World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
30percig cyclone lifebloom reju+travelform feral charge
igazán felettéb izgalmas látvány😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
bár igazából a blizzard-ot ismerve, nem is tudom, miért lepõdök még meg ezen -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
"csak megmondta, hogy neki a 7k számít" - Hazucc :c Azt mondta, hogy neki az a 7k kell kajára. Nem ugyanaz a két mondat. Naaagyon nem! Úgy látszik ezt nem fogod fel.
"Erre hivatásos okosék megmondják, hogy nevetséges a srác, mert abból a 7kból még bebaszni se lehet... 😄" - Nevetséges amit írt. Alkohol árakat nem említettem.
Ferdítõgép vagy :\
ಥ_ಥ
Nem is fizet elõ két accot de még audit sem szeretne, csak megmondta, hogy neki a 7k számít. Erre hivatásos okosék megmondják, hogy nevetséges a srác, mert abból a 7kból még bebaszni se lehet... 😄
๏̯͡๏﴿
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
de tört ftw.. ^^ én össz vissz akkor lövöm fel az otthoni saját kis private servermet ha megakarok nézni egy boss fightot . raidelni ugy sem raidelek de azért érdekel hogy is néz ki pl egy illidan fight.. ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ಥ_ಥ
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ettõl függetlenül korábbi véleményem mellett kitartok, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül: a blizzard szerver nyújtotta biztonságról, szolgáltatásokról, élményrõl (sok játékos, bugok korlátozott száma, folyamatos content-frissülés) én nem mondok le azért, hogy megspóroljam a havidíjat.
És szerintem te nagyot hibázol, ha ezt azért kell megspórolnod, mert különben nem jutnál megfelelõ mennyiségû/minõségû ételhez naponta (nem a te hibád, ha keveset keresel, de ha emellett olyan hobbit ûzöl, amire nem futja, az a te hibád). És megkérdõjeleztem, hogy ez-e a helyzet, vagy csak túldramatizálod (mármint az étel vs elõfizetés szerintem túlzás részedrõl is, és csak retorikai elem a hozzászólásodban). Nekem összesen ezzel van problémám. Meg az utóbbi 100 hsz-el, ami arról szól, hogy tört-e vagy nem-e, pedig kint-e van a címben, hogy mirõl van szó itten?! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ki tudod próbálni milyen egy másik kaszt lvl 70esként normális gearben-ha mondjuk nincs haverod akinek a kariját ki tudnád próbálni és nem akarsz látatlanban felhúzni egy másik karit
más értelmét nem nagyon látom
én pl nem fogok mage-el meg shadowpappal bohóckodni, mert engem az elégít ki ha odamegyek és szétverem az ellen fejét(retri+fury+arms de pl rugó már nem tetszik)
de erre törtözés nélkül is rájössz egy hét után
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
de te elgondolkozol azon hogy mire koltesz cirka 75 ezret havonta? ne haragudj, kedves forumtars, de te komolyan ugy gondolod, hogy ez `normalis`???
hihetetlen hogy mennyire nem tudtok elvonatkoztatni pickettel egyutt. az az egyetlen lehetoseg, ami nalatok van/adatott. bar lehet, hogy tul fiatalok vagytok meg ehhez. legalabbis ebbe lehet meg bizni, hogy idoval megjon a felvilagosodas 😊
ಥ_ಥ
aut viam inveniam aut faciam