World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha WOW akkor itt minden féle szép-jó

ez egy pecs. javasolni kéne neki hogy azt a kis gurigát az egerén gorgesse egy kicsit azt mindjárt hasonló - nemis, leginkább jobb! - képet kap wowról. madártávlatból 486oson télleg így nézhet ki. nade a többi kép amit bevágott az mind közelebbrõl volt kepcsörölve. (és szarabb is volt, maradhatott volna távolabb...)

aut viam inveniam aut faciam

QuippeR
nem csak neked.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tehát ha valaki s1 szintû felszerelést szeretne, akkor potom 8x1600 huf-ot kéne kicsengetni. ez 12800 huf, ami havi 3500 huf-fal lebontva 3,6 hónapot ad ki... hát ennyi idõ alatt egy legalális serveren is összehozod simán, sõt, még ennyi idõ se kell hozzá, bár igaz, akkor nem fogja a gm csak úgy belehajigálni a cumót a hátizsákba 2 perc alatt, de legalább elmondhatod majd, hogy te küzdöttél meg érte...
s mindezt egy bughegyektõl mentes serveren...
bár so-so, dupla illidian pengékkel biztos nem fogsz rohangálni legál serveren, de ha valakinek csak ez számít... hát annak részvétem, csak sajnálni tudom...

Ez csak nekem nem jött át?
Bár biztos jó volt, mert nagyon röhögött a saját kommentjén...

shaime01
aki tört serveren pénzért árul tiereket és ha van aki megveszi az

1. hülye
2. nem tudja ,hogy a private serverek 99%n van "epic" vendor

kedvencem amikor lelépnek a server pénzel.. 😊

és ez kit érdekel ? <#hehe><#vigyor2>

Végül is igaz .Megelöztelek benneteket a kérdéssel . <#dumcsi><#shakehead>

😄😄😄 , LOOL , akkor mond ,h az aláirásod legyen a mottoja 😛

Egyet kell ,h értsek az elhangzott dolgokkal kapcsolatban.
(Értem a havidíj , tört vs official , graf -ra... )

irtam , backspace , irtam backspace ... :CCCCCCC

Annyit füznék hozzá ,hogy kb 1 hete kaptam egy linket egyik régi spantol (wowbéli) , azzal megjegyzéssel ,h nagyonjó tört szerver ...mondom nem érdekel , ennyi .De kivancsisagbol csakmegnéztem . Lehetöségek , fizess VIP jogé , vip = tudsz whispelni hordának alliként ,oda-vissza , a GM barmikor segit ... 1000ft/sms x mennyiségü gold 5000ft os sms 10k gold , és legjobb most jön ,
Tier set jutalom

tier1 4x 0690/* (4x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 60 + 500 arany + tier 1, vagy PvP superior szett

tier2 5x 0690/*** (5x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 1000 arany + tier 2 vagy dungeon 3, vagy PvP epic szett

tier3 6x 0690/** (6x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 2000 arany + tier 3 szett

tier4 7x 0690/***** (7x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 3000 arany + tier 4 vagy PvP level 70 szett

tier5 8x 0690/***** (8x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 4000 arany + tier 5 szett

tier6 9x 0690/****** (9x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 5000 arany + tier 6 szett

Ha a tier2 kell akkor logikussan a tier2 igy irod az sms végén

Az "x" jel a zárojelekben hogy hányszor kell elküldened az smst

Csak azért irom , mert azt tudtuk ,h a TÖRT SZERVEREN VALO WORLD OF WARCRAFT , egyik MÁSIK JÁTÉKNAK FELEL MEG. De fentebb lehetöségek ujak voltak ...fejlödünk ... GZ!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
golnet.eu

Lynx_TWL
😄😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Vegyetek példát az egyik munkatársamról, ö melohelyen fürdik, az anyjához jár enni, még télen se fütt, magára vesz 3 pulcsit hogy ne fázzon, de internet az van. Én el se hittem elöször, hogy ilyen ember létezik. Szórakoztok itt a szaros 7000 +-al, nem kell fütteni télen se, aztan máris megvan a játék ára, és ha fáztok csak összebujtok az asszonnyal 😄
Lynx_TWL
<#wow3>

