World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
igen ,elõzmény megismeréséhez ajánlott végigvinni a warcraft (1-2)-3-at
(magyarítással..meg kóddal ha csak a sztori érdekel)
Nem éri meg magyarázni. Csak azt látja amit akar, aztán jön ide szarral dobálózni. Csodálkozik, hogy vmi jobban felszerelt nem félkezû kettécsapja õt meg a bg-ken kiseggelt S1 gearjét. De az aréna rating mindent elmond a pve szerver bg kiskakasáról. 😄

[HUN]Crassus
esküszöm tendert fogok kiírni arra,hogy mutassák meg neked meg devilnek ,hogyan kell druidot ölni lokkal😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

én pl. ismerek olyan druidát nepa-n, akinek 280+ mana/sec-es regenje van pvp gear-ben, combat-ban!
valahol 2,3k körül kolbászol a csávó minden csapatával.
sok sikert mindenkinek ahhoz, hogy leszívja a manáját 😊

"gondolom agyatlanul dotolt másfél órán kerezstûl ahelyett,hogy a CC-re ment volna rá a spell lokkra/spell lassításra/cot/ valamint a MANASZÍVÁSRA"

te is látom nagyon vágod a lock kérdést 😊
- lassítás. druidát. mégis hogy? coex? az curse. druida biza le tudja ám szedni. vagy csak simán shapeshift és lement róla.
- fear? chainfear + dot-hegyek és meghal fear-ben? pvp trinket-je persze tuti, hogy nincs. amellett meg nincs az a warlock, aki chainfear-ben atm bárkit is meg tudna ölni sl-sl (arena) spec mellett...egyszerûen túl keveset sebeznek hozzá a dotok.
- spell lock? mégis mi ellen? a druida instant hot-jai ellen? kb. szart sem ér.
- spell lassítás? curse of tongues? mégis mit lassítson le? az instant hot-okat?
- manaszívás? najó, próbáltál te már maciból/macskából manát szívni? nem tudsz, mert nincs neki...

baszki, komolyan, indítsatok már ptr-en egy lock-ot, aztán kicsit pvp-zzetek vele, mert látszik, hogy lövésetek sincs a kasztról 😄

Sziasztok.
Én még nem vagyok "fertõzött":-)
vagyis elszeretném kezdeni a warcraft pályafutásomat. Tanácstalan vagyok, h honnan kezdjem. Stratégiázni még annyira nem stratégiáztam. Ezt azért irom, h nem tudom okos lenne-e, de végig kellene vinnem elötte a warcraft 3-at és a kiegészitõjét.? Feltettem most a 10 napos probaverziót a wow-nak de nem igazán ismerem a játékot sõt szinte sehogy. Tetszik nagyon a környezet stb. De így angolul nem ismerem ki magam annyira. Szóval ha elakarom kezdeni a warcraftot mert szeretném megismerni az egész történetet akkor mit, hogyan, merre. Köszönöm.

Ezek beszólások nagyon árulkodóak. 😊 Ilyen gumicsimmás nyikhajokkal nem fogom besározni a kezem.

evidens, hogy kb. 0 esélye van healernek dps class ellen 1v1-ben, de ettõl még megmarad az a tény, hogy amit leirtál, az totális hozzánemértésrõl tanúskodik, akármennyire is próbálod szépitgetni...

[HUN]Crassus
Sl lokk,mert "TETSZIK" mi? no komment

[HUN]Crassus
neharagudj milyen karid is van milyen talenten??😛

BEAST
jo, a retri palat ne keverjuk bele a vitaba <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
véletlen sem igaz,hogy már rendelkezik a WOW jolly jokerekkel ugye???

Count Adyn
Azt mindenki tudja hogy Crassus nem normális, de aki leáll vele vitatkozni az se😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
jólvan nnnnna😊

Te nem ugyanazt a játékot játszod amit mi. Amit te szeretnél a warriorodból, az a jolly joker. Az a römiben van, ez meg itt a wow.

Guest
Nem éppen, talán el kéne olvasni, amire reagálsz 😉

Az volt a kérdés, hogy mennyivel csökkenti a resilience a DoT sebzést.

Erre én azt feleltem, hogy pontosan annyival, amennyivel a crit esélyt.

Crit sebzésrõl szó nem volt, amíg te bele nem keverted.
Neem, most ismét az a téma, hogy megint magadat próbáltad meg reklámozni. Minderre egy lesajnáló mosollyal legyintett volna mindenki, ha nem kötöttél volna bele a szerencsétlenbe és kezdted volna el minõsítgetni a képességeit egy kép alapján.

Csirke4
reroll pve. <#alien2>
[HUN]Crassus
kritikus vs dot sebzésrõl van szó....

