World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
s mindezt egy bughegyektõl mentes serveren...
bár so-so, dupla illidian pengékkel biztos nem fogsz rohangálni legál serveren, de ha valakinek csak ez számít... hát annak részvétem, csak sajnálni tudom...
Bár biztos jó volt, mert nagyon röhögött a saját kommentjén...
1. hülye
2. nem tudja ,hogy a private serverek 99%n van "epic" vendor
kedvencem amikor lelépnek a server pénzel.. 😊
Végül is igaz .Megelöztelek benneteket a kérdéssel . <#dumcsi>#dumcsi><#shakehead>#shakehead>
(Értem a havidíj , tört vs official , graf -ra... )
irtam , backspace , irtam backspace ... :CCCCCCC
Annyit füznék hozzá ,hogy kb 1 hete kaptam egy linket egyik régi spantol (wowbéli) , azzal megjegyzéssel ,h nagyonjó tört szerver ...mondom nem érdekel , ennyi .De kivancsisagbol csakmegnéztem . Lehetöségek , fizess VIP jogé , vip = tudsz whispelni hordának alliként ,oda-vissza , a GM barmikor segit ... 1000ft/sms x mennyiségü gold 5000ft os sms 10k gold , és legjobb most jön ,
Tier set jutalom
tier1 4x 0690/* (4x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 60 + 500 arany + tier 1, vagy PvP superior szett
tier2 5x 0690/*** (5x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 1000 arany + tier 2 vagy dungeon 3, vagy PvP epic szett
tier3 6x 0690/** (6x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 2000 arany + tier 3 szett
tier4 7x 0690/***** (7x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 3000 arany + tier 4 vagy PvP level 70 szett
tier5 8x 0690/***** (8x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 4000 arany + tier 5 szett
tier6 9x 0690/****** (9x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 5000 arany + tier 6 szett
Ha a tier2 kell akkor logikussan a tier2 igy irod az sms végén
Az "x" jel a zárojelekben hogy hányszor kell elküldened az smst
Csak azért irom , mert azt tudtuk ,h a TÖRT SZERVEREN VALO WORLD OF WARCRAFT , egyik MÁSIK JÁTÉKNAK FELEL MEG. De fentebb lehetöségek ujak voltak ...fejlödünk ... GZ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megnéznélek én abba 😄 , leállitananak az utcan , a mackó könnyen lecsuszik 😊 , pláne ha rásegitenek , és jol megköpdösik a f****d! <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps> , higéniára is költekezni kell vmien szinten 😄DDDDDDDDDDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem az érdekel, hogy milyen effektet tud xy motor, mert amellé még egy normális designer is kellene.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez annyira igaz, 2.4-ben lehetne BG feature.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
elsõ ilyen élmény az volt, mikor ragnaros elõbukkant a lávából mc-ben. majdnem leestem a székrõl, hogy hûezmiezmideqrvanagyizé...
(btw vashj úrnõ lehetett volna nagyobb, ha már itt tartunk -.-)
az egyik legjobb, ha nem a legjobb meccs volt eddig, amivel találkoztam...
de hallottam már 45 percesrõl is (resto druid + mage vs nemtommi)
rengeteg módja van annak, hogy tekintélyparancsolóan ábrázoljunk valakit, valamit. ez a legprimitívebb (nálam egyenlõ szar)
๏̯͡๏﴿
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a bossok meg azért akkorák, hogy olyan bossosan nézzenek ki, felsõbbrendû, hatalmas erõvel bíró egyénnek.
ha kael akkora lenne mint egy gnóm, akkor senki se tudná leölni, mert mindenki instantba bewipeolna a röhögéstõl, amikor betotyogna a terem közepébe 😊
Én örülnék ha bnõm is kijönne havi 3kból, sõt ha õ tartana el.(régi szép idõk)...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
vagy mossa ki a csippát a szemébõl, ha nem képes megkülönböztetni egyik pixelhalmazt a másiktól.
én is kipróbáltam a crysis-t, ha már itt tartunk. szép, csillivilli grafikat, agyontextúrázott game, lekötött kb. 20 percig se...
akinek van pénze netre, gépre, meg hasonló szarságokra, ne mondja már, hogy havi 3,5k sok, mert torkonröhögöm 😄
ha hétvégén elmegyek haverokkal bulizni, vagy netán csak egy szimpla moziba, az is simán van ennyi, vagy inkább a 3-4x-ese...
btw nemtom hol 3k huf 3 db koktél, de oda én is szivesen ellátogatnék 😄
btw, ha már anyagiak.
havi 3,5k wow-ra, na ez röhejes.
ha elmegyek bankba csekkezni akkor byby 40k/hó, és ez csak a rezsi, kábeltv, net, hasonló szarságok. emellé még kb. 15k havonta konditeremre, 5k salsa-ra, 5-6k dvd-kre, min. 20k bulira, csajokra, 20-25k kocsira, és akkor még nem ettem, ami legalább nagyon mimimuman számolva is havi 30k, s még nem vettem 1 db göncöt se magamnak.
emellett a wow 3,5k-ja, most õszintén...vicc kb... nem tétel -.-
szóval aki azt mondja, hogy havi kb. 3,5k sok a mai világba, az gondolkozzon el 1 kicsit...