"futóruha😄 ne viccelj már, stílusosan és trendyn akarsz kinézni, vagy a régi anyutól kapott mackó már elégett?😄"

megnéznélek én abba 😄 , leállitananak az utcan , a mackó könnyen lecsuszik 😊 , pláne ha rásegitenek , és jol megköpdösik a f****d! <#hehe><#eplus2><#taps> , higéniára is költekezni kell vmien szinten 😄DDDDDDDDDDD

Lazarus
Rachet tengerpartján, a pálmafák leveleit és a faviskókon hanyagúl keresztüldobott kötélrõl lógó ruhadarabokat lassan lengeti a szél. Az apró szélkakasok csámpásan nyikorogva forognak a házak tetején. Ha felnézel az égre láthatod miként kõröznek a sirályok a tenger felett. Ha elég sokáig nézed a város közepén lévõ rozsdás valamit egy idõ után leesik hogy egy korrodálódott, ezer éves, hatlmas földbefúródott vasmacska elõtt állsz. Apróságok, de ezek adják meg a helyszínek igazi hangulatát, lehet magasabb poligonszámmal és nagyobb textúrákkal dolgozni de a játék szépsége nem ebbõl fakad.
BEAST
hater! :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Szûklátókör egy faszt. Vannak szebb játékok a WoW-nál, millió, de ilyen jó SZÍNVILÁGÚ mmorpg-t még nem láttam. Szólj, hogy melyiket próbáljam ki, ha van nála szebb.

Nem az érdekel, hogy milyen effektet tud xy motor, mert amellé még egy normális designer is kellene.

[HUN]Crassus
teszterek mipöcst csinálnak amúgy a blizznél???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
nem csak a grafika varázslatos,de könyörgöm még 3 év után is vannak helyszinek ahol könnybelábad a szemem a zenétöl...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20080204

Ez annyira igaz, 2.4-ben lehetne BG feature.

<#kuss><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nõ vagy te, hogy mindenbõl a nagyot szereted?😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nekem bejön 😊
elsõ ilyen élmény az volt, mikor ragnaros elõbukkant a lávából mc-ben. majdnem leestem a székrõl, hogy hûezmiezmideqrvanagyizé...
(btw vashj úrnõ lehetett volna nagyobb, ha már itt tartunk -.-)

csak neked: 15 min arena meccs (sl-sl lock + resto druid VS sl-sl lock + disc/holy priest), s lám mégis létezik 😊
az egyik legjobb, ha nem a legjobb meccs volt eddig, amivel találkoztam...
de hallottam már 45 percesrõl is (resto druid + mage vs nemtommi)

Lynx_TWL
nem érdekel a miértje, azzal tisztában vagyok.
rengeteg módja van annak, hogy tekintélyparancsolóan ábrázoljunk valakit, valamit. ez a legprimitívebb (nálam egyenlõ szar)

ColdFire
dájó, énis koczka wowos lettem, je ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a színek azért olyanok, élénkek, mert a wow világához ez a tiritarka feeling illik. nem a darkos, sötétben bujdosós style (kivéve rugók 😛).
a bossok meg azért akkorák, hogy olyan bossosan nézzenek ki, felsõbbrendû, hatalmas erõvel bíró egyénnek.
ha kael akkora lenne mint egy gnóm, akkor senki se tudná leölni, mert mindenki instantba bewipeolna a röhögéstõl, amikor betotyogna a terem közepébe 😊

Autóból nyomod, hogy ilyen drága az a gép?😊)
Én örülnék ha bnõm is kijönne havi 3kból, sõt ha õ tartana el.(régi szép idõk)...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

hát ez hülye. ennyi.
vagy mossa ki a csippát a szemébõl, ha nem képes megkülönböztetni egyik pixelhalmazt a másiktól.

