pedig nem tudod magad feléleszteni esetleg végtelenül zuhansz lefelé miután feléledtél ^^

de tört ftw.. ^^ én össz vissz akkor lövöm fel az otthoni saját kis private servermet ha megakarok nézni egy boss fightot . raidelni ugy sem raidelek de azért érdekel hogy is néz ki pl egy illidan fight.. ^^

Lazarus
Ja azthittem heroic... WTF edit
Lazarus
2 darab t6 healerrel
The Garrett
ah a ha h tegnap level 58 on 3500 macihpban vegigtankoltam rampartsot 😄

😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
Mert olyan lagban lesz részed AV-n amit bármely tört szeró megirigyelne
capaszabi
capaszabi
miért jobb az eredeti, mint a tört?

mert ismeretlen birodalmakat fedezhetsz fel !

Narxis
l2pay

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

k O T T A
najah😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

picket
Ha lesz rá idõm, akkor húzom a gnómot, és írok blogot, mert úgy látom nagy itt a kereslet a beszólogatós blogokra 😄

&#3237;_&#3237;

picket
pedig a helyes válasz www.google.hu <#idiota>

&#3237;_&#3237;

quad
egyébként szia Azie 😊

capaszabi
megtaláltam
http://specter.blogol.hu

én nem tudom, te mire költöd a pénzed, hogy nincs szaros 3,5k-d erre havonta, én azt a 75k-t viszont csak olyan dologra költöm, amitõl jobban érzem magam...nem vagyok mazochista, nameg már túl fiatal sem -.-

quad
szerintem se sok , plane hogy fennt tarthatod a jogot hogy nem fizeted es akkor sem vesznek el a karaktereid mint általában az összes tört szerveren...

Ptr-en ugyan ezt meg tudod csinálni. Minek ehhez tört szerver?😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

capaszabi
mi a blog cime?

capaszabi
inkább szintezd a gnomot és frissitsd a blogod, unatkozom, mert karbantartás van 😄

picket
Számoltam, gondolkoztam. Nem mondom, hogy mennyi a sok, mennyi a kevés, mert az minden embernek más.
Ettõl függetlenül korábbi véleményem mellett kitartok, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül: a blizzard szerver nyújtotta biztonságról, szolgáltatásokról, élményrõl (sok játékos, bugok korlátozott száma, folyamatos content-frissülés) én nem mondok le azért, hogy megspóroljam a havidíjat.
És szerintem te nagyot hibázol, ha ezt azért kell megspórolnod, mert különben nem jutnál megfelelõ mennyiségû/minõségû ételhez naponta (nem a te hibád, ha keveset keresel, de ha emellett olyan hobbit ûzöl, amire nem futja, az a te hibád). És megkérdõjeleztem, hogy ez-e a helyzet, vagy csak túldramatizálod (mármint az étel vs elõfizetés szerintem túlzás részedrõl is, és csak retorikai elem a hozzászólásodban). Nekem összesen ezzel van problémám. Meg az utóbbi 100 hsz-el, ami arról szól, hogy tört-e vagy nem-e, pedig kint-e van a címben, hogy mirõl van szó itten?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

k O T T A
sztem tört szervernek egy elõnye van
ki tudod próbálni milyen egy másik kaszt lvl 70esként normális gearben-ha mondjuk nincs haverod akinek a kariját ki tudnád próbálni és nem akarsz látatlanban felhúzni egy másik karit
más értelmét nem nagyon látom
én pl nem fogok mage-el meg shadowpappal bohóckodni, mert engem az elégít ki ha odamegyek és szétverem az ellen fejét(retri+fury+arms de pl rugó már nem tetszik)
de erre törtözés nélkül is rájössz egy hét után

quad
azert nem semmi mi megy itt ha nincsenek serverek.

bar akkor is ha vannak... 😊

pld engem a grafika egyáltalán nem érdekel. Akik még játszotak c64en vagy amigán nem hinném, hogy grafika vagy az überkirály zene miatt tették. Engem csak a játékélmény érdekel. Sokkal jobban örülnék ha a wow gfx elbírna 100+ játékost 1 helyen gond nélkül. Wownak csak a nevébe van háború. World of Farmcraft jobb név lenne pve/pvp terén is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

"szóval aki azt mondja, hogy havi kb. 3,5k sok a mai világba, az gondolkozzon el 1 kicsit..."

de te elgondolkozol azon hogy mire koltesz cirka 75 ezret havonta? ne haragudj, kedves forumtars, de te komolyan ugy gondolod, hogy ez `normalis`???

hihetetlen hogy mennyire nem tudtok elvonatkoztatni pickettel egyutt. az az egyetlen lehetoseg, ami nalatok van/adatott. bar lehet, hogy tul fiatalok vagytok meg ehhez. legalabbis ebbe lehet meg bizni, hogy idoval megjon a felvilagosodas 😊

picket
Ebben az a legjobb, hogy vannak akik megkeresték, és most anyáznak neki <#idiota> ...nem én vagyok 😄

&#3237;_&#3237;

Tafaya
ez lol, Blizzard mit szól ehhez?

guest pass key annak akinek kell. ma még tudok adni kettõt. privi nekem.

aut viam inveniam aut faciam