166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129454 Release spirit now -
#129453 Viszont mi lesz akkor ha menet közben kiszáll az irányító karakter a motorból?
Továbbmegyek: mi van ha az irányító karakter druida, nekihajt a szakadéknak, a levegőben kiszáll a motorból és átmegy flight formba, az utas karakter ilyenkor lezuhan? -
WiLDoR #129452 a lock-nak kifarmoltam én is a netherdrake-et.
aztán rájöttem, hogy baromság.
azóta is ott rohad a bankban az a mount.
a cenarion-os hyppogriff 1000000000000000000x jobb.
motorbicikli is ilyen lesz. 3 napig rá lesz cuppanva mindenki, mindenki jól kifosztja majd alapanyagokból ah-t, én keresek ezen majd egy rahedli pénzt, aztán elmúlik majd ez a mánia is.
különben is, a ql kis felsteed-et (lock epix paci) semmi másra se cserélném el, még a za-s medvére se... -
#129451 Meg vannak a 'törtszerósok' is. -
#129450 3 féle. A harmadik idejon és ilyeneket írogat mint te. -
#129449 Ez a wow:) Menj fel az official fórumokra, ott is uez megy, csak nagyban. -
#129448 Komolyan elképesztő ez a topik:)
Kétféle ember található meg itt:
a, szapulja a játékot folyamatosan, v ha épp nem, akkor játszik vele
b, elkezdi számolgatni, hogy melyik talentezés hány ponttal sebez nagyobbat a másiknál
-
ShaiHulud #129447 azota is 10bol 8 ember netherdraken repked:P -
#129446 Ez realm függő, hogy hány napos csoda a nertherdrake. Sylvanas-on annyi volt, mint a szemét belőle. Sárkány mount-ok szerintem nagyon randák lettek, a repülőszőnyeg viszont igazi telitalálat. Mivel ez a motor nem tud repülni max. bg-ken lehet majd belőlük sokat látni (ott meg úgy sincs hangulat, amit le tudna rombolni), Outland-ben se mountolt szárazföldire a kutya se. -
#129445 goblin shreddert a népnek -
#129444 en nem félek ettől. Lesz annyi fasza mount a kiegben: Mindenféle sárkány meg mammut meg amit el tudsz képzelni, kétlem hogy mindenkinek a motor kellene majd.
Netherdrake-re is aztmondták anno, huuudegáz mindenki netherdraken fog majd repkedni...aztán ilyen 3 hónapos csoda lett belőle. -
#129443 annak lehet pl nagyon praktikus a motor aki 2 accal játszik vagy csak behozza a haver kariját farmolni, és könnyebben tudja szállítani a karaktereket. -
#129442 -benne -
#129441 nem nagyon van más választásuk, aki eddig nem kezdett el wowozni, az nem az x.-nél fog, a régi arcok meg nem fognak visszajönni az x. insta miatt. viszont ezen a motoron és repülőszőnyegen még énis röhögtem és egy perverz gondolat erejéig megfontolódott bennem h visszajöjjek...
amúgy is, ahogy garrett írta lejjebb, mindig is voltak benne oda nem illő mechanikus szerkezetek a warcraft világában... -
#129440 -
#129439 keress csapatot menjetek többen! valamint próbáld egyesével max kettesével ölni azokat a törpéket:P -
#129438 Vájettörpnek (ez rider) -
#129437 nekem is lesz csopperem -
#129436 tengeralattjáró volt ( egy nagy hordó kb periszkóppal ) de ez a motorosdi ez már kicsit más:D -
#129435 Hy
Most keztem a Warcraftot és olyan problémám lenne a 3. vagy 4.feladatnál hogy valami köveket vagy miket kell elhozni egy bányából,de vanak ilyen kis törpök és azok 20mpalatt összezuznak:( -
ShaiHulud #129434 azzal nem is lenne baj ha par darab lenne, de hogy geci sokan fognak emiatt (hogy nem kell engi hozza) ezzel furikazni az cseppett sem igeretes:( -
#129433 nemtudod még felrakni, nem tölti le teljesen. az utolsó darabot majd a patch napján fogod kapni. -
#129432 warcraft jatekokban mindig voltak hasonló mechanikus szerkezetek. Legalábbis úgy emlékszem, hogy voltak benne régen ilyen gőzhajótól kezdve olajfúró tornyokig mindenfélék. Akkor miert ne lehetne motor is? :P -
#129431 anno én is inkább a "középkori feeling" miatt szerettem jobban ad and d-t meg magus-t...
wow-is azért tetszik,mert olyasmi a világ...,de egy motor baszki:S
majd ha lesz VAmpire MMORPG ott majd én is lehet egy Hummerral megyek be a Tzimisch bázisra írtani,de nem akarok motorokat látni orgriban:P:)
-
#129430 Hali...
Ez az ujj update amit szed le nekem (3.1 asszem ) az feltétlen kell vagy meg felesleges fel rakni ? -
#129429 jah nemszóltam:D csak azért mert anno amikor bejött a herekopter akkor is ezt sípoltam (ejtőernyő + varázsszőnyeg)
crassus: ez meg a legrosszabb...kalandozol egy szép fantasy környezetben...hazamész orgrimmarba felcuccozni magad...a sok láma meg majd krúzol a csopperrel :D
nonszensz -
#129428 repulo szonyeg az lesz tailoroknak, ugy olvastam FS en. -
Dr DeViLKiNG #129427 "kérek a leatherworkösöknek paracute-ot a tailoroknak meg repülő szőnyeget :D"
kérésed parancs... -
Dr DeViLKiNG #129426 Ezt mondom én is -
#129425 igazad van,de khmm khmm:"It will be an engineering crafted item that will not require engineering to own/drive." -
#129424 szerintem totál hülyeség , teljesen hazavágja a warcraft-hangulatot:/
meg már megint az engineerek kapják a poént
kérek a leatherworkösöknek paracute-ot a tailoroknak meg repülő szőnyeget :D
remélem ehhez a motorhoz benzin kell majd (oszt fizessen az akinek 7 mol kútja van) -
#129423 nos sztem meg elbassza a világot..:S
jóhogynem már egy cabrió sportkocsi is lesz faszom... -
Dr DeViLKiNG #129422 The motorcycle is intended to be a FUN mount that lets you and a buddy cruise around the world in style. It will be an engineering crafted item that will not require engineering to own/drive.
Hát ez nagyon jó lesz... -
mikusmate #129421 thx -
#129420 + -
mikusmate #129419 Egy kérédés: a Brewfesten megszerezhető trinketek, amiket a BRD-s boss dob, megmarad a brewfest vége után is? -
#129418 keci... ez lol:D -
#129417 -
#129416 :DDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd -
#129415 :o