én is kipróbáltam a crysis-t, ha már itt tartunk. szép, csillivilli grafikat, agyontextúrázott game, lekötött kb. 20 percig se...

kivételesen egyetértek veled 😊
akinek van pénze netre, gépre, meg hasonló szarságokra, ne mondja már, hogy havi 3,5k sok, mert torkonröhögöm 😄

ha hétvégén elmegyek haverokkal bulizni, vagy netán csak egy szimpla moziba, az is simán van ennyi, vagy inkább a 3-4x-ese...

btw nemtom hol 3k huf 3 db koktél, de oda én is szivesen ellátogatnék 😄

btw, ha már anyagiak.
havi 3,5k wow-ra, na ez röhejes.
ha elmegyek bankba csekkezni akkor byby 40k/hó, és ez csak a rezsi, kábeltv, net, hasonló szarságok. emellé még kb. 15k havonta konditeremre, 5k salsa-ra, 5-6k dvd-kre, min. 20k bulira, csajokra, 20-25k kocsira, és akkor még nem ettem, ami legalább nagyon mimimuman számolva is havi 30k, s még nem vettem 1 db göncöt se magamnak.
emellett a wow 3,5k-ja, most õszintén...vicc kb... nem tétel -.-
szóval aki azt mondja, hogy havi kb. 3,5k sok a mai világba, az gondolkozzon el 1 kicsit...

Lazarus
Tisztázzuk a fogalmakat, "jobban designelt" játék alatt remélem a grafikai megjelenésre utalsz és nem a játékmechanikára 😊

Tényleg vannak sokkal szebb játékok, de a bennük rejlõ lehetõségek említésre sem méltók a wowhoz képest. Najó Eve-onlineban már elég betyár dolgokat lehet csinálni, csak elalszom rajta
Lynx_TWL
engem a túlméretezett bossok zavarnak. kael tízszer akkora mint a többi BE, nalorakk meg akkora medvében mint egész og együtt :c

Lacee
aranyos a grafika valóban (terepasztal-feeling szerintem, a figurás RPG-k hangulatát akarja idézni), csak egyvalamivel nem vagyok kibékülve: az epic cuccok miért vannak túlméretezve, illetve miért bohócjelmezre emlékeztetnek (lila-rózsaszín-neonzöld cuccok, egy kard akkora mint az egész karakter).

kicsit olyan, mintha az egésznek a fõváros közepén ácsorgást és a kisebbeknek való menõzést szolgálná - "némá nekem milyen 1337 cuccom van"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lynx_TWL
eve a legszebb

a szuklatokor bepwnol teged. ennyi

van par sokkal szebb es jobban designelt jatek wownal, es ezzel nem azt mondom, hogy a wow csunya mielott habzo szajjal elkezdesz vonyitani, hanem csak azt, hogy van par szebb es jobban designolt jatek.. ;d
bar lehet epp a benasagai miatt szeretjuk..

anti hero

Lynx_TWL
ez csak a kényelem kérdése

tigeroo
wow szerintem is szép, gyönyörû pasztellszínekkel operál.
bejön
Oldern the 1st
Na, ez meg a másik, amin rögöhtem 😄

Lynx_TWL
de a példák amiket linkelt geciocsmányak wowhoz képest 😄

The Garrett
hat eddig arrol beszeltunk hogy valakinek a futás is lehet a hobbija. Akkor nem mackonadragban fog nap mint nap futni... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Oldern the 1st
Az a bajom az ilyen stílusú kommentekkel, hogy érzem rajta, hogy nem nagyon tud már mibe belekötni.

Belekötni a grafikába? Most õszintén megmondom, heti rendszerességgel találkozom ps3-as, 360-as címekkel, köztük néhány igencsak csodálatos és szép darabbal, de a WoW-ra csak egy szót tudok mondani: GYÖNYÖRÛ. Olyan hangulatos, olyan szép színekkel operál, remek designja van a karaktereknek, egyben van az egész.

Nem érdekel, ha az utolsó ingyenes MMORPG-ben is Unreal 3-as engine dübörög majd, ha az artistic részleg annyira sem lesz képes, hogy egységes színvilágú és mûvészi zónákat és karakterdesignt hozzon létre.