Tényleg vannak sokkal szebb játékok, de a bennük rejlõ lehetõségek említésre sem méltók a wowhoz képest. Najó Eve-onlineban már elég betyár dolgokat lehet csinálni, csak elalszom rajta
๏̯͡๏﴿
kicsit olyan, mintha az egésznek a fõváros közepén ácsorgást és a kisebbeknek való menõzést szolgálná - "némá nekem milyen 1337 cuccom van"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
van par sokkal szebb es jobban designelt jatek wownal, es ezzel nem azt mondom, hogy a wow csunya mielott habzo szajjal elkezdesz vonyitani, hanem csak azt, hogy van par szebb es jobban designolt jatek.. ;d
bar lehet epp a benasagai miatt szeretjuk..
anti hero
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Belekötni a grafikába? Most õszintén megmondom, heti rendszerességgel találkozom ps3-as, 360-as címekkel, köztük néhány igencsak csodálatos és szép darabbal, de a WoW-ra csak egy szót tudok mondani: GYÖNYÖRÛ. Olyan hangulatos, olyan szép színekkel operál, remek designja van a karaktereknek, egyben van az egész.
Nem érdekel, ha az utolsó ingyenes MMORPG-ben is Unreal 3-as engine dübörög majd, ha az artistic részleg annyira sem lesz képes, hogy egységes színvilágú és mûvészi zónákat és karakterdesignt hozzon létre.
๏̯͡๏﴿
és pénzt se hoz vissza olyan egyszeruen 😛
"olyan grafikája van az egész játéknak mintha én hülyültem volna mondjuk egy 3d studio max-ba. Kajak egyszer poénból Traubisodának ,Deionak mutogattam ilyen hülyeségeket amiket csnáltam benne és bazdmeg ott meg ugyanolyan minõségû tereptárgyak vannak meg az egész játék ilyen atom gagyi minõség. És akkor bazdmeg a kasztok. Mik vannak ott? tengeri ,sünike,ork néni,9 szarvú lóhere. Esküszöm 1 screenshotot nézek ebbõl az istenverte játékból és nem látom MI A rák folyik a screenen...ya meg ez jó játék me mé jójáték. ME vannak questek,questes játék hhööhhöhöhö.
Igen? Nézzétek már meg mai mmorpg-ket, kurvasok hivatalos server már rohadtul ingyenes,és rohadt jól kidolgozott mmorpgk vannak már amik ugyanilyen questesek,sõt jobbak. De ez a wow bazdmeg,ezernyi szak szó,csak questek meg buta grafika. És ezt játszák...tudom már miért játsza mindenki ezt,mert elég rá egy kicseszett P2-es gép is... hát pff -.-
Aki szeretne felébredni ebbõl az adag fosból ajánlom nekik a
Rappelz, Cabal Online , GunZ the duel online gameket.
Kicsit fejlödjetek már....
nézzünk képes példákat:
http://nura.freeblog.hu/files/raid.JPG
EZ MI????? MI EZ? normális ember nem birja felfogni ekkora összenyomott fos pixelhalmaz jelentõségét grafikusan a szemével. NEm lehet felfogni. Igénytelen minõségtelen.
nézzük a flyff-et
http://ooo-ooo.hp.infoseek.co.jp/flyff/flyff00004.jpg
LÁTOM,hOGY ÜL! LÁTOM!
rappelz:
http://www.silbermarmelade.de/tqv/rappelz.jpg
LÁTOM,HOGY ÁLLNAK! NEm összefolynak kék zöld piros színekbõl állnak. HANEM ÁLLNAK ,szépen texturázott karakterek. EgYSZÓVAL: LÁTOM MI A FENÉT CSINÁLOK EGYÁTALÁN A JÁTÉKBA.
SilkRoad Online:
http://img449.imageshack.us/img449/3733/screen57ba.jpg
látjuk mivel játszunk nemde? De.
Cabal Online:
http://www.juegaenred.com/imagenes/foto_cabal_online.jpg
Itt is azért lehet ,látni mi a helyzet már nem azért.
ÉS a wow-ban? Semmit nem látsz. AZT SE TUDOD MIT CSINÁLSZ MERT NEM LÁTOD AZ ATOM SZAR GRAFIKÁTÓL,és ne jöjjetek nekem ,hogy a grafika igy úgy amúgy. NEm az számit,de az már botrányos,hogy nem látod mi a rákkal mászkálsz. Játszottam én még a legborzasztobb rpgkkel is,nézzétek csak meg az FF7 nek az intro utáni grafikáját.....pl. De még aztis láttam,hogy az mi ,mivagyok,mi micsoda....
De a WOw bazdmeg,megy egy farkas,bölény,borjú,pistike,konzervdoboz,hurka,krupli mage,warlock,warrior mittomén mik és akkor megöli a krumpli a lvl 98as mobot... Kb ilyen a szituáció. Aki ennek örül,hát kívánom,hogy jobb játékkal soha az életébe ne játszon"
Kõkemény az úr 😄