World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(magyarítással..meg kóddal ha csak a sztori érdekel)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
valahol 2,3k körül kolbászol a csávó minden csapatával.
sok sikert mindenkinek ahhoz, hogy leszívja a manáját 😊
te is látom nagyon vágod a lock kérdést 😊
- lassítás. druidát. mégis hogy? coex? az curse. druida biza le tudja ám szedni. vagy csak simán shapeshift és lement róla.
- fear? chainfear + dot-hegyek és meghal fear-ben? pvp trinket-je persze tuti, hogy nincs. amellett meg nincs az a warlock, aki chainfear-ben atm bárkit is meg tudna ölni sl-sl (arena) spec mellett...egyszerûen túl keveset sebeznek hozzá a dotok.
- spell lock? mégis mi ellen? a druida instant hot-jai ellen? kb. szart sem ér.
- spell lassítás? curse of tongues? mégis mit lassítson le? az instant hot-okat?
- manaszívás? najó, próbáltál te már maciból/macskából manát szívni? nem tudsz, mert nincs neki...
baszki, komolyan, indítsatok már ptr-en egy lock-ot, aztán kicsit pvp-zzetek vele, mert látszik, hogy lövésetek sincs a kasztról 😄
Én még nem vagyok "fertõzött":-)
vagyis elszeretném kezdeni a warcraft pályafutásomat. Tanácstalan vagyok, h honnan kezdjem. Stratégiázni még annyira nem stratégiáztam. Ezt azért irom, h nem tudom okos lenne-e, de végig kellene vinnem elötte a warcraft 3-at és a kiegészitõjét.? Feltettem most a 10 napos probaverziót a wow-nak de nem igazán ismerem a játékot sõt szinte sehogy. Tetszik nagyon a környezet stb. De így angolul nem ismerem ki magam annyira. Szóval ha elakarom kezdeni a warcraftot mert szeretném megismerni az egész történetet akkor mit, hogyan, merre. Köszönöm.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az volt a kérdés, hogy mennyivel csökkenti a resilience a DoT sebzést.
Erre én azt feleltem, hogy pontosan annyival, amennyivel a crit esélyt.
Crit sebzésrõl szó nem volt, amíg te bele nem keverted.
vegyünk egy 400-as resilences warrit aki összeakad egy sl lokkal ugyanennyi resilencel mi történik:
alõször is a lokk leszarja,hogy van armorom ugye😛 másodszor pedig mivel egy warri,hogy effektív legyen egy csata 90%-át zerk stanceben tölti ami +10% all dmg taken neki így konkrétan SEMMIT,de SEMMIT nem jelent az,hogy van resilence-je a warrinak viszont ugye õ -10% krittel üt -20% krit dmg-t tol/a soul link petet érõ még -20% sebzését meg se említem/meg azt sem,hogy DW/death wish szinte must have ,hogy legyen egyáltalán esélye ami még +5% dmg taken azthiszem no comment😊
aki ezt így kitalálta és tesztelte az mikor olvasta végig a klasszok képességeit??
igazából ez nem sírás csak a tények megemlítése és hatalmas csodálkozás😛😊
400-as resilencenél -10% esély kritre -20% a kritbõl és
-10% a dot dmg-bõl.....
Cast lassítás nem értem minek, instantban castol.
Spell lock? Instantban castol. 3 sec silence semmit nem ér a hotok ellen.
Volt nekem is hasonló, 3 fear + deathcoil + silence alatt is alig birtam megölni a druidát pedig az valamivel rosszabb gearben volt.
jobb gear druidnak. lássuk csak. több hp. több mana. több manareg. több healup. => tovább marad életben, kevesebb manat kell használnia
lépjünk túl a gearen. tehát hogyan tovább?
csekkold már le a resilence tooltipjét,hogy mennyivel csökkenti a dotok sebzését.....megfogsz lepõdni.....
amúgy momentán mindenki rajtad nevet hangosan.....
itt per pill megunta(vagy elborult az agya) és elkezdett macskában ütögetni
te is nagyon vágod ám a lock dolgokat <#taps>#taps>
rossz spellek használata rossz idözítéssel rossz pettel....és mindezt másfél órán keresztûl....
Mert ha igen, akkor /bow hûde profi Devil, megverte. Ha meg nem, akkor miért megy a "nerf plz QQ"??? Nem gyõzelemre játszák az a rohadt arénát? Mert ha nem, akkor tényleg nem értek hozzá. Elpocsélkolt a druida 20 percet. gg, és? Ennek fényében számít most bármit is, amit leírtál? kkhtx.
ಥ_ಥ