Lynx_TWL
futóruha😄 ne viccelj már, stílusosan és trendyn akarsz kinézni, vagy a régi anyutól kapott mackó már elégett?😄

The Garrett
amig van bõr a talpadon 😄

The Garrett
a gép nem csak wowra van, a futóruha meg csak futasra jo, utcara / aludni / akarmire nem 😛
és pénzt se hoz vissza olyan egyszeruen 😛

tigeroo
sajnos sok ehhez hasonló vérpistike tolja a wowot (hál istennek a nagytöbbség zsebpénzébõl nem futja retailra...)
Oldern the 1st
Bazz, nem tudom, ki ez a Specter, de egy ritka nagy barom, az biztos. Blogbejegyzése:

"olyan grafikája van az egész játéknak mintha én hülyültem volna mondjuk egy 3d studio max-ba. Kajak egyszer poénból Traubisodának ,Deionak mutogattam ilyen hülyeségeket amiket csnáltam benne és bazdmeg ott meg ugyanolyan minõségû tereptárgyak vannak meg az egész játék ilyen atom gagyi minõség. És akkor bazdmeg a kasztok. Mik vannak ott? tengeri ,sünike,ork néni,9 szarvú lóhere. Esküszöm 1 screenshotot nézek ebbõl az istenverte játékból és nem látom MI A rák folyik a screenen...ya meg ez jó játék me mé jójáték. ME vannak questek,questes játék hhööhhöhöhö.
Igen? Nézzétek már meg mai mmorpg-ket, kurvasok hivatalos server már rohadtul ingyenes,és rohadt jól kidolgozott mmorpgk vannak már amik ugyanilyen questesek,sõt jobbak. De ez a wow bazdmeg,ezernyi szak szó,csak questek meg buta grafika. És ezt játszák...tudom már miért játsza mindenki ezt,mert elég rá egy kicseszett P2-es gép is... hát pff -.-
Aki szeretne felébredni ebbõl az adag fosból ajánlom nekik a
Rappelz, Cabal Online , GunZ the duel online gameket.
Kicsit fejlödjetek már....
nézzünk képes példákat:
http://nura.freeblog.hu/files/raid.JPG
EZ MI????? MI EZ? normális ember nem birja felfogni ekkora összenyomott fos pixelhalmaz jelentõségét grafikusan a szemével. NEm lehet felfogni. Igénytelen minõségtelen.

nézzük a flyff-et
http://ooo-ooo.hp.infoseek.co.jp/flyff/flyff00004.jpg
LÁTOM,hOGY ÜL! LÁTOM!

rappelz:
http://www.silbermarmelade.de/tqv/rappelz.jpg
LÁTOM,HOGY ÁLLNAK! NEm összefolynak kék zöld piros színekbõl állnak. HANEM ÁLLNAK ,szépen texturázott karakterek. EgYSZÓVAL: LÁTOM MI A FENÉT CSINÁLOK EGYÁTALÁN A JÁTÉKBA.

SilkRoad Online:
http://img449.imageshack.us/img449/3733/screen57ba.jpg
látjuk mivel játszunk nemde? De.

Cabal Online:
http://www.juegaenred.com/imagenes/foto_cabal_online.jpg
Itt is azért lehet ,látni mi a helyzet már nem azért.

ÉS a wow-ban? Semmit nem látsz. AZT SE TUDOD MIT CSINÁLSZ MERT NEM LÁTOD AZ ATOM SZAR GRAFIKÁTÓL,és ne jöjjetek nekem ,hogy a grafika igy úgy amúgy. NEm az számit,de az már botrányos,hogy nem látod mi a rákkal mászkálsz. Játszottam én még a legborzasztobb rpgkkel is,nézzétek csak meg az FF7 nek az intro utáni grafikáját.....pl. De még aztis láttam,hogy az mi ,mivagyok,mi micsoda....
De a WOw bazdmeg,megy egy farkas,bölény,borjú,pistike,konzervdoboz,hurka,krupli mage,warlock,warrior mittomén mik és akkor megöli a krumpli a lvl 98as mobot... Kb ilyen a szituáció. Aki ennek örül,hát kívánom,hogy jobb játékkal soha az életébe ne játszon"

Kõkemény az úr 😄

Lynx_TWL
futni mezítláb is lehet :>

Botond
Mer a wowt fejben futtatod, vagy a 250ks géped is benne van a havi 3500ban?:-)
The Garrett
futócipõ 40e rõl indul, futóruha szintén bennevan pár tizesben! 😛

Shortstop
baseball, havi 2ezer a tagdíj nálunk 😊

PiszkosFred
"és ugyan, melyik hobbi olcsóbb mint havi 3500?"

Futás is egy szép hobbi 😊 Vagy szemétszedés. Esetleg járókeretes nénikék átkísérése piros lámpánál...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”