[HUN]Crassus
és még egy kis finomság/csak mert szakmabeli vagyok legfõképp/
vegyünk egy 400-as resilences warrit aki összeakad egy sl lokkal ugyanennyi resilencel mi történik:

alõször is a lokk leszarja,hogy van armorom ugye😛 másodszor pedig mivel egy warri,hogy effektív legyen egy csata 90%-át zerk stanceben tölti ami +10% all dmg taken neki így konkrétan SEMMIT,de SEMMIT nem jelent az,hogy van resilence-je a warrinak viszont ugye õ -10% krittel üt -20% krit dmg-t tol/a soul link petet érõ még -20% sebzését meg se említem/meg azt sem,hogy DW/death wish szinte must have ,hogy legyen egyáltalán esélye ami még +5% dmg taken azthiszem no comment😊
aki ezt így kitalálta és tesztelte az mikor olvasta végig a klasszok képességeit??
igazából ez nem sírás csak a tények megemlítése és hatalmas csodálkozás😛😊

Guest
Tehát szerinted -10% =/= -10%

Értem, nincs több kérdésem. 😉
Fehercsoki
De megtud ölni😛

[HUN]Crassus
neeem most az a téma,hogy miért nem bír megölni egy Sl lokk egy Druidot😛😄

[HUN]Crassus
nézz utánna......,mert éppenhogy rohadtul nem! Nem véletlenûl ezért marha erõs a soul linkes lokk mivel gyakorlatilag teljes dmg-t tol az összes többi klasszal szemben akiknek mind a krit esélye igencsak csökkentve van/dot ugye nem kritel/ és maga a krit dmg is duplájával csökkentett érték lesz/ha krittel egyáltalán/.
400-as resilencenél -10% esély kritre -20% a kritbõl és
-10% a dot dmg-bõl.....

Fehercsoki
Warlock rulz de már kezdem unni szal csinálok énis sámit😛

tigeroo
én orkot indítottam. de csak azért mer a taurenen nem látszik a cipö :C
Indítsatok sámánt. Taurent. Meeeer' annak nagy a lába.
tigeroo
...és végre már megint a warlock a téma...
Davidus
végre pörög a topik!

V9ykn8_TZL0

na szépen elmagyaráztad. ennyi. ez megint csak azt mutatja hogy a hülyeségeid magyarázod mindenféle alap nélkül

Guest
Pont annyival mint a crit esélyt, de ebben mi a meglepõ? 😉
jazzy
Ez a manaszívás dolog jó.. Druid részérõl is jó, maci, feral charge, travel form, curse dispel, 3 hot, pálya másik végén van mire odaérsz max mana és lejárt a cd a feral chargerol. Innentõl kezdve nem teljesen értem, hogyan fogod megölni. Mindig magán tartja a hotokat, fearelni max 19 secig tudod, annyi alatt nem ölsz meg egy full felhotolt resto druidat.

Cast lassítás nem értem minek, instantban castol.
Spell lock? Instantban castol. 3 sec silence semmit nem ér a hotok ellen.
Volt nekem is hasonló, 3 fear + deathcoil + silence alatt is alig birtam megölni a druidát pedig az valamivel rosszabb gearben volt.
[HUN]Crassus
feladom...annyit mondok gyakorolj még qrvasokat Géza......

látom már itt gondot okoz a gondolkodás.
jobb gear druidnak. lássuk csak. több hp. több mana. több manareg. több healup. => tovább marad életben, kevesebb manat kell használnia
lépjünk túl a gearen. tehát hogyan tovább?

[HUN]Crassus
GEAR??? atyám!!! milyen gearrõl beszélsz???
csekkold már le a resilence tooltipjét,hogy mennyivel csökkenti a dotok sebzését.....megfogsz lepõdni.....

nagyon kiváncsivá tettél, hogy mit is szúrhattam el, hogy nem voltam képes megölni egy kicsit jobb geares resto druidot. plz mester

[HUN]Crassus
szúrtam el dolgokat az évek alatt,de ekkora blõdlit mint te most még nem basztam😄

te már többször megmutattad mennyire értesz a játékhoz. nyugodtan adhatod itt a profit, attól én még leszarom 😄 (és szerintem nem csak én)

Ha hogy most nézem a kept 😄DD és mindezért majd 2 órát szarakodtak <#integet2><#nezze><#eplus2>

Crassus a dühöngõ wari <#hehe>

[HUN]Crassus
sajnálatos módon a SS-od után aztkell mondjam még jobban is koma...
amúgy momentán mindenki rajtad nevet hangosan.....

ezzel csak ott van a gond, hogy hiába nem tud nyerni, ha kikapni sem tud ha nem akarja(vagy nem tök hülye). akkor ki is nyeri meg a meccset ha az egyik sem tudja megölni a másikat?
itt per pill megunta(vagy elborult az agya) és elkezdett macskában ütögetni

na ezen hangosan felnevettem
te is nagyon vágod ám a lock dolgokat <#taps>

[HUN]Crassus
gondolom agyatlanul dotolt másfél órán kerezstûl ahelyett,hogy a CC-re ment volna rá a spell lokkra/spell lassításra/cot/ valamint a MANASZÍVÁSRA

Ott a pont!<#wink>

[HUN]Crassus
sztem DEvil ezzel az SS-el saját nubságáról adott tanúbizonyságot....ez az én meglátásom 3 év WOW után....
rossz spellek használata rossz idözítéssel rossz pettel....és mindezt másfél órán keresztûl....

[HUN]Crassus
WOW nem 1v1, mégis 2-3 klassz inkább 1 v 2 is simán és mások pedig még 1v1 ben is esélytelenek......ez így nem kóser ám qrvára

s0n1c
closed betából nemigen, majd, ha már release közeledik max akkor
picket
perbé <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Egyetlen egy kérdésem van: nyerhet-e a resto druida a korábban említett felállásban, vagy sem?
Mert ha igen, akkor /bow hûde profi Devil, megverte. Ha meg nem, akkor miért megy a "nerf plz QQ"??? Nem gyõzelemre játszák az a rohadt arénát? Mert ha nem, akkor tényleg nem értek hozzá. Elpocsélkolt a druida 20 percet. gg, és? Ennek fényében számít most bármit is, amit leírtál? kkhtx.

&#3237;_&#